Originally Posted by
Marilou
Ειναι η αποψη σου και δεν μπορω να κανω κατι για να την αλλαξω ...
Ενα αστυνομικος στον δρομο μπορει να ειναι απλα για τα διαδικαστικα και οντως να μην εχει αυτα τα δικαιωματα .............μαζι σου ως εδω ...
Ο διπλανος του ομως βαση της εκπαιδευσης του και του βαθμου του ειναι δικαστικος λειτουργος και λειτουργει ετσι συμφωνα παντα με το συνταγμα και τους νομους που υπηρετει και εχει καθε δικαιωμα εκεινη την στιγμη να τους εφαρμοσει χωρις να σε ρωτησει καν ή να παρει εντολη απο τον ανωτερο του ...
Εχει το δικαιωμα οταν ο αλλος δειξει ασεβεια και ανυπακοή προς το αξιωμα που εχει αποκτησει και εχει ορκιστει να το υπηρετει στο το ονομα αυτου να κανει οτι του επιτρεπει ο νομος ..
Αυτα και τιποτε αλλο ,δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη ,εχεις τα βιωματα σου και μπορω να καταλαβω ολη αυτη την σταση σου ..
Το γεγονος ομως της ασεβειας απο ενα πολιτη σε ενα οργανο οποιο ειναι αυτο δεν το δεχομαι εγω προσωπικα ...
Ειδικα τετοιους ειδους φωτογραφιες που ανεβασες ..
Εμενα προσωπικα με εξοργιζει το γεγονος να βλεπω το καθε κακομαθημενο αλητοπεδο να σπαει τις περιουσιες του κοσμάκη ,να καει καταστηματα και σπιτια στο ονομα της δηθεν επαναστασης τους και να καθονται να τα ματ και να τους χαιδευουν ..
Την αλλη μερα οι καταστηματαρχες κλαινε και λενε που ηταν η αστυνομια ?
Ποια αστυνομια αυτη που προσπαθώντας να υπερασπιστει περιουσιες και ζωες ασκει την βια που εχει μαθει για τις αντιστοιχες περιπτωσεις και μετα βρισκεται κρεμασμενος ο καθε αστυνομικος σε οποια φυλλαδα κυκλοφορει να απειλειται με διαθεσιμοτητα για δηθεν καταπατησει ανθρωπινων δικαιωματων?Οταν κατεστρεφε μαγαζια εκει τι εκαενε αυτος δεν καταπατουσε ανθρωπινα δικαιωματα ..Αν ερχοταν εμενα ενας τετοιος και μου εκαιγε την επιχειρηση δεν θα γλυτωνε απο τα δικα μου χερια ...ευτυχως ομως επειδη δεν μπορω να το κανω εγω αυτο εχω τον αστυνομικο να το κανει ..
Εκει τι θα ελεγες ?Δεν θα ελεγε μπραβο καλα του εκανες που σε κατεσρεψε?Στον αστυνομικο δηλαδη γιατι τον κανεις να χασει την δουλεια του?
Να σου πω εγω ...Γιατι μαλλον εχεις αποθημενα μαζι του για τους λογους σου ..
Βλεπεις τις διαφορες και τον διαφορετικο τροπο προσεγγιεσης μια καταστασης ....
Αυτα δεν εχω να πω κατι αλλο για το θεμα και ο καθενας ας κρατησει την αποψη του για τον ευατο του ομορφα και ωραια!