Ναι για αυτό δεν με προσέχει κάποια καλής εμφάνισης!
Printable View
Που θα αλλάζατε στην καθημερινότητα σας?
Θα ηθελα να εκανα πιο υγιη διατροφη και να εκοβα το τσιγαρο
Οχι βρε , δεν ειπα καλα και ντε 20 χρονια νεωτερη !!! αλλα εχω δειξει στο Γουαι 2 απο τις πρωην μου , αυτες που υπαρχουν στο γκουγκλ ( ετυχε να παντρευτουν ' γνωστους ' αντρες ) , ειναι 10 χρονια νεωτερες μου , ωραιες γυναικες και αξιολογες , και τουχω στειλει και φωτο μου , για να δει οτι δεν ειμαι κατι το ιδαιτερο εμφανισιακα , γυμνασμενος ειμαι , απλως επικοινωνιακος και με χιουμορακι , και αυτοπεποιθηση ................................και πανω απο ολα , ειμαι καλος φιλος με τις γυναικες ....τωρα γιατι εχω αυτοπεποιθηση , δεν εχω ιδεα !!! εχω καποια αδυναμια στον Γουαι , μου θυμιζει τον εαυτο μου πολλα χρονια πριν , που εφαρμοζα τις περιφημες ' τακτικες ' στις κοπελες ( τι χαζομαρα ! ) , ειχα εντρυφησει στο θεμα !!!! αλλα ειχα πολλες φιλες , απλες ...................
Γυμναστηριο θα κανεισ πεντε ασκησεισ ολεσ ολεσ αλλα μεχρι να μην μπορεισ να παρεισ τα ποδια σου χωρισ διαλειματα κ χαζα κ μετα θα τρωσ μια καλη μεριδα κι αμα κανεισ καλη γυμναστικη θα βαλεισ μυσ κ σιγα σιγα θα σμιλευεται το σωμα αλλα θελει ενα χρονο φουλ η δυο τρια μετριασ εντασησ παντωσ γινεται
Εγω σ λεω πωσ θα κανεισ κορμι για τισ ομορφεσ τι κανουν δε ξερω ημουνα φετεσ οταν ημουν στην ηλικια σου
Κ τωρα μπορω να ξαναγινω αλλα δε μ αρεσει πλεον αυτο