Originally Posted by
Αλεξία10
Πέρσι είχα βγει με την φίλη μου στις απόκριες και με τα παιδιά μας. Βγήκαμε με το δικό μου αυτοκίνητο. Ο γιος της όταν τους άφησα σπίτι ξέχασε στο παρ μπριζ μου το πιστόλι του (είχε ντυθεί πειρατής, δεν ξέρω γιατί είχε πάρει και πιστόλι, δεν ξέρω πώς βρέθηκε στο παρ μπριζ αφού τα παιδιά κάθονταν πίσω, ούτε το πρόσεξα). Και το βράδυ που θα πήγαινε δουλειά ο άντρας μου παίρνει το αυτοκίνητο μου γιατί είχε το δικό του στο συνεργείο. Δεν ήμασταν και καλά τότε, ούτε το συζητήσαμε.
Τον σταματάνε στο δρόμο η αστυνομία ωραία και καλά. Με το που ανοίγει το τζάμι αρχίζουν και τον σημαδευουν με όπλο φωνάζοντας "έχει όπλο! Έχει όπλο! Βγες από το αυτοκίνητο με αργές κινήσεις! Ψηλά τα χέρια! Να βλέπω τα χέρια σου! "
Αυτος τα χάνει. Λέει Τι έγινε τώρα, έχω όπλο και δεν το ξέρω?
Βγαίνει σιγά σιγά. Τον πιάνουν να του βάλουν χειροπέδες, τα παίρνει στο κρανίο, λέει Ρε πάτε καλά, τι κάνετε?
Τον πιάνουν με τη βία, τον ξαπλωνουν κάτω μπρούμυτα, του βάζουν χειροπέδες..
Με τα πολλά, κατάλαβαν ότι είναι ψεύτικο το όπλο στο παρ μπριζ, μαθαίνουν για ποιον δουλεύει και του ζήτησαν 1000 συγνώμη.
Εντάξει, εγώ ακόμα γελάω. Εν τω μεταξύ το όπλο εντελώς παιχνίδι, με αυτό το πορτοκαλί κομμάτι στην κάννη
Υ.Γ Με την φάση που περνούσαμε τότε θα μπορούσα να το κάνω επίτηδες αλλά όχι. Δεν έχω ιδέα πώς έγινε ειλικρινά.