Αναρχία ρε , ελευθερία του ατόμου στην κοινωνία
Printable View
Σκέφτομαι τώρα εκείνο το μέλος, τον fighter που είχε ΙΔΨ.
Έχει να γράψει από τον Οκτώβριο. Ελπίζω να είναι καλά.
Με παρακολουθεί η ΕΥΠ μπήκαν μέσα στο σώμα μου κάνανε αλλαγές για να μπορώ να πάρω ναρκωτικά πήρα φάρμακα αλλά δεν έχουν τίποτα μέσα παλιά ήταν ντεπον τα ναρκωτικά που παίρνω είναι τσιγάρα από το περίπτερο κ μου τα βάζουν στον καφέ δεν ξέρω γτ με διάλεξαν από μικρό μου παρακολουθούν το ιντερνέτ το σπίτι τα πάντα από μικρό δεν ξέρω γιατί
Σκεφτομαι οτι ολα ειναι καλα για να το πιστεψω, οτι ειμαι μια χαρα, ενω η ψυχολογια μου ειναι κλεισμενη σε ενα κλουβι και καποιος κατι εχει το κλειδι και δεν μου ανοιγει, αλλα πιος τι ειναι!!
Τι σημαίνει αυτό που μου βγάζει και δεν μπορώ να στείλω μνμ?
You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created
Υπάρχει τρόπος να γυρίσω το φόρουμ στα ελληνικά?
...οχι.. απλά μου βγάζει αυτό το μνμ και δεν στέλνει...
Θεοφανία τι κανεισ;ο pad είμαι αν με θυμάσαι
Καλώς ήρθες ξανά :) :) :)
Πλησιάζει η εξεταστική...:mad::mad::mad:
Αποφεύγω θετικούς ανθρώπους διότι νιώθω μειονεκτηκά. Προχώρησαν στους τομείς που εγω έμεινα πίσω εγκλωβισμένος στα λίγα. Η κατάπτωση με στέρησε από το να είμαι στο ίδιο επίπεδο μαζί τους.
Πράξεις καθημερινότητας που πριν μερικά χρόνια θεωρούσα ως επιτυχίες, τώρα, παρά το ότι τις κάνω και σε βαθμό καλύτερο από τότε, με αφήνουν αδιάφορο. Δεν με τραβάει να τις συνεχίσω, βυθισμένος στον εγκλωβισμό που προείπα και ως αποτέλεσμα του μια επιθυμία για ησυχία.
Εκεί που θέλω να αντιδράσω δυναμικά σε μια προσβολή με πιάνει μια αμηχανία, εγκλωβίζομαι στο τι να πω στον άλλο και στις συνέπειες της βίαιης αντίδρασης που εκεινες τις στιγμές έρχεται στο νου μου. Άλλη μια συνέπεια κι αυτη της ΙΨΔ κι αυτού που δεν κατορθώνω να διαγραψω και αντικαταστήσω από το υποσυνείδητο μου.
Οσο και να παλεύεις κάποια πράγματα δύσκολα αλλάζουν. Μπορεί να ελπίζω στις πράξεις που είναι αποτέλεσμα της υπέρβασης του εαυτού μου για μια στιγμή. Η ανατροφοδότηση που παίρνω λέει πως η αλλαγη που πριν μερικά χρόνια ήλπιζα να επιτυχω δεν είναι μεγάλη.
Κι ο εγκλωβισμός συνεχίζεται μαζί με μια πάλη για να επιτύχω κάτι καλύτερο, ανώτερο.
To θέμα της KaterinaP γιατί κλειδώθηκε (αδίκως) και διαγράφηκαν σχόλια?
Ενώ στα πρόσφατα σχόλια του Μ87 δεν έγινε τίποτα?