Ναταλια παρε μια τουρτα μηπως κ ηρεμησεις παιδι μου!Αντε κ σου εχω κ το μονομετρο επανω που μου ζητας τοσο καιρο!
Printable View
Ναταλια παρε μια τουρτα μηπως κ ηρεμησεις παιδι μου!Αντε κ σου εχω κ το μονομετρο επανω που μου ζητας τοσο καιρο!
Μη σε απασχολεί!Εξάλλου πίνω μόνο εμφιαλωμένο νερό και δη συγκεκριμένες μάρκες εδώ και δεκαετίες...Quote:
Originally posted by Ava
Ναταλία μου, πότε θα έρθεις για περιποιημένο σουβλάκι; Για προχωρημένες ορχήστρες; Για νεράκι δεν εγγυώμαι τίποτα, γιατί το μισό μπουκάλι το ήπια ήδη! Τέλειο νερό!
Όσο για τα μέρη σου λαχταρούσα να βρεθώ εκεί τις πρώτες μέρες του Αυγούστου στο φεστιβάλ,αλλά μάλλον ο νότος θα με φάει πάλι!
Τι έγινε,Φτουτάτη;Κρίση στο βασίλειο;Μόνο ένα μέτρο μονόμετρο;Χάθηκαν τα εικοσιεφτάμετρα;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Να τα μας πάλι!!!!!Μπομπόοοοοοοοο!Όποι α γλύτωσε το ζάχαρο την προηγούμενη φορά,δε νομίζω να φανεί εξίσου τυχερή
και τώρα,που εν όψει και του χειρουργείου της,"ναι" θα είμαστε αναγκασμένες να της λέμε....Οϊμέεεεεεεεεεεεε!
Καλοριζικο!Καλο Ναταλιτσα μου !Οτι πρεπει για την εποχη!Καληνυχτα!27 φιλια κ 72 αγκαλιες που δεν σου εκανα οταν σε ειχα εδω.....
Εγω σου στελνω 72 φιλακια και 27 αγκαλιες γιατι ειμαι βαμπιρονιντζα!!
Στειλε μου 99 φιλακια και 99 αγκαλιες γιατι ειναι ο αγαπημενος μου αριθμος!
9,99,999,9999999999 οτι εχει σχεση με το 9!!! Ο.Ο
ʼντε...ʼλλα τόσα κι από μένα...Σε πέντε ώρες έχω εγέρθητο!Αλίμονο μου αν δε δείξω τον δέοντα σεβασμό!Φιλάκιααααααα
Διάλεξε μόνη σου το τυχερό 9άρι σου γι'απόψε...Καληνύχτααααααα!! !!!!!Quote:
Originally posted by -wow-
Στειλε μου 99 φιλακια και 99 αγκαλιες γιατι ειναι ο αγαπημενος μου αριθμος!
9,99,999,9999999999 οτι εχει σχεση με το 9!!! Ο.Ο
συγγώμη κορίτσια που σήμερα είμαι ψιλοχαμενη...δεν είμαι πολύ καλά...με έπιασε σήμερα..όλες οι αναμνήσεις μου ήρθαν και κάθισαν πάνω μου...μου λείπει το τραγούδι..μου λείπουν οι φίλες μου..μου λείπει να σηκώσω το τηλέφωνο και να πω : έλα ρε!!! θα έρθεις για καφεδάκι? μου λείπει το πάλκο..και ξέροντας πως δεν θα ξανατραγουδήσω, διότι δεν τραγουδάω pop και ξένα τραγούδια για να ψαχτώ, ο καημός μου είναι ακόμα περισσότερο αβάσταχτος...
ένα τραγούδι θα σας αφιερώσω πριν πάω για ύπνο..για όλους τους φίλους μας ...που αν και ίσως μας χωρίζουν θάλασσες είναι πάντα στην καρδια μας..
χρώμα δεν αλλάζουνε τα ματια...μονο τρόπο να κοιτάνε...
http://youtu.be/KWQqLk5fQfk
Νινα μου θα ξανατραγουδησεις ειμαι σιγουρη!! Λεμε να ερθουμε με τις φιλες μου Ολλανδια, Αμστερνταμ και εννοειτε μολις ερθουμε θα συναντηθουμε κι ολας!!! Η θα ερθω εγω σε εσενα η εσυ σε εμενα η σε καμια πολη στη μεση!! χαχααχαχαχχαχ
Να πιουμε καφεδακι και να μιλησουμεεεε!!! :)
Eννοειτε αν μπορεις να ερθεις και εσυ Λονδινο θα μεινεις σε εμενα, θα ειναι τελεια!!!! :roll:
Περιττο ν απω οτι εξ αιτιας σου Αβα δεν μπορω να κοιμηθω!!
Θελω να δω την συνεχεια στα Εγκληματα λες και δεν το εχω ξαναδει!!!!
Περιττο να πω οτι εξ αιτιας σου Αβα δεν μπορω να κοιμηθω!!
Θελω να δω την συνεχεια στα Εγκληματα λες και δεν το εχω ξαναδει!!!!
Also m3 n0 likey ΑΛΑΛΟΥΜ as de n4m3 of dis t0pic!
Me pr3fers "Da Muppets" as de new n4m3!!!!
Καλημέρα. Μεγειά το νέο μας ονοματάκι, μου αρέσει. Βαμπιράκι καλό είναι το αλαλούμ, δε λες πάλι καλά που δεν μας είπε "ότι νά'ναι"; :lol:
Χχαχαχαχαχα λες να μας ονομαζε ετσι; ΝΤΡΟΠΗ;
Τζινεσιον.. Εκει που θα πας εχει ιντερνετ η θα παθω καμια Τζινοστερηση;;;
Βεβαια ουτε εγω δεν ξερω αν θα εχω ιντερνετ ετσι οπως μας τα κανει ο οτε αλλ λεω εγω τωρα...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Ακουω μουσικη ΟοοοοΛλλλΗηη νυχτα!!!
Εχω μια διαθεση για κλαμα σημερα...
http://m.youtube.com/watch?v=DnGdoEa1tPg
Βαμπιράκι θα έχω ίντερνετ εκεί που θα είμαι. Ασε τις ολονυκτίες και τα κλάματα και πέσε για ύπνο.
Είπα ν´ αφήσω την κινητοκαλημέρα μου ...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα. Μεγειά το νέο μας ονοματάκι, μου αρέσει. Βαμπιράκι καλό είναι το αλαλούμ, δε λες πάλι καλά που δεν μας είπε "ότι νά'ναι"; :lol:
Τζινάκι είπα να είμαι μονολεκτική και διάλεξα το ΑΛΑΛΟΥΜ.
Στην περιφραστική εκδοχή ο τίτλος μας θα ήταν:"Ο,ΤΙ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ"
Σα να σου φαίνεται καλύτερος ο τρέχων ε,μικρή Λονδρέζα;
Να έχουμε μια μοναδική 12η Ιουλίου 2012!Να μου σας προσέχετε!Τζινάκια!
καλημερα στις πρωινες κουκλιτσες.Ναταλιτσα μου ξαπλωσε να κανεις νανακια κουκλιτσα μου κ ασε τα κλαματα πρωινιατικα.Ναντινε μου καλη σου μερα.Τζινα μου εχεις σομπα απο οτι ειδα λιγο νωριτερα σημερα...κουραγιο κ υπομονη.Κοριτσαρες μου απο Δευτερα ειμαι με αδεια για μια εβδομαδα κ οπως κ περυσι η δουλεια του αντρουλη μου κατεφερε να μη μας αφησει να παμε καπου εστω κ για 3 μερες καπου κοντα.Θα εχει αδεια την επομενη εβδομαδα κ αυτος αλλα μεσα στην εβδομαδα θα πρεπει να παει στη δουλεια του 2 μερες..οχι συνεχομενες κ ετσι σπαει η εβδομαδα.Σκεφτομαι εντονα να παρω προαστειακο κ να σας ερθω να καφεδιαστουμε :smilegrin: ..
test
A, δεν θα μπορούσα να μην γράψω σαν Αλαλουμένια για το νέο μας όνομα, αφού με εκφράζει απόλυτα, καθώς η ζωή μου είναι μονίμως ΑΛΑΛΟΥΜ !!!!!! Ειδικά αυτόν τον καιρό τρέχω σαν τρελή, με τη μαμά μου στο νοσοκομείο, έπαθε ένα πολύ ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο αλλά τώρα είναι μια χαρά, όπως πριν δηλαδή, τα παιδιά μου τα τρέχω από summer camp σε δραστηριότητες του δήμου και τούμπαλιν γιατί δεν ξέρω που να τα αφήσω, μας τράκαραν το αυτοκίνητο και έχουμε ένα οπότε βολευόμαστε όπως μπορούμε για να πάμε δουλειά,
δουλεύω μέχρι αργά και εγώ και ο άντρας μου, διακοπές δυστυχώς τέλος Αυγούστου λόγω της δουλειάς του συζύγου και αν, η ψυχολογία μου σ?ά λόγω του ότι όλο κάνω νέα προσπάθεια και όλο συν δείχνει η ζυγαριά, τι το θέλω δεν τα παρατάω αφού δεν με πάει?. Το ΣΚ με τα μπάνια στη θάλασσα φαντάζει σαν εφιάλτης για μένα και όχι σαν μια ευχάριστη στιγμή που πάμε με τα μαγιουδάκια μας να κάνουμε πλιτς, πλατς !! Τέλος πάντων ΑΛΑΛΟΥΜ ΓΕΝΙΚΑ, την υγεία μας να έχουμε και όλα τα άλλα φτιάχνουν !!!!!!!
Ελπίζω η Νονά του ονόματος να μην εννοεί ότι είμαστε όλες ΑΛΑΛΟΥΜ για αυτό να το επέλεξε ή μήπως είμαστε ?????
Σας στέλνω Αλαλουμενοφιλάκια !!!!!!!!
ΜΑΡΙΑΑΑ!!! 82 παιδι μου πηγεεεες;;;;; XD
Μπραβο ρε παιδι μου!!! Σε λιγο πιανεις τον στοχο σου το διανοησεεεεεεεε;;;; W O W!!!!
Καλημέρα Αλαλουμόκοσμε!
http://www.youtube.com/watch?v=vA9CUsNiWB4
Έφυγα για καφέδιασμα με σούπερ παρεάκι! Εμ δεν μπορώ άλλο η Λαλέλι πάω να πάρω τον αέρα μου χιχιχιχιχι.
καλημερες!
καλημερα.ειδα χτες ξεσαλωσατε δεν καταλαβα και πολλα αλλα φαινεται να περασατε καλα.ζεστη ακεφιες και λοιπα με κρατανε λιγο εκτος.
Μπράβο Μαράκι, σε λίγο θα δεις και το 7, του απιστεύτου;;!!
Λιλάκι έπεσε πολύ γέλιο χθες, κρίμα που δεν ήσουνα κι εσύ στην παρέα μας.
Hello Lila and Kalliopi!!!!
Τι κανετε; Εχει βγαλει εναν ωραιοτατο ηλιο εδω!!!!
Μου εχεο κολλησει το Holy Diver του Dio και δεν ξεκολλαει απο το μυαλο μου!!! Σημερα θελω ολη μερα να τραγουδαω αλλα δεν μπορω γιατι ειναι και αλλοι μεσα στο σπιτι! Λετε να τους κανω μια συναυλια μονο για αυτους;;
κοιμηθηκα νωρις χτες δεν ειχα διαθεση.
Να δειτε οταν ανεβηκα εγω στη ζυγαρια κ δεν πιστευα στα ματια μου...χαλασε ελεγα..:smilegrin::smilegrin: ανεβαζα την κορη μου, ανεβαζα τον γιο μου...οχι μαμα εισαι 82 κιλα..ειπα μηπως εφταιγε το ματι το προβληματικο :smilegrin: αλλα εχω φτασει σε αυτο το ομορφο νουμερο...Σας ευχαριστω Ναταλιτσα μου κ τζινακο μου...ειναι ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΕΟ...καλε δεν με γνωρισε η ιδια μου η μανα μεσα στο αμαξι..λεει στη θεια μου δεν ειναι η Μαιρη αυτη η κοπελα που οδηγει ειναι ενα κοριτσακι..χεχε
Quote:
Originally posted by -wow-
Νινα μου θα ξανατραγουδησεις ειμαι σιγουρη!! Λεμε να ερθουμε με τις φιλες μου Ολλανδια, Αμστερνταμ και εννοειτε μολις ερθουμε θα συναντηθουμε κι ολας!!! Η θα ερθω εγω σε εσενα η εσυ σε εμενα η σε καμια πολη στη μεση!! χαχααχαχαχχαχ
Να πιουμε καφεδακι και να μιλησουμεεεε!!! :)
Eννοειτε αν μπορεις να ερθεις και εσυ Λονδινο θα μεινεις σε εμενα, θα ειναι τελεια!!!! :roll:
αχ Ναταλία μου,που να τραγουδήσω εδώ? δεν έχει ελληνικά μαγαζιά και αυτά τα εστιατόρια που έχει βάζουν μουσική μια φορα στο τρίμηνο. και οι μουσικοί είναι χειρότεροι και από τους γύφτους στα πανηγύρια από συμπεριφορά. είναι δυάδες και δεν εισχωρεί κανεις σε αυτήν την δυάδα διότι θα πρέπει να ζητήσουν μεγαλύτερο ποσο μετά...το έψαξα λίγο και για αυτό ..κατάλαβα καιρό που έλεγε και ο πρώην μου.
Εννοείτε κοριτσάρα μου θα έρθεις στο Tilburg γιατί είναι πολύ όμορφη πολύ. αυτό που με έκανε εντύπωση όταν πρωτοήρθα ήταν δυο πράγματα, ένα ήταν ότι δεν υπάρχουν καλώδια πάνω σε στύλους να κρέμονται από τα κεφαλια μας (του ρεύματος κλπ) είναι όλα υπόγειος. και το δεύτερο πως όλοι οι εσωτερικοί δρόμοι τις πόλις είναι πλακόστρωτοι. σαν εικόνα από παραμυθια είναι οι γειτονιές :D
Από το Amsterdam το Tilburg είναι 1.5 ώρα με το τραίνο για να καταλάβεις. Αν όμως δεν μπορείς να έρθεις θα βρεθούμε κάπου στη μέση. ;) θα το χαρώ τόσο μα τόσο πολύ !!!!!!!!!!!!
να δώσω την καλημέρα μου σε όλη την συντροφια φυσικά :)
καλησπέρες και από μενα... βλέπω ξεσαλώσατε εχθες!!!
Καλημέρα (τώρα ποια καλησπέρα :D ) Angel :D:D:D τι όμορφο μπάνερ είναι αυτό? όλο λουλουδάκια και πεταλουδίτσες? ??? πολύ επιτυχία ;)
Βλέποντας το νέο μας τίτλο, κατάλαβα πόσο πολύ με αντιπροσωπεύει τώρα τελευταία. ʼρα, ναι, μου αρέσει και επιπλέον μου ταιριάζει.
Σκατένια και η σημερινή μέρα. Ξύπνησα το πρωί, για να διαπιστώσω ότι δεν έχω νερό. Δεν πειράζει, είπα μέσα μου, θα πλυθώ και θα πάω τουαλέτα στη δουλειά. Πήρα οδοντόβουρτσες, σέα, μέα και πήγα χαλαρή.. Με το που πάτησα το πόδι μου, δεν πρόλαβα να πάρω ανάσα. Έγινε ένα αλαλούμ διαρκείας, με ανθρώπους που ήθελαν να εξυπηρετηθούν και μάλιστα σήμερα, αλλά δεν ήξεραν ούτε τι ακριβώς ήθελαν, ούτε τη γλώσσα. Οκτώ άνθρωποι παλεύαμε να βγάλουμε άκρη και άκρη δε βγάζαμε.. Μόλις τελείωσα και ανάσανα.. Φυσικά, όλη η ευθύνη έπεσε πάνω μου, γιατί δεν ήμουν στο μυαλό τους, να καταλάβω τι ήθελαν. Τους αγρίεψα ελαφρώς, δεν ξέρω τι κατάλαβαν, αλλά πάντως σταμάτησαν να μιλούν ακατάπαυστα μεταξύ τους και να με ενοχλούν, τη στιγμή που παιδευόμουν με το ζήτημά τους. Μιλούσαν και γελούσαν δυνατά, αλαλούμ η κατάσταση και δεν ξέρω που στο καλό το ανέσυρα και αν δεν είπα καμιά βλακεία, αλλά χαμογέλασα, έβαλα το δάχτυλο μπροστά στο στόμα και είπα ρούε μπίττε. Ελπίζω να κατάλαβα καλά τι ήθελαν και να εξυπηρετήθηκαν οι άνθρωποι, γιατί το Σάββατο φεύγουν στο εξωτερικό και λάθη δε χωρούν. Παρακαλώ, να αλλάξει ο τίτλος πάραυτα! Μου έφερε γρουσουζιά! Όχι ότι τη χρειαζόμουν.. Κουβαλώ ήδη πολλά καντάρια γκαντεμίτιδας!
Αλαλούμ, αλαλούμ, μάζεψέ τα να πάμε πιο καλά στο Χαρτούμ!
http://www.youtube.com/watch?v=wkjr4DGZdYI
Μόλις είδα τη μετάφραση και κατάλαβα ότι έγινα ρόμπα. Αντί για "ησυχία σας παρακαλώ", τους είπα "υπόλοιπο παρακαλώ".
Αλαλούμ, αλαλούμ...
γεια σας κοριτσάρες!
Αχ, τι καλό είναι αυτό, Μακόνι μου; Πολύ ωραίο, μπράβο!
Ζεσταίνω στα μικροκύματα κολοκυθάκια γεμιστά. Μου τα έφερε το παρεάκι και τι βρήκα να πω, η γαιδούρα; Μόνο δύο; Τώρα που άνοιξα το τάπερ κατάλαβα ότι είναι υπεραρκετά!
μοναδικη μπράβο!!!!!!! απίστευτο . χανεις τα κιλα νερακι. νομιζω η ταχυτητα της απώλειας σου έχει σπάσει κάθε ρεκορ.! ελπίζω να νιώθεις καλά και μέσα σου και έξω. να προσέχεις και να τρως όσο μπορείς μην μας πέσεις πουθενά.
Κοριτσάκια μου παραλίγο να με χάσετε σήμερα.....παραλίγο να με πατήσει αυτοκίνητο σήμερα....ένας πολύ μ@λάκας οδηγός....πραγματικά σαν να με έσωσε το χέρι του ΘΕΟΥ......αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η ψυχραιμία μου....ούτε ούρλιαξα ούτε τίποτα....τις φίλης μου της κόπηκαν τα πόδια κ παραλίγο να κλάψει!!!!δόξα το ΘΕΟ όλα καλά!!!!!!
Κ το πιο σημαντικό?????αύριο μπαίνω για προεγχειριντικό έλεγχο κ τη Δευτέρα χειρουργούμαι!!!!!με πήραν τηλέφωνο.....
Αχ κορίτσια με έπιασε ένα άγχος κ ένας φόβος!!!!!αλλά από την άλλη είμαι πάρα πολύ χαρούμενη......στείλτε μου τη θετική ενεγειά σας πλιζζζζζ...τη χρειάζομαι!!!!!!!
Αντα δόξα τω Θεό που απέφυγες τα χειρότερα και είσαι καλά. Να είσαι πολύ προσεκτική όταν κινείσαι στο δρόμο και να τσεκάρεις το δρόμο πριν περάσεις έστω κι αν έχει πράσινο για τους πεζούς, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί μαράκες οδηγοί. Επιτέλους τελείωσε η αναμονή σου, καλή επιτυχία αύριο στον προεγχειριτικό, όλα να πάνε καλά και με το καλό να κάνεις την επέμβαση τη Δευτέρα. Θα βγεις το σ/κ και θα πας πάλι τη Δευτέρα;