αντα με το καλο να τελειωσεις με τον προεγχειρητικο και τη δευτερα επιτελους να κανεις την επεμβαση.αντε και σε λιγο θα σου ευχομαστε καλες κατηφορες
Printable View
αντα με το καλο να τελειωσεις με τον προεγχειρητικο και τη δευτερα επιτελους να κανεις την επεμβαση.αντε και σε λιγο θα σου ευχομαστε καλες κατηφορες
αληθεια με το ελικοβακτηριδιο τι εγινε.
αντα μου!!! τι ευχαριστα νεα!!!!! πολυ καλη επιτυχια!! θα σε βαλω στην προσευχουλα μου!!! ολα καλα θα πανε!!!!
κοριτσια διαβασα μονο 2 σελιδες κι ετσι δεν ξερω ολα τα νεα σας!για τα σημαντικα παρακαλω ενημερωστε με οσες ειστε μεσα τωρα!!!
κατι επιασα μονο πως το ναταλακι δεν ειναι καλα?εγινε κατι? την πηρα σημερα τηλ αλλα δεν μου απαντησε....
και τωρα περναω στα δικα μου....
ειχα φυλαξει ενα παντελονι που ειχα οταν πηγαινα στην πρωτη λυκειου.σημερα το φορεσα και μου πηγαινει μεγαλουτσικο.ειναι χειμωνιατικο και μεχρι το χειμωνα δεν νομιζω να μου πηγαινει καθολου.
κοριτσια μου εγω ησυχια δεν θα βρω ποτε....λιγη ρουτινα ρε παιδι μου...να μην γινεται συνεχεια κι απο κατι...
και εξηγουμαι.
οπως ξερετε το σαββατοκυριακο ειχαμε παει με το αγορι τριημερο στην ισπανια. οι μονες μας διακοπες για φετος. και γιανα βρεθουμε και λιγο σαν ζευγαρι μιας και ο φιλος μας που σας εχω αναφερει οτι φιλοξενουμε εχει μπαστακωθει στο σπιτι μας 2 μηνες τωρα και δεν λεει να φυγει. επισης το στιτι μου ειναι δυαρι 45 τετραγωνικα. ειμαστε ο ενας πανω στον αλλο οπως καταλαβαινετε....
στην αρχη τον φιλιξενησαμε με χαρα αλλα εκεινος το παραεκανε και δεν ελεγε να φυγει. κι επειδη η 24ωρη παρουσια ενος τριτου ενιωθα να μας απομακρυνει σαν ζευγαρι αποφασισαμε γυρνωντας απο ισπανια να του πουμε οτι δεν μπορουμε να τον φιλοξενησουμε κι αλλο.
αλλα.........
για αλλη μια φορα μια εκπληξη με περιμενε....
με το που μπαινω σπιτι(μονη μου,το αγορι επρεπε να περασει απο τη δουλεια του) παω στο δωματιο και βλεπω το σεντονι μας να λειπει. τον ρωταω ''που ειναι το σεντονι μας?'' και μου λεει εντελως χαλαρος ''ασε κολλησα ψειρες σωματος. κι επειδη κοιμηθηκα στο κρεβατι σας οσο λειπατε εβαλα το σεντονι σας για πλυσιμο''
ε αυτο ηταν. τρελαθηκα! λεω μονο οι ψειρες μου λειπανε τωρα!!! και οχι τπτ αλλο αλλα σε μια βδομαδα αρχιζω νεα δουλεια!!!!!και θα εχω να κανω και με παιδια.............
ποιος ειδε το κοριτσακι και δεν το φοβηθηκε. τον εστειλα στο νοσοκομειο να τον δει ο γιατρος να σιγουρεψω οτι ηταν απλα ψειρες.
εβρασα στος 95 ολα τα ρουχα,σεντονια,πετσετες,πα� �ωματα,μαξιλαρια,κουβερλι,κ αλυμα καναπε τα παντα.
την αλλη μερα πρωι πρωι πηγα και πηρα ατμοκαθαριστη και απολυμανα ολο το σπιτι.
χλωρινη και ντετολ ξοδεψα 2 μπουκαλια παο το καθενα.
τωρα περασαν οι 48 ωρες και ευτυχως δεν μας κολλησε και ξεψειριαστηκε κι αυτος.
αλλα το τι τραβηξα δεν λεγεται.......
OMG κοριτσακι μου γλυκο τι επαθες
ειδες βρε λιλα μου? ολα σε μενα πρεπει να συμβουν.
και μετα ενιωθα ακομα πιο ασχημα να του πω οτι πρεπει να φυγει.γιατι δεν ηθελα να νομισει οτι το λεω για τις ψειρες, που θα μπορουσε να ειχε τυχει στον καθενα.
αλλα τελικα μολις τελειωσα με την απολυμανση του το ειπα. οτι δεν μπορουμε να τον φιλοξενησουμε αλλο.
αληθεια βρε κοριτσια σας εχει συμβει ποτε να σαςζητησει καποιος φιλοξενεια και να μεινει για 2 μηνες???
εγω ειχα αρχισει να νιωθω οτι γινεται καταχρηση της φιλοξενειας μου και με πληγωνε αυτο
Σας ευχαριστώωωωωωωωωωω τόσο πολύ.......κ μόνο που υπάρχετε!!!!
Τζίνα δεν αρκεί να προσέχουμε μόνο εμείς.....όλοι περπατάνε κ οδηγούνε σαν τρελοί!!!!
το ελικοβακτηρίδιο Lila μου δεν ξέρω τι κάνει.....δεν μου έχουν πει τίποτα......
κοριτσάκι με αυτά που είπες με έπιασε μια φαγούρα!!!!!μπλιάξ....όσο για τον φίλο έχω να πω πως κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν κ πολύ τσίπα...όσο καλοί όσο χρυσή κ να είναι!!!
Μαράκι πήγες 82 κιλά????απιστεύτο!!!!!να τον πάρεις τον προαστιακό κ να έρθεις για καφέ.....
Βρε κορίτσια τι περιλαμβάνει ο προεγχειριντικός έλεγχος???
Κοριτσάκι έφαγες κανονικό πακέτο που λένε. Καλά έκανες και του είπες ότι δεν μπορείς να τον φιλοξενήσεις άλλο αφού δεν το καταλάβαινε μόνος του. Και η καλοσύνη έχει τα όριά της, έπρεπε να έχει φύγει ήδη από μόνος του και να μην σε φέρνει σε αυτή τη δύσκολη θέση.
Ναι κοριτσάκι μου έχει τύχει αλλά με συγγενικά πρόσωπα....κ θυμώνω πολύ που δεν έχουν τσίπα...κ ειδικά όταν δεν υπάρχει ανάγκη....δεν γίνεται να περνάς εσύ καλά κ να γ@μ@ς τους άλλους!!!!άλλωστε ο κάθε άνθρωπος θέλει το χώρο του κ ειδικά εσείς που είστε νέο ζευγαράκι!!!
Αντα θα κάνεις εξετάσεις αίματος και ακτινογραφία θώρακος και θα σε δει ο αναισθησιολόγος για να σε ρωτήσει διάφορα για το ιατρικό ιστορικό σου.
και η καρδιολογος
μονο που πρεπει να εχεις ποοοοοοοοοοοοολυ υπομονη!
και καρδιογραφημα θα κανεις αντα
τι κακος κοσμος υπαρχει!!!
Γιατί Καλλιόπη????
Α ναι και ο καρδιολόγος. Καλλιόπη επειδή το χειρουργείο της Αντας είναι για τη Δευτέρα τη βλέπουν κατ'εξαίρεση και δεν θα τραβήξει τα δικά μας που δεν είχαμε ημερομηνία χειρουργείου.
ποσο δικιο εχεις!!!!!! εγραψες ολα οσα νιωθω και δεν μπορουσα να εκφρασω!! κυριως το ''κ ειδικά όταν δεν υπάρχει ανάγκη....δεν γίνεται να περνάς εσύ καλά κ να γ@μ@ς τους άλλους!!!''Quote:
Originally posted by ada_gia_pada
Ναι κοριτσάκι μου έχει τύχει αλλά με συγγενικά πρόσωπα....κ θυμώνω πολύ που δεν έχουν τσίπα...κ ειδικά όταν δεν υπάρχει ανάγκη....δεν γίνεται να περνάς εσύ καλά κ να γ@μ@ς τους άλλους!!!!άλλωστε ο κάθε άνθρωπος θέλει το χώρο του κ ειδικά εσείς που είστε νέο ζευγαράκι!!!
αυτο ακριβως ενιωθα. αν υπηρχε αναγκη δεν θα μιλουσα. θα εκανα υπομονη. αλλα το παιδι κανει ταξιδι αναψυχης και αναζητησης του εσωτερικου του κοσμου και δεν μπορω καθολου....
δεν πρεπει ομως να σου περασει πρωτα το ελικοβακτηριδιο βρε αντα???τι σου ειπε ο γιατρος???
Τελικά Κοριτσάκι τι σου είπε; Πότε θα φύγει;
εγω ειχα παει απο τις 8 νηστικη και φυσικα ορθεια εξω απο το καρδιολογικο και οταν με ειδε στις 3 μου βρηκε ταχυπαλμια και με εκοψε ηθελε να κανω στρεσ εκο και φυσικα μετα με κοψε και ο αναισθησιολογος για το ποδι αλλα ο γιατρος εδωσε το οκ
και εγω για την αλλη μερα ειμουν ειχα ημερομινια!
αντα διαβασα ενα αλλο τοπικ και αντι να κανω ποστ εκει εκανα εδω!
σε ποιο δωματιο σου ειπανε θα εισαι?
κοριτσια σας ευχαριστω που με ακουτε και με καταλαβαινεται....
εδω δεν εχω ουτε μια φιλη γυναικα...και μετους αντρες δεν μπορεις να τα συζητας ολα.
ευτυχως ειστε κι εσεις αλλιως θα ενιωθα οτι ειμαι τρελη που νιωθω ετσι.
αφηστε που και στα θεματα σπιτιου ηταν τελειως αμετοχος...
επειδη το αγορι μου το εχω λιγο ''πασα'', του μαγευρευω,του σερβιρω,κανω οσες δουλειες μπορω για να μην τον κουραζω, την ειχε δει κι εκεινος δευτερο αγορι μου και ηθελε την αναλογη συμπεριφορα.
εγω ομως ειπα δεν γινεται.
νταντευω εναν αντρα, που ειναι και η σχεση μου.
δεν μπορω να νταντευω δυο.παει πολυ!
τζινακι μας ειπε αν μπορει να μεινει μεχρι τελος ιουλιου, ομως εγω την δευτερα πιανω δουλεια και δεν θα εχω ουτε χρονο ουτε διαθεση για φιλοξενουμενους και του ειπαμε οχι. οτι πρεπει να εχει φυγει μεχρι την αλλη πεμπτη. του δωσαμε 10 μερες notice
Ε ναι βρε κοριτσάκι ο καθένας το μακρύ του κ το κοντό του.....έχει κ θράσος ο φίλος....άκου αν μπορεί να κάτσει μέχρι τέλος του μήνα.....αν ήταν έτσι έκανα κ εγώ τον γύρο τού κόσμου κ θα με φιλοξενούσαν γνωστοί κ φίλοι!!!!εσείς τον είχατε καλέσει???
Koritsaki πολύ καλά κάνατε γιατί αν περιμένατε από το φίλο σου να φύγει από μόνος του σωθήκατε! Νομίζω ότι του χρειάζονται εντατικά μαθήματα για να μάθει τρόπους συμπεριφοράς!
Μ είπε η γραμματέας να είμαι εκεί στις 9 το πρωί κ να έχω φάει κανονικά το πρωινό μου δεν υπάρχει πρόβλημα....εσένα σου είπα νυστική???? μου είπε ότι θα πάρει κάποιες ώρες!!!9 με 1 μου είπε!!δηλαδή υπάρχει περίπτωση να με κόψουν?
για δωμάτιο δεν μου είπε κάτι κ ούτε ρώτησα...θα ρωτήσω αύριο....κ το σ/κ θα είμαι σπίτι μου....οι εξετάσεις γίνονται στο παράρτημα ή θα με στείλουν στο μεγάλο???
έχω πολύ ανάμεικτα συναισθήματα.....χαρά κ φόβο!!!
Πρέπει να έχω χρήματα μαζί μου???Πληρώνω κάτι????
στο μεγαλο για ακτινογραφεια τις αλλες στο παραρτημα
αν σε βαλει σε δικλινο ειναι 35ε την ημερα
Καλησπέρα αλαλουμοκόριτσα!
Καλά κοριτσάκι μου μεγάλη φρίκη! Και εκεί που είπες να πάτε διακοπές και να χαλαρώσετε γύρισες και έγινες τούρμπο! Ελπίζω να μην έχει μείνει ίχνος από τις ψείρες και η επιχείριση εξολόθρευσης σου να ήταν επιτυχημένη! Καλά έκανες και το συζήτησες με τον φίλο σου το θέμα της λήξης της φιλοξενίας. Πιστεύω ότι οι σωστοί φίλοι πρέπει να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους και να λένε ότι τους ενοχλεί. Εξάλλου 2 μήνες είναι πολύς καιρός ειδικά αν δεν το είχατε προσυμφωνήσει και το σπιτι σας πράγματι πολύ μικρό για να χωρέσει 3 άτομα. Θα έπρεπε ο ίδιος να νιώσει ότι δεν ειναι σωστό να εισβάλλει σε ένα ζευγάρι για τόσο καιρό ή αν δεν ειχε επιλογή να το συζητούσε μαζί σας ότι είναι ανάγκη να τον φιλοξενήσετε λίγο ακόμη αλλά ότι νιώθει άσχημα για αυτό και θα προσπαθήσει να φύγει το συντομότερο, παρουσιάζοντας ένα πλάνο κάτι... Επίσης αν ήταν σωστός θα έπρεπε να συμβάλλει στην συγκατοίκηση αν όχι οικονομικά, αν δεν μπορούσε, τουλάχιστον με τον τρόπο του ή βοηθώντας στις δουλειές και στο σπίτι γενικά. Δεν πιστεύω ότι ήσουν κακιά που του μίλησες ίσα ίσα ήθελε τόλμη να διεκδικήσεις και πάλι τον χώρο σου και μάλιστα με τρόπο ώστε να μην έχετε και σοβαρές προστριβές.
ΤεντζερΤζίνα εδώ, ακούει το καπακEli; :lol:
Επίσης κοριτσάκι στράβωσα που ο φίλος σας είχε το θράσος να κοιμηθεί στο κρεβάτι σας και μάλιστα χωρίς να ζητήσει την άδεια. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει καθόλου τρόπους, άσε για το ντάντεμα που μας λες... έλεος!
ʼντα μου εύχομαι αύριο ο προεγχειρητικός έλεγχος να πάει τέλεια και να σε βρουν πανέτοιμη για την επέμβαση της Δευτέρας! Εύχομαι να μην έχεις καμία καθυστέρηση και να κυλήσουν όλα όμορφα και εύκολα! Με το καλό να γιορτάζουμε τις κατηφόρες σου :D
Όβερ ΤεντζερΤζινα! ΚαπακΈλι παρούσα!!! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ΤεντζερΤζίνα εδώ, ακούει το καπακEli; :lol:
Το πρωί που ξύπνησα ξέχασα να σου πω ότι και εγώ σκεφτόμουν τα ίδια παρατσούκιλα!!!! :lol: Εεεεμ τυχαία δεν μας τα κοτσάρισε η νονά μας ;)
:thumbup::thumbup::thumbup: Μην αγχώνεσαι Αντα, να έχεις θετική ενέργεια και θετική σκέψη και όλα θα σου πάνε καλά αύριο.Quote:
Originally posted by Eli
ʼντα μου εύχομαι αύριο ο προεγχειρητικός έλεγχος να πάει τέλεια και να σε βρουν πανέτοιμη για την επέμβαση της Δευτέρας! Εύχομαι να μην έχεις καμία καθυστέρηση και να κυλήσουν όλα όμορφα και εύκολα! Με το καλό να γιορτάζουμε τις κατηφόρες σου :D
σοφα μιλας ελι!!!
ξερεις ειχαμε φτασει στο σημειο που για να συζητησουμε κατι με το αγορι μου επρεπε να δωσουμε ραντεβου καπου εξω. σαν να μην ειχαμε σπιτι. σαν να ημασταν εμεις οι φιλοξενουμενοι.
δεν το ειχαμε καλεσει αντα μου, ουτε ειχαμε προσυμφωνησει ποσο θα μεινει.
αλλα μας ειχε πει οτι θα ερθει να ψαξει για δουλεια γιατι στην ελλαδα δεν εβρισκε και αν μπορουσαμε να τον φιλοξενησουμε μεχρι να βρει δουλεια και σπιτι.
ομως απο οταν ηρθε εδω δεν εψαξε καν για δουλεια!!!
2 μηνες εκανε μονο διακοπες!!! η θα ηταν εξω(πολυ λιγες ωρες) η θα ηταν στο σαλονι και θα καθοταν στον υπολογιστη(σχεδον παντα αυτο γινοταν)
κι οταν τον ρωτησα γιατι δεν στελνει βιογραφικο σε καμια αγγελια η απαντηση ηταν οτι εστειλε στο μεγαλυτερο γραφειο του λονδινου και θα πρεριμενει απο αυτους απαντηση.
κι οταν του ειπα οτι αυτοι μπορει να μην απαντησουν και ποτε και να στειλει και σε κανενα μικρο γραφειο η απαντηση του ηταν οτι δεν μπορει να παει να δουλεψει εκει που δεν θα τον σεβονται και δεν θα του δινουν οση ελευθερια κι οσες αρμοδιοτητες θελει.
ʼντα μου, ελπίζω να ξεπάρασες την τρομάρα.. Τι λαχείο κι αυτό, ʼγιο είχες! Να μην εμπιστεύεσαι ποτέ κανέναν οδηγό. Κυκλοφορούν πολλοί κρετίνοι και το χειρότερο είναι ότι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Έλα μωρέ, δε θα σταματήσω στο κόκκινο, θα προλάβω, είμαι γρήγορος εγώ.. ʼντε καλέ, και τι έγινε που ήπια ένα μπουκαλάκι ουίσκυ; Έχω καλά αντανακλαστικά εγώ, δεν έχω ανάγκη.. Προσοχή και εμπιστοσύνη σε κανέναν!
Κοριτσάκι μου, δε νομίζω ότι αυτό το πλάσμα (creature), που φιλοξενείς είναι φίλος..
Πρώτον, αγνόησε εσάς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζείτε (ζευγάρι, περιορισμένος χώρος) και κοίταξε να βολέψει τον εαυτούλη του.
Δεύτερον, έκανε κατάχρηση της φιλοξενίας σας και σας κατσικώθηκε με τους μήνες. Πού ακούστηκε αυτό;
Τρίτον, κινείται στο χώρο σας με μία άνεση, που δε δείχνει λεπτό άνθρωπο. Τι θα πει κοιμήθηκε στο κρεβάτι σας και
Τέταρτον, ποιος ξέρει πού ή με ποιες κυλίστηκε και κόλλησε ψείρες και σας το είπε με χαρακτηριστική άνεση.. Σε έβαλε σε τόση φασαρία και δε νομίζω να ταράχτηκε ιδιαίτερα..
Διώχτε τον, όσο είναι καιρός. Ευγένεια μόνο στους ευγενείς.
αβα εχεις τοσο δικιο!!!!!!!!!
ευγενεια στους ευγενεις!!!!!!και μονο!!!!!!
σ ευχαριστω που με καταλαβαινεις
Αυτό ήταν, τα πήρα στο κρανίο! Πάλι δεν έχω νερό. Θέλησα να κάνω ένα μπανάκι, να δροσιστώ και να ετοιμαστώ για πανηγυροκαταστάσεις και μου χάλασε η διάθεση. Γδύθηκα, χώθηκα στη μπανιέρα και τσουρουφλίστηκα, γιατί τρέχει μόνο μία κλωστή καυτό νερό. Μάλλον από τον ηλιακό. Είναι η ώρα που ποτίζουν, αλλά τι φταίω; Το πρωί δεν είχε νερό, το έκοψε ο Δήμος, έμεινα άπλυτη. Πήγα άπλυτη στη δουλειά, όπου και εξοντώθηκα. Το βράδυ ποτίζουν και ξαναμένω άπλυτη. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;
Κοριτσάκι μου να έρθω κι εγώ, η βρωμιάρα, να κάνουμε ντουετάκι με τον ψειριάρη; :lol:
ελα ελα!!!!!!! ολοι οι βρωμιαρικοι χωραμε!!!!!!!!!!!!!!!
και ψειρες κι απο ολα τα καλα εχουμε!!!!!!!!!
ειμαι ομως πεπεισμενη οτι εσυ οχι μονο δεν θα καταχραστεις τη φιλοξενεια μου, αλλα θα με βοηθησεις και στις δουλειες του σπιτιου!!!!
Κοριτσάκι εγώ ξέρω ότι όταν ο άλλος θέλει να σε φιλοξενήσει σε καλεί ο ίδιος...κ πάλι μέσα σε κάποια πλαίσια κ όχι εφ'όρου ζωής....πολύ παρτάκιας ο τύπος.....
Ava αν μιλάς για τον φόβο για το ότι παραλίγο να βρεθώ αυτοκόλλητο στο δρόμο αυτό το ξεπέρασα για όπως προ είπα ήμουν πολύ ψύχραιμη...κάτι που δεν συνηθίζω γενικά....αφού η φίλη μου μου είπε ότι ήθελε να με χτυπήσει που ήμουν τόσο cool....
Καλλιόπη που είσαιιιιιι???????θέλω διευκρινήσεις!!!!