Αααααααα! Ξεχασα τη Layza! Συγγνωμη..
Η Νεφελη? Εφυγε? Κριμα.... Αλλα εκεινη ξερει καλυτερα...
Printable View
Αααααααα! Ξεχασα τη Layza! Συγγνωμη..
Η Νεφελη? Εφυγε? Κριμα.... Αλλα εκεινη ξερει καλυτερα...
chrys να σε ρωτησω σε πόσο καιρό με την δίαιατα αυτή έχασες τα 4κιλά???
Ελα Sasa μου! τα 4 κιλα τα εχασα σε ενα μηνα και κατι μερες . Βεβαια μερικες μερες ξεχνουσα και να φαω λογω υποχρεωσεων..ισως επαιξε κι αυτο ρολο.
Αλλα σε γενικες γραμμες, να ξερεις οτι με τα weight watchers αν το τηρεις, χανεις!
Καλη επιτυχια!! Ο, τι θες, εδω ειμαστε!
chrys,
το παλεύουμε, που θα πάει θα τα χάσουμε τα ρημάδια,
Μια χαρά σε βρίσκω που συντήρησες την απώλειά σου.
Πολύ θετικό, απέφυγες το φαινόμενο γιο-γιο. Οπότε με το που θα νιώσεις δυνατή με άλλη μία προσπάθεια θα καταφέρεις να "πέσεις" κι άλλο.
sasa14,
μεταφέρω ακριβώς αυτά που γράφει σε ένα από τα βιβλιαράκια των ww.
"O Μέσος όρος εβδομαδιαίας απώλειας βάρους μετά από 3 μήνες δίαιτας, είναι μεταξύ 500 και 750 γρ.
Η απώλεια βάρους δεν είναι απαραίτητα σταθερή. Μην κολλάτε στην εβδομαδιαία απώλεια αλλά δείτε το μέσο όρο μετά από αρκετές εβδομάδες."
Ο p-k είναι ζωντανό παράδειγμα ότι το πρόγραμμα δουλεύει. ʼλλωστε αν δεν δούλευε δεν θα υπήρχαν τόσα πολλά υποκαταστήματα των ww σε όλο τον κόσμο.
Απλά θέλει υπομονή. Όμως τα κιλά που χάνεις με τα ww συντηρούντε για πολύυυυυ καιρό με ελάχιστη προσπάθεια.
Αυτό το πρόγραμμα σε βοηθά να μάθεις να τρώς ισορροπημένα, να υιοθετείς διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορές που σε βοηθούν να χάσεις βάρος και φυσικά να μην το ξαναπάρεις. Επίσης σε βάζει στην διαδικασία της άσκησης.
Αυτό το πρόγραμμα δεν ενδύκνειτε για γρήγορη απώλεια βάρους που συνήθως χαλάει τον μεταβολισμό.
Θέλει υπομονή, επιμονή και συνέπεια στην επιλογή υγιεινών διατροφικών επιλογών.
λοιπον ...θα ξεκινησω την καταγραφη μου,θελω μια παρακληση οπου κανω λαθος μετρησεις με διορθωνετε.Ετσι??
22 ποντους ημερησιως
πρωι 1 χυμο πορτοκαλι 0,5π
1 αχλαδι -π
1 φετα ψωμι +30 γρ τυρι 4π
ψαρι ψητο μεριδα 5π (μετραω και το λαδι)
σαλατα 2π
γλυκο τυπου μιλφειγ με απαχο γαλα και πτι μπερ 9 π
(το κανονικο μιλφειγ εχει 10 θα το βαλω 9)
συνολο αν δεν φαω κατι αλλο που δεν το νομιζω 20,5π
πειτε μου αν ετσι ειναι!please!!
1 φέτα ψωμί 50γρ. έχει 2 πόντους
30γρ τυρί έχει 3 πόντους. Μήπως ήταν light το τυρί που έφαγες;
Καλό θα είναι να σημειώνεις πιο λεπτομερώς αυτά που τρως για να μπορέσουμε να σε καθοδηγήσουμε. Τα γλυκά καλό θα είναι να μάθεις να τα φτιάχνεις μόνη σου για να υπολογίζεις ακριβώς τους πόντους τους. Εσύ έβαλες σε ένα light γλυκό τους πόντους που έχει μια πάστα... Είναι κρίμα να το υπολογίζεις έτσι απ'την στιγμή που μπορείς να φας κάτι επιπλέον: ένα γιαούρτι ή ένα-δυο φρούτα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους
γλυκιά μου layza,
συμφωνώ με την Μαρία. Τώρα που είναι αρχή προσπάθησε να γράφεις αναλυτικά τι έφαγες ώστε να σε διορθώνουμε και φυσικά προσοχή μεγάλη στις ποσότητες. Καλά θα είναι για κανά 2 εβδομάδες να ζυγίζεις τις ποσότητες που τρως ώστε να εξοικιώνεται το μάτι σου. Μετά δεν θα χρειάζεται.
Επίσης προσοχή στις επιλογές σου. Το να φας το μιλφέι σου στέρησε ένα γεύμα άκρως νόστιμο και φυσικά πιο ισορροπημένο διατροφικά. Να θυμάσε πως όταν τρώμε γλυκά μετά πεινάμε πιό γρήγορα και πιο έντονα
τελικά πως τέλειωσε χθες η μέρα σου? Έφαγες κι άλλο?
Ας γράψω τι έφαγα χθες
Είχα μαγειρέψει χοιρινό στο φούρνο με πατατούλες. Φυσικά τώρα πιά προσέχω την ποσότητα του λαδιού που βάζω στα φαγητά μου και δεν χρησιμοποιώ καθόλου βούτηρο.
Στο βιβλιαράκι δεν βρήκα πουθενά να γράφει πόντους γι'αυτό το φαγητό. Αναφέρει όμως πως ψητό χοιρινό στο δίχτυ (συνήθως το φτιάχνουμε στην κατσαρόλα αυτό το φαγητό) τα 60γρ = 3 πόντους.
Οπότε ζύγισα ψαχνό 120γρ και το υπολόγισα 6 πόντους. Έβαλα και στο πιάτο μου λίγες πατατούλες όσες έχει η μισή μερίδα φούρνου και υπολόγισα άλλους 3.
Επίσης το πρωί
κορν φλέικς με γάλα 4 πόντους
χυμό ενός πορτοκαλιού 0π
1 μήλο 0π
το μεσημέρι μαζί με το φαγητό μου και ένα μπωλ πράσινη σαλάτα με 2 κγλ. λάδι 2π
Το απόγευμα 1 μπανάνα 1π και 5 φράουλες 0π
Μετά έκανα 30λεπτά αερομπικ και κέρδισα 3 πόντους δώρο
Και τέλος το βράδυ ένα γιαουρτάκι αγελάδος με 3 π + 4 δαμάσκηνα ξερά 1π(μου φάνηκαν μεγαλούτσικα)
Σύνολο πόντων 20
Εξοικονόμησα έναν πόντο τον οποίο αφαίρεσα από τον κουμπαρά οπότε οι 3 αρνητικοί πόντοι της Κυριακής έγιναν 2
Επίσης έχω μαζέψει συνολικά 7 πόντους δώρο (αχρείαστοι να είναι). :D
καλημερα παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες.
Λοιπον το τυρι ηταν μυζηθρα το χρεωνω 3π απο εδω και περα.
Το ψαρι δεν το ζυγισα δεν ξερω ποσοτητα,θα το φροντισω να το ζυγιζω.
Ειπα να φαω το γλυκο μου,γιατι θα εσπαγα καποια αλλη στιγμη,και οχι δεν εφαγα τιποτα αλλο το βραδυ
ηπια μονο λουιζα χωρις ζαχαρη.
Σημερα μαγειρυω ρολο κιμα με πατατες ψητες.
ποσο φετες να βαλω ρολο και ποσες πατατες??σε γραμμαρια πειτε μου να το υπολογισω.
(Εχει μεσα και βραστα αυγα που κοβοντας το ρολο βγαινουν φετες.)
αυτο με την εξοικονομηση ποντων πολυ μου αρεσει!!
layza,
αν δεις στο τόπικ των πόντων λέει πως 1 φέτα (100γρ) ρολό με κιμά έχει 6,5π.
βάλε και λίγες πατατούλες και υπολόγισέτες 3 πόντους δηλαδή μισή μερίδα των πατατών φούρνου.
Προσοχή στο λάδι που θα ρίξεις στο ταψί σου.
ναι το λαδι ειναι μετρημενο αναλογα τις μεριδες!(5κ.σ για 5 ατομα)
θελω σε παρακαλω να μου πεις ποσα γραμ.αντιστοιχουν στην μεριδα και ποσα θεωρρεις εσυ σωστο να βαλω!
Ευχαριστω!!
TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ 2 ΦΕΤΕΣ ΡΟΛΟ ΤΩΝ 100ΓΡ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 2χ6,5Π=13ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟ.Quote:
Originally posted by layza
ναι το λαδι ειναι μετρημενο αναλογα τις μεριδες!(5κ.σ για 5 ατομα)
θελω σε παρακαλω να μου πεις ποσα γραμ.αντιστοιχουν στην μεριδα και ποσα θεωρρεις εσυ σωστο να βαλω!
Ευχαριστω!!
+ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 150ΓΡ) ΦΤΑΝΕΙΣ ΤΟΥς 16 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΝΟ .
ok!! θα τα αναφερω αργοτερα ποσα και τι!!
ευχαριστω πολυ παντως!
KAλΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ LAYZA :)
http://www.webmilhouse.com/pointcalc.php
να μια σελίδα γιανα μετράς πόντους
Καλησπέρα και από εμένα!
Είμαστε καλά βλέπω και με αισιόδοξη διάθεση, πολύ βασικό αυτό.
Ένα έχω να πω:
Τρεις μήνες μετά την επίτευξη του στόχου και όλα εξελίσσονται κανονικά. Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 78,2 κιλά.
Τηρώντας τις αρχές των WW, η διατήρηση του κανονικού βάρους είναι πολύ εύκολη. Και κυρίως χωρίς να στερείσαι κάτι και τρώγοντας υγιεινά.