Σοκολατιτσα, Σουρκουνα, Μαρια και Αντα σας ευχαριστω ολες σας για τα καλα σας λογια!! Παιρνω δυναμη και μπαινω μαχητικα στον Αγωνα!!!!
Ε οχι και 90!!! Με τιποτα! Μακαρι δηλαδη αλλα δε νομιζω.. Σας ευχαριστω και παλι πααααραααα πολυ!!!
Αντα θα τρελανεις κοσμο με τα στινγκ σου στο νοσοκομειο!! Αν σε βολευουν οκ αλλα ρε παιδι μου να εισαι ανετη μεσα στο νοσοκομειο!!
Λιλα αυτο αναρρωτιεμαι και εγω! Εμενα τα τανγκα με βολευουν καλα καθως και οι σωβρακοφανελες!! Χχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχ
Αντε Μαρακι να βαλεις τικερακι να μας φυγει το καπελο!!
Στις φωτο που εβαλες οπως σου εγραψα κι ολας η απωλεια φαινεται καταπληκτικη! Φαινειται να εχει φυγει και ομοιομορφα το βαρος και ειναι τελεια!!!
Ανυπομωνω να τα πουμε ολες μαζι απο κοντα!! Το εχω πει εδω και μηνες και το ξαναλεω: Σεπτεμβρη get ready bitches Im comin!!! Ελπιζω να μην προσβληθει καμια με το bitches!!! Hahahahhahha!!!
Αυτο ισχυει για ΟΛΕΣ σας! Θελω να μαζευτουμε ολο το φορουμ και να τα πουμε! Αν και χλωμο το βλεπω μα τα οικονομικα μας αλλα μακαρι να ερθουν οσες πιο πολλες μπορουν!!
Εγω βαριεμαι! Να ειναι καλα η Αβα που το πρωι εβαλε επισοδειο απο τα εγκληματα και ειδα και εγω που βαριομουνα!!!