https://youtu.be/ALpq_Y_siB8
Η" ενέργεια " είναι αυτή που λείπει ώστε νά ξεκινήσουμε την αλλαγή.
Πού είναι παιδιά η ενέργεια;
Printable View
https://youtu.be/ALpq_Y_siB8
Η" ενέργεια " είναι αυτή που λείπει ώστε νά ξεκινήσουμε την αλλαγή.
Πού είναι παιδιά η ενέργεια;
Έχω κάνει μόνο μια προσευχή στον Θεό: «Θεέ μου, κάνε τους εχθρούς μου γελοίους». Και ο Θεός με εισάκουσε.
Voltaire, 1694-1778
Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας
Περπατησα χθες και σημερα 2 ωρες. και θα το καθιερωσω το δυοωρο. πριν εκανα μια ωρα.
για 98 κιλα ανθρωπο πειτε μου τι ειναι δυο ωρες περπατημα?! αθλος!
Ασε φιλε εχω γα***θει...! αλλα ειναι ωραιο το συναισθημα ξεκουρασης μετα! και κιλα θελω να χασω... αν και το βλεπω δυσκολο γιατι παιρνω ολανζαπινη που αυξανει το βαρος... οποτε ειναι ποιο δυσκολο να χασεις κιλα.. αλλα και για το ζαχαρο.... και για την υγεια της καρδιας κτλ!
ακομα δεν εχω καταλαβει πως την εχεις δει ετσι θα συναποφασιζεις σε οτι συσκευη χρησιμοποιω για να αποφασισεις εσυ ποσο θα κρατησει η μπαταρια της η δε φτανει που τοσο καιρο με εκμεταλευοσουν κανονικα για να γινεις πλουσιος και κοροιδευες το κοσμο με ψευτικους ερωτες αφου εχεις στησει μια βιομηχανια εκμεταλευσης φαντασμα που δε φαινετε πουθενα με σκοπο να με εκμεταλευονται ασταματηστα για να βγαζουν λεφτα απο οτι χρησιμοποιω πουλοντας τα χιλια δυο ψεματα στο κοσμο και αν νομιζεις οτι θα με εκμεταλευεσαι και σα να μην εφτανε αυτο θα με σηκωνεις και ολας απο κει που καθομαι εγω θα υπαρχω για να σε διαψευδω και να φωναζω οτι κοροιδευεις το κοσμο με ανυπαρκτους ερωτες παριστανοντας οτι ταχα εχουμε ερωτικη σχεση εισαι η γυναικα μου και δηθεν ψευτικα ροματζα και να πλουτιζεις εξαιτιας μου η νομιζεις οτι αυτο δε φαινετε αφου οι συσκευες αυτες βρισκονται στη ιδια διευθυνση ιρ και γινεσε ρεζιλι με ολο αυτο που κανεις και αφου αυτογελοιποποησαι μετα εμφανιζεσε να παραστησεις το θυμα στο κοσμο για να πουλησεις οτι να ναι οπως συνηθως ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟ δε φτανει που τοσο καιρο με εκμεταλευεσαι εχεις το θρασος και να συναποφασιζεις εσυ για οτι συσκευη χρησιμοποιω αλλα δε θα σου περασει λιγο πολυ ολοι ξερουν για τους ψευτικους ερωτες που πουλας στο κοσμο και εχουν παρει χαμπαρι τι εισαι και τι υψιλου επιπεδου και ο καλος σου χαρακτηρας ειναι για να λες τα χιλια δυο ψεματα στο κοσμο που ολοι απαιτεις να ασχολουνται μαζι σου για να ανεβαζεις τη δημοτικοτητα σου ως το πιο διαφημισμενος προσωπο του κοσμο χωρις να ξερουν οτι αυτο το κανεις γιατι τους εξαναγκαζεις να το κανουν γιατι σε φοβουνται τοσο καιρο τους εδωσες εντολες να γελοοιοποιησουν οτι ρουχα φοραγα ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΝΟΩ ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΕΝΟΩ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΟΤΙ ΦΟΡΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ γιατι αποφασισες ως χουντα οτι θα φορεσω αλλα συμφονα με τη διχτατορια που νομιζεις οτι θα μου επιβαλεις ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΕ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΑΝ ΨΑΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΕΝΟΩ ΑΦΟΥ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΡΧΙΔΙΧΤΑΤΟΡΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ αντε παρατα με το καταλαβες? δε προκειται να γινω αυτος που θες σ αρεσει η οχι εγω αυτος ειμαι και σε διαχτατορες φαντασμα δε προκειται να υπακουσω δε φτανει που τοσο καιρο εκμεταλευεσαι οτι εχει σχεση με μενα για να πουλας παραμυθια στο κοσμο και βγαζεις λεφτα τοσο καιρο εβλεπα ενα μπουγιο που ερχοταν ταυτοχρονα οπου και να βρισκομουν που ταχα δε θα το καταλαβαινα οτι το εκανες επιτηδες για να πουλησεις εγω δε σε θελω το καταλαβες πες σε ολους αυτους τους κατασκοπους που εγκατασταθηκαν στη περιοχη μου για να κανουν μπισνες να ....... ........ ............. εκτος αν θες να βρω τους ιδιοκτητες των συσκευω που χακαρες και να τους κανω παραπονα οτι χακαραν τις συσκευες του και μετα που θα γινεις ρομπα θα κλεγεσαι και θα παριστανεις το θυμα και αν δε σταματησεις να με ενοχλεις θα βρω τις κατασκευαστριες εταιριες και θα τους κανω παραπονα συνεχως μεχρι να σε παρουν χαμπαρι ολοι στις 4 γωνες τις γης δε φτανει που αυτοδιοριστηκες γυναικα μου για πουλησεις ψευτικους ερωτες και να βλεπω το σοου καθημερινα που σε βολευει για να με χαρακτηριζεις επικινδυνο εσυ εισαι ο επικινδυνος που κατελαβες τις συσκευες που χρησιμοποιω και παριστανεις το αφεντικο τους αλλα αν νομιζεις οτι θα κατσωω ετσι θα βρω τις κατασκευαστριες εταιριες και να γκρινιαζω συνεχεια μεχρι να εχω αυτο που μου ανηκει αν νομιζεις οτι θα κατσω ετσι
ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ........... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ................ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΥΖΗΓΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ενω τοσο καιρο προσπαθεις να με εξαπατησεις και νομιζεις οτι θα μου δωσεις την εντυπωση οτι φταινε οι φιλοι μου γι αυτο εσυ τα φταις ολα εσυ τα προκαλεσες νομιζοντας οτι ετσι θα μου αλαξεις μυαλα ενω σου ελεγα εξ αρχης οτι δε προκειται να το κανω και συ συνεχιζες το χαβα σου μεχρι που φτασαμε ως εδω αν νομιζεις οτι θα με εξαναγκαζεις να μιλω για σενα εγω θα μιλω για να σε διαψευδω γιατι εσυ το θελησες
Ούτε εγώ περπατώ.... καθόλου...!!!
Αλλά αν μου ρθει θά βάλω βίντεο γιουτιουμπ καί θά κάνω καμιά άσκηση.
Τουλάχιστον έτσι νιώθω ότι κάτι γίνεται γιατί ιδρώνω υπερβολικά ενώ με τό περπάτημα καθόλου.
Αν κάτι καλό είναι να περπατάμε όλοι ένα μισαωρακι τη μέρα τουλάχιστον!
Εχω δει διαφορα στα επιπεδα της διαθεσης μου. Επισης δεν βαριεμαι τοσο... εχω κατι να κανω μεσα στην ημερα.. εκτος απο το να καπνιζω και να κανω βολτες με το μηχανακι.
Συμφωνα με τον παθολογο μου παιρνω ω3 λιπαρα εδω και 2 χρονια για να πεσουν τα τριγλυκεριδια.
τωρα ετσι μου κατεβηκε και διαβασα στο ιντερνετ οτι το μαγνησιο βοηθαει στην διαθεση...
ειναι σοφο να συνεχισω να τα παιρνω?
τεσπα εγω θα τα παιρνω και οτι γινει!
Το περπάτημα είναι το άλφα και το ωμέγα για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού μας .
Όχι το τρέξιμο ειδικά σε καμία περίπτωση αν είσαι αγυμναστος ή έχεις παραπάνω κιλά .
Θα κάνεις πολυ μεγάλη ζημιά στους συνδέσμους σου και θα αρχίσουν να σκάνε τα μυοσκελετικά το ένα πίσω από το άλλο .
Όπως και το να ιδρώσεις παλι δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση ότι γίνεται δουλίτσα αν δεν ενεργοποιούνται κάποιες βασικές μυϊκές μάζες του σώματός μας .
Το περπάτημα επίσης είναι το νούμερο ένα αγχολιτικο και μελέτες έχουν δείξει ότι μισή ώρα με σαράντα πέντε λεπτά περπάτημα καθημερινός σε σταθερό τέμπο μπορούν να βοηθήσουν τον άνθρωπο να ξεπεράσει μια αρκετά στρεσογόνα περίοδο στην ζωή του δίχως φαρμακευτικη αγωγή και δίχως την εκδήλωση ψυχοσωματικων .
Όπως επίσης το περπάτημα σε βραδινές ώρες σε ακολουθεια με ένα χαλαρωτικό ζεστό μπάνιο συμβάλει πάρα πολύ στις αϋπνίες που προέρχονται από το στρες .
Άλλωστε δεν ειναι τυχαίο ότι για υπέρβαρα άτομα στο ξεκίνημα της διατροφής τους συστήνεται μόνο περπατημα από τον γιατρό τους μέχρι να φτάσουν σε ένα επίπεδο και να μπορέσουν να περάσουν και σε άλλου είδους εκγύμνασης :D
Ολοκληρωσα το 2ωρο περπατημα! Καλο βραδυ!
Διαβασα οτι το μαγνησιο αν το παρεις νυστηκος μπορει να προκαλεσει γαστρεντερικα προβληματα και διαροια.
Και εδω και 2 μερες που το εχω ξεκινησει το πηρα νηστικος! Πρεπει το βραδυ να το παιρνεις μετα το φαγητο!
Καίγεται όλη η Ελλάδα.
Αθήνα κέντρο η ατμόσφαιρα αποπνικτική...
Παράθυρα δεν μπορείς νά ανοιξεις καθολου.
Έχω αγχωθει με αυτή τήν κατάσταση.
Οι δολοφονιες, οι σεισμοι, οι πυρκαγες, και ο κορονοιος με αφηνουν παντεντελως αδιαφορο.
Επειδη ειμαι χαζος. Παιρνω ολανζαπινη αντιψυχωσικο που ανεβαζει τα τριγλυκεριδια. Και περνω χαπι να πεσουν τα τριγλυκεριδια.
Ειναι αυτο ιατρικη?!
Ειμαι επιστημονας να βρω το καταληλο εμβολιο? ειμαι εγκληματολογος να εξιχνιασω καποιο εγκλημα? ειμαι πυροσβεστης που θα παει να σβησει την φωτια?
οχι.
οποτε.... ζωες να μην χανοντε... αλλα χανοντε...
και προτιμω να ειμαι στον κοσμο μου γιατι αμα κατσω και ασχοληθω καθημερινα με την ειδησιογραφια θα τρελαθω!
κατελαβες με το ετσι θελω το προγραμα το εκτυπωτη με το ετσι θελω και τον εμποδιζεις να τραβηξει το χαρτι γιατι με ζηλευεις επειδη ξερεις καλυτερα απο μενα οτι εισαι ενα αντιγραφο μου αφου το ξερεις καλυτερα απο μενα οτι το εχουν παρει χαμπαρι παντου ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ και δε ξερεις τι να κανεις για να αυτοπαρουσιαστεις ως προτοτυπο και επειδη εισαι τοσο κομπλεξικη και ξερεις οτι οσο υπαρχω εγω θα παρουν χαμπαρι τις αντιγραφες που εκανες δε ξερεις τι να κανεις για να αυτοπαρουσιαστειις ως προτοτυπο ζηλευεκαι φωναζε το ποσο κομπλεξικη εισαι και ποσο με ζηλευεις επειδη ξερεις οτι εμφανιστηκαν κουτσομπολια οτι εισαι κοπια μου και βγαλεις λεφτα κανοντας αντιγραφες απο μενα πραγματικο τοσο κομπλεξικη σαν εσενα δεν υπαρχει πουθενα εγω θα παω ταυτοχρονα στο μαστορα τον εκτυπωτη για να παρουν χαμπαρι ολοι τι λεω και οταν σου βγαλουν τραγουδι μετα θα παραριστανεις το θυμα γιατι ειμαι υποχρεωμενος να ανεχομαι το διχτατορα που κατελαβε με το ετσι θελω οτι μου ανηκει ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΩΣ ΚΟΠΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ......... ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΔΙΧΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Η ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΡΜΠΟΝ γι αυτο φαγωθηκες τοσο καιρο εσυ θα χρεισιμοποιεις οτι κανω για να βγαζεις ΚΑΡΜΠΟΝ ΚΟΠΙΕΣ και εγω θα μαι ο ............ που θα στελνω τον εκτυπωτη στο σερβις και οσο φαινετε ο εκτυπωτης απ το διαδικτυο θα καταλαβουν ολοι ποσο κομπλεξικη εισαι αφου φαινετε με μια ματια οτι οτι και να κανεις ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΚΑΡΜΠΟΝ ΖΗΛΕΥΕ ΡΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΜΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ 100% ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕΝΗ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.....ΘΑ ΠΩ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΤΙ ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΤΗ
και σαν να μην εφταναν ολα αυτα αφου εκανες τα παντα σχεδον για δειξεις ποσο κατωτερη μου εισαι και ξεπεσες στα ματια μου με τη συμπεριφωρα σου να παριστανεις τον αφεντη στα παντα τωρα λες οτι εγινα και αλλος ανθρωπος γιατι ειμουν υποχρεωμενος να δεχομαι το αρχιδιχτατορα να με εξουσιαζει και εσενα ποιος το πε αυτο οτι αυτο θα το ανεχτω εσυ εκανες τα παντα για να σε ......... οπου σταθω και οπου βρεθω και μετα νοημεις οτι θα με πεισεις παριστανοντας τη διθεν καψουρεμενη που το μονο που την ενδιαφερει ειναι να εξουσιαζει τα παντα και τους παντες για να αντιγραφει οτι βρει με την ησυχια της ενω οι ............ πηγαινουν στο σερβις εκτυποτες ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΜΥΩΠΙΑ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΑ ΣΑ ΝΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΕΙΟΝΕΚΤΕΙΣ
ΕΓΩ ΑΦΕΝΤΕΣ ΔΙΧΤΑΤΟΡΕΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ................ ΕΙΤΕ ΚΛΑΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΞΕΙΣ ΩΚ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΧΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΡΥΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΔΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ Ως ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΕ ΜΕ ΚΟΛΠΑ ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΗ ΣΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΠΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΙΧΤΗΚΕ ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΩ ΕΝΩ ΕΣΥ ΛΥΣΑΞΕΣ ΝΑ ΧΑΚΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΠΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΦΤΥΝΩ ΤΟΣΟ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΚΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟ ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΛΟ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΓΩ ΔΙΧΤΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΨΗΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΣΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΟΙΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ........ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΟΛΟΙΔΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΑΞΙΑ
Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μερικοί άνθρωποι έφευγαν απτα σπίτια τους στις φωτιές κι άφηναν δεμένα και παρατημένα τα σκυλιά τους. Απλά δεν το χωράει ο νους μου....
Καλημερα!
Πολυ ντορος γινεται με ολο αυτο το θεμα και επειδη αυτες τις μερες μιλαω λογο δουλειας με συνεργατες , δυστηχως δεν εφυγαν και τα παρατησαν δεδομενου οτι πολλοι ελειπαν διακοπες και πηγαινε καθημερινα καποιος που ειχαν πει να τα ταιζει, ειτε κάποιοι ελειπαν στις δουλειες τους και οταν γυρνουσαν δεν τους αφηναν καν να πλησιασου .
Οι διασωστες εσωσαν παρα πολλα σκυλακια που ηταν δεμενα αλλα και αδεσποτα δεδομενου της περιοχης ..Δυστηχως για καποια ηταν αδυνατον να πλησιασουν ...
Καλημερα
προφανως κ πολλες περιπτωσεις θα ηταν ετσι οπως λες.
Αλλα και πάλι για μένα το "δεμενο σκυλι" δεν αλλάζει και πολυ την γνώμη μου για αυτούς ακόμα κι αν ηταν στις δουλειές τους ή ακόμα χειροτερα σε διακοπές. Δεν παίρνουμε ένα σκυλί για να το έχουμε δεμένο στην αυλή.
Εχεις δικιο αλλα μπορω να σου γραψω αλλες τοσες περιπτωσεις γιατι ενα σκυλί ειναι δεμενο οταν λειπει ο ιδιοκτητης του ,αλλα δεν εχει σημασια, γιατι οντως υπαρχουν και αυτοι που λες αλλα ελπιζω να ειναι μηδαμινο το ποσοστο τους ...
Παντως ομολογώ πως η επιχειρηση για να σωθουν τα αλογα ηταν υπερανθρωπη και αξιζει ενα πολυ μεγαλο μπραβο σε αυτους τους ανθρωπους
Ελισάβετ και Μαριλού, καλημέρα!
Κι εγώ στεναχωριέμαι πολύ για τα ζωάκια που κάηκαν ζωντανά, τι φριχτός θάνατος! Κι όντως όποιοι άφησαν τα σκυλιά τους δεμένα και τα εγκατέλειψαν να καούν είναι για φτύσιμο! Για άλλες περιπτώσεις δεν ξέρω...
Αλλά όντως, όσοι πάλεψαν για να σώσουν ζώα όντως αξίζουν χίλια μπράβο!
Επίσης στεναχωριέμαι που ταλαιπωρούνται άνθρωποι που σημαίνουν πολλά για μένα και ζουν στην Αθήνα, δεν μπορώ να μην τους σκέφτομαι...
Δυστηχως η κατασταση ειναι τραγικη με της αναζωπυρωσεις και δεδομενου ηδη την επιβαρυμένη κατασταση των ανθρωπων που μαχονται και με ενα εδαφος ¨προσαναμα ¨δυσκολα θα ηρεμησουμε :(
Ας βαλει ο θεος το χερι του να μην θρηνήσουμε τουλαχιστον θυματα...
Καλημέρα όσο μπορεί να είναι Κυκνε μου γιατί η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας ..
Δυστηχως η καταστροφή είναι τεράστια και την έζησα μέσο των δικών μου που χθες κάηκαν σχεδόν τα πάντα γύρω τους και φυσικά τα σπίτια τους ..
Δεν υπάρχει όλο αυτό και το χειρότερο ότι τα δύσκολα για πολλούς από σήμερα ξεκινάνε γιατί ως γνωστόν το κράτος θα μείνει μόνο στα λόγια και τις υποσχέσεις και το θέμα θα ξεχαστεί σε ένα μήνα το πολύ ...
Ας είναι καλά οι πυροσβέστες που πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για το τι μάχη κάνουν αυτοί οι άνθρωποι και πως παλεύουν μαζί με τους ιδιοκτήτες να σβήνουν τις φωτιές ..
Δεν νομίζω να επανέλθει όλο αυτό ποτέ ξανά ..
Να κανω μια χαζη ερωτηση?
Το κρασι παχαινει? επινα 3 ποτηρια καθε βραδυ και ειδα αυξηση κιλων μεσα σε μια εβδομαδα..
τι στο διαολο κανει το κρασι σε πρηζει? σε φουσκωνει?
Έχει πολλές θερμίδες το κρασί.
Εγώ αυτό το διάστημα που βρίσκομαι σε θερμιδικό έλλειμμα, δε πίνω καθόλου αλκοόλ γενικότερα.
Γύρω στις 600 θερμίδες λένε πως έχει το μπουκάλι δηλαδή κάπου 150 θερμίδες το ποτήρι. Εξαρτάται βέβαια και πόσο θα το γεμίσεις. Επίσης οι θερμίδες που έχει το κρασί εξαρτώνται και από το είδος του κρασιού και την ποσότητα αλκοόλ.
Δεν είναι όμως μόνο το θέμα των θερμίδων αλλά πώς προσθέτει λίπος στον οργανισμό μας λόγω του αλκοόλ
https://keisan.casio.com/exec/system/1350891527
Υπάρχουν on-line μετρητές για να σε βοηθήσουν στο να βρίσκεις τις θερμίδες που καις γιατί εξαρτάται από την ηλικία και το ύψος πέρα από τα κιλά αλλά και το ποσό γρήγορα ή αργά περπατάς.
Εδώ έχω παραθέσει ένα σύνδεσμο. Ελπίζω να σε βοηθήσει.
Τελειο!!!
Χρειαζομαι 49 λεπτα για να κανω 10.000 βηματα.
ας πουμε κανω 5,6 χιλιομετρα την ωρα. αν και νομιζω οτι κανω περισσοτερα.
καιγοντε 736 θερμιδες....σε 2 ωρες!
αλλα υπαρχει και ενας αλλος παραγοντας. τα κιλα δεν τα πηρα απο επειδη τρωω. αλλα επειδη προκαλει μεταβολικο συνδρομο τα φαρμακα που παιρνω. ειχα φτασει τα 123 κιλα παιρνοντας 20μγ ολανζαπινης. τωρα ειμαι στα 10μγ ολανζαπινης και ειμαι 98 κιλα.
Το τελευταιο 6μηνο που ξεκινησα εντατικο περπατημα εχασα 10 κιλα!
Λοιπον εχω πορωθει με ολη την φαση. το φαρμακο πρεπει να το παιρνω και θα το παιρνω. αλλα θελω να δω τι θα γινει εαν συνεχισω το περπατημα. θα χασω λες?
τι να πω....ξεκινησα εδω και μια βδομαδα και παιρνω μαγνησιο. οχι σε μεγαλες ποσοτητες αλλα μετριες. πχ το μισο απο αυτο που συστηνει ο γιατρος οταν εχεις ελλειψη. δεν εχω ελλειψη μαγνισιου αλλα το παιρνω γιατι γυμναζομαι και με τον ιδρωτα και τα ουρα χανετε μαγνησιο...
με εχει βοηθησει!!
αυτα! γνωμες?!