chrys και γλωσσοδέτη(mtsek85),έτσι σας θέλω!
Αφού φτάσαμε στο "ο θάνατος σου-η ζωή μου",
καλύτερα να ζήσουμε εμείς παρά αυτές,οι ψυχοβγάλτες!
Εξάλλου είναι αναλώσιμες κι αντικαταστατές!
Ενώ σαν εμάς...ποιός είναι,καλέ,σαν εμάς; :P
Printable View
chrys και γλωσσοδέτη(mtsek85),έτσι σας θέλω!
Αφού φτάσαμε στο "ο θάνατος σου-η ζωή μου",
καλύτερα να ζήσουμε εμείς παρά αυτές,οι ψυχοβγάλτες!
Εξάλλου είναι αναλώσιμες κι αντικαταστατές!
Ενώ σαν εμάς...ποιός είναι,καλέ,σαν εμάς; :P
Σήμερα εκλεισα 1 εβδομάδα και εχασα 3,3 Kg :D Καλή συνέχεια σε όλες μας
γεια σου καραμελα! πως εχασες τοσα κιλα σε 1 εβδομαδα?
γεια σου καραμελα! πως εχασες τοσα κιλα σε 1 εβδομαδα?
δεν ξερω πραγματικά πως ενω ετρωγα κανονικά, έπαιρνα λεκιθινη ισως βοήθησε και αυτο, αλλα πάντα την πρωτη εβδομαδα δεν χανουμε πανω απο ενα γιατι ειναι και τα υγρα?
ναι την πρωτη εβδομαδα ετσι ειναι αλλα ισως και η διαιτα σου ειναι αρκετα αποτελεσματικη...μπραβο σου
την άλλη εβδομάδα θα δούμε πως θα πάω, εκει θα φανούν όλα :P
Nadine σε βρισκω απολυτα σωστη!! Και φυσικα ειμαστε εμεις πανω(μεταφορικα αλλα και..κυριολεκτικα , χιχι...) απο τη ζυγαρια!
Η ζυγαρια θα παιζει μαζι μας νομιζεις?? ΟΧΙ! Εμεις θα παιζουμε με αυτην!!Χεχε!!
Καλη μας δυναμη και προχωραμε...!
Μπράβο,καραμελίτσα μου!Έτσι που το πας,σε βλέπω να μεταλλάσσεσαι σε μαστίχα Χίου όπου να'ναι...Quote:
Originally posted by karamela
Σήμερα εκλεισα 1 εβδομάδα και εχασα 3,3 Kg :D Καλή συνέχεια σε όλες μας
Αχ Ναντινούλα μου η πρωτη εβδομάδα ειναι και εχασα τοσο να δουμε τις επόμενες, εσύ πώς τα πας?
έτσι από περιέργια είπα να ανέβω στη φιλενάδα μου.... και φυσικό ήταν να με απογοητεύσει!!!! 90 λέει!!!! σνιφ..... αυτό που με καθυσηχάζει κάπως είναι πως δεν έχω περάσει ακόμα την "περίοδο" μου... ραντεβού την επόμενη εβδομάδα!!!
έτσι από περιέργια είπα να ανέβω στη φιλενάδα μου.... και φυσικό ήταν να με απογοητεύσει!!!! 90 λέει!!!! σνιφ..... αυτό που με καθυσηχάζει κάπως είναι πως δεν έχω περάσει ακόμα την "περίοδο" μου... ραντεβού την επόμενη εβδομάδα!!!
Φιλενάδα σου η ζυγαριά σου;Αν δεν είναι αυτή άσπονδος εχθρός,ποιός είναι;Quote:
Originally posted by mtsek85
Τα είδες εξάλλου τα χαμπάρια της!Πάλι σου την είπε!Δεν πάει να ζυγιστεί,λέω εγώ...
και εμενα κολλησε εδω και μια εβδομαδα κλαψ.... :( η ατιμη :P
και εμενα κολλησε εδω και μια εβδομαδα κλαψ.... :( η ατιμη :P