Συγχαρητήρια!! Και εις κατώτερα! Δεν είναι τέλειο να έχεις χάσει τόσα κιλά χωρίς να πεινάς; Εγώ πάντως το απολαμβάνω απίστευτα που δεν γουργουρίζει πλέον το στομάχι μου από την πείνα. Φτιάχνω κι εγώ μία πολυσαλάτα. Αφού σου αρέσουν οι σαλάτες κι αν δεν σε ενοχλεί κάποιο από τα λαχανικά φυσικά, μπορείς αν θέλεις να τη δοκιμάσεις. Βάζω λάχανο, μαρούλι, τριμένο καρότο, βρασμένο καλαμπόκι, παντζάρι (έτοιμο βρασμένο σε βάζο) κομένο σε κοματάκια, κουσκουσάκι βρασμένο (θα το βρεις στο super market εκεί που έχουν τα μακαρόνια), αν σου αρέσει βάζεις και λίγο κουκουνάρι ή λίγα βρασμένα φασόλια μαυρομάτικα ή κρουτόν και δύο - τρεις ελιές. Λάδι και λεμόνι ή λάδι και ξύδι, ότι σου αρέσει καλύτερα. Αν θες προσθέτεις και ντομάτα και αγγούρι. Εγώ το αποφεύγω για να μπορεί να κρατάει η σαλάτα φρέσκια δύο - τρεις μέρες στο ψυγείο. Θα δοκιμάσω και τη δική σου σαλάτα γιατί φαίνεται πολύ νόστιμη.:starhit:Quote:
Originally posted by bigjason
Καλημερα και καλο μηνα ειπα σημερα να σας γραψω για την υπεροχη σαλατα που μου συστησε ενας φιλος μου σληβατος και απο τοτε που την εβαλα στο ημερησιο μενου μου δεν λυπει απο τα γευματα μου με τιποτα περισσοτερη ορεξη εχω για την συγκεκριμενη σαλατα παρα για φαγητο και με βοηθησε πολυ στο θεμα τις δυσκιλοιοτητας.
Υλικα:1ντοματα,αγγουρι,πιπε ρια καροτο και μαιδανο(αυτα τα κοβουμε σε μικρα κυβακια)
Ριχνουμε 1 με 2 λεμονια λαδι αλατι και 2κτσ σουσαμι τελος ψηνουμε μια πιτα αρραβικη και την τριβουμε μεσα στην σαλατα.
Το λεμονι και το λαδι αναλογος την ποσοτητα που κανεται εγω φτιαχνω περισσοτερη γιατι την τρωνε και ο πατερας μου με την κοπελια μου εγω τροω 2κτσ το μεσημερι και 2κτστο βραδυ. Καθε μερα πρεπει να φτιαχνουμε καινουργια γιανα μην την αφηνουμε μερες στο ψηγειο και φευγουν οι βιταμινες.
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι θελει 10 λεπτα προετοιμασια γιατι αργεις να κοψεις τα λαχανικα σε κυβακια.
Τωρα ο καθενας μπορει να την προσαμοση στα γουστα του στν θεση τις ντοματας μπορει να βαλουμε κολοκυθι ομο λαχανο,μαρουλι, να προσθεσουμε ανιθο και σεληνο.
Αν την δοκιμασεται περιμενω να μου πειτε την γνωμη σας.
ΥΓ.Σημερα ξυπνησα και ειπα προτομηνια σημερα δεν ριχνω ενα ζυγισμα αν και ζηγυζομαι και 13 του μηνος που χειρουργειθηκα και η ζυγαρια μου ειχε εκπληξη 139 κιλα δηλαδη σε 17 μερες 7 κιλα ειχα βαλει στοχο μεσα μου μεχρι τα χριστουγεννα να ειμαι 135 κιλα πιστευω να τον πετυχω. :starhit: