ξεχασα....σ ευχαριστω για την αφιερωση!!!!!
Printable View
ξεχασα....σ ευχαριστω για την αφιερωση!!!!!
φοβερο κομματι...και το βιντεακι τελειο....μας ταξιδεψε στο καλοκαιρι που μας ερχεται...ελπιζω να ειμαι σαν το προσωπο που ειναι απο πανω στο 52 δευτερολεπτο. ενα θεματακι με το προσωπο απο κατω το εχω, αλλά τι να κανουμε δεν μπορει να ειναι ολοι τελειοι...ας γινω εγω και βλεπουμε....
30 κιλα ακομη, καμια δεκαρια πλαστικες και καναδυο δεκαετιες να φυγουν και εγινα...
τωρα γινεσαι υπερβολικη, και με 8 πλαστικες καλη θα γινειςQuote:
Originally posted by BARB3
30 κιλα ακομη, καμια δεκαρια πλαστικες και καναδυο δεκαετιες να φυγουν και εγινα...
χαχαχα.....
τωρα οι δεκαετιες πως θα φυγουν, μονο εσυ τα κανεις αυτα τα μαγικα.........
ελα βρε, εκει θα κολλησω νομιζεις? αμα φτασω στα κιλα και κανω και τις πλαστικες, μεχρι τοτε θα εχει βρεθει και ο τροπος να φευγουν και οι δεκετιες οποτε δεν χανω το κουραγιο μου, δεν με πτοεις.....Quote:
Originally posted by basia
τωρα γινεσαι υπερβολικη, και με 8 πλαστικες καλη θα γινειςQuote:
χαχαχα.....
τωρα οι δεκαετιες πως θα φυγουν, μονο εσυ τα κανεις αυτα τα μαγικα.........
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα χαα..........τι λέτε μεσημεριάτικα βρε τρελλοκομεία?????????? ποιές πλαστικές, κιλά και χρόνια?????? ρε μπαρμπούνι τι σου λένε????????? θεά είσαι βρε τρελόψαρο!!!!!! δες για παράδειγμα τη sharon stone????? ολόκληρη sharon και την άλλαξαν εντελώς τα lifting.......για να μην αναφέρω την γιάννα αγγελοπούλου δασκαλάκη!!!!!! απαπαπαπαπαπαπα........... μπαρμπούνι....σε θέλουμε έτσι ακριβώς όπως είσαι!!!! τα χρόνια ομορφαίνουν......ΤΕΛΟΣ!!!!!
ηρθα στα βιαστικα, σας εχω παραμελησει και εαν παραπονεθειτε δικιο εχετε γιατι σας σκεφτομαι αλλα δεν μπαινω να διαβασω και να σας γραψω, ειμαι καλα γενικα, ψυχολογικα ασανσερ μια κατω μια πανω αλλα με ανωδικη πορεια τις τελευταιες ημερες. με χιλιαδες πραγματα που πρεπει να γινουν , χωρις πλακα φευγοντας απο την δουλεια στις 6 +++ επιστρεφω 12-1 σπιτι. θα φτιαξουμεεεεεεε!! πεννυ μου κοριτσακι μου πως τα πας με την εγκυμοσυνη??? δεν σου εχω τηλεφωνησει γιατι μου κοψανε το κινητο , αστε ξεμεινα και σημερα το πληρωσα και επανηλθε, θα επανορθωσω .... ευγενιτσα, αννουλα, σοφακι μπαρμπουνι, βασια, ναταλακι μου ,elli, και στις καινουργιες σας στελνω φιλακια πολλα. οπως καταλαβατε δεν εχω διαβασει τιποτα απο τα προηγουμενα και πρεπει να ομολογησω οτι ντρεπομαι απο τις πολλες φορες που σας το εχω πει.... μπηκα ομως να σας στειλω την αγαπη μου και πολλαααα φιλια γιατι οντως σας σκεφτομαι και δεν θελω να ανησυχειτε (καλα εαν ανυσυχειτε, γιατι εγω το εχω αυτο το κουσουρι .....) φιλακια φιλακια και ακομα πιο πολλα φιλακια σταυρωτα σε ολες. κανω δευτερα αιτηση για ιντερνετ , μολις μου το συνδέσουν θα εχω προσβαση και απο το σπιτι ΑΜΗΝ !
Α, και προσοχη στις ιωσεις να βαζετε ευκαλυπτο στο σπιτι να βραζετε , βοηθαει στην αναπνοη και σκοτωνει μικροβια, ειτε σε φυλλα ειτε σε αιθεριο ελαιο!!! :*
Γειά σας κοριτσάρες!!
τι έγινε βρε παιδια ?? λίγο λείπω .. και δεν σας προλαβαίνω..
είναι 2 τη νύχτα κ μπήκα να σας διαβάσω και τι να δώ ?? μήπως κάποια μεγάλη μου αδυναμία έρχεται προς τα μέρη μου???? ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ..!! Νατάλια πες λεπτομέρειες η πάρε με τέλος πάντων.. θα σε δείρω..
πενάκι μου γλυκό πως πάει το μωράκι μας?? εσύ είσαι καλά καρδούλα μου?? μη μου πεις οτι αυτό που ξέρεις είναι αυτό που κατάλαβα?? μιλήστε!! μη με αφήνετε στα μαυρα σκοτάδια!!!
τετουλίνι σε καταλαβαίνουμε απόλυτα κοριτσάκι κ ειδικά εγώ που μονίμως απολογούμαι για τους ίδιους λόγους!! όλα θα φτιάξουν ζουζούνα μου και θα ηρεμήσεις!! φιλιά πολλά!!
ʼννούλα του χιονιά.. είσαι πλέον πολύ πολύ καυτή... γκόμενα!!! πότε επιτέλους θα το συνηθίσεις???? όχι.. οτι πριν υστερούσες... αααααααααα!!Μήπως πρέπει μωράκι μου, να σου θυμίσω τα κορναρίσματα?? μίλα Σόφι!!
α! και τώρα που είπα Σόφι τι κάνει το μοντέλο μας είναι καλά??? Το ελπίζω για το καλό της!!
φιλιά!!
Νεκταρία μου τι τρελές απώλειες είναι αυτές κοριτσάρα μου!! Μπράβο!! και να ευχηθώ έστω και καθυστερημένα περαστ.ικά στο παιδάκι σου!! χάρηκα που δεν μπήκατε σε διαδικασία επεμβάσεως. είναι λιγάκι επώδυνπο για το παιδί!! α κ για να μη το ξεχάσω : ευχομαι να τα περάσεις σούπερ στο βόλο!!Φρόντισε να το εκμεταλευτείς καταλλήλως!! Ξέρεις εσύ.... χαχα
Μπαρμπουνάκι μου φιλιά ζουμερά αστεράκι μου και σε θέλω όπως πάντα απτόητη!!
Βάσια μου ελπίζω και εσύ να είσαι καλά κοριτσάκι μου γιατι δεν εχω προλάβει να διαβάσω και δε ξέρω τίποτις.. σε φιλώ !!
Φιλιά σε όμορφες εγκυμονούσες.. σε όμορφες γενικώς.. σε δίμετρες.. σε πολυάσχολες..σε βαθιά στοχασμένες.. σε αδυνατισμένες.. η μη.... σε επισκέπτριες.. σε μόνιμες ...... σε όλες τις ψυχάρες του φόρουμ τούτου!!!!
αα και εγώ μια απο τα ίδια... για να μην επαναλαμβάνομαι κ γίνομαι κουραστική..
φιλάκια και καληνύχτα!!
υστ πρός συζύγους: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ...........
Αφήστε το διπλοτσέκαρα στην ομάδα ρεντουκτίλ!!
και ναί είναι αλήθεια.....!! Η Ναταλία μου έρχεται Πάτρα!!!!!!!! και είμαι χαρούμενη πολύ πολύ!!
Ροδοπέταλα κ κόκκινα χαλιά θα την περιμένουν!! Θα περάσουμε μαγικάααααααααααααα!!!!!
Αχ πενούλα μου, μακάρι να ερχόσουν κ εσύ...
Σας φιλώ όλες γλυκά και καληνύχτα!!
Αντε τώρα να κοιμηθείς μετά από αυτό που έμαθα...είμαι χαρούμενη ... σας είπα???
Φιλιάαααααααααααααααααααα αααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα Σαββατιάτικη, ηλιόλουστη και αραχτή! Τι μου κάνετε κορίτσια μου; Για άλλη μια φορά ξεσαλώνετε εν τη απουσία μου και θα σας μαλώσω!! Μα είναι δυνατόν άλλες φορές να γράφει κανείς κάτω από τον εαυτό του και άλλες να χρειάζεται να διαβάζει μισή ώρα πριν γράψει μια λέξη;; :)
Ας αρχίσω σήμερα με πολλά φιλιά και μπράβο στο Νεκταρίνι μας που τα πάει υπέροχα και κατατροπώνει τα κιλάκια ωσάν να ήταν μαρουλάκια! Μπράβο βρε Νεκταρία μου και έτσι να συνεχίσεις εύχομαι! Τώρα απολαμβάνεις φυσικά την απόδραση μετά του συζύγου.. οπότε τη Δευτέρα αναμένουμε νεότερα!
Τετούλα μου γλυκειά ελπίζω να αποκατασταθεί το κενό επικοινωνίας που έχει μπει ανάμεσά μας και γρήγορα να μπορείς να μπαίνεις και από το σπίτι, να σε διαβάζουμε συχνότερα! Βάστα γερά στα ζόρια που προκύπτουν στην πορεία και συνέχισε να κάνεις αυτό που ξέρεις πολύ καλά ήδη! Να αγωνίζεσαι με γλύκα και χαμόγελο!!
Σίφουνά μου Πατρινέ.. που ήσουν χαμένος στο μακρινό διάστημα τόσο καιρό; Εδώ γίνονται σημεία και τέρατα.. το Ναταλομικρόβιο έρχεται στην Πάτρα! Τρέμε γρίππη ένα πράγμα και συ να το μαθαίνεις τελευταία και καταϊδρωμένη; Δεν το επιτρέπω!! Η καρδούλα μου το ξέρει πόσο θα σας ζηλεύω εκείνες τις μέρες.. αλλά ξέρει τι κάνει ο τύρρανος! Τώρα που δεν είμαι για πολλά πολλά.. τώρα άρχισε να ξεφουρνίζει ένα ένα τα προγράμματα! Σκοπό της ζωής της το έχει κάνει να με ζουζουνίζει και να με τυρρανάει η άτιμη γυναίκα!! Αυτό ήταν που ήξερα και δεν ήξερες.. αλλά έσκασε μύτη η πληροφορία στο αδελφό τόπικ και πάει η έκπληξη! Το βασικό όμως είναι πως θα περάσετε τέλεια και θέλω και φωτογραφίες φυσικά.. να του κάτσετε του τεντζερούλη-παπαράτσι εεε!!!
Μπαρμπουνάκι και Βάσια.. για αύριο είμαστε οργανωμένες (εκτός απροόπτου φτου φτου φτου!!) Πολύ χαίρομαι που θα σας ξαναδώ! Δεν φαντάζεστε πόσο!! :D
Για το τέλος άφησα το μωροδελτίο! Όλα βαίνουν καλώς.. χθες πήγαμε στο γιατρό και ακούσαμε και καρδούλες.. είδαμε και μωράκι σε σχήμα φασολακίου, μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα στη φάση αυτή.. και επιτέλους το συνειδητοποίησα ότι πραγματικά συμβαίνει! 165 παλμοί το λεπτό είναι αυτοί.. πως να τους αγνοήσεις!!
Ένα ακόμα γιγαντοπόστ έφτασε στο τέλος του! Για σήμερα σας εύχομαι ξεκούραση.. Φιλάκια!!!
Και επειδή οι μεγάλες ιστορίες επεκτείνονται και σε διπλανά τόπικς..
Λινταλένια μου.. καλώς ήρθες στον κόσμο της Ναταλοϊωσης! Μην το βλέπεις έτσι αθώο και τριανταφυλλένιο! Το βράδι βγάζει κερατάκια και μυτερή ουρά! Είναι πειραχτήρι αλλά μη μασάς.. στην πραγματικότητα κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού :)
Καλησπέρα μαναράκια μου!!
Η αρνι..τική ενέργεια έφυγε από το θεματάκι μας βλέπω.. Ε, πως να κραταμε μουτρα όταν έχουμε 165 παλμούς το λεπτο να μας φωτιζουν??
Σε περίπτωση που εχετε καιρο να ακουσετε το απειλητικο μου βελασμα, σας βεβαιώνω ότι είμαι καλά! Μην μου ανησυχείτε! Οι προβληματισμοί είναι περισσοτερο φιλοσοφικής παρά ψυχολογικής φύσεως.. Απλά ανοιγω μάτια και παρατηρώ! Κουσουρι και της δουλειας μου..
Δεν έχουμε ζυγιστεί ακόμα, θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα για την μηνιαία αναφορά.. Αυτό που βλέπουμε είναι οτι το κολυμβητήριο κανει θαυματα, και μαζευουμε σε πόντους λες και μας ανέλαβε το φωτοσοπ! Τσακιρ κεφι.. Μετράμε και μερες απολύσεως για το ουγκ.. Πλησιάζουν και τα λατρεμένα χριστούγεννα.. Ε, πως να μην εχω κέφια?
Στα κέφια μου βοηθάνε και κατι τρελιάρες που ειχα καιρο να διαβασω και μου ελειψαν.. Σοφάκι, ευγενίτσα, τετουλα υπεροχη..είστε μες στην καρδιά μου, ειλικρινά!
Αδυναμίες λόγω γνωριμίας, μην νομίζετε!!
Τηλεπαθητικά αγαπάω και την πενουλα, το τρελοναταλάκι, το μπαρμπουνι με το δελτιο προσφορών και την σουπερ μαμα βασια.. την έλλη και το νεκταρίνι το νιοφερτο!
Αν ξεχνάω καμια συγχωρέστε με! η συγκίνηση για το νεο μου τζην (νουμερο 34) μου θολώνει το οπτικο πεδιο!
να εχετε ενα υπεροχο σαββατοκυριακο.. εμεις φυλαμε την μητερα πατριδα! :)
φιλια πολλά,
η Αννα του λοχου!! χεχεχε!!!
χα χα γελασα με το σχολιο σου Μπαρμπ! η αληθεια ειναι οτι αυτη στο 52' ειναι 'φωτια'! αλλα και αυτη στο 1.37' ειναι κορμαρα!!! διαλεξε και παρε! ευχομαι ετσι να εισαι μεχρι το καλοκαιρι εξωτερικα αλλα να συνεχισεις να εισαι αυτη που εισαι εσωτερικα!Quote:
φοβερο κομματι...και το βιντεακι τελειο....μας ταξιδεψε στο καλοκαιρι που μας ερχεται...ελπιζω να ειμαι σαν το προσωπο που ειναι απο πανω στο 52 δευτερολεπτο. ενα θεματακι με το προσωπο απο κατω το εχω, αλλά τι να κανουμε δεν μπορει να ειναι ολοι τελειοι...ας γινω εγω και βλεπουμε....
καθε στιγμη που ζουμε ειναι μοναδικη γι αυτο ασε τις πλαστικες και απολαυσε καθε ομορφια της στιγμης! (μεταξυ μας βεβαια αλλα... κανενα μποτοξακι κακο δεν θα μας κανει ε? χαχα)
φιλια
Σ ευχαριστω πολυ ευγενικη Ευγενια μου!Quote:
Originally posted by eugenia_
.....
Νεκταρία μου τι τρελές απώλειες είναι αυτές κοριτσάρα μου!! Μπράβο!! και να ευχηθώ έστω και καθυστερημένα περαστ.ικά στο παιδάκι σου!! χάρηκα που δεν μπήκατε σε διαδικασία επεμβάσεως. είναι λιγάκι επώδυνπο για το παιδί!! α κ για να μη το ξεχάσω : ευχομαι να τα περάσεις σούπερ στο βόλο!!Φρόντισε να το εκμεταλευτείς καταλλήλως!! Ξέρεις εσύ.... χα χα!!!!
.................
ειναι μεγαλη η χαρα μου και για την κορουλα μου και για τις απωλειες μου!
Οσο για τον Βολο, περασαμε φανταστικα!!! τελικα ημασταν παρεα 3 , 4 ζευγαρια και περασαμε υπεροχα! Και ναι το εκμεταλευτηκα καταλληλα! χα χα εκει να δεις καψιμο θερμιδων αλλα και διασκεδασοευχαριστηση! αντε ας σταματησω μη σας κολασω κιολας!
Ξεφυγα λιγο στη διατροφη αλλα τι να κανω? δεν γινονται συχνα τετοια ταξιδια! εχω λιγες μερες μεχρι την Πεμπτη (ζυγισμα) να διορθωσω τα αδιορθωτα!!! χαχα
Quote:
Originally posted by pennyV
Ας αρχίσω σήμερα με πολλά φιλιά και μπράβο στο Νεκταρίνι μας που τα πάει υπέροχα και κατατροπώνει τα κιλάκια ωσάν να ήταν μαρουλάκια! Μπράβο βρε Νεκταρία μου και έτσι να συνεχίσεις εύχομαι! Τώρα απολαμβάνεις φυσικά την απόδραση μετά του συζύγου.. οπότε τη Δευτέρα αναμένουμε νεότερα!
Πεννυ μου σ ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ! Η επιτυχια δεν ειναι μονο δικη μου αλλα ενα μερος της το οφειλω σε σενα και αυτα που διαβασα εδω και το αλλο μερος το οφειλω σε ολες σας που με στηριζεται τοσο πολυ που και εγω απορω με μενα!
Οσο για την αποδραση περασαμε υπεροχα!!! (λεπτομερειες πιο κατω, θα τα γραψω αναλυτικα).
Τι ομορφα νεα ειναι αυτα! μπραβο! Ευχομαι ολα να ειναι περισσοτερο απο καλα! 165 παλμους ε??? ουαου! Απολαυσε το!!!! φιλιαQuote:
Originally posted by pennyV
Για το τέλος άφησα το μωροδελτίο! Όλα βαίνουν καλώς.. χθες πήγαμε στο γιατρό και ακούσαμε και καρδούλες.. είδαμε και μωράκι σε σχήμα φασολακίου, μεγαλώνει απίστευτα γρήγορα στη φάση αυτή.. και επιτέλους το συνειδητοποίησα ότι πραγματικά συμβαίνει! 165 παλμοί το λεπτό είναι αυτοί.. πως να τους αγνοήσεις!!