Και ότι ήμουν έτοιμη να ρωτήσω αν η γκαμήλα έχει μία ή δύο καμπούρες :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γλαύκη εσένα ο άραβας σε πείραξε, οι δύο καμπούρες της καμήλας σε αφήνουν αδιάφορη! :lol: :lol:
Τέντζερη αγάπη μου!
Printable View
Και ότι ήμουν έτοιμη να ρωτήσω αν η γκαμήλα έχει μία ή δύο καμπούρες :lol::lol::lol:Quote:
Γλαύκη εσένα ο άραβας σε πείραξε, οι δύο καμπούρες της καμήλας σε αφήνουν αδιάφορη! :lol: :lol:
Τέντζερη αγάπη μου!
Διακρίνω μια ειρωνία,μια υποτίμιση;Ααααα!Quote:
Ενα κολιέ της Ναταλίας έχει μία καμήλα, την έρημό μου μέσα και θέλει να βρούμε όνομα για την καμήλα, λες και θα την φωνάζει να έρχεται! :lol: :lol:
Κι αν βολτάρουμε μαζί με τη Μακόνες και θέλω να φωνάξω τη δική μου τι θα πω;Ψιτ δύο;
Κι αν έμοιασε του δημιουργού της και γυρίσει η ψιτ ένα,τι θα κάνω;
Δε σου φαίνεται και τόσο αστεία πια η επιθυμία ονοματοδοσίας μου ε;
Μετά τον βασιλικό βεραντάτο καφέ έχω πρόσωπο στην Φτουτατοκοινωνία! Έχω πάρει άσυλο ως άλφα τάξης χαφιεδάκι εγώ δεν έχω ανάγκη :PQuote:
Originally posted by NADINE
Σάντουιτς με έκανες,καπάκι!Quote:
Originally posted by Eli
Φτου σου Ναταλία φτου σου!!!
Και βάζεις και τον Μπίθουλα στην ίδια πρόταση με τη γαλαζοαίματη!
Αποχαιρέτα τον λευκό όμορφο ψιλόλιγνο λαιμό σου!
Αιωνία του η μνήμη-κόκκαλο δε θα του μείνει!
Μη σε απασχολεί αυτό γιατί η Μακ δεν την λέει καμήλα αλλά γαϊδαράκο οπότε μάλλον Γκαρή θα την φωνάζει! :lol: :lol:Quote:
Διακρίνω μια ειρωνία,μια υποτίμιση;Ααααα!Quote:
Ενα κολιέ της Ναταλίας έχει μία καμήλα, την έρημό μου μέσα και θέλει να βρούμε όνομα για την καμήλα, λες και θα την φωνάζει να έρχεται! :lol: :lol:
Κι αν βολτάρουμε μαζί με τη Μακόνες και θέλω να φωνάξω τη δική μου τι θα πω;Ψιτ δύο;
Κι αν έμοιασε του δημιουργού της και γυρίσει η ψιτ ένα,τι θα κάνω;
Δε σου φαίνεται και τόσο αστεία πια η επιθυμία ονοματοδοσίας μου ε;
Μελανουρι εισαι πιο λαχταριστη!Κ οσο στεναχωριεμαι που εκανα τη διακριτικη στο σινεμα κ δε σε χουφτωσα!Αλλα εκεινες τις μερες σε χουφτωνε το Λουμπι σου,εμενα θα κοιταζες?
Οι καμήλες μας είναι περήφανες δικάβαλες και τετρακούμπωτες,παρακαλώ πολύ!Quote:
Originally posted by Eli
Και ότι ήμουν έτοιμη να ρωτήσω αν η γκαμήλα έχει μία ή δύο καμπούρες :lol::lol::lol:
Αχάμ!Μετά το αυλικό γλειφτράκι,έχουμε και το αυλικό χαφιεδάκι!Quote:
Originally posted by Eli
Μετά τον βασιλικό βεραντάτο καφέ έχω πρόσωπο στην Φτουτατοκοινωνία! Έχω πάρει άσυλο ως άλφα τάξης χαφιεδάκι εγώ δεν έχω ανάγκη :P
Κάποτε φορούσατε κουκούλες!Τώρα το λες με περηφάνεια!Ουδεμία τσίπα!
Κάνει και για γρίφο, ποιό είδος καμήλας είναι κόκκινη με μαύρη μούρη και 4 μαύρα κουμπιά; :lol:
Μμμμ...σε κάτι λεπτομέρειες που κολάς κι εσύ,καημένη!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Μελανουρι εισαι πιο λαχταριστη!Κ οσο στεναχωριεμαι που εκανα τη διακριτικη στο σινεμα κ δε σε χουφτωσα!Αλλα εκεινες τις μερες σε χουφτωνε το Λουμπι σου,εμενα θα κοιταζες?
Σ'αυτά τα θέματα είναι να μη γίνει η αρχή!ʼπαξ κι έγινε,
όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε!Βουρ στο ψητό!Μην είσαι χαζή!
http://www.youtube.com/watch?v=ZytLSW_9Sw8
Εμ!Εδώ σε θέλω που δεν της βρίσκεις όνομα αξιοπρεπές!Quote:
Κάνει και για γρίφο, ποιό είδος καμήλας είναι κόκκινη με μαύρη μούρη και 4 μαύρα κουμπιά; :lol:
Τι θα απαντήσεις στο γρίφο;Ο Γκαρής ή η Ψιτ δύο;Δε λέει!
Ναταλια παλι υποκινεις εξεγερσεις>κ δεν ειναι κ η Αστεροσκονη εδω να σε υποστηριξει!Προσεχε παιδι μου γιατι δε σε βλεπω καλα!
Για την Καμηλα θα σας πω μολις τη δω!Αλλα μαλλον η καμηλα της Ναταλιας θα μοιαζει με γαιδουρι σαν την αφεντικινα της ενα πραμα!
μμμμμ...και χιουμορίστα η Φτουτάτη!
Σας πληροφορώ πως η σχέση μας είναι ισότιμη!
Αφεντικά και δούλοι υπάρχουν μόνο στα δικά σας χωράφια...
Αλλά τι σας λέω;Ψιλά γράμματα αυτά για σας....
Μας βλέπω να γινόμαστε Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες εδώ μέσα! :lol:
Επίσης εδώ και καιρό βαριέμαι και πάλι αφόρητα τον τίτλο,
που για άλλη μια φορά τρώει τη σκόνη σας,αδυνατώντας να σας ανταποκρίνεται.
Για να πέφτουν ιδέες στο τραπέζι!Ένα όνομα για την καμήλα κι ένα για το τόπικ παρακαλώ!
Εγώ πάντως σίγουρα δεν είμαι με τους Φτουνάκηδες!Quote:
Μας βλέπω να γινόμαστε Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες εδώ μέσα! :lol:
Προτείνω να πείτε την καμήλα Καμπούρη όσο για το τόπικ κάτι σε Λαλιστάν μου έρχεται τώρα στο μυαλό :lol:
Για αντε να παμε για υπνο γιατι εμεις οι γαλαζοαιματοι εχουμε βαρια καθηκοντα κ σπουδαια να διεκπεραιωσουμε παλι αυριο!Εχει κ τον κοντο με τη σομπα η Τζινα!
Προτείνω Ναβέλια για την καμήλα και καρβέλια για το τόπικ! :lol: Αν και το Ναβέλια προφέρεται σαν το αφέλεια και δεν μοιάζει με ψωμί.
Εντωμεταξύ μου αρέσει που είπα να μπω για μια καληνύχτα...
Κι είμαι τρεις μέρες με δίωρα ύπνου κι ονειρευόμουν ύπνους από νωρίς!
Για να μην αναφερθώ στο Τηράκι,που θ'αποκοιμήθηκε με το κινητό στο χέρι
χωρίς την καληνύχτα μας...Καταστροφή είστε!Καλά σας είχα κόψει,πειρασμοί!
ʼντε,πάμε να Μορφεαστούμε!Να δουν και τα δικά μας σκέλη χαρά,όχι μόνο της Μακ
και των υπολοίπων που τον πήραν!Αύριο βράδυ που θα ξαναμπώ περιμένω ονόματα...
Καληνύχτααααα
Χα! Μόλις γύρισα από πανηγύρι!
Και εγώ θα σας αφήσω ονειρεμένες μου γιατί μόλις γύρισε ο Γιώργος και θέλω να μου πει τα νέα του....
Σας φιλώ γλυκά και πάλι και εύχομαι όνειρα γλυκά και ύπνο ελαφρύ :)
Μπορεί να ξαναμπω στα κλεφτά αργότερα αν μου είστε ακόμη εδώ... αχ με ξεσηκώσατε την λαλημένη!
Χα!Εχασες το καλυτερο πανηγυρι εδω!Οπως παλια!ναταλια κ σια.Ελεγα να σου στειλω μην αλλα νομιζα οτι θα κοιμασαι αφου εχθες ξενυχτησες.
Καμπούρης!Αυτό είναι!Όνομα γεμάτο άρωμα νικητή!Αχ...τα νιάτα μας...Quote:
Originally posted by Eli
Προτείνω να πείτε την καμήλα Καμπούρη όσο για το τόπικ κάτι σε Λαλιστάν μου έρχεται τώρα στο μυαλό :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9tOJwTk79ew
Όσογια το Λαλιστάν...μη χάσεις...Από δω το πας εκεί το φέρνεις,στο λαλάγγι πάλι καταλήγεις!
Καλό βράδυ για άλλη μία φορά κι από μένα, φιλάκια.
Πανηγυρισμένη ʼβα μου καλωσόρισες, μας πρόλαβες στο κλείσιμο της αυλαίας για απόψε!
Καληνύχτα υπνοστερημένη Ναταλία!
Τζινάκι καλό ψήσιμο αύριο καρδιά μου, και μην ξεχάσεις να πάρεις και κάνα αυγουλάκι αύριο να ψήσεις τζάμπα πάνω στον πυρωμένο ώμο σου ;) :lol:
Μία Special καληνύχτα στην Φτουτάτη μας έτσι για να μην ξεχνιόμαστε χιχιχιχιχι
Θελω καποτε να εχω την δικη μου εβδομαδα εδω στο τοοοπιιικ!!!!!
Οσον αφορα την καμηλα, βγαλτην Ταλιμπαν η "σουβλακι απο ολα!"!!!
Πάλι πανηγύριζες σήμερα Αβα χιχι. Καλό σου βράδυ.
Δεν το συζητώ!Αντίχειρας πάνω,αντίχειρας κάτω...εξοντωτική δουλειά!Να σε δω πώς θα την διεκπεραιώσεις αύριο με μαύρους κύκλους!Quote:
Για αντε να παμε για υπνο γιατι εμεις οι γαλαζοαιματοι εχουμε βαρια καθηκοντα κ σπουδαια να διεκπεραιωσουμε παλι αυριο!!
Εγώ αλλού το πάω αλλά εσύ εκεί το μυαλό σου.... αααχ άτιμο θηλυκό! :lol:Quote:
Καμπούρης!Αυτό είναι!Όνομα γεμάτο άρωμα νικητή!Αχ...τα νιάτα μας...Quote:
Originally posted by Eli
http://www.youtube.com/watch?v=9tOJwTk79ew
Όσογια το Λαλιστάν...μη χάσεις...Από δω το πας εκεί το φέρνεις,στο λαλάγγι πάλι καταλήγεις!
Τι έγινε, βρε κορίτσια; Ξεσαλώσαμε, ξεσαλώσαμε; Μπράβο, βλέπω και θυμάμαι τις παλιές, καλές, ξενυχτοβραδυές!
Που λέτε η μέρα σήμερα ήταν σκατένια. Κοιμήθηκα δύο ώρες το μεσημέρι και το απόγευμα προέκυψε πάλι δουλίτσα. Το βράδυ όμως.. Έμαθα για πανηγύρι και ξεσήκωσα το παρεάκι. Αυτή τη φορά δεν ήταν με παραδοσιακή ορχήστρα, αλλά με μουσική από μεγάφωνα και όχι της αρεσκείας μου. Δεν πειράζει, όμως, ομορφάντρα μουυυ! Κάθισα κάτω από πλατάνια και την ώρα που κρατούσα το λουκάνικο στο χέρι σκέφτηκα την πρωινή βλακεία και γελούσα μόνη μου: Φάε αγάπη μου, φάε να χορτάσεις! Στη συνέχεια, πήγαμε σε μία πηγή με ωραίο νερό και γέμισα δύο μπουκάλια, που είχα φροντίσει να έχω μαζί μου. Εξασφάλισα αυριανή σπέσιαλ φραπεδιά!
Από σήμερα άρχισα το ψηστήρι για νέο πανηγύρι αύριο! Το παρεάκι αντιστέκεται, γιατί δε θέλει κάθε βράδυ σουβλάκια και λουκάνικα. Ανησυχεί, γιατί κατά τη γνώμη του δουλεύω πολύ και δεν τρέφομαι σωστά. Εγώ, πάλι, δεν έχω πρόβλημα! Από βδομάδα θα ηρεμήσω με τη δουλειά, ίσως κοπάσουν και τα πανηγύρια και θα έχω και πάλι το χρόνο να μαγειρεύω. Καληνύχτα, κοριτσάκια μου και όνειρα γλυκά!
:love: Καλώς τα μάτια μου τα δυό!Τα πανηγυριασμένα!Quote:
Originally posted by Ava
Χα! Μόλις γύρισα από πανηγύρι!
Δεν άδειασα να σου τηλεφωνήσω τελικά σήμερα...
Για μεθαύριο όμως είμαι αισιόδοξη!Ούτε του παπά!
Καληνυχτα σε ολο το ενδοξο Κακομοιρισταν!Ελι παιδι μου σε βλεπω να πηγαινεις πολυ μπροστα εσυ!Αβα,χαρα μου εσυ,πολυ χαιρομαι που χαιρεσαι στο χωριο επιτελους.Ναταλια δεν ξερω τι θα κανω με εσενα!Τζινακι σαλο ψησιμο!Ονειρα γλυκα!
Θέλεις την wow week σου κι εσύ;Λες να ξαναγυρίσουμε στον θεσμό;Γιατί όχι;Quote:
Originally posted by -wow-
Θελω καποτε να εχω την δικη μου εβδομαδα εδω στο τοοοπιιικ!!!!!
Μόνο που θα μου ξεσηκώσεις πάλι την άλλη και θα ονειρεύεται πάλι θρόνους και μεγαλεία!
Είδες;Να τη!Της φούντωσε πάλι!Πριν καν λαλήσει ο πετεινός τρεις φορές!Quote:
Καληνυχτα σε ολο το ενδοξο Κακομοιρισταν!
Λαλήσει;Ουπς!Συγνώμη Έλι!Μη μου ξεσηκώνεσαι νυχτιάτικα κι εσύ!
Κουρασμένο ήρθε αργά το παλικάρι!ʼσ'το να στανιάρει...Ντροπή!
Ναταλια μου δεν εχω χασει το θρονο μου!Εκπτωτη εκπτωτη αλλα τους πιστους μου τους εχω!
Έφυγα μανάρια μου πάω για νανάκιαααα! Πολύ σας χάρηκα απόψε αγαπημένες μου :starhit:
Χαρά μου, επιτέλους! Αυτή είναι η καλύτερη εποχή για το χωριό. Όλη μέρα ψηνόμαστε στη ζέστη, αλλά το βράδυ δροσίζει, ιδίως όταν απομακρύνεσαι από τα τσιμέντα. Εκεί που πήγα μία ζακετούλα την ήθελες.. Ήμουν με τιράντα, αλλά έτσι το ήθελα, για να μαζέψω κρύο. Γύρισα πάλι σπίτι και παρόλο που είχα ανοιχτά παράθυρα, βράζει ο τόπος.
Ναταλία μου, πότε θα έρθεις για περιποιημένο σουβλάκι; Για προχωρημένες ορχήστρες; Για νεράκι δεν εγγυώμαι τίποτα, γιατί το μισό μπουκάλι το ήπια ήδη! Τέλειο νερό!
Τζίιινααα, άντε μαναράκι μου κι εσύ για νανάκια! Περαστικά στο χεράκι σου! Μήπως ο κοντός εμένα μου κάνει; :D Ποτέ δεν ξέρεις.. Εσύ πάλι καλά, που είσαι ψηλό κορίτσι, τι να πω κι εγώ η κακομοίρα, που με τριγύριζε ένας στο ύψος μου; Αν είναι δυνατόν! Με λίγο μόλις τακουνάκι τον περνούσα! Πού και να γνώριζες αυτόν, θα ενθουσιαζόσουν!
Κοριτσάκια μου γλυκά, άντε πάμε όλες για ύπνο.. Φοβάμαι μη πάθω τα χθεσινά. Δεν θα αντέξω δεύτερη ίδια μέρα. Φιλάααακιαααα!!
Καλά καλέ!Εκεί που παλεύω χρόνια και ζαμάνια να γίνω διψήφια,έγινα πενταψήφια
κι ούτε μια κουβέντα,ένα πάρτυ,έστω ένα κεράκι,κάτι τις μου;Αααα!Κι είμαι και η πρώτη!
Φτου να μου χαθείτε,ξεδιάντροπες!Κανέν α σέβας!Αχ,αυτή η νεολαία!Όσο για τίτλο,
σόρυ,συνονόματη,αλλά άλλο μέλος μου φαίνεται πως τιμάται εδώ τελευταία...
Αυτό για το οποίο ξεκίνησε μάλιστα το τόπικ!Λέτε να κλείνει ο κύκλος;Νύχτα!
Να με συγχωρηβη Φτουτατη αλλα Βασιλισσα ειμαι και εγω θελω την εβδομαδα μου! Εβδομαδα μοδας θα κανω!! Χιχιχιχιχ!!
Κοιμησου Φτουτατη μου ευχομαι να τον παρεις καλα! Γιατι εμεις οι Βασιλισσες μονο. Ετσι τον παιρνουμε! Ελι περιμενεις το. Αντρα σου η μονο το λαλαγγι του;
Εντομεταξυ αν βαλεις την λεξη λαλαγγι στο google βγαινει αμεσως το τοπικ τουτο! Εται εμαθα τι ειναι! Ειδα και τα προστυχα λαλαγια που ειχε φτιαξει η Τζινα καποτε και το τελευταιο ηταν ονειρικο εχω να πω!!!!