Οτι θες μπορείς να φτιάξεις. είτε με καλουπάκια, είτε να διακοσμίσεις την τούρτα με διάφορα φτιαγμένα στο χέρι πχ γραμμές. Οτι σου περνάει από το μυαλό μπορείς να το κάνεις.
Printable View
Οτι θες μπορείς να φτιάξεις. είτε με καλουπάκια, είτε να διακοσμίσεις την τούρτα με διάφορα φτιαγμένα στο χέρι πχ γραμμές. Οτι σου περνάει από το μυαλό μπορείς να το κάνεις.
Ποσο καιρο μπορουμε να διατηρησουμε την ζαχαροπαστα στο ντουλαπι μας?
νομιζω καμιά βδομαδα. Εγώ έφτιαξα καπια διακοσμητικά εδώ και μέρες, αλλά την ζαχαρόπαστα που θα βάλω πάνω στη τούρτα θα την φτιάξω σήμερα
Διαβασε κατι αν θελεις εκει που γραφω για το cla αν ξερεις κατι απαντησε μου please
το διαβασα καλή μου, αλλά δεν έχω καν ιδέα τί είναι το cla!!!!!
Πωλινακι μας γλυκο ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ!!!Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!:love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love:
Χρονια πολλα!!!!! φιλεναδα! να σε χαιρομαστε! χιχι να εισαι παντα καλα! κ χαρουμενη!!!να τα εκατοστησεις!!!!
http://youtu.be/a7wVxGloHBg
Για το Πωλινακι μας!
Καλημέραααααααααααααααααα αααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αχ φιλενάδες μου σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να με χαίρεστε βρε, πάντα γερή και δυνατή!!!!!
Αχ Αδαμαντία μου, οι ευχές που περιέχονται στο τραγουδάκι σου είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να πάρω σήμερα!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
Αγαπώ σας πολλά κορούες μου, μεν το ξεχάνετε ποττέ σας τούτο!!!!!!!!
Φιλουθκιααααααααααααααααα α
Happy birthday to MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Δεν μου πήρα ακόμα δώρο, αλλά είδα ένα υπέροχο ρολόι 280 ευρουλάκια και σκέφτομαι να το πάρω με το που πληρωθώ την άλλη βδομάδα που σταματάω!!!!!!
Τί λέτε? Δεν μου αξίζει? ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
Πωλινάκι μου Χρόνια σου Πολλά και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα..
Υγεία και πολλές χαρές...:wink2:
Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!!!!
Kαλημερα χρονια πολλα και καλα να εισαι παντα ευτυχισμενη polinaki κ να μην αφηνεις τιποτα κ κανεναν να χαλαει την διαθεση σου κ πανω απο ολα ευχομαι υγεια
Εχω ενα προσωπικο μυνημα κ δεν ξερω πως να το διαβασω επισης δεν μπορω να στειλω προσωπικο μυνημα τι κανω λαθος????
Καλημέρα Αννα μου, σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!
Σχετικά με το προσωπικό μύνημα, διάβασε εδώ τις οδηγείες καλη μου http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3151