Τί έγινε κακο κοριτσι? πήγες?σου ειπε τιποτα καλο να μαθουμε κι εμεις? ;)
Printable View
Τί έγινε κακο κοριτσι? πήγες?σου ειπε τιποτα καλο να μαθουμε κι εμεις? ;)
ηταν να παω μεσημερι αλλα θα παω βραδακι μια βολτα απο κει ναχουμε κ χρονο περισσοτερο...
θα ρωτησει διαφορα για τωρα που μαγειρευω, πχ για να φαω οσα μου βαζει τι ποσοτητα πρεπει να μαγειρευω κτλ.
ετσι θα κανω παραπανω για τον ανδρα μου κ τελειωνει ο θεμα. κι αν δε το τρωει θα τοτρωω την επομενη
ή το μισο το ιδιο βραδυ. κατι τετοιο φανταζομαι θα μου πει κ ο διαιτολογος...
οκ θα περιμενουμε νεα σου ;*
νασαι καλα βρε καραμελα για το ενδιαφερον, πραγματικα ημουν χαλια σημερα, κ χθες κ προχθες :D
λοιπον τελειωσε μπαινω κ γω σοτν αγγωνα, γυναικες ενωμενες ποτε νικημενες!
μην το βαζεις κατω, εκανες ενα διάλειμμα και τωρα θα συνεχισεις, πεισμωσε μονο ;)
ναι ταποφασισα, εγω θα τρωω οσα πρεπει παντιοτροπως. Οι υπολοιποι (βλεπε ο ανδρας μου) αν θενε ακολουθουν, αν οχι δε πειραζει, εγω συνεχιζω την παλια μου πορεια. Ειδαλως θα καταντησω σκουπιδοτενεκες.
Μπραβο κορίτσι μου γλυκο συνεχισε γιατι ειναι κριμα εχεις χασει 20 ολοκληρα κιλα, εχεις λιγα ακομα σκεψου και αυτο
nai ρε γαμωτο, απλα ειναι δυσκολη φαση κ με τον ανδρα μου...μολις συγκατοικησαμε, ειναι περιεργος στο φαγητο.
Τελοσπαντων. Εγω θα ακολουθησω την παλια δοκιμασμενη πορεια μου κ τελειωνε το θεμα.
απλα τωρα θα τα μαγειρευω εγω ή αν εχει η πεθερα ή η μαμα σωστο φαγητο καλως. τα υπολοιπα δεν ταγγιζω κ τελειωνει το θεμα,
οσο για τον δικο μου, θελει να φαει καλως, δε θελει ε δε θασκασω...
Τελεια!!!! προχωραει δυναμικα η ομαδα!!!Quote:
Originally posted by karamela
Κοριτσάκια εχθες ημουν 134,2 εχασα 1,7
και ολοκλήρωσα και τον 1 μηνα με απώλεια 8,100 είμαι πολύ χαρούμενη :D
Μπραβο karamela ;-)
Ολες μαζι για ενα καλυτερο μελλον!!!! :-DQuote:
Originally posted by badgirl11
νασαι καλα βρε καραμελα για το ενδιαφερον, πραγματικα ημουν χαλια σημερα, κ χθες κ προχθες :D
λοιπον τελειωσε μπαινω κ γω σοτν αγγωνα, γυναικες ενωμενες ποτε νικημενες!
Εγω απο τις 2-5-2010 μεχρι τις 8-5-2010 καταφερα να χασω 2 κιλα. Εφτασα τα 65!!!!! :-D
Αλλα αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο ηταν πως το προσεξα εντονα πρωτα στο καθρευτη, μετα στα ρουχα και μετα ζυγιστηκα κιολας ενω δεν ειχα σκοπο να το κανω.
Αν απλα το καταλαβαινα με το ζυγισμα δεν θα ημουν τοσο ενθουσιασμενη :-)
Μπραβο κι απο μενα!! Να σε ρωτησω?? Σε ποσο καιρο εφτασες απο τα 80 στα 65?? Και με ποιον τροπο??Quote:
Originally posted by avenger0000
Εγω απο τις 2-5-2010 μεχρι τις 8-5-2010 καταφερα να χασω 2 κιλα. Εφτασα τα 65!!!!! :-D
Αλλα αυτο που με εντυπωσιασε περισσοτερο ηταν πως το προσεξα εντονα πρωτα στο καθρευτη, μετα στα ρουχα και μετα ζυγιστηκα κιολας ενω δεν ειχα σκοπο να το κανω.
Γιατι και εμενα αυτο ειναι το ονειρο μου!!!
Σ'ευχαριστώ badgirl μου!Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στη δική σου συνάντηση με το διαιτολόγο.Σκέψου τι έχεις καταφέρει ως τώρα, σε 3-4 κιλάκια θα κολλήσουμε?!Θετική σκέψη λοιπόν!Quote:
συγχαρητηρια Βασω μου!
παω αυριο κ γω διαιτολογο απλα για συζητηση, σιγα μη κανω οσα πει,αλλα λεμε τωρα
Σημερα 82.7 κ αρχιζω διαιτα δικης μου εμπνευσης κ νηστειες. στοχος 79 κιλα
υ.γ. karamela και avenger0000 μπράβο σας!!!
81,5 σημερα!!!!!!!!!!!!
απωλεια εβδομαδας 2 κιλακια!!!!!!!!!!! μια χαρουλα παμε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο σου mtsek85!Συνέχισε έτσι δυναμικά!Αχ ας δω κι εγώ σύντομα 8....
Σε ευχαριστω καλη μου! εισαι στο παρα 1!!! φτανει φτανει το 8!!!!!! :)
mtsek γερα με τσαμπουκα.:D
Quote:
Originally posted by Βάσω26
Σ'ευχαριστώ badgirl μου!Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στη δική σου συνάντηση με το διαιτολόγο.Σκέψου τι έχεις καταφέρει ως τώρα, σε 3-4 κιλάκια θα κολλήσουμε?!Θετική σκέψη λοιπόν!Quote:
συγχαρητηρια Βασω μου!
παω αυριο κ γω διαιτολογο απλα για συζητηση, σιγα μη κανω οσα πει,αλλα λεμε τωρα
Σημερα 82.7 κ αρχιζω διαιτα δικης μου εμπνευσης κ νηστειες. στοχος 79 κιλα
υ.γ. karamela και avenger0000 μπράβο σας!!!
Να σαι καλα Βασω!!! και συ μακαρι να φτασεις γρηγορα και ανωδυνα στον στοχο σου :-)
Mε καθημερινη γυμναστικη:Quote:
Originally posted by brazil
Μπραβο κι απο μενα!! Να σε ρωτησω?? Σε ποσο καιρο εφτασες απο τα 80 στα 65?? Και με ποιον τροπο??Quote:
Γιατι και εμενα αυτο ειναι το ονειρο μου!!!
30 λεπτα διαδρομο (3' τρεξιμο 3' περπατημα εναλλαξ)
10 λεπτα ποδηλατο
και 20 λεπτα μια χορογραφια les mils αν εχεις ακουστα..τιποτα το ιδιαιτερο απλα ειναι εντονος χορος
Με διατροφη δικια μου....πανω κατω ξερω τι πρεπει να τρωω γιατι και η αδερφη μου παιδευοταν χρονια και εχει παει σε απειρους διαιτολογους
και με το πρασινο τσαι της balance για 2 μηνες....
το ενα μπουκαλακι κραταει 1 μηνα και κοστιζει 35 ευρω
αυτα.... το τσαι οντως με βοηθησε και αυτο το λεω γιατι το χρησιμοποιησε και η αδερφη μου (η οποια εχει θεροιδη και για 2 χρονια ειχε κολλησει στα ιδια κιλα με οτι διαιτα και να εκανε και οσες ωρες και να χτυπιοταν στη γυμναστικη. Και να σημειωσω πως δεν σταματησε καθολου την προσπαθεια σ'αυτα τα δυο χρονια ,δηλαδη δεν αφησε τον εαυτο της και οποτε θυμοταν εκανε διαιτα...απλα δεν εχανε...μεχρι που αρχισε να πινει απο το τσαι αφου ρωτησε και τον ενδοκρινολογο της.Ετσι με αυτο, μια σωστη διατροφη ετρωγε απο ολα σε μικρες ποσοτητες και γλυκο μια φορα την εβδομαδα δεν πεινασε δηλάδη ,και μια μετρια γυμναστικη διαδρομο και το les miles εχασε 10 ολοκληρα κιλα σε μισο χρονο....)
Τελεια, σε ευχαριστω! Και ποσο καιρο σου πηρε να εχεις αυτη την απωλεια??
Αυτο το τσαι που λες, απο που το αγοραζεις?
Καλη συνεχεια!!
Καλη Βδομαδα!Quote:
Originally posted by penelope1985
Απο 26/4 σε 3/5
-700
62.9 σημερα. Καλη βδομαδα κουκλες!
Απο 3/5 σε 10/5
απο 62.9 - 61.8
-1,1 κ
Φιλακια
δευτέρα 3/5 : -4,9
δευτέρα 10/5 : -6 [συνολικά πάντα]
82.8 k arxizw dynamika!
Cat82 συνεχιζεις διαιτα με lipotox ή κανω λαθος??Quote:
Originally posted by cat82
δευτέρα 3/5 : -4,9
δευτέρα 10/5 : -6 [συνολικά πάντα]
ναι,και η δεύτερη βδομάδα ήταν με το πρόγραμμα λίποτοξ, για χάσιμο 5 κιλών, όμως μειωσα σε 3 χαπακια την ημέρα, και φακελακι μερα παρα μέρα, για να μην χρειαστει να κάνω συντήρηση με χαπάκια,από αύριο που μου τελειώνουν...Quote:
Cat82 συνεχιζεις διαιτα με lipotox ή κανω λαθος??
[δε 8ελω να ξανααγοράσω]
και μετά θα συνεχίσω διατροφή ακόμα πιο ελεύθερα, δηλ θα ξαναπίνω καφε, θα ξανατρώω ρύζι/ψωμί...
Τα εχεις παει super ομως με τα lipotox!!! 6 κιλα σε 2 εβδομαδες?? Ασυλληπτο μου ακουγεται!!
τα 2 ίσως ήταν της περιόδου,αλλα +πάλι με 4 κανονικά κιλά είμαι ευχαριστημένηQuote:
Τα εχεις παει super ομως με τα lipotox!!! 6 κιλα σε 2 εβδομαδες?? Ασυλληπτο μου ακουγεται!!
Καλημέρα κορίτσια!!
Ξεκινάω και γω από σήμερα δυναμικά!!
nasnas καλωσ ηρθες!
Καλημερα σε ολους καλη μας εβδομαδα!!
Επιτελους αλλο 1 κιλο πηγε στον αγυριστο....δυσκολευομαι να χασω μετα τα 88 αλλα δεν πτοουμαι και συνεχιζω κανονικα.
1 κιλο ακομη εμεινε για να πιασω τον δευτερο στοχο(85)και μετα παμε να πιασμουμε τα 72.Τωρα ξερω καλυτερα απο καθε αλλη φορα οτι θα γινει αργα η γρηγορα...ειναι στο χερι μου...τωρα ολα ειναι δυνατα....αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!
7 μηνες νεος τροπος ζωης.... και η ζωη ειναι ωραια...7 μηνες χωρις αλκοολ και η ζωη ειναι ακομη ωραιοτερη!!
Τα φιλια μου σε ολους και καλη δυναμη στις προσπαθειες μας... :-* :-)
Σήμερα με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Μετά απο 3 εβδομάδες περίπου που είχα κολλήσει στα 58 ( + - 200) έπεσα στα 56,7 νούμερο που έχω να δω απο το 2007!!! Όσες λοιπόν κολλάτε μην απογοητεύεστε. Υπομονή, επιμονή και θετική διάθεση!!!
Δευτερα 3/5 - Δευτερα 10/5 .... -1,5 κιλο!! Τελεια!
Μπράβο κοριτσια βλεπω ολες χασατε μπραβο σας συνεχιστε ετσι,
Καλη αρχη σε οσες ειδα οτι ξεκινανε σημερα,
badgirl τί εγινε η χθεσινη συναντηση?
2 μηνες εκανα μεχρι να τα χασω. Το τσαι αυτο υπαρχει στα φαρμακεια.Εχει εγκριση απο τον ΕΟΦ και εχει κι αλλες ευεργετικες ικανοτητες...Πολλοι το παιρνουν για αυτες και οχι για αδυνατισμα. Καποια φαρμακεια δεν το εχουν...Quote:
Τελεια, σε ευχαριστω! Και ποσο καιρο σου πηρε να εχεις αυτη την απωλεια??
Αυτο το τσαι που λες, απο που το αγοραζεις?
Καλη συνεχεια!!
Σε ευχαριστω επισης :-)
2 μήνες μονο??? Πρεπει να παρω τα "φώτα" σου!!Quote:
2 μηνες εκανα μεχρι να τα χασω. Το τσαι αυτο υπαρχει στα φαρμακεια.Εχει εγκριση απο τον ΕΟΦ και εχει κι αλλες ευεργετικες ικανοτητες...Πολλοι το παιρνουν για αυτες και οχι για αδυνατισμα. Καποια φαρμακεια δεν το εχουν...
Σε ευχαριστω επισης :-)
1. Τι ειναι το lesmills?? Γιατι ειμαι κι εγω του χορου!!!
2. Εκανες δικια σου διατροφη ειπες ή ακολουθησες διαιτολογιο?
3. Το τσαι αυτο που λες λειτουργει δηλαδη αποτοξινωτικα??
σουπερ! ξαλαφρωσα απτο θεμα φαγητο καπως, θα μαγειρευω λιγπο απολα κ οποιος θελει τρωει.Quote:
εγω σιγουρα κ θα αδυνατισω κι αποπανω!
αμα δεν τρωει θα το τρωω εγω την επομενη, κι ας μην υπαρχει στο διαιτολογιο.
λιγη προσπαθεια θελει να μη το τρωω την ιδια μερα...
καλημέρα σε ολους σας! ειπα να ξεκινησω και εγω παλι! εχασα τα 4 κιλακια του χειμωνα και τα παρατησα αλλα τωρα το πηρα αποφαση και ειπα θα τα ξεφοτωθω και τα 5 τελευταια!! ελεος δηλαδη δεν θα τα εχω καταφερει μεχρι τελος Ιουνιου?? θα σας γραφω καθε εβδομαδα πως τα παω. καλη συνεχεια σε ολους. απ'οτι βλεπω οι περισσοτεροι εχουν παρει την '' κατω βολτα'' στα κιλακια τους! φιλακια!
καλη δυναμη λοιπον κοριτσαρα μου, εγω παντως πιστευω θα τα καταφερεις, εισαι σκληρο καρυδι εσυ ;)Quote:
σουπερ! ξαλαφρωσα απτο θεμα φαγητο καπως, θα μαγειρευω λιγπο απολα κ οποιος θελει τρωει.Quote:
εγω σιγουρα κ θα αδυνατισω κι αποπανω!
αμα δεν τρωει θα το τρωω εγω την επομενη, κι ας μην υπαρχει στο διαιτολογιο.
λιγη προσπαθεια θελει να μη το τρωω την ιδια μερα...
Σήμερα ολοκληρωθηκε η 5 εβδομαδα μου με απωλεια 1,4 κιλο
Εγώ ξεκίνησα πριν 3 εβδομάδες περίπου τη δίαιτα on off, κι έχω χάσει 2 κιλά. Η τρίτη εβδομάδα τελειώνει αύριο οπότε θα ζυγιστώ και θα γράψω τι κατάφερα!
53,200 τωρα χωρις ρουχα...