Έχεις να φας σφαλιάρες από τη Ναταλία που θα βάλεις και στην τσέπη σου!!:lol:
Printable View
Έχεις να φας σφαλιάρες από τη Ναταλία που θα βάλεις και στην τσέπη σου!!:lol:
Τρελή είμαι να της το βάλω? Με το που της το ανέφερα είπε αυστηρά, αλλά και γελαστά μαζί: Ελπίζω να μαζεύεις υλικό, ώστε να αντιμετωπίσεις τα στερητικά σου σύνδρομα εδώ! Όχι, δεν θέλω να το βασανίσω το κοριτσάκι μου, θέλω να περάσει όμορφα!!
Αλλοτρίωσα την 'ʼβα! :bigsmile:
όχι ότι ήθελε και πολύ προσπάθεια χιχιχιχιχι:bigsmile:
Συμβαίνει κάτι περίεργο: Ενώ απομνημονεύω πανεύκολα τα πάντα (ιδίως τις βλακείες) προσπάθησα να μάθω απ' έξω τόσο αυτό το "τραγούδι", όσο και το "έξαψης" και δεν τα κατάφερα.. Μήπως τα κορίτσια καταλαβαίνουν την πρόθεσή μου και μου κάνουν βουντού από μακρυά?
Eli μου, είσαι ταλεντάρα στην ανεύρεση σκουπιδιών! Σε συγχαίρω, σε θαυμάζω και υποκλίνομαι στο έντσικτο και στο ταλέντο σου! Μου άνοιξες νέους ορίζοντες!
Ξεσαλώνω, πριν το αυριανό μου ταξίδι!
Και επειδή εγώ δε ντρέπομαι, ορίστε η νέα μου ανακάλυψη:
http://www.youtube.com/watch?v=QwtvJ3D--wU
Μόλις το είδε το παρεάκι μου είπε, εσύ είσαι σοβαρό κορίτσι, τι μα#$%ες είναι αυτές?
Έχω ξαφνιάσει ακόμα και τον ίδιο μου τον εαυτό με το νέο μου ταλέντο χαχαχαχαχα :lol::lol:
δεν αντέχω στον πειρασμό θα το ρίξω το trush link μου! Αυτό το είδατε;;;;
http://www.youtube.com/watch?v=QwtvJ3D--wU
Sexy mood - Διάθεση ερωτική!!! To αγγλικό τους με σκοτώνει, τουλάχιστον το κλιπ είναι σεμνό. Δώστε έμφαση στον στοίχο:
I have very very sexy mood
you are fantastic and so so good
Ι want to make love with you!!!
me too! me too!
This night together me and you
me and you! me and you!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Αααααα ʼβα μαζί το βάλαμε!!! :lol::lol::lol: Αρχίζουμε να ταυτιζόμαστε επικίνδυνα χαχαχαχα ωρέ τι ξυλιές έχουμε να φάμε από την Ναταλία :lol::lol:
Eli μου, όπως σίγουρα διαπιστώνεις, είμαι καλή μαθήτρια! Ξεπερνώ ακόμη και τη δασκάλα!! :lol: :lol: :lol:
Το παρεάκι ετοιμάζεται να την κάνει......... χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάλλον το παρεάκι σου δεν έχει γνωρίσει ακόμη την δεύτερη όψη της ʼβας, το βλέπω να φεύγει τρέχοντας τρομαγμένο!
Το ξαναλέω ταυτιζόμαστε επικίνδυνα!!! Μέχρι και τα ίδια συνεχίζουμε να γράφουμε!!! :punk::lol::lol:
Εσύ τουλάχιστον μιλάς εκ του ασφαλούς και εξ αποστάσεως... Εμένα θα ξεφωνήσει η Ναταλία!!! Ε, ρε, τι με περιμένει, αν πάω και της κάνω i am sexy woman, you are sexy man!! :shocked2: :shocked2: :shocked2:
Δίπλα μου είναι το παρεάκι και γελάμε παρέα!
Ωχ, μόλις είπε, μμμ, βάλε με στην κουλτούρα αυτή....!!!
Προς το παρόν τον κρατώ με το ζόρι, ταίζοντάς τον πορτοκάλια και ξηρούς καρπούς. Του έβαλα και ένα ουισκάκι, έτσι, για να αντέξει! Γιατί έπεται συνέχεια...
Η κατάρα της Ναταλίας έχει πέσει ήδη πάνω μας!!! :wow::wow:Quote:
Originally posted by Ava
Συμβαίνει κάτι περίεργο: Ενώ απομνημονεύω πανεύκολα τα πάντα (ιδίως τις βλακείες) προσπάθησα να μάθω απ' έξω τόσο αυτό το "τραγούδι", όσο και το "έξαψης" και δεν τα κατάφερα.. Μήπως τα κορίτσια καταλαβαίνουν την πρόθεσή μου και μου κάνουν βουντού από μακρυά?
Έχεις τον τρόπο σου....μήπως πήρες μαθήματα από την Κάλη και κάνεις και άλλα κόλπα για να μένουν τα παρεάκια σπίτι σου ;)Quote:
Originally posted by Ava
Δίπλα μου είναι το παρεάκι και γελάμε παρέα!
Ωχ, μόλις είπε, μμμ, βάλε με στην κουλτούρα αυτή....!!!
Προς το παρόν τον κρατώ με το ζόρι, ταίζοντάς τον πορτοκάλια και ξηρούς καρπούς. Του έβαλα και ένα ουισκάκι, έτσι, για να αντέξει! Γιατί έπεται συνέχεια...
:lol::lol::lol: