Σου έστειλα προχθές μήνυμα στο fb για το καμηλοόνομα και περιμένω το o.k. για τις μπουμπουνιέρες.χιχι
Printable View
Σου έστειλα προχθές μήνυμα στο fb για το καμηλοόνομα και περιμένω το o.k. για τις μπουμπουνιέρες.χιχι
Οποία σχέση έχει η έξαψις(μάλλον με η ήταν...)με την κλασσική αθάνατη μπουζουκερί...Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλια αντε με το καλο να βαλεις κ Καλλη Φερη η οπως αλλιως τη λενε!Δεν ειναι η Αβα εδω αλλα ειναι η Ελι που την ανακαλυψε κιολας!
Αχ,εσείς οι γαλαζοαίματες,που σνομπάρετε το Μπύθουλα ήθελα να'ξερα αν εμφανιζόταν
ο μαύρος,ο αράπης,ο ταμ ταμ ταμ και σας εξηγούσε κανά φωνήεν σαν πόσο θ'αντιστεκόσασταν τότες;
:lol: :lol: :lol: Εγώ παρηγοριέμαι πάντως ότι δεν είμαι η μόνη! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
:lol: :lol: Ναταλία να υποθέσω ότι εννοείς το τσιουάουα; :lol:
Πάλι μετάφραση χρειάστηκα η άμοιρη Λαλέλι! :lol:
Εχω να δηλωσω οτι απο αυτα που λευε αναθεμα αν καταλαβα τα μισα!!!
Τσπ καληνυχτα σε ολες σας!! Φιλακια στα μαγουλακια σας! Χχχχχ
Εσύ είσαι η νονά αφού!Περιμένω εγώ το προσκλητήριο με την ελπίδα να μη μου πέσει από τα χέρια,όχι δε γίνεται,δεν είναι δυνατόν!Quote:
Βαμπιράκι μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου, έχεις εμένα και την Eli να σου κάνουμε παρέα! :lol:
Το επόμενο κόσμημα που θα φιλοτεχνήσεις θα το μοιραστείτε.Ένα σε κάθε Αϊνστάιν αφτί!Και δε φαντάζομαι να θέλετε πάλι μετάφραση!Ντροπή!Quote:
:lol: :lol: :lol: Εγώ παρηγοριέμαι πάντως ότι δεν είμαι η μόνη! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Καλη νυχτα σε ολες τις ομορφες....Αποψε ηταν βραδια λιγο απο παλιοτερες εποχες....Καλες εποχες.....
--->ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ :ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Καληνύχτα Βαμπιράκι Αλτσχαιμεριασμένο! :lol:
Ναταλία επειδή τόχω κάψει δυό μέρες τώρα με τη ζέστη που έχω φάει πες μου αν σου αρέσει το όνομα αλλιώς να συνεχίσω το ψάξιμο η αφού νονά.χιχι
Αχ,ναι...Τότε που άλλο τίτλο τραγουδιού έβαζες και σε άλλο ο υπερσύνδεσμος παρέπεμπε...Καλή ώρα...Quote:
Καλη νυχτα σε ολες τις ομορφες....Αποψε ηταν βραδια λιγο απο παλιοτερες εποχες....Καλες εποχες.....
----> ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ :ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Όμορφες νύχτες, λησμονημένες πόσο μου έχετε λήψει...Quote:
Πάντα με τον καλό τον λόγο! :PQuote:
Originally posted by NADINE
Αχ,ναι...Τότε που άλλο τίτλο τραγουδιού έβαζες και σε άλλο ο υπερσύνδεσμος παρέπεμπε...Καλή ώρα...Quote:
----> ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ :ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Ενταξη ειπαμε δεν το εχασα ακομα!!! Χαχααχαχαχα!! Καλε εγω δεν θα κοιμηθω! Σε εσας απλα ειπα καληνυχτα γιατι οι περισσοτερες ηδη τον εχουν παρει, αλλες προσπαθουν να τον παρουν και αλλες τον θελουν πολυ αλλα δεν τους παιρνει! Εμενα με φωναζει στο κρεββατι αλλα λεω να του κανω την δυσκολη και αποψε!!! :cul:
Ασχετο αλλά τώρα μου εμφάνισε τη φωτό του τσιουάουα, πριν δεν το είδα, που σημαίνει ότι το βρήκα εντελώς μόνη μου, χωρίς τη βοήθεια του κοινού. :lol:
Ναβέλια ή Ναβελίτα;Ή μήπως Γιωβελάνα;Quote:
Ναταλία επειδή τόχω κάψει δυό μέρες τώρα με τη ζέστη που έχω φάει πες μου αν σου αρέσει το όνομα αλλιώς να συνεχίσω το ψάξιμο η αφού νονά.χιχι
Μη βελάζει μόνο η καμήλα μου
και την παίρνουν οι φίλες της στο ψιλό!
Δε νομίζω πως περιέχει όλα όσα ήθελες...
Για να σε απαλλάξω από το γλωσσοδέτη,
δώσε το πρώτο όνομα που σου έρχεται κοιτάζοντας την!
Ρε Τζινα παιδι βαφτιζεις η καναρινι;;;
Το πιάσαμε κοπελιά το πιάσαμε! Απλά λίγη Ναταλοστέρηση έχω πάθει και δυσκολεύομαι να πιάσω την συχνότητα σου....Quote:
Το επόμενο κόσμημα που θα φιλοτεχνήσεις θα το μοιραστείτε.Ένα σε κάθε Αϊνστάιν αφτί!Και δε φαντάζομαι να θέλετε πάλι μετάφραση!Ντροπή!Quote:
Originally posted by Eli
Αχ, βαμπιράκι αυτό είναι το πρόβλημά μας, ότι καμία δεν τον έχει πάρει! :lol: Κι όποια τον πήρε δεν τολμάει να το πει γιατί θα πέσουν οι υπόλοιπες να την φάνε! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by -wow-
Ενταξη ειπαμε δεν το εχασα ακομα!!! Χαχααχαχαχα!! Καλε εγω δεν θα κοιμηθω! Σε εσας απλα ειπα καληνυχτα γιατι οι περισσοτερες ηδη τον εχουν παρει, αλλες προσπαθουν να τον παρουν και αλλες τον θελουν πολυ αλλα δεν τους παιρνει! Εμενα με φωναζει στο κρεββατι αλλα λεω να του κανω την δυσκολη και αποψε!!! :cul:
:lol: :lol: :lol: Δυο λαλούν σαν την Eli και τρεις χορεύουν! :lol: :lol:Quote:
Ρε Τζινα παιδι βαφτιζεις η καναρινι;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Αχ, βαμπιράκι αυτό είναι το πρόβλημά μας, ότι καμία δεν τον έχει πάρει! :lol: Κι όποια τον πήρε δεν τολμάει να το πει γιατί θα πέσουν οι υπόλοιπες να την φάνε! :lol: :lol:Quote:
Το Γιωβελάνα έχει όλα αυτά που θέλω αλλά μου αρέσει καλύτερα το Ναβέλια.
Τώρα θέλεις και επιβράβευση ένα πράγμα;Αστέρι μου;Ξεφτέρι μου;Quote:
Ασχετο αλλά τώρα μου εμφάνισε τη φωτό του τσιουάουα, πριν δεν το είδα, που σημαίνει ότι το βρήκα εντελώς μόνη μου, χωρίς τη βοήθεια του κοινού. :lol:
Σα να πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι μου φαίνεται...ʼντε,
Γλυτώσαμε το βέλασμα δηλαδή!Quote:
Το Γιωβελάνα έχει όλα αυτά που θέλω αλλά μου αρέσει καλύτερα το Ναβέλια.
Ναβέλια...ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται...
Αυθαδιαζεις Ναταλια!Το διορθωσα!Αν συνεχισεις ετσι δεν το βλεπω το κεφαλι σου να στεκει πολυ καλα!Κ θα συναντηθουμε συντομα νομιζω!Οχι επειδη θα ειμαι χειρουργημενη!
Τζινα κανε επεξηγηση γιατι αμα περιμενουμε απο αυτη!Ειδες τι κανει η Ναταλοστερηση!
Καλά, κλαίω από τα γέλια, έχουν πονέσει από το γέλιο οι γραμμωμένοι μέχρι αηδίας κοιλιακοί μου! :lol: :lol: Ναταλία όταν κοιτάω την καμήλα πάλι τη γαϊδούρα βλέπω! :lol:
Ναταλία άστο θα βρω άλλο όνομα, όμως με τη φαντασία που έχεις θα δυσκολευτώ πολύ να βρω κάτι που δεν θα σου θυμίζει τίποτα!
Λες να την πούμε δηλαδή Γκαρή,που τον έχω και σε αυτοκόλλητα στο κινητό μου;Quote:
Ναταλία όταν κοιτάω την καμήλα πάλι τη γαϊδούρα βλέπω! :lol:
Εμ θα την αλλάξουμε είδος,να μη σεβαστούμε ούτε το φύλο της;
Μήπως να την πούμε Τραβέλι να έχει μέσα και την κολλητή σου,τον ξεφτέρη;
Γλαύκη πολύ απλά η Ναταλία γνώρισε έναν άραβα που της έκανε δώρο μία καμήλα και ψάχνουμε να βρούμε πως θα την ονομάσουμε! :lol: Μόλις της βρούμε όνομα θα βρούμε και που θα την φιλοξενήσουμε! :lol:
Τέντζερη! Καπάκι εδώ! :lol:
Για ξήγησε μου το όνειρο με την καμήλα και το όνομα να σου πετάξω και εγώ καμιά ιδέα! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Λες να την πούμε δηλαδή Γκαρή,που τον έχω και σε αυτοκόλλητα στο κινητό μου;Quote:
Ναταλία όταν κοιτάω την καμήλα πάλι τη γαϊδούρα βλέπω! :lol:
Εμ θα την αλλάξουμε είδος,να μη σεβαστούμε ούτε το φύλο της;
Μήπως να την πούμε Τραβέλι να έχει μέσα και την κολλητή σου,τον ξεφτέρη;
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Τέντζερη! Καπάκι εδώ! :lol:
Για ξήγησε μου το όνειρο με την καμήλα και το όνομα να σου πετάξω και εγώ καμιά ιδέα! :lol:
Είδες ο αλήτης;Αντί να μου κάνει δώρο καμιά πετρελαιοπηγή,καμήλα μου χάρισεQuote:
Γλαύκη πολύ απλά η Ναταλία γνώρισε έναν άραβα που της έκανε δώρο μία καμήλα και ψάχνουμε να βρούμε πως θα την ονομάσουμε! :lol: Μόλις της βρούμε όνομα θα βρούμε και που θα την φιλοξενήσουμε! :lol:
και μάλιστα ούτε καν από τις καλές,αλλά αυτή που γαϊδουρίζει!Και παιδεύει και τη Τζιν!
Πεθαίνωωωωωωωωωω :lol::lol::lol:
Φτου σου Ναταλία φτου σου!!! Ντροπή!
Τι τραβάω βραδιάτικα! Κι έχω και σόμπα αύριο! :lol: :lol:
Ετοιμασου κ εσυ αυριο για τηλ κ πληρη αναφορα!Γινονται πραγματα που δεν τα ξερει η Φτουτατη?Πισω απο την πλατη μου?Ναταλια το κερατο μου εχει φτασει δεν ξερω που,αλλα κ με αραβα?
Γλαύκη εσένα ο άραβας σε πείραξε, οι δύο καμπούρες της καμήλας σε αφήνουν αδιάφορη! :lol: :lol:
Σάντουιτς με έκανες,καπάκι!Quote:
Originally posted by Eli
Φτου σου Ναταλία φτου σου!!!
Και βάζεις και τον Μπίθουλα στην ίδια πρόταση με τη γαλαζοαίματη!
Αποχαιρέτα τον λευκό όμορφο ψιλόλιγνο λαιμό σου!
Αιωνία του η μνήμη-κόκκαλο δε θα του μείνει!
Ενα κολιέ της Ναταλίας έχει μία καμήλα, την έρημό μου μέσα και θέλει να βρούμε όνομα για την καμήλα, λες και θα την φωνάζει να έρχεται! :lol: :lol:
Έτσι που μαύρισα εξαιτίας σου,μόνο οι άραβες με καταδέχονται πια...Τι να κάνω η πρώην Αρεία;Quote:
Ναταλια το κερατο μου εχει φτασει δεν ξερω που,αλλα κ με αραβα?