καλημέρα σημερα ειμαι στα ίδια αν κ ζυγίστηκα σε "ξενη" ζυγαρια οποτε 100γρ πανω- κατω παιζουν.παντως ειμαι χαρούμενη γιατι επιασα τον στόχο μου κ εχω κ τη σημερινη μέρα ακόμα!
Printable View
καλημέρα σημερα ειμαι στα ίδια αν κ ζυγίστηκα σε "ξενη" ζυγαρια οποτε 100γρ πανω- κατω παιζουν.παντως ειμαι χαρούμενη γιατι επιασα τον στόχο μου κ εχω κ τη σημερινη μέρα ακόμα!
καλημέρααα
+700 χθες και +200 σημερα και μη χειροτερα
Ανεβαίνω σταθερά! Δεν θυμάμαι πλέον αν ήθελα να χάσω ή να πάρω! :-D Εχθές είχα ρεπό από τη γυμναστική [κάνω δευτέρα - τρίτη / πέμπτη - παρασκευή] οπότε σε συνδυασμό με τις παπάρες στο ανθυπομπριάμ είμαι σήμερα +200 από χθες που ήμουν +400 η ΡΟΜΠΑΑΑΑ!
μου αξίζει λοιπόν να ανεβάσω και το τικεράκι για να βλέπω τις συνέπειες της παπάρας [και να καθησυχάσω και το boulianάκι που νομίζει ότι μόνο αυτό έχει το προνόμιο της ατασθαλίας :-ΡΡΡ ]
φιλιά σε όλους, ΠΕΙΣΜΑΑΑ!!! :-*
86,3!
Συμφωνώ ...παιδιά το φαγητό είναι απόλαυση ....μια φορά δεν έχει κακές συνέπειες Η ΚΡΕΠΑΛΗ είναι τι πρόβλημα!!
Ε φυσικα +500! Το περιμενα δεν λεω... αλλα ηταν και παλι σοκαριστικο...
55.9
Καλημερα.Σημερα ξεκολλησα λιγο απο το ενοχλητικο 70,2, μετα απο ουτε κι εγω ξερω ποσες μερες.Με εδειξε 70 στρογγυλο.
-800
συγχαρητήρια κορίτσια!!!!!!!!!!εμένα με έδειξα πιο κάτω η ζυγαριά αλλά μετά απο πσκ πάντα ξαναγυρνάει στα ιδια οπότε την δευτέρα θα δω αν θα αλλάξω το τικερ
84.4 σημερα στη δουλεια,
δεν μπορω να βλεπω το 87+
θα ζυγιζομαι στη δουλεια που δειχνει περιπου οσο του διαιτολογου)
αραια κ που ντυμενη φαγωμενη κτλ...
η νεα ζυγαριατου σπιτιου εφυγε απο το σπιτι τωρα! με συγχιζει :D
Kαλημερα κουκλες!
-600 γρ σημερα...
55.3 αντε να δουμε γιατι παντα το σ/κ ειναι θανατηφορο.
mprabo πηνελοπη!
δεν το χα σκεφτει οτι ισως φταινε τα σαβ/κα χμ
ΥΓ σε λιγο ζυγισμα στη δουλεια...
Καλημερα κι απο μενα.Η σημερινη μερα ειναι ιστορικη.:P
Επιτελους ειδα 6αρακι! 69.9.:P
constance μπραβο!
εγω εχω παρει ζυγαρια μαζι!(τη κρυβω μη τη δουν οι καμαριερες και μετα μας κοιτανε κ ψαχνουν αν ειμαστε χοντρες!χιχιχιχι,η μαμα μου με κραζει που δε χαλαρωνω ποτε αλλα τι ξερει αυτη ειναι κοκαλιαρα,μιλαμε την ειδα με μαγιω κ εμεινα,ουτε χαλαρωση ουτε κοιλιτσα η τυχερη).
σημερα ειμαι 57.5 βεβαια δε νομιζω οτι θα παιρνω καθε μερα μισο κιλο.νομιζω οτι απλα ανεβηκα κ καποια στιγμη εκει στο 58 ελπιζω να σταθεροποιηθω..
Ευχαριστω granitoula.Δε θα περνεις καθε μερα μισο κιλο ειναι η πρωτη μερα απλα που εφαγες ελευθερα.Κοιτα να περασεις καλα και μην αγχωνεσαι με τα κιλα μια χαρα τα πας.:)
κοιτα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν γυρισω θα χω περιπου δεκα μερες να ερθω στα ισια μου μεχρι να ξαναφυγω αλλα μετα λεω μην ειμαι αχαριστη τουλαχιστον θα φυγω ξανα καπου χεστ@ τα κιλα!
αχ...ζηλευω που θα πατε σημερα βολτα!θελω κ εγωωωωωωωω ουααααααααααααα
Εγω ζηλευω που πανε ολοι για μπανιο και δεν εχω κανει ακομα ουτε μισο.σννιιιιιιφ.Ποτε γυριζεις αληθεια?:)
A ρε γρανιτα Θεα!
χαχαχα γυριζω 1 αυγουστου.αχ κοριτσια τι εχω παθει,ειμαι διακοπες κ δε μπορω να χαλαρωσω.πω πω
Kακως.Ξυλο,ξυλο!:PQuote:
Originally posted by granita
χαχαχα γυριζω 1 αυγουστου.αχ κοριτσια τι εχω παθει,ειμαι διακοπες κ δε μπορω να χαλαρωσω.πω πω
Constance παιδι μου πηγαινε να κανεις ενα μπανιο!πηγαινε με την Πηνελοπη.αφηστε τους καφεδες και τα ψωνια (ποια μιλαει) και πηγαιντε να απλωσετε τις κορμαρες σας στην παραλια γρηγορα!
Ε προς το παρον δε μπορω για τεχνικους λογους (ειμαι αδιαθετη).:P
εγω παω να ξαπλωσω μπροστα απ την πισινα (3 μετρα απ το δωματιο μου) και να λιασω την κατα μισο κιλο πιο χοντρη κορμαρα μου.φιλακια κουκλες!!!!
χαχαχα!Φιλακια granitoula.Κι εγω παω να ψησω μπιφτεκι στο green pan.:PQuote:
Originally posted by granita
εγω παω να ξαπλωσω μπροστα απ την πισινα (3 μετρα απ το δωματιο μου) και να λιασω την κατα μισο κιλο πιο χοντρη κορμαρα μου.φιλακια κουκλες!!!!
Χαχα! Και εγω για μπανιο αμεσως μετα το mall. Δεν παλευεται η Αθηνα!
+ 900 σημερα γιατι χθες βγηκα και ήπια κοκτειλ αλλα απο σημερα επιστρεφω δυνατα και παλι
constance μου πολυ χαιρμαι για εσενα σκεφτομαι ποσο ανεβασμενη ψυχολογια εχεις που ειδες 6 :)
Μ Π Ρ Α Β Ο!!!
πραγματικα πολυ καλο αυτο που καταφερες
kοριτσια μου ΒΟΗΘΕΙΑ.. μεσα σε μια βδομαδα εχω παρει 2,5 κιαλα. δεν μοορω να σταματησω να τρωω ιδιως το βραδυ. ειμαι 69 σημερα.. βοηθεια. δωστε κ,αμια συμβουλη..κατι..οτιδηποτε...� �ιμαι απελπισμενη. δεν μπορω να σταματησω να τρωω..φοβαμαι μην τα χαλασω ολα ..
αχ βρε ελενακι και εγω διακοπες ειμαι για αυτο χαλαλωσα τοσο. ειναι να αδιαθετησω κιολας σημερα αυριο... ολα μαζι..
mprabo eleni !
μπραβο κονστανς!!!!!!!!!!!!!!!!! να κ το εξι!!!!!!!!!
εισαι αστερι!
σανελακι μη πανικοβαλεσαι, ειναι ναδιαθετησεις γιαυτο...
τρωγε ο,τι θες αλλα μην ανοιξεις κ πολυ το στομαχακι σου βρε καλο μου κ αντε να επανελθεις μετα...
-400 γρ. σημερα για μενα!
δεν το περιμενα με τοσα βαρη κ χαλαρη διατροφη!
Απο ψυχολογια αστο ειναι μεγαλο θεμα.Αλλα δε μπορω να πω, ειμαι ικανοποιημενη με την πορεια μου.Σ'ευχαριστω.Και μπραβο και σε σενα για την προσπαθεια σου.Μου αρεσει που συνεχιζεις απτοητη.Quote:
Originally posted by karamela
+ 900 σημερα γιατι χθες βγηκα και ήπια κοκτειλ αλλα απο σημερα επιστρεφω δυνατα και παλι
constance μου πολυ χαιρμαι για εσενα σκεφτομαι ποσο ανεβασμενη ψυχολογια εχεις που ειδες 6 :)
Σημερα με εδειξε -100.Απο το ολοτελα καλο κι αυτο.
και σημερα 69. μα πως γινεται αυτο? κατσικωθηκαν οντως αυτα τα βρωμοκιλα..2,5 ολκληρα και κατσικωθηκαν??? δεν μπορω να το πιστεψω...:( :( :( :( :( :( εχθθες εφαγα πιο μαζεμενα αλλα τιποτα ακομα. σημερα γυρναω αθηνα και θα με δουνοι γονειςς μου και θα μου πουν οτι παχυνα και 8α στενοχωρηθω κι αλλο.. καθε μερα στο τηλεφωνο μου λενε προσεχε μην παχυνεις.. και τωρα 8α με δουννν ετσι. και εχουν και ενα ματι ζυγαρια ρε γαμωτο.. τι 8α κανω?
1.73, 69 κιλα και θα σου πουν οτι παχυνες?Τι να πω...Quote:
Originally posted by sanelaki
και σημερα 69. μα πως γινεται αυτο? κατσικωθηκαν οντως αυτα τα βρωμοκιλα..2,5 ολκληρα και κατσικωθηκαν??? δεν μπορω να το πιστεψω...:( :( :( :( :( :( εχθθες εφαγα πιο μαζεμενα αλλα τιποτα ακομα. σημερα γυρναω αθηνα και θα με δουνοι γονειςς μου και θα μου πουν οτι παχυνα και 8α στενοχωρηθω κι αλλο.. καθε μερα στο τηλεφωνο μου λενε προσεχε μην παχυνεις.. και τωρα 8α με δουννν ετσι. και εχουν και ενα ματι ζυγαρια ρε γαμωτο.. τι 8α κανω?
κοριτσακια μου μια ζωη με ξεραν 55-60 κιλα .μετα με ειδαν 86. οποτε μεχρι να πετυχω το στοχο μου φοβουνται μην χαλασω οσο κοπο εχω κανει και μου λενε οποτε με δουν ειτε καλα ειτε κακα....ελενακι τι κανεις και εχεις πεσει τοσο αποτομα? τα γραφεις στο τ εφαγα σημερα μηπως?
asteri h elenh!
βουλιμικο χθες,
ενας παραγοντας που οδηγησε σαυτο ηταν κ το οτι καθε ζυγαρια με εδειχνε διαφορετικο νουμερο.
ξεθαψα την παλια μου ζυγαρια που εχασα τα κιλα,
σε λιγο ζυγισμα κ στο εξης ζυγισμα μονο σαυτη...
αλλιως θα ξεσπω στο ψυγειο!
ελπιζω μονο να μην ειναι αμειλικτη μετα το αδεισμα του ψυγειου...
-900 ωραια τραμπαλα κανω τις 3 τελευταιες μερες συν 900 - 900 συν 900 -900 και ελπιζω αυριο να ειμαι παλι - μπας και πεσω στα 121,...
me to kalo!
οριστε ξεθαψα κ το παλιο νικ εκτο απο τη ζυγαρια.
θελω να γυρισω στα παλια :D
86.2 μετα απο ολα αυτα λ ξανα στον αγωνα
55! Se analogikh zygaria se allo spiti alla 55! Kai fysika gia prwino 1150 thermides!
Congrats.:DQuote:
Originally posted by penelope1985
55! Se analogikh zygaria se allo spiti alla 55! Kai fysika gia prwino 1150 thermides!