ωχχχχ!!!! βεβαια εσυ εχασεσ πολλλαααααααα κιλα
Printable View
ωχχχχ!!!! βεβαια εσυ εχασεσ πολλλαααααααα κιλα
ααααααα Θέλω κ εγώ το πρωτεϊνούχο ρόφημα!!!!!!!!!!!
:starhit::starhit::starhit:
αααααααααααααααααααα μιγκ γρηγορααααααααααα!!!!! εχουμε κι αλλο πελατηηηη :P
εχει πολλα ωραια...ειχε παρει ο αντρας μου στην αρχη αρχη ενα το οποιο δεν θυμομασταν ποιο ηταν και δεν το ξαναβρηκαμε...μιλαμε για ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΕΥΣΗ...τωρα εχω παρει ενα το οποιο ειναι για γυναικες πιο πολυ..δοκιμασα και το βανιλια και το σοκολατα και μου αρεσαν και ετσι το πηρα..πινω δυο την ημερα...
και που θα το βρω? μάλλον ποια μάρκα γιατί είχα δοκιμάσει ένα παλιότερα κ ήτανε μπιαχ!!!!!!!!!!!!!:thumbdown:
θα στο στειλω σε μηνυμα μην θεωρηθει διαφημιση..ο αντρας μου μου το πηρε κατα τυχη και μου αρεσε πολυ..(γενικα ψαχνεται για μενα ανησυχει για την διατροφη που ακολουθω..)
Θα μπορούσες να το στείλεις και σε μένα σε ένα μηνυματάκι? Θα το εκτιμούσα πολύ!:wink2:Quote:
Originally posted by migg
θα στο στειλω σε μηνυμα μην θεωρηθει διαφημιση..ο αντρας μου μου το πηρε κατα τυχη και μου αρεσε πολυ..(γενικα ψαχνεται για μενα ανησυχει για την διατροφη που ακολουθω..)
σου εστειλα πριν το μεσημερι....αν δεν το ελαβες σου ξαναστελνω..Quote:
Originally posted by mendom76
Θα μπορούσες να το στείλεις και σε μένα σε ένα μηνυματάκι? Θα το εκτιμούσα πολύ!:wink2:Quote:
Δεν έχω κάτι στο inbox μου... μπορείς να το στείλεις ξανά? Thanks!!!:starhit:Quote:
σου εστειλα πριν το μεσημερι....αν δεν το ελαβες σου ξαναστελνω..Quote:
Originally posted by mendom76
οκ στο εστειλα...:-))
Το πήρα σε ευχαριστώ και πάλι!!! Φιλάκια!! :love:
φιλια καλη επιτυχια και στην διατροφη σου...
πρεπει να σ αγαπαει πολυ μιγκ μου......:love:
εχει ενα αγχος με τις διατροφες και τα υγιεινα ειναι αληθεια...ειναι αδυνατος και δεν ακουμπαει γλυκα οχι για να μην παχυνει απλα επειδη δεν ειναι υγιεινα...κάλος μιλαμε στον εγκεφαλο..χαχαχαχαχα αμα φτιαξω κατι με βρωμη,ταχινια,μαυρες ζαχαρες και τετοια κανει σαν τρελος απο την χαρα του..χαχαχαχα
teleiaaaaaaaa......emena einai xontroulaki ligo san k mena... alla einai fantaros k exase ekei 9 kila opote.... mazi ta xanoume