φυσικα και δεν αξιζει,και απο τη μια στενοχωριεμαι που τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως θα ηθελες αλλα απο την αλλη χαιρομαι που αρχιζεις να το καταλαβαινεις.
Printable View
φυσικα και δεν αξιζει,και απο τη μια στενοχωριεμαι που τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως θα ηθελες αλλα απο την αλλη χαιρομαι που αρχιζεις να το καταλαβαινεις.
σε ευχαριστώ αλεξανδριτα.. προσπαθω να το δω "εγωιστικά" για να μη με παρει απο κατω..
το μονο δυσκολο για μενα είναι πως θα του πω οτι δε θελω να ξαναβρεθουμε... αλλα θα το κανω. ενας απο τους λογους ειναι οτι η σχεση μαζι του με εχει κανει να παω πίσω και όχι μπροστα.
σκεφτομαι οτι απο αυριο πρεπει να αρχισω ΔΙΑΙΤΑ γιατι η ζυγαρια ΚΟΛΛΗΣΕ παλι......κ θελω να βαλω λευκο φορεμα στον γαμο μου ρε μαμωτο....με τοσα κιλα που εχω πανω μου θα ειμαι λιγο.....:duh:
λοιπον τελος.......ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:fake sniffle:
Δεν ξερω ποσο μηνων/εβδομαδων ησουν. Και στις 2 αποβολες μου ηταν κατω των 2 μηνων, αλλα ξερω πως αισθανεσαι. Το'χα ριξει και εγω στο καπνισμα στη πρωτη αποβολη και στη απελπισια επειδη τα εκανα ολα σωστα και δεν υπηρχε εξηγηση γιατι να μη μεινει.Quote:
Originally posted by badgirl11
ειδα στην τουαλεττα ενα...αυγουλακι. μεγεθος που θα χωρουσε σε ενα κουταλι...κοριτσια ας μη λεμε γιαυτα δεν μπορω, μητσοκολο σκεφτομαι κ εσενα στην κατασταση σου και καθολου δε θελω να σε στεναχωρω. θα λεμε μονο ευχαριστα ενταξει?
πωλινα μου ναι ακριβως αυτο. ακριβως. αν δε παω παλι 100 κιλα απτη βουλιμια θα φτιακσω το σωμα μου να υποδεχτει νεο μωρακι. αλλα και 100 να παω θα τα χασω. α στο καλο! απλα τρωω ο,τι ναναι απο χθες, δεν επικοινωνω.δεν νιωθω γενικα.κσαφνικα ειμαι μια αλλη που τρωει ο,τι βρει, καπνιζει ασταματητα. ελπιζω κ γω να ηρεμησω συντιμα απλα δε θελω να πιεστω να το κανω...θα βγει φυσικα πωλινα?
Δεν ξερω σε πιο σταδιο εισαι οταν ειναι ετσι η αποβολη, εμενα με επιασε ξαφνικη αιμοραγγια το βραδυ και ξεσηκωσαμε τη γιατρο και μου εδωσε προγεστερονης χαπια αλλα λιγες μερες μετα ειχα αποβαλει και μου εδωσε αλλα χαπια για να καθαρισει η μητρα.
Κουραγιο κοπελα μου. Αν θες να μιλησεις σε καποιον, εστω ετσι να ξεσπασεις, στειλε μου προσωπικο μυνημα να σε βρω στο τσατ αν θες. Μη σε περνει απο κατω. Πολλες γυναικες το περνανε αυτο, το 90% περνανε εστω μια αποβολη στη ζωη τους, αρκετες δεν το καταλαβαινουν καν.
μολις συνδεθηκα στο σαιτ, και κοιταω πανω δεξια που λεει ποτε ήταν η τελευταία σου ενεργεια, και βλέπω αυτό "Last active: 1/1/70 στις 03:00"
:lol:
το 70 ουτε καν ειχα γεννηθει..
Δηλωνω fan της buterfly.love
lol....δε μιλας σοβαρα ε? :PQuote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Δηλωνω fan της buterfly.love
Τι μπορω να κανω για να σε πεισω, πες μου και θα το κανω!
οπου και να γυρισω ακουω για αρνητικες εγκυμοσυνες αληθινες ψευτικες, για αποβολες, για ενα σωρο που με εχουν φρικαρει και μεσα και εξω απ το φορουμ. εχω πανικοβληθει, τα παιζουν λιγο και οι ορμονες και μου'ρχεται να φαω την οθονη.θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω σε 7 μηνες.
ευτηχως εμφανιστηκε ο αγαπημενος, ελπιζω παρεα με το χιουμορ του! :)
mmm..... κανε μου 2 τουμπες και θα πειστω :starhit:Quote:
εχω ορεξουλες....σημερα δε ξερω τι εχω.......... :D ( γενικα το λεω, μη παρεξηγηθω ε!)
ʼκου κάτι mirsokolo μου: Τα μωρά δεν τα κατουράμε, ούτε τα χ...ε, η αποβολή είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Και, αλλίμονο, κάτι που δεν πρέπει να καπηλεύεται κανένας, μα κανένας!!Είναι κοινός νους και βασικοί κανόνες γυναικολογίας. Γυναίκες είμαστε, ξέρουμε... Μην ανησυχείς γλυκούλα μου, όλα θα πάνε τέλεια!! Να είσαι ήρεμη και εμείς θα είμαστε στο πλευρό σου!
Γιατι δεν μπενουμε ολες στο chat!!??
Αβα μου δυστηχως η ευτηχως γνωριζω τα συμπτωματα, απλα.. λιγο οι ορμονες λιγο που ακομα δεν εχω κλησει τον 3ο ακομα, καταλαβαινεις...
ευτηχως παντως εκει που παω να πεσω... εμφανιζετε στο φορουμ και απο ενα καινουριο φρουτο :lol:
Aβα μου μακαρι κοριτσι μου! προσπαθω να ειμαι ηρεμη να περασει ο καιρος αμαν και πως! :):)
Έλα, κοριτσάκι μου, έλα, ηρέμησε! Από ότι διάβασα είναι το πρώτο σου μωράκι. Έκανες μανίκι. ʼρα, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, το ήθελες πάρα πολύ και ήρθε μόλις αδυνάτισες. Ουάου!!! Μην επιτρέπεις στον εσυτό σου να αναστατώνεται από τέτοια. Δεν ξέρεις πόσο θα ήθελα ένα μωράκι, αλλά είμαι μόνη μου. Γι' αυτό χαίρομαι απίστευτα με τις χαρές άλλων, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τρομοκρατήσω κάποια με βλακείες. Γι' αυτό θύμωσα χθες. Keep going!!
Αγαπημενη δεν θελω να ακουω τετοια! Εχεις περασει τοσα και τοσα , ξερεις πολυ καλα ποσο σημαντικο ειναι να διατηρεις την ψυχολογια σου σε ξενοιαστα, εφηβικα επιπεδα. :) Η αδερφη μου ειναι 4 μηνων. Το μπιζελακι της ειναι 850γρ. Εχθες μου εδειχνε dvd με τον υπερηχο που εκανε. Εβλεπα το κεφαλι του, τα χερακια του, τα ποδαρακια του, τι ωραια που ειναι ρε συ αυτο το συναισθημα. Ενας αντρας ποτε δεν θα καταλαβει το πως νιωθει μια γυναικα που εγκυμονει αλλα ειμαι σιγουρος οτι η αισθηση αυτη ειναι απεριγραπτη. Κοιτα λοιπον να την ζησεις στο 100% και να την απολαυσεις μεχρι το τελος και ασε τις φοβιες κατα μερος. Σε 7 μηνες θα το εχεις στην αγκαλια σου μπορεις να το διανοηθεις; Ξεκινα να κανεις σχεδια για το μωροδωματιο και ασε τις π@π@ριες! :)
ακριβως ηθελα μωρακι και δεν μπορουσα να κανω λογο κιλων, αποφασισα να χειρουργηθω γιατι ηθελα να κανω την δικη μου οικογενεια, γενικα μεσα σε ενα χρονο ειχα πολλες αλλαγες και στην ψυχη και στο σωμα, καμια φορα νομιζω πως ονειρευομαι, βοηθηθηκα πολυ απο εδω μεσα -περσι- !
Αβα μου σου ευχομαι να ζησεις οτι ονειρευεσαι! καμια φορα τα ονειρα δεν ειναι μακρυα μας! ;) ;) :) :)
τον ορθοπεδικο τον πληρωνεις εσυ??!! :DQuote:
Originally posted by Ciciliana
mmm..... κανε μου 2 τουμπες και θα πειστω :starhit:Quote:
εχω ορεξουλες....σημερα δε ξερω τι εχω.......... :D ( γενικα το λεω, μη παρεξηγηθω ε!)
Ευχαριστώ γλυκειά μου! Τώρα πια, που πέτυχα όλα τα άλλα που ονειρευόμουν, είναι ο τελευταίος και πιο σημαντικός στόχος στη ζωή μου. Και για μένα η μητρότητα είναι κάτι ιερό. Κάτι, που δε χωρά τίποτα πέρα από συγκίνηση, χαρά και δέος. Χαμογέλα! Το μωράκι σου έρχεται!!
αγαπημενε θα γινεις θειουλης?? πολυ χαιρομαι! και τι θειος τουμπανο ε? χαχαχαQuote:
Αγαπημενη δεν θελω να ακουω τετοια! Εχεις περασει τοσα και τοσα , ξερεις πολυ καλα ποσο σημαντικο ειναι να διατηρεις την ψυχολογια σου σε ξενοιαστα, εφηβικα επιπεδα. :) Η αδερφη μου ειναι 4 μηνων. Το μπιζελακι της ειναι 850γρ. Εχθες μου εδειχνε dvd με τον υπερηχο που εκανε. Εβλεπα το κεφαλι του, τα χερακια του, τα ποδαρακια του, τι ωραια που ειναι ρε συ αυτο το συναισθημα. Ενας αντρας ποτε δεν θα καταλαβει το πως νιωθει μια γυναικα που εγκυμονει αλλα ειμαι σιγουρος οτι η αισθηση αυτη ειναι απεριγραπτη. Κοιτα λοιπον να την ζησεις στο 100% και να την απολαυσεις μεχρι το τελος και ασε τις φοβιες κατα μερος. Σε 7 μηνες θα το εχεις στην αγκαλια σου μπορεις να το διανοηθεις; Ξεκινα να κανεις σχεδια για το μωροδωματιο και ασε τις π@π@ριες! :)
τι να κανω γενικα ειναι αυτη η φαση λιγο ευαλωτη, φυσιολογικο το βρισκω.
ειδες αγαπημενε τι μαγικο που ειναι?:love:
δεν ξερω αν το εχω πει ξανα (ειμαι και ξεχασιαρα φουλ)
αλλα καταλαβα πολυ νωρις οτι ειμαι εγκυος οχι 100% βασικα αλλα την ειχα ψιλιαστει και ειχα αρχισει να στωνω το κρεβατι με λιγυσμενα γονατα, δεν εσκηψα ουτε στιγμη! εκοψα την κοκα κολα, και κοιμομουνα ανασκελα με τα χερια κολλημενα στην κοιλια μου ( δεν κοιμαμε ποτε ανασκελα)
ενιωθα κατι πραγματικα, τι κανει η φυση ε?
αγαπημενε ευχομε με το καλο η αδερφουλα! αχ χαρηκα τωρα αληθεια!
πραγματικα Αβα μου δεν σιγκρηνετε με τιποτα!στο ευχομαι ολοψυχα με εναν σωστο ανθρωπο... αυτο που νιωθω καθε βραδυ οταν ξαπλωνω ειναι κατι μαγικο! να ξερω οτι μεσα μου χτυπαει αλλη μια καρδουλα
Ναι, θα γινω θειος σε τοσο τρυφερη ηλικια... :D
Η αδερφη μου ειχε προβλημα με τις ορμονες και επαιρνε χαπια. Λεπτομερειες δεν ξερω αλλα το παλευαν καιρο για παιδι. Ολα πηγαινουν καλα τωρα, η μπεμπα μεγαλωνει, η κοιλια φουσκωνει, επιπλοκες μηδεν. Χαμογελα βρε θα γινεις μαμα!
fae_prits, μπες στο τσατ :D
ειναι κ το mitsokolo!! ee... και θα σου πληρωσω κ τον ορθοπεδικο
...
Αν μπορούσες να με δεις τώρα mitsokolo μου.. Χαμογελάω πέρα ως πέρα! Γλύκα είναι αυτό που αισθάνεσαι! Μου γλύκανες το βράδυ! Για μένα βέβαια είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί ο σωστός άνθρωπος, δεδομένων των απαιτήσεων και της ηλικίας μου. Τέλος πάντων, ελπίζω. Και πιστεύω ότι ο Θεός βοηθάει όποιον πραγματικά θέλει κάτι από καρδιάς. Έτσι έγινε με σένα, έτσι θα γίνει και με μένα και με όλες, όσες θέλουμε να γίνουμε μανούλες!
cici μπαινω απο κινητο, δεν μου ανοιγει καν το chat! Πειτε τα δικα σας εσεις οι γυναικες τι να με κανετε εμενα :DQuote:
Originally posted by Ciciliana
fae_prits, μπες στο τσατ :D
ειναι κ το mitsokolo!! ee... και θα σου πληρωσω κ τον ορθοπεδικο
...
έλα βρε.......... παραπονεμενο....:blush:
κριμα...παντως :(
don't worry πηραμε φτυάρια, ξερεις τωρα γυναικειες κουβέντες!!
Κρίμα,που δεν μπορείς...
Αβουλίνι,δε νομίζω να μπαίνεις κι εσύ από κινητό...
Έλα να τσατιαστούμε,darling!
mitsokolaki, επικεντρωσε τη σκεψη σου στο οτι θα γινεις μανουλα :starhit: και σ αυτο το λευκο φως προστασιας που περιβαλλει εσενα και το μπιζελακι σου :roll:.... αντε, και το μπαμπα του μπιζελακιου γιατι κριμα να μενει στην απεξω ο πατερουλης :bouncy:
:love:
Αβα μου χαιρομαι που χαμογελασες!!!!! και να σου πω! ποτε μη λες ποτε! δεν ξερεις τι θα ερθει στην ζωη μας, εδω γινονται τοσα καλα αν εχουμε θεληση!
φαεπτιτσ ολο και κατι θα σε καναμε!!!!!! :P :P :P πασα θα σε ειχαμε τοσες γυναικες!
Μαθαινω ευχαριστα νεα κ χαιρομαι!!!!!!Μπραβο κ γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:saint:
smartaki kai lessing ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! βασικα αυτο προσπαθω να κανω να ηρεμω και να σκευτομαι ομορφα πραγματα, θελω να παρω εναν τηλεβοα και να φωναξω ποσο ευτηχισμενη ειμαι αλλα θα με δεσουνε! :lol: :lol: :lol:
λοιπον σκευτομαι! ΣΚΑΡΛΕΤ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????? μερες εχω να την δω ειναι καλα?
Λοιπον παρε τον τηλεβοα κ μην ξεχνας οτι το μ ωρο ακουει μεσω της οστεινης ακοης-σπονδυλικη σηλη μητερας-κ επισης επηρρεαζεται απο τα συναισθηματα της κ δεν θελεις να εχεις ενα αγχωμενο μωρο χα χα.Αν σε ενδιαφερει το ζητημα διαβασε το βιβλιο του Τοματις.Φιλακια κ γιουπι:cool rsvd::love:
ναιιιιιιιιιιιιιιιι πως δεν με ενδιαφερει λεσσινγκ μου! το βιβλιο ειναι ελληνικο??? αγορασα ενα που λεγεται '' η βιβλος της εγκυμοσυνης'' εκδοσεις Ψυχογιος
και το βρηκα φανταστικο! μαλιστα σε μερικα κομματια συγκινηθηκα παρα πολυ!!! εξηγει τι περναει το εμβρυο και το σωμα της γυναικας ανα εβδομαδα!
Όλεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Σε μια εβδομάδα, αν όλα πάνε καλά, θα φτάσω το διψήφιο επιτέλους!!!!!! :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit:
Και δίνω υπόσχεση να μην ξαναδώ ποτέ τριψήφιο νουμερο στη ζυγαριά μου!!
100+ σε αποχαιρετώ, μάλλον δεν ήσουν και πολύ καλή παρέα!!!:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smi legrin::smilegrin:
μμ... εχει κανεις ορεξη να μπει στο τσατ?
ΠANAΘHNAIKOΣ
φαε_πριτς......
εγω ειμαι ολυμπιακός.............................. ..............:rolleyes:
cici κανεις δεν ειναι τελειος.................................... .......... :D
τι κριση αυτογνωσιας..........:smilegrin:Quote:
αντε ρε... ντροπή σου.... :(Quote:
αλλα εγω ειμαι καλος ανθρωπος τους αγαπαω όλους:starhit:
αρκει να ειναι ολυμπιακοι :starhit:
Παρακαλουνται οι αλλοθρησκες να μετανοησουν γιατι πλησιαζει η ωρα της κρισης. Aληθεια,
ειδε κανεις την ria.......?? :)