Μου τη δίνει ο ότινανισμος ......
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Μου τη δίνει ο ότινανισμος ......
Βαρεθηκα τη ζωη μου
Και εγω φιλε εδω και χρονια!! Αλλα αυτη δεν με εχει βαρεθει ακομα και με αφηνει να καθομαι να γραφω εδω στην παρεα!
Νομίζω πως όσο περνάνε τα χρόνια τοσο πιο ευάλωτοι γινόμαστε στο μαράζι, στη μελαγχολία, με το παραμικρό.
Με έχει πιάσει πάλι ο φόβος μου ότι κάτι άσχημο θα γίνει και δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι.Δεν μπορώ το φόβο είναι χειρότερος από τη θλίψη.
Μπορεί και να είναι έτσι γιατί εμένα πάνε μαζί.
Ωνάσης, πως έκλεβε τις συζύγους άλλων (π.χ. Κάλλας), εξαπατώντας και παραπλανώντας τη νοημοσύνη τους και με τον πλούτο του. Τιμωρήθηκε. Όλα εδώ πληρώνονται. Που είναι τα παιδιά του σήμερα και που οι απόγονοι του?? Και πως όλοι αυτοί χάρηκαν τον πλούτο του??
Και όλο επιβεβαιώνομαι πως οποιος "το προσπαθεί" και λέει θα τα καταφερω και το παλεύω και όλη μέρα είναι στην πρίζα για να πιάσει το στόχο, στο τέλος είναι ο θεατής της επιτυχίας των άλλων στον εν λόγω τομέα (αισθηματικό ή επαγγελματικό ας πούμε) που τα καταφεραν με λιγότερο κόπο, κι αυτός στάσιμος για χρόνια ενώ άλλοι προσπερνούν.
αν θελουν να προσπερασουν ας προσπερασουν μονο που οταν γυρισει ο τροχος το αντικειμενο σχολιασμου που θα απασχολει τη δημοσιοτητα θα παραμεινει το ιδιο.
αρα η ζωη ειναι τροχος και καπια στιγμη γυρναει...
Θα ψάξω να βρω που δουλεύουν οι πελάτες που μου σκανε δέκα λεπτά πριν κλείσουμε να πηγαίνω κι εγώ τελευταία στιγμή να τους πρηζω τα αρχιδια.
ΠΕΣΤΑ βρε ftatl
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Καλά θα το πω με τραγούδι
https://youtu.be/rx0iW6UQXiQ