-
Μόνο το κατοικίδιο μου έλειπε τώρα! Όχι ότι δεν το έχω σκεφτεί, αλλά μάλλον δεν κάνω για τέτοια. Η συμβουλή μου σε όσους θέλουν να αποκτήσουν κατοικίδιο είναι να το σκεφτούν πρώτα πάρα πολύ καλά. Δεν είναι παιχνίδι, ούτε έχει μόνο χαριτωμενιές. Είναι τεράστια ευθύνη. Αντιπαθώ όσους τα παίρνουν για λίγο και μετά τα βαριούνται και τα παρατάνε. Έτσι γεμίσαμε αδέσποτα.
Νομίζω ότι είναι καλό που σκάω τώρα. Αυτό σημαίνει ότι αύριο θα ξυπνήσω περδίκι! Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω...
-
Κρίμα Lessing μου, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό γιατί και εγώ έχω τον άντρα μου άρρωστο και έλεγα να μην πάω αλλά ήμουν σε δίλημμα λόγω της ευκαιρίας να γνωριστούμε :). Σου έστειλα και εγώ u2u και σε ρωτούσα αν θα τα πούμε :). Η αποκάλυψης έγινε χιχιχιχιχχι
-
Τι λύσσα είναι αυτή με την έξαψις! Την είδα αυτή πολύ πιο γερασμένη και σε άλλο βίντεο που λέει ότι είναι πρόεδρος των γυμνιστών Ελλάδος και βγάζει λόγο. Είπαμε, καλά που δεν υπάρχει αστυνόμευση στο you tube!
-
Α, γι' αυτό μου φάνηκε τσουλάρα... Έτσι εξηγείται...
Όσο για το έξαψΗς, εδώ ταίριαζε! Δεν είναι η κυρία μέσα στις φλόγες? Ε, μία από τα ίδια! Μόνο που αν γύριζα το ίδιο βίντεο με φόρμες, ρόμπα, χοντρές κάλτσες και λοιπό αισθησιακό εξοπλισμό, τότε θα ερχόταν η αστυνομία του u tube να με μαζέψει!
-
Τζίνα, μόλις είδα το βίντεο... Εξαθλίωσις και παρακμή!
Κάπου στο μπαρ, κάπου σε μια ντίσκο,
ψάχνω παντού, μα δε σε βρίσκω..
Απογειώθηκα, όταν ένας βλάκας ξάπλωσε στα πόδια της, την ώρα που τραγουδούσε με το μίνι! :lol: :lol:
-
:lol::lol::lol::lol:
ρε σεις αυτή είναι μεγάλο νούμερο η τραγουδιάρα! Μόλις είδα ντουέτο με Φλωρινιώτη να χαριεντίζονται τα πουλάκια μου στο σουξέ "Δίχως Συμβιβασμούς" :lol::lol::lol::lol::lol: δεν τολμώ να βάλω λινκ ντρεπομαιιιιιιιι:blush:
-
"Κάτσε να φάω το παγάκι και θα σου πω" :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο Φλωρινιώτης είναι παντρεμένος, είπαμε? Βρέθηκε γυναίκα να ανέχεται τον τρόπο που φιλάει? Α πα πα πα πα!!!!
Θα την καταπιεί την κοπέλα!
Για τον πλαστικό αλιγάτορα, δεν το συζητώ! Το αποκορύφωμα της αισθητικής!
-
Για τα φιλιά δεν το συζητώ, Η αηδία!!! Αφού όλο το κλιπ δεν άντεξα να το δω από τα τόσα σάλια. Καλέ αυτή είναι φίρμα τι βίντεο κλιπ, τι ταινίες, τι ειρηνοδικεία, στα καλύτερα έχει γυρίσει! :lol::lol:
Δίνει και συμβουλές για το πως να κρατάς σε έξαψης το έτερον ήμισυ! :lol::lol::lol:
Δείχνει και στάσεις γ@μα σούτρα αααααααααααχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:
-
Κορίτσια αν κάνανε προβολή του εν λόγω βίντεο σε "κλινική απεξάρτησης από το σεξ" θα έκαναν χρυσές δουλειές!!! Η θεραπεία θα κρατούσε το πολύ μία μέρα, μη σας πω ότι θα γιάτρευε και βιαστές!!! :lol::lol:
-
Ακόμη κι εγώ έμεινα άφωνη!
Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς! Την ξανθιά περούκα, τον πλαστικό αλιγάτορα, τα σιχαμερά φιλιά, τα χουφτώματα, τα κρεβάτια υπερπαραγωγή, τα μπουρνούζια που πέφτουν στα πατώματα, τον Κούρο.........!!!!
Αυτό το βιντεάκι μπορεί και να το αποθηκεύσω για μελλοντική χρήση.. Όταν θα βγαίνω ραντεβού με αμόρε και θα θέλω στην αρχή της σχέσης να το παίξω κυρία, δέκα μόλις λεπτά πριν το ραντεβού, θα το βλέπω! Εγγυημένα αποτελέσματα! Ούτε το χέρι δεν θα τον αφήνω να μου πιάσει! :lol: :lol:
-
Είδα μόνο λίγα δευτερόλεπτα από το βίντεο οπότε αυτά που περιγράφεις ευτυχώς δεν τα είδα!!!
-
ʼντεξα και το είδα όλο! Είπαμε, είμαι hard core της υποκουλτούρας!
Μόλις ήρθε το παρεάκι και θα του το δείξω! Δεν μου φταίει σε τίποτε ο άνθρωπος, αλλά θέλω να δω την αντίδρασή του..
-
Για να δεις την αντίδρασή του κοίτα προς τα κάτω γιατί θα σωριαστεί!
-
Κουβάδες, σφουγγαρίστρες και δε συμμαζεύεται, να μαζέψω τους εμετούς!
Αηδίασε, το χρυσούλι μου και σοκαρίστηκε... Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να βάλω φωτό τη φάτσα του, να γελάσετε!
Ε? Ρωτούσε συνέχεια..
Περίμενε, έλεγα εγώ, έχει και χειρότερα...
Χειρότερα από αυτό γίνεται?
Γίνεται, γίνεται...
Πες μου ότι τελείωσε και δεν έχει άλλο...
Τελείωσε, ναι..
Ευτυχώς!
-
"Δίχως συμβιβασμούς και όρια,
ζούμε τον έρωτά μας δίχως περιθώρια,
και για γάμο ούτε λέξη,
έτσι η αγάπη μας μόνο θα αντέξει"
Ενθουσιάστηκα, ε? ʼντε πάλι, βρήκα καινούρια βλακεία να ασχολούμαι!