Τελικά τα βόλεψα, ευτυχώς...ελπίζω να ηρεμήσω τώρα...
Printable View
Τελικά τα βόλεψα, ευτυχώς...ελπίζω να ηρεμήσω τώρα...
Πρωινες καλημερες... αχ ...
Χαιρομαι που συνδυαστηκαν και τα δυο κυκνακι ευτυχως !!!
Κ καλη μας δυναμη λεμε...
Ο πατέρας μου μου είπε τώρα το πρωί ότι νωρίτερα έβλεπα εφιάλτη που δεν θυμάμαι γιατί μιλούσα στον ύπνο μου κι έλεγα ότι θα φωνάξω την αστυνομία...ωραία! Ποιος ξέρει τι απειλητικό όνειρο έβλεπα πάλι...εγώ μόνο ένα όνειρο θυμάμαι που έβλεπα ότι έπρεπε να κλείσω το πλυντήριο ρούχων, lol!
Ουφ, μετά πρέπει να λουστώ και δεν έχω καθόλου διάθεση...
ετοιμασε εναν καφε και κανε ενα μπανιο και θα σου ερθει μετα, η διαθεση.
εισαι πιο επικοινωνιακη. εχεις βγει απο το συνεχες παραμιλητο για φοβο και δυστυχια.
αναφερεις τα προβληματα σου, επανερχεσαι, αλλα επικοινωνεις.
εισαι πλεον διαδραστικη.
ενδιαφερεσαι και για αλλους και εχεις ενα α επιπεδο σχεσεων εδω μεσα .
το 'επιπεδο' αναφερεται στο επιπεδο που μπορει να εχει και οποιοσδηποτε αλλος εδω μεσα δεδομενου οτι προκειται απλα για ιτνερνετ και μια απροσωπη (ισως και παραπαλανητικη) επικοινωνια.
ολα αυτα εγω τα κρινω σαν θετικα.
Ναι, είναι αλήθεια ότι όταν δεν είμαι ένα με το χώμα ενδιαφέρομαι και για τους άλλους γιατί όταν είμαι βυθισμένη στο βάλτο και να θέλω δεν μπορώ...
Χαίρομαι που αυτό αλλά και τα υπόλοιπα που αναφέρεις φαίνονται... :) Και χρειάζομαι να χαρώ λίγο σήμερα γιατί παρόλο τον ύπνο και το μπάνιο, δεν έχω νιώσει καλύτερα μέχρι στιγμής...
Κυυυυκνα, που εισαι ;;;;; κοιμασαι; πες μ οτι ξυπνησες αρχισαν παλι οι ακανονιστοι υπνοι.
Μαλλον εχω κοιμηθει μονο 4 ωρες και εχω ξεμεινει απο σκευασματα και τα πραγματα στο σπιτι παλι χειροτερεψαν...
θελει να κοψει την αγωγη το αλλο μελος και γινεται ενας χαμος... δεν ξερω... εχω αρχισει να σκεφτομαι να φυγω για εξωτερικο θα λαλησσω κι αλλο δηλαδη;;;;;
θα σου στειλω μαιλ...