και τωρα θα μου επιτρεψετε να ευχηθω στη αννουλα μας που παρα λιγο να τη ξεχασω. Αννουλα μου, χρονια πολλα κι ευτυχισμενα, αδυνατισμενα και με υγεια. σορρυ που το ξεχασα αλλά σημερα ζοριστηκα πολυ.
Printable View
και τωρα θα μου επιτρεψετε να ευχηθω στη αννουλα μας που παρα λιγο να τη ξεχασω. Αννουλα μου, χρονια πολλα κι ευτυχισμενα, αδυνατισμενα και με υγεια. σορρυ που το ξεχασα αλλά σημερα ζοριστηκα πολυ.
και ναι, ηρθε νεο αιμα στη παρεα. κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις....νομιζα οτι μονο εγω το παθαινω...ναι, αυτο ακριβως παθαινω κι εγω και ξυπνω απο τις 5 και μαγειρευω....Quote:
Originally posted by GeorgiaP
Οσον αφορα το Reductil, ετσι για την ιστορία εχω προσωπική εμπειρία.
Το έπαιρνα για 5 μήνες περίπου. , μου δημιούργησε αυπνιες και αν καμιά φορά ξεχνούσα να πάρω κανένα σα να έπεφτα σε λήθαργο.
Οσο ενέργεια είχα όταν το έπαιρνα τόσο κατάπτωση όταν το ξεχνούσα.
καλα που αποφασισε η γεωργιαΡ να μπει για να επιβεβαιωσω οτι δεν ειμαι η μοναδικη στο κοσμο που το παθαινω αυτο με τα χαπακια μου.....thanks kopelia..........................
ενα τελευταιο επειδη αυριο ειναι δυσκολη μερα, τα λεμε παρασκευη με ζυγισμα και ο θεος βοηθος...........ναταλια ποτε φευγεις? αν δε σε προλαβω, φιλακια στα κοπέλια και τις κοπελιές (ειδατε? αξιωθηκα και εβαλα και τονο......) και καλα να περασεις...και μη πηγαινεις συχνα κατω απο το ρολοι τους.......
barb mporeis chat?
ερώτηση: αντί για σπορέλαιο μπορώ φαντάζομαι να βάλω ελαιόλαδο. Μου φάνηκε αρκετά εύκολη η συνταγή σου και λέω να τη δοκιμάσω.
http://m.pimpmyspace.org/pimp/1/ff/f...0ea5b9ba10.gif
Ποιό κοριτσάκι τρύπωσε στο τόπικ μας τη μέρα που κλείνει τα 30 του χρόνια;
Ζωή,χρόνια σου πολλά πολλά κι ευτυχισμένα,κούκλα μου!Να'σαι υγιής
κι ό,τι άλλο λαχταράς να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό!
Δε σε γνωρίζω αρκετά καλά να ευχηθώ κάτι πιο συγκεκριμένο
κι όσο για απώλεια κιλών μια χαρά σε βρίσκω να τα πηγαίνεις!
Καλή δύναμη στην όποια σου προσπάθεια!Καλό υπόλοιπο μέρας
γενεθλίων!Ελπίζω οι άνθρωποι σου να σε έπνιξαν σε αγάπη,ευχές
και δώρα!Κι αν ετοιμάζεσαι για έξοδο,καλή διασκέδαση!Φιλάκια!
εγω δεν παιρνω reductil... αλλα ζηλευω την παρεα σας και θελω να μπω και εγω... μπορω?????
αν μετραει .... επαιρνα παλια πριν την επεμβαση τα χαπια.. εΕ??Ε?Ε?Ε παιρνω το οκ να μπω στο club??? :P
Μάλλον εγω πρέπει να ζηλεύω εσένα με το αποτέλεσμα που δείχνεις. Δε νομίζω με τα Reductil να πετύχαινες τέτοιο αποτέλεσμα. Κάνω λάθος?
Καλησπερα ομορφιες μου!!
Μπαρμπακι μου ευχαριστωωωωωωωωωωωωω!!!! η συνταγη σου μου αρεσει πολυ... μου αρεσει και το σιμιγδαλι που εχει(τα κανει πιο αφρατα) και το πορτοκαλι(αρωμα) και μονο που μου την εδωσες εσυ, φανταζομαι θα ειναι δοκιμασμενη... και σουπερ!
Θα κανω και της Πριγκιπισσας μας φυσικα γιατι απο την περιγραφη ξε- λι- γω- θη- κα!!!! θελω να κανω πολλα μελομακαρονα, για το σπιτι, για την πεθερα, για την οικογενεια του αδελφου του Βασιλη και φυσικα να μην κραταω 2-3 δοσεις για την οικογενεια μου στην Κρητη??? Μελομακαρονα για ολα τα γουστα λοιπον...
Ναταλακι μου, εσυ τι γουστα εχεις??? θα μας τα πεις η ειναι απορρητο?
Αννουλα γλυκια χρονια πολλα κι απο μενα!!! ομορφα και ευτυχισμενα!!! να σε χαιρονται αυτοι που σε εχουν!!!
Καληνυχτα αγαπες!
georgia moy...
εχω κανει επεμβαση... δεν γινοταν αλλιως :)
Quote:
Originally posted by zwhtsa
georgia moy...
εχω κανει επεμβαση... δεν γινοταν αλλιως :)
Εγω έχω ραντεβού με τον Σκρέκα στις 14/12.
Εχω ενθουσιαστει με τα αποτελέσματά σας.
Μακάρι να καταφέρω και εγω ο,τι και εσείς
Tι γούστα έχω στα μελομακάρονα,Μαρικάκι μου ή πουθενά αλλού;Quote:
Originally posted by marikaki
Μελομακαρονα για ολα τα γουστα λοιπον...
Ναταλακι μου, εσυ τι γουστα εχεις??? θα μας τα πεις η ειναι απορρητο?
Γιατί η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε μια διαδικασία να μην ικανοποιώ
πλέον με το φαγητό τις πρωταρχικές μου ανάγκες και ως γνωστόν
τα γλυκά υποκαθιστούν το s...x! Θέλω λίγο φίκι φίκι κι όχι μόνο ένα φοινίκι! :P
Τι λέω η στερημένη!Κι όχι τίποτ'άλλο,περιμένουμε και τον υπεύθυνο για έλεγχο!
Αννεζίνα εύχομα ολόψυχα χρόνια πολλά κ καλά κ ότι επιθυμεις στην αγκαλιά σου να το βρείς...!!!
φιλάκια σε όλα τα ριντακτιλοκόριτσα που μόνο για ριντακτιλ δεν μιλάνε...
χιχι!!
φιλιά πολλά!!!!!!
αμαν ρε κοριτσια....
με ξελιγωσατε με τα μελομακαρονα σας!!!
Δεν ξερω ποια συνταγη να πρωτοκανω! αλλα επειδη η Μπαρμπιτα ειναι εξαιτερικη μαγειρισσα και ζαχαροπλαστισσα λεω να κανω και την δικη της συνταγη περα απο αυτην που εχω και κανω τα τελευταια χρονια.
Αχ αχ! ζημια μεγαλη αυτες οι γιορτες των Χριστουγεννων!
.....καλησπερα!!!!!!!!
και μενα με ξελιγωσατε...μου τρεχουν τα σαλια με τα μελομακαρονα
(....εμενα μ αρεσουν μαλακα,μελωμενα μεχρι μεσα ,ζουμερα!...*=η αχρηστη πληροφορια της ημερας!)
.....να πω και εγω χρονια πολλα στην αννουλα και να ναι παντα χαρουμενη!!!!!!!
...στην ναταλια να πω οτι την περιμενω για να την δαγκωσω....(ξερει αυτη!!!!!!)
περισσοτερα θα σας γραψω αυριο..τωρα παω να ισιωσω το κορμι μου γιατι τριγυρνουσα ολη μερα!!!
φιλακια
καληνυχτα!!!!
Χρόνια Πολλά Αννεζίνα μας, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τη γιορτούλα σου!
Καλημέρα,αγαπούλες μου από μια δεύτερης συνεχόμενης μέρας βροχερή Θεσσαλονίκη!
Τζερμάνια το κάναμε εδώ μέσα!Ευτυχώς που δε χρειάζεται να βγω σήμερα από το σπιτάκι μου!
Καλή δύναμη στα δικά σας τρεχάματα,ελπίζω όχι μέσα στη λασπουριά και την υγρασία!
Τι έχει το μενού σήμερα;Θα πιάσουμε τις συνταγές για κουραμπιέδες μήπως;
Μη μείνουν κι αυτοί παραπονεμένοι!Αυτοί όμως δε θα κάνουν τσσσσσ,πριγκιπέσσα μου,ε;
Κάτι σε πφφφφφ ίσως...Δεν ξέρω...Ο μόνος ήχος που γνωρίζω είναι της μάσας,άντε κα της χώνεψης!
Τα ηχητκά εφέ της μαγειρικής κα ζαχαροπλαστκής μου είναι παντελώς άγνωστα.Αν και χθες
μαγείρεψα(μετά από ούτε ξέρω πόσες εβδομάδες)-ζυμαρκά,μη φανταστείτε τίποτα ιδαίτερο-
κι η αλήθεια είναι πως πήρα αρκετά "μπράβο!".Αυτή είναι η υπόθεση όταν κάνεις κάτι σπάνια
και δεν το θεωρούν δεδομένο!Αποκτά άλλη αξία και για σένα και για τους άλλους!Εγώ πάντως
ό,τ κι αν κάνω το θέλω το καρότο επιβράβευσης μου!Δε θα μπορούσα να εννοείται
πως υποχρεούμαι κάθε μέρα να κάνω πράγματα,να τα θεωρούν και δεδομένα και να τ'απολαμβάνουν
χωρίς επιβραβεύσεις κι ευχαριστίες!Σα να θίγω ευαίσθητο θέμα τώρα,παντρεμένες εργαζόμενες ελληνίδες,ε;
Δεν είναι μάλλον τυχαίο που ζω μόνη μου...στην Ελλάδα βέβαια.Γιατί στη Γερμανία πχ. θα τα έκανε όλα ο άντρας,
εγώ θα φρόντιζα τον εαυτό μου(φυσικά και τα παιδιά,άμα είχα)και θα ήμουν πάντα χαμογελαστή
και ευχάριστη για κείνον,έτοιμη για καλοπέραση!Είτε σε λάθος χώρα ζούμε είτε λάθος φύλλο γεννηθήκαμε!
Αρκετά με τους πρωινούς προβληματισμούς μου...Δε λέει να σας κάνω τα νεύρα κρόσια
επειδή έπιασα χθες κατσαρόλα(που μεταξύ μας ο λόγος είναι πως έχω καιρό να πάω super-market,
ψιλοάδειασε κι η κατάψυξη κι έπρεπε ν'αυτοσχεδιάσω!Μάλλον συνεχίζω να με εκθέτω,
οπότε καλύτερα να μασώ παρά να μιλώ)Φιλάκια τρυφερά σε όλες σας,ουρανιοτοξοκόριτσα και guests!
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα,έστω και χωρίς μπαρμπουνοζουζουνιές(αν και μεταξύ μας,
δεν τη βλέπω ν'αντέχει μακριά μας!)Έλα,να μπαίνουμε στο κλίμα των εορτών!Φιλάκιαααααα!
ναντινάκι για να μην κουράζεσαι μήπως να πας σούπερ..αλλά άστο μωρέ βρέχει κίολας...
πιάσε πάλι κατσαρόλα και βουρ στα μακαρόνια άντε και κανένα ρυζάκι στο τσακίρ κέφι..
Ζωή μου,μην ανησυχείς!Ένα πακέτο πέννες έκανα,άρα έχω για άλλες τρεις μέρες φαγητό!
Δε ρισκάρω να πάθω υπερκόπωση ούτε να μου βγει το όνομα και σταματήσουν τα ταπεράκια!
Εσύ,πώς τα πέρασες χθες στα γενέθλια σου;Του δώσαμε και κατάλαβε;Πώς είναι η πρώτη μέρα
των -άντα;Μπαίνεις στην καλύτερη δεκαετία της γυναίκας!Κοίτα να την απολαύσεις,κακομοίρα μου!
Και θες τωρα εγώ να σε πιστέψω ε; Ακριβως ο κουραμπιες λενε οτι εχει επιτύχει αταν σκασει η επιφανεια του...Πφφφφφ και εσκασε καρδια μουQuote:
Originally posted by NADINE
Μη μείνουν κι αυτοί παραπονεμένοι!Αυτοί όμως δε θα κάνουν τσσσσσ,πριγκιπέσσα μου,ε;
Κάτι σε πφφφφφ ίσως...Δεν ξέρω...
Ααααααααααα και μη ξεχασω: αλλα 8 χιλ. χθες
Αστέρι μου!Καμάρι μου,που ξαναβρίσκεις τον καλό σου εαυτό και μου δίνεις τόση χαρά!
Μπράβο,πριγκιπέσσα μου!Έτσι!Ν'ανεβαίνει σιγά σιγά και η διάθεση,να κατεβαίνουν και ρημαδοκιλάκια!
Όχι,τίποτ'άλλο,αλλά έχουμε και Γερμανία να πάμε σε λίγες μέρες!Να έχουμε περιθώριο
για μπύρες,λουκάνικα(γούστα είναι αυτά) και κυρίως σοκολάσεις!Αύριο περιμένω πάλι,ε;
Όσο για το πφφφφ,είτε σπαταλώ τη φαντασία μου σε λάθος τομέα είτε είμαι κρυφό ταλέντο
κι ούτε που το ξέρω!Στο εξής θα με λέτε λοιπόν,Colette!(λεπτή,γαλαζομά� �α,σούπερ!)
Για να μη βάλω τον κακό ζουμπά και μου λέτε πάλι για το μουστάκι μου...
ευχαριστώ Ναντινάκι μια χαρά..ελπίζω να ισχύει ΄?οτι είναι η καλύτερη δεκαετία...
φιλάκια μπουμπούκα μου
Οχι καρδια μου, οχι !!!! Αυριο Παρασκευη δε θα ζυγιστω. Θα δω παλι νουμερο οπως εκεινο της εκκινησης και θα λιποθυμισω. ʼσε που περιμενω απο μερα σε μερα να αδιαθετησω...οποτε εχω και το πρηξιμο. Ηδη αρχισα να προσεχω διατροφικα. Θα προσεξω ολη την επομενη εβδομαδα, να αδιαθετησω κιολας να ξεπρηστω και θα ζυγιστω την αλλη Παρασκευη, εντάξει; Αλλιως νομιζω θα απογοητευτω και δε πρεπει σ'αυτη τη φαση.Quote:
Αύριο περιμένω πάλι,ε;...
Καλημέρα κοριτσάκια πρωινά!
Ναταλάκι πέννες έκανες χρυσοχέρα μου? γιουμ
το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα μακαρόνια όπως κι αν είναι αλλά από τα χεράκια σου........
Και κάτι άλλο: ένα πακέτο πέννες και θα τρως τρεις μέρες? Πλάκα με κάνεις? Σπουργίτι είσαι? Εγώ ένα πακέτο πέννες το τρώω σε μια μέρα!
Και εδώ στο Μαρούσι μαυρίλα συννεφιά, χειμώνας... τέλειος καιρός όμως για τα Χριστούγεννα που περιμένουμε, δεν συμφωνείτε?
Αχ κοριτσάκια, ελάτε να πιούμε τώρα καφεδάκι....
lidaki μένω Ψυχικό λες να σε επισκεφτώ...χαχαχ
ωράιος καιρός για Χριστούγεννα...τέλεια!!!
καλημερα απο τον χειμωνιατικο Βολο!
Αχ έλα Ζωίτσα! Ευκαιρία ψάχνω αυτές τις μέρες να πάρω μια άδεια! Να πάμε για καφεδάκι, να γυρίσουμε σε όλες τις βιτρίνες, να πάρουμε δωράκια, να φάμε και γλυκά.....
Καλημέρα και σε σένα Βολιώτισσα Ζωίτσα!
lida καλη ιδέα :)
Καλημέρα κορίτσια!
Χαιρετώ τις μαγείρισες και ζαχαροπλάστες!
Barbie, τι θεικά μελομακάρονα ήταν αυτά! Λυποθυμικές τάσεις με έπιασαν
μέσα στη νύχτα!!
Εύχομαι να είσαστε όλες καλά, και να έχουμε μια θαύμα μέρα, παρόλη
τη μουντίλα που δεν είναι και τόσο άσχημη μεταξύ μας, αντιθέτως..
Μαναράκι μου,για τα 8 χιλιόμετρα μιλούσα...Quote:
Originally posted by klm
Οχι καρδια μου, οχι !!!! Αυριο Παρασκευη δε θα ζυγιστω.Quote:
Αύριο περιμένω πάλι,ε;...
Το ζύγισμα σου δε με αφορά!Ο στόχος μου είναι ν'ανέβουμε!
Θα ξημερώσει ο Θεός εκείνη την Παρασκευή που η πριγκιπική υπόκλιση
θα σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις!Τώρα που γύρισες,είναι όλα θέμα χρόνου!
Καλή σου μέρα και καλή δύναμη σε ό,τι κάνεις!Φιλάκια πολλά πολλά,καρδιά μου!
Ώστε κερατώνεις τις βόλτες και την παρεούλα μας πριν καν τις κάνουμε!Quote:
Originally posted by LIDA
Αχ έλα Ζωίτσα! Ευκαιρία ψάχνω αυτές τις μέρες να πάρω μια άδεια! Να πάμε για καφεδάκι, να γυρίσουμε σε όλες τις βιτρίνες, να πάρουμε δωράκια, να φάμε και γλυκά.....
Φαντάζομαι τι έχει να γίνει μετά που δε θα τις έχεις και απωθημένο!Καλά,αγάπη!
Όσο για τα ζυμαρικά,το πακέτο είναι τέσσερις μερίδες.Έφαγα χθες,άρα έχω άλλες τρεις.
Δεν ξέρω για σας,αλλά εγώ με εγκράτεια διατηρώ τη σιλουέτα μου στα 150 κιλά!
Εσένα δεν υπάρχει περίπτωση να σε κερατώσω ποτέ. Είσαι η μία. Την Ζωίτσα θα την πάρω για λίγη παρεούλα. Εσύ πως σουρτουκεύεις σε όλη την Ελλάδα? Οι βόλτες οι δικές μας θα είναι ΑΛΛΟ....
Τέσσερις μερίδες ένα πακέτο μακαρόνια? Ούτε με εγχείρηση δεν θα το πετύχω αυτό! Είναι κάτι που ξεπερνάει τις δυνάμεις μου! Ακόμα και σ' αυτό είσαι διαφορετική μωρό μου, γι' αυτό τρελαίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα στον χειμωνιάτικο Βόλο και τους Βολιώτες του!Quote:
Originally posted by zwhtsa
καλημερα απο τον χειμωνιατικο Βολο!
Φωτογραφία από εκεί που πίναμε τον καφέ μας πέντε μέρες πριν
κι ένα άσμα μελαγχολικό και χειμωνιάτικο,που μου ήρθε παρεμπιπτόντως...
--->ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ : ΕΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙ
Ωραία. Μια ερώτηση: στο τσιγάρο αντιστέκεσαι, στο ποτό αντιστέκεσαι, στα μακαρόνια αντιστέκεσαι, σε μένα κι αν αντιστέκεσαι: Υπάρχει κάτι που σε ξετρελαίνει και βγαίνεις από τα όριά σου? Είτε φαγητό είναι αυτό είτε οτιδήποτε!
Ζωήτσα,για ξεπέτα σε θέλει,αν κατάλαβες καλά...Quote:
Originally posted by LIDA
Εσένα δεν υπάρχει περίπτωση να σε κερατώσω ποτέ. Είσαι η μία. Την Ζωίτσα θα την πάρω για λίγη παρεούλα. Εσύ πως σουρτουκεύεις σε όλη την Ελλάδα? Οι βόλτες οι δικές μας θα είναι ΑΛΛΟ....
Εκτός αν τα ίδια λέει σε όλες μας...δεν ξέρω...ελπίζω όχι!
Είναι γυναίκα μοιραία βέβαια,το μωρό μου!Να μην το αδικήσω!
Μα κι η Ζωίτσα με θέλει για ξεπέτα. Είμαστε κοντά αυτή τη στιγμή και είπαμε μήπως περάσουμε ωραία για λίγη ώρα (αν και μείναμε στα λόγια)!Quote:
Ζωήτσα,για ξεπέτα σε θέλει,αν κατάλαβες καλά...
Εκτός αν τα ίδια λέει σε όλες μας...δεν ξέρω...ελπίζω όχι!
Είναι γυναίκα μοιραία βέβαια,το μωρό μου!Να μην το αδικήσω!
α τι θα γινει, καθε φορα πρεπει να δοαβαζω τομους,
ρε παιδι μου αυτα τα reductil τα περνει πολυς κοσμος τελικα(εδω γελαμε)
ξεχασα να σας πω πως αυτο το διημερο στη δουλεια εχουμε το cristmans party μας, μαζευτηκαν οι πωλητες ολης της βαλκανικης επικρατειας και οχι μονο(τουρκοι, ρουμανοι,σερβοι, βουλγαροι, ουκρανοι πολωνοι) και εμεις οι Ελληνες και σημερα εχει meeting(ευτυχως μονο για τους πωλητες) και αυριο εχει paintball και μετα φαγητο.
εγω απο το πρωι εχω στο κεφαλι μου τον Τουρκο λογιστη και εναν απο τους τουρκους πωλητες και μου τα πρηζουν για ηλιθια θεματα.............
και φυσικα εγω δεν θελω να καταλαβω τιποτα, γιατι στο κατω κατω ειναι και τουρκοι..................
με ειπε κανεις ρατσιστρια, εγω προς θεου, αλλη εχει τη φωτογραφια του χιτλερ πανω απο το κρεβατι της..........
βεβαια σημερα ειμαι στην τριχα, με το γνωστο χαμηλοκαβαλο παντελονακι, (που δυστυχως αρχισε να με φαρδαινει οποτε οσο προλαβω να το βαλω) και εχουν παθει πλακα ολοι,
οι περισσοτεροι βεβαια με εχουν ξαναδει μιας και κανουν συχνα ταξιδια στην Ελλαδα, αλλα υπηρχαν και καποιοι που εχουν να με δουν απο το περσινο παρτυ, οποτε καταλαβαινετε τι εγινε,
εγω για καλο και για κακο το εβαλα το ματακι μου γιατι δεν ξερεις καμμια φορα, ειναι και ολοι αντρες(κανενας αξιολογος μη νομιζετε)
αυτα, τωρα ο τουρκος εξηγει στον αλλο τουρκο τι τους ειπα, και εγω βρηκα χρονο και τριπωσα,
μεχρι να ξαναμπω μην γραψετε παλι ενα τομο..........
υ.γ τα μελομακαρονα θελουμε να τα φαμε οχι να τα διαβασουμε..............
Όχι,Όχι!Τέσσερα κόκκινα καθρεφτάκια έχω πάνω από το κρεβάτι μου!Quote:
Originally posted by basia
με ειπε κανεις ρατσιστρια, εγω προς θεου, αλλη εχει τη φωτογραφια του χιτλερ πανω απο το κρεβατι της..........
Οι αυτοπροσοπωγραφίες είναι κακό φεγκ σούι και χρειάζομαι εκεί καλή ενέργεια!
Πες τα,χρυσόστομη,που όλο στα λόγια μας έχουν κι όχι στις πράξεις!Quote:
Originally posted by basia
υ.γ τα μελομακαρονα θελουμε να τα φαμε οχι να τα διαβασουμε..............
Αν κι έχω μια υπόνοια πως στις 23 θα τα γευτούμε τα μπαρμπουνομελομακάρονα
και όχι τα μπαρμπουνογειτονοφουρνομε λομακάρονα!Ακούς,μικρό;
Εγώ βέβαια θα έχω,όπως ακούγεται,την τιμή να δοκιμάσω και τις νότιες εκδοχές τους!
Θα σας φέρω φωτογραφία άμα είναι,γιατί δείγμα πίσω στις 23 αποκλείεται να επιβιώσει!