dora_th τι όμορφο που έβαλες τον συγκεκριμένο στίχο της Οδύσσειας!!!! Ταιριάζει :wink1::wink1::wink1:
Printable View
dora_th τι όμορφο που έβαλες τον συγκεκριμένο στίχο της Οδύσσειας!!!! Ταιριάζει :wink1::wink1::wink1:
Ναι smart , και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν νοιώθω να έχω στερηθεί τίποτε . Και γι΄αυτό κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά θα φτάσω στο τέλος . Δεν με νοιάζει πότε , θα φτάσω όμως .
Α , να σου πώ ότι η υπογραφή σου είναι απ' τις 2-3 που μου έκαναν έντύπωση , οταν πρωτοβρήκα το forum : << άν κάνεις αυτό που έκανες πάντα , θα έχεις αυτό που είχες πάντα >> , σοφή κουβέντα !! , μαζί με μια άλλη , δεν θυμάμαι τώρα ποιας κοπέλας είναι που λέει ότι : << άν η πείνα δεν είναι το πρόβλημα τότε το φαγητό δεν είναι η λύση >>
χμ.. ναι η υπογραφη μου εχει καταφερει να κρατησει κ το δικο μου ενδιαφερον για καιρο.... με κανει κ σκεφτομαι ... (αχαχαχα.. αυτο απο μονο του ειναι κ προοδος κ θετικο :P)...
η αλλη ειναι η υπογραφη της forty αν δεν κανω λαθος- μεγαλη αληθεια οντως!!!
κ εγω πιστευω οτι θα φτασεις στο τελος .... το οτι κρατησες 5 μηνες κ νιωθεις οπως νιωθεις ειναι πολυ σημαντικο... κ το πιο σημαντικο ειναι οτι μετα μπορεις να διατηρησεις γενικα αυτο τον τροπο διατροφης, ισως πιο ενισχυμενο... αρα δεν ειναι κατι που εχει χρονοδιαγραμμα ωστε να αδημονεις να τελειωνεις μ αυτο για να φας!!!
:)
καλα στα φιλολογικα ΜΕΔΕΝ στο τριμηνο!!!Quote:
Originally posted by zouzouka
απο την ιθακη του καβαφη ειναι ο στιχος μαρη!!!!
συγκεντρωσου :smilegrin:
Αλήθεια? ωχ! Καλά ντε! Εγώ προγραμματίστρια είμαι....δεν ξέρω απ'αυτά!!! χαχαχαχαχ !!! Αλλά ότι θες από development το'χω! java, vba, abap, joomla....χαχαχαχχαχα!!! έκαστος στο είδος του!!!:wink1:Quote:
Originally posted by smart
καλα στα φιλολογικα ΜΕΔΕΝ στο τριμηνο!!!Quote:
Originally posted by zouzouka
απο την ιθακη του καβαφη ειναι ο στιχος μαρη!!!!
συγκεντρωσου :smilegrin:
καλα τοτε: εχεις μια ευκαιρια να βελτιωσεις τη βαθμολογια σου!!!
για να μην ψαχνω πες μου τι καλωδιο θα παρω για να συνδεσω το λαπ το με την τιβι για κανω μαθηματα belly dance .. :D
Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τα λόγια συμπαράστασης :kiss:
Elaki μόλις τώρα είδα που η ζυγαριά του διαιτολόγου έδειξε ένα κιλάκι παραπάνω, μην πτοείσαι κ μου αρέσει που ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις αυτό δείχνει πως έχεις καταφέρει να ξεφύγεις από τον φαύλο κύκλο! :thumbup::thumbup::thumbup:
Η dora έχει δίκιο, το καλοκαίρι που έκανα διατροφή έτρωγα πρωινό μεσημεριανό βραδινό κ στα ενδιάμεσα μόνο φρούτα αλλά δεν μου έφτανε ήθελα κ κάτι άλλο αλλά σαν κολλημένη που ήμουνα ήθελα να τα κάνω κατά γράμμα έτσι λοιπόν όταν έτρωγα επιπλέον κάτι άλλο ένιωθα πως παρέκκλινα από το πρόγραμμα κ φυσικά με πιάνανε οι τύψεις, παρόλα αυτά είχα χάσει 9 κιλά αλλά επειδή ένιωθα καταπιεσμένη όταν ζορίστικα λίγο ψυχολογικά πήγε η όλη προσπάθεια περίπατο!
Με τα τρίωρα απενοχοποιήθηκα ρε παιδί μου αααα έχασα ενάμιση κιλάκι τη προηγούμενη βδομάδα αλλά δεν το είπα γιατί θέλω να ζυγίζομαι μια φορά τον μήνα!
μωρή τι σχέση έχει το software development με το καλώδιο!!????? anyway....εξαρτάται απ'τις υποδοχές της tv και του pc αγάπη μου! π.χ. scart, rca, hdmi! θα τις κοιτάξεις και θα τις πεις στον πωλητή για να σου δώσει το κατάλληλοQuote:
Originally posted by smart
καλα τοτε: εχεις μια ευκαιρια να βελτιωσεις τη βαθμολογια σου!!!
για να μην ψαχνω πες μου τι καλωδιο θα παρω για να συνδεσω το λαπ το με την τιβι για κανω μαθηματα belly dance .. :D
χμμμμ να προσέχετε μαντάμ που παρατάτε τα χαμένα σας κιλά γιατί μπορεί να πέσουν στο κεφαλάκι κάποιου άμοιρου, ανέμελου περαστικού τουτέστιν επάνω μου! :lol:Quote:
Originally posted by break
Με τα τρίωρα απενοχοποιήθηκα ρε παιδί μου αααα έχασα ενάμιση κιλάκι τη προηγούμενη βδομάδα αλλά δεν το είπα γιατί θέλω να ζυγίζομαι μια φορά τον μήνα!
Πάλι καλά που δεν φορτώθηκα και τις ʼλμα! :lol:
Διαθέσιμο στην κάτωθι διεύθυνση σε όλους το 8ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για το κοινό Διαταραχές Μεταβολισμού και χρόνια Μεταβολικά Νοσήματα από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών ? ΚΕΑΔΔ
http://keadd.gr/wb/pages/diadiktyaka...seminarion.php
:D
Ας γράψω τα χθεσινά κ τα σημερινά
Εχθές
11:30 ~~~ γάλα + 2 φρυγανιές η μια με μαρμελάδα κ η άλλη με 1/2 φ.τυρί του τοστ + 1/3 μπανάνα
14:00 ~~~ 2 κράκερ + 1/2 φ.τυρί τοστ + 1 πορτοκάλι
16:30 ~~~ κατσικάκι + 1 φλτ κριθαράκι + σαλάτα λάχανο με καρότο
19:30 ~~~ την υπόλοιπη μπανάνα + 1 digestive
22:00 ~~~ γιαούρτι + 1 μήλο + 3 φρυγανιές
00:30 ~~~ 5 αμύγδαλα + 1 μανταρίνι
Σήμερα
10:30 ~~~ γάλα + δημητριακά + 3 δαμάσκηνα ξερά
13:00 ~~~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + 1 φ.τυρί τοστ + χυμό από ένα πορτοκάλι κ από ένα μανταρίνι
15:30 ~~~ 1 μπούτι κοτόπουλο + 1 φ.ψωμί ολικής + σαλάτα μαρούλι + λίγο φέτα
18:30 ~~~ τι άλλο? το καθιερωμένο 1 μπανάνα + digestive
21:00 ~~~ 2 ντακάκια
Τα χθεσινά μου ημέρα Τετάρτη:
Πρωινό 11.00: 1 κρέμα με βρώμη, λιναρόσπορο και μέλι + 1/2 μπανάνα
Μεσημεριανό 14.00: 1 μερίδα φασολάδα, 3 ελιές, τρία μίνι κρίθινα παξιμάδια, φέτα
Απογευματινό 19.30: 1 μπανάνα, 2κ.σ. ξηροί καρποί μουλιασμένοι
έξω 22.30: 1 μικρό καραφάκι ρακόμελο + καροτάκια, αγγουράκια (βγήκαμε βολτούλα :))
Βραδινό 23.30: 1 σάντουιτς με 2 φέτες πολύσπορο, μαρούλι, τυρί, ζαμπόν, μαγιονέζα
το απογευματινό μου άργησα να το φάω γιατί είχα λιπομέτρηση και έπρεπε να μείνω νηστική για να πάω να την κάνω. Αν και τελικά δεν με ζόρισε.
ΕΙΔΑ ΡΕ LESSING:starhit::starhit:Quote:
Originally posted by lessing
:starhit:Eιδες ρε ΣΜΑΡΤ; :starhit:
τι εγινε κοριτσια?
θα το κλεισουμε το μαγαζι?
-γαλα+δημητριακα+σταφιδες
-1 μηλο+5 καρυδια
-κοτοπουλο+πατατες+ σαλα ταλαχανο
-1 μπανανα+1μπισκοτο βρωμικο
-γιαουρτι+βρωμη+λιγο μελι+1 κ.σ. σταφιδες+κανελλα / 1 μηλο+λιιιγο μελι+κανελλα
3 καφεδες
εγώ εδώ είμαι! :bigsmile: