Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου!
Παραδέχομαι ότι κι αυτό το είχα σκεφτεί...
Μιας και μου το προτείνεις όμως κι εσύ μάλλον έτσι θα ξεκινήσω και μάλιστα λέω να το ξεκινήσω κι από σήμερα.
Αύριο θα σας πω τα νέα μου.
Printable View
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου!
Παραδέχομαι ότι κι αυτό το είχα σκεφτεί...
Μιας και μου το προτείνεις όμως κι εσύ μάλλον έτσι θα ξεκινήσω και μάλιστα λέω να το ξεκινήσω κι από σήμερα.
Αύριο θα σας πω τα νέα μου.
Λοιπόν τελικά χθες λόγω πόνων περιόδου δε μπορούσα να πάω.
Σήμερα όμως θα πάω σίγουρα και αύριο που έχω χρόνο στη διάθεσή μου!
Δε θα σας απογοητεύσω! Θα μείνω πιστή στον αγώνα!!!
By the way εσύ pagratie είχες τρομερά αποτελέσματα ελπίζω να μην άργησα να το πάρω πρέφα!
Είχες επαφή με τη γυμναστική ή ξαφνικά το ξεκίνησες; Πες μου αν μπορείς λίγα περισσότερα για την εμπειρία σου!
χτες περπάτησα 45 λεπτά,
σήμερα, 1 ώρα και 15, ίσως πάω κολυμβητήριο μετά
Λοιπόν τελικά ξεκίνησα το περπάτημα σε σχετικά γρήγορο ρυθμό για 50 λεπτά.
4 χλμ έκανα μόνο... ήμουν σίγουρη ότι ήταν παραπάνω!
Μετά που γύρισα έκανα 3 σετ των 12 κοιλιακών.
Αυτά για αρχή!
Πρώτη μέρα σήμερα ε???
Συγχαρητήρια και καλή αρχή.Quote:
Originally posted by enigeva
Λοιπόν τελικά ξεκίνησα το περπάτημα σε σχετικά γρήγορο ρυθμό για 50 λεπτά.
4 χλμ έκανα μόνο... ήμουν σίγουρη ότι ήταν παραπάνω!
Μετά που γύρισα έκανα 3 σετ των 12 κοιλιακών.
Αυτά για αρχή!
Πρώτη μέρα σήμερα ε???
Το περπάτημα είναι ότι καλύτερο. Και εγώ έτσι ξεκίνησα δειλά δειλά και όσο πέρναγε ο καιρός έκανα και μεγαλύτερες αποστάσεις και σε πιο έντονο ρυθμό. Τώρα για να καταλάβεις κάνω και τζόγκινγκ άνετα 6-7 χιλιόμετρα και περπατάω ταχύ βάδην άλλα τόσα σε μια προπόνηση.
Από τα Χριστούγεννα μέχρι σήμερα είμαι - 13 κιλά. ʼμα πρόσεχα και με την διατροφή? ουουουου! Χαλαρά θα είχα πιάσει το - 20.
Επένδυσε σε ένα καλό ζευγάρι αθλητικά με αερόσολες και τέτοια, αν θες την γνώμη μου και εκμεταλλεύσου τους 5 μήνες καλοκαιρίας που έρχονται.
Στα δικά μου τώρα.
Μετά από 20 ημέρες απραξίας :thumbdown: επανήλθα :thumbup: και σήμερα περπάτησα σε μέτριο ρυθμό 7,5χιλ. Έκαψα θερμίδες 455.
Εύχομαι εις ανώτερα :yes: και σύντομα!!!
καλημέρα,
τελικά χτες πήγα κολυμβητήριο, ήταν οτι πιο ωραίο έκανα όλη την ημέρα
50 λεπτάκια, για να δούμε σήμερα...:starhit:
θα σου πω το ιστορικο για να μαθαινουν και οι άλλοι εδω να μην κάνουν τις ιδιες μ@λ...ες που εκανα εγωQuote:
Λοιπόν τελικά χθες λόγω πόνων περιόδου δε μπορούσα να πάω.
Σήμερα όμως θα πάω σίγουρα και αύριο που έχω χρόνο στη διάθεσή μου!
Δε θα σας απογοητεύσω! Θα μείνω πιστή στον αγώνα!!!
By the way εσύ pagratie είχες τρομερά αποτελέσματα ελπίζω να μην άργησα να το πάρω πρέφα!
Είχες επαφή με τη γυμναστική ή ξαφνικά το ξεκίνησες; Πες μου αν μπορείς λίγα περισσότερα για την εμπειρία σου!
2000 απόλυση από Στρατό 103 kg
άνοιξη -φθινόπωρο 2000 79 kg(με περπάτημα)
ιανουάριος 2002 67 kg με στόχο τα 65 (με γυμναστηριο και στιβο σε υψηλες εντάσεις και αγωνιστικο προγραμμα) , κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα , μου διέγνωσαν προβλημα στο γόνατο και σταμάτησα το τρέξιμο , άρχισα να μην προσέχω την διατροφή μου και το καλοκαιρι του 2011 η ζυγαριά έδειξε 108 κιλά , τότε ήταν που έπιασα πάτο και ξεκίνησα νέα προσπάθεια , με γνώση των λαθών που έκανα προσπαθω πιο συντηρητικά να φτάσω σε ένα φυσιολογικό βάρος , όχι στα 65 αλλά έστω 75 που θα έχω φυσιολογικό BMI. αυτά
και στα δικά μας 19/4/12-22/4/12 ρεπό λόγω κρυολογήματος ελπίζω να επανέλθω δριμύτερος
με αγωνιστικους χαιρετισμους
Παιδιά εγώ μισώ στην κυριολεξία τα γυμναστήρια , τα βρίσκω τόσοω βαρετά όσο τίποτε άλλο και ψάχνω να βρω κάτι διαφορετικό για να γυμναστώ . Τώρα είμαι 34 χρονών και όταν ήμουνα 15 έκανα Τάε κβον ντο το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα , αλλά ακόμα είμαι υπέρβαρη και δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω , άσε που δεν ξέρω πού θα βρω στην περιοχή μου (Παγκράτι) τμήμα ενηλίκων .
Πέραν αυτού έχετε να μου προτείνετε κάτι εναλλακτικό το οποίο δεν θα βαρεθώ σε μικρό χρονικό διάστημα?
@ chrikos
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ !!! Την έχω ανάγκη την επιβράβευση πότε πότε!
Σήμερα έκανα πάλι την ίδια διαδρομή. Αλλά κουράστηκα περισσότερο από χτες που ήταν πρώτη μέρα, γιατί????
4 χλμ περπάτημα σε περίπου 50 λεπτά
Μετά που γύρισα έκανα και τους κοιλιακούς μου (3 σετ των 12).
ίσως γιατί δεν ανάρρωσε ο οργανισμός σου από την προηγούμενη καταπόνηση , δεν είναι τιποτα , θα προσαρμοστείς και μετά θα βγάζεις πιο μεγάλες αποστάσεις .Quote:
@ chrikos
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ !!! Την έχω ανάγκη την επιβράβευση πότε πότε!
Σήμερα έκανα πάλι την ίδια διαδρομή. Αλλά κουράστηκα περισσότερο από χτες που ήταν πρώτη μέρα, γιατί????
4 χλμ περπάτημα σε περίπου 50 λεπτά
Μετά που γύρισα έκανα και τους κοιλιακούς μου (3 σετ των 12).
Χθες δεν κρατήθηκα τελικά 4,1 Κ , γρήγορο περπάτημα και 394 kcal
σήμερα μάλλον στίβο , θα σας κρατησω updated
με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
σε ευχαριστώ για την συμβουλή pagratie!
Αυτό ε'ιχα σκοπό να κάνω αλλά γύρισα αργά σήμερα (22:30) και δεν είχα χρονο.
Αύριο έχω σκοπό να πάω στο γήπεδο για jogging. Αν μου κάτσει δύσκολο λέω να περπατήσω εκεί... τι πειράζει?
και μετά να πάω να κάνω έρευνα αγοράς, για να αγοράσω ένα ποδήλατο να το χρησιμοποιώ τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες.
marymary κι εγώ μισώ τα γυμναστήρια απίστευτα. Έχω κι ένα θέμα με τα γόνατά μου και το μόνο που μπορώ να κάνω σε γυμναστήριο είναι περπάτημα στον διάδρομο. Τον οποίο έχω δει Αμερικάνους να τον λένε dreadmill αντί για treadmill και δεν έχουν και άδικο.:P Συνήθως κάνω γυμναστική στο σπίτι. Μπορεί να βγω για περπάτημα ή μπορεί να χορέψω σάλσα ή ό,τι άλλο μου έρθει για αερόβια και βρίσκω και ασκήσεις στο ίντερνετ και είμαι μια χαρά.
@ enigeva
θα συμφωνήσω με τον pagratios. Είναι θέμα προσαρμογής του οργανισμού σου. Προσοχή όμως μην ξεχνάς διατάσεις ειδικά όταν τελειώνεις με την γυμναστική για να μην "πιάνεσαι"
Στα δικά μου τώρα:
Κυριακή 23/4: 8,6χιλ έντονου περπατήματος 620 θερμίδες
Δευτέρα 24/4: 3,4χιλ jogging (ελλείψη χρόνου για παραπάνω) 260 θερμίδες
Χαιρετώ σας
@ chrikos σε ευχαριστώ πολύ.
Τελικά είχατε δίκιο και οι δύο.
Χτες δεν έκανα τίποτα λόγω έλλειψης χρόνου οπότε και ξεκουράστηκα τουλάχιστον από τη γυμναστική.
\
έτσι σήμερα που πήγα στο γήπεδο έκανα σε 1 ώρα περίπου 20 γύρους και δεν κουράστηκα τόσο πολύ.
Βέβαια ούτε λόγος για jogging πόσο μάλλον για τρέξιμο... Νομίζω δε θα μπορέσω ποτέ.
Δοκίμασα και δεν άντεξα ούτε ένα γύρο. Πήγα να πέσω κάτω από την έλλειψη ανάσας. Τι να πω ίσως φταίνε τα κιλά μου ίσως το ότι είμαι τελείως αγύμναστη. πάντως έχω πεισμώσει και δεν έχω σκοπό να τα παρατήσω...
το Σάββατο θα πάω να αγοράσω και ποδήλατο! έχετε κάτι να προτείνετε ? θα το χρησιμοποιώ κυρίως για να πηγαίνω στο γήπεδο που απέχει 2 χλμ. από το σπίτι μου.
καλησπέρα συναγωνιστές
χθές του έδωσα και κατάλαβε , πήγα με τα πόδια στο στάδιο και έκανα και ένα 4άρι στο στίβο
statistics
time 74 min
distance 8.59K
870 kcal
136 bpm averege heart rate
6.96km/h
141 steps/min
σήμερα πιο χαλαρά, περπάτημα
stats
60 min
6,06K
627 kcal
123 bpm average heart rate
123 steps/min
αυτά , τώρα βλέπω barca , barca , baaaarca
σαν και σένα βαριέμαι αφόρητα τα γυμναστήρια και την έχω καταβρεί με ανοιχτό στίβο και ανοιχτό κολυμβητήριο,Quote:
Originally posted by marymary
Παιδιά εγώ μισώ στην κυριολεξία τα γυμναστήρια , τα βρίσκω τόσοω βαρετά όσο τίποτε άλλο και ψάχνω να βρω κάτι διαφορετικό για να γυμναστώ . Τώρα είμαι 34 χρονών και όταν ήμουνα 15 έκανα Τάε κβον ντο το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα , αλλά ακόμα είμαι υπέρβαρη και δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω , άσε που δεν ξέρω πού θα βρω στην περιοχή μου (Παγκράτι) τμήμα ενηλίκων .
Πέραν αυτού έχετε να μου προτείνετε κάτι εναλλακτικό το οποίο δεν θα βαρεθώ σε μικρό χρονικό διάστημα?
στο μετς δεν έχετε και από τα δύο? μου έχουν πει ότι είναι πολύ καλά....
να πω και τα χθεσινά μου,
πρωί περπάτημα 1.5 ωρίτσα
απόγ κολύμπι 1 ώρα
@ enigeva
και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είχα να γυμναστώ 20 χρόνια ( εκτός και αν η βόλτα στα μαγαζιά ή το να σπρώχνεις το καρότσι στο μαρκετ θεωρείται γυμναστική :P ) και κάπνιζα φανατικά. Επίσης πριν 16 μήνες έπεσα από την σκάλα και έπαθα ρίξη συνδέσμων στο δεξί γόνατο. Πρόσθεσε και τα υπέρογκα κιλά μου και έχεις την εικόνα.
Μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι μπορώ πια να κάνω jogging ή να τρέχω.
Συνέχισε την καθημερινή προπόνηση και θα εκπλαγείς από το πόσο άνετα θα κάνεις τους γύρους στο γήπεδο σε λίγο καιρό.
Σήμερα άργησα πάλι. :mad: Έτρεξα μόλις 4,3χιλ και έκαψα 310 θερμίδες
Σας χαιρετώ
Υ.Γ. Και εμένα με ενδιαφέρει το θέμα ποδήλατο. Όποιος γνωρίζει ας μας πει!
χαίρετε
χθες λόγω σεμιναρίου 1ων βοηθειών δεν έκανα γυμναστική περπάτησα όμως 3Κm
σήμερα χαλαρά στο στίβο
statistics
57min 45sec
729 kcal
6.89Km
144 average heart rate
7.16km/h
159 steps/min
καθόλου άσχημα
με αγωνιστικους χαιρετισμους
γεια σας !
Χτες τίποτα καθότι δούλευα και μετά πήγα για μαθημα οποτε δεν είχα χρόνο.
Σήμερα πήγα πάλι στο γήπεδο για μία ώρα και έκανα κάμποσους γύρους
μετά τους κοιλιακούς μου στο σπίτι. Αυτά!!!
Θέλω τόσο πολύ να εντάξω τη γυμναστική - άσκηση στην καθημερινότητά μου! Μακάρι να τα καταφέρω!!!
γειά σας! τι έγινε βρε παιδιά τσαγκαροΤετάρτη εχθές? Και εγώ ένα καρότσι έσπρωξα στο μαρκετ μόνο. Σήμερα όμωωως....
Ποδήλατο με από όλα (ανηφόρα-κατηφόρα-ευθεία) 17χιλιόμετρα θερμίδες ?
Στεπ 4190 βήματα (σε χιλ μου το έβγαλε 3 ακριβώς) θερμίδες 237
Στο ποδήλατο έβαλα ? γιατί μπήκα σε κάτι σαιτ να τσεκάρω πόσες θερμίδες έκαψα και μου έβγαλαν όλα διαφορετικά νούμερα. Από 650 έως 1045.
Ότι γυμνάστηκα πάντως είναι αδιαμφισβήτητο :D :D
Hello!! Αυτή η εβδομάδα πήγε καλά από πλευράς γυμναστικής!!
Κάνω κανονικά τα όργανα για όλες τις μυικές ομάδες +κοιλιακούς/ραχιαίους και η αερόβια άσκηση είχε ως εξής:
Δευτέρα 70 λεπτα 6.86km
Tρίτη 70 λεπτά 6.72km
Τετάρτη 55 λεπτά 5.31km
Πέμπτη 75 λεπτά 7,08km
Παρασκευή 90 λεπτά 9.01 km
Τελευταία μέρα σήμερα προπόνησης είχα περιέργως αντοχές... Σου-κου ξεκούραση, λιγο περπατημα εξω!
Καλό Σαββατοκύριακο σ' όλους!
Γειάαααα σας
σήμερα το πρόγραμμα είχε πάλι ......ποδήλατο ;) ΥΕΑΗ!!!!
16 χιλιομετράκια θερμίδες 595
και 3,1 χιλιόμετρα περπάτημα 240 θερμίδες
Αν είναι το ίδιο καλός ο καιρός το Σ/Κ θα κάνω το πρωτο μπάνιο της χρονιάς (ε!!! στην θάλασσα εννοώ, το καταλάβατε)
Καλά να περνάτε :smirk:
καλησπέρα
σήμερα χαλαρά καθότι ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ
http://www.runningnews.gr/?id=11176&parent=home
Αγ. Ανάργυροι
1 ώρα διάδρομο περπάτημα και σταδιακά (ανά 5 λεπτά) αυξηση της κλίσης (ανηφοριά...)
statistics
60 min
646 kcal
5.47Km
126 average heart rate
5.45 km/h average speed
120 steps/min
Παρασύρθηκα από το νέο μου απόκτημα (ποδήλατο) και τα έγραψα σε άλλο θέμα !
Δεν πειράζει τα γράφω κι εδώ να δώσω παρουσία!!!
Πήγα στο γήπεδο 2 χλμ. με το νέο μου ποδήλατο
Έκανα 20 γύρους περπάτημα
Γύρισα από το γήπεδο 2 χλμ
έκανα τα σετάκια των κοιλιακών μου
Αυτά!!!
Γειά χαρά
σήμερα έκανα 5 βαριεστημένα χιλιόμετρα περπάτημα. Σερνόμουν λόγω κακής ψυχολογίας. Θερμίδες 300 με το ζόρυ.
Ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο
χαίρετεQuote:
Originally posted by pagratios2
καλησπέρα
σήμερα χαλαρά καθότι ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ
http://www.runningnews.gr/?id=11176&parent=home
Αγ. Ανάργυροι
1 ώρα διάδρομο περπάτημα και σταδιακά (ανά 5 λεπτά) αυξηση της κλίσης (ανηφοριά...)
statistics
60 min
646 kcal
5.47Km
126 average heart rate
5.45 km/h average speed
120 steps/min
ωραίος αγώνας αλλά με ζέστη και δύο ζόρικες ανηφόρες .
statistics
4.9Km
33min 25sec
459kcal
155 average heart rate
8.8km/h
176 steps/min
αυτά , βράδυ ποδήλατο για αποθεραπεία
Πήγα στο γήπεδο 2 χλμ. με το νέο μου ποδήλατο
Έκανα 10 γύρους περπάτημα γιατί χτες κουράστηκα πάρα πολύ!!!
Γύρισα από το γήπεδο 2 χλμ
έκανα τα σετάκια των κοιλιακών μου
Αυτά!!!
σήμερα έκανα ποδήλατο 27 χιλιόμετρα θερμίδες 948!!! :crazy:
Καλή εβδομάδα σε όλους
respect!!!!Quote:
Originally posted by chrikos
σήμερα έκανα ποδήλατο 27 χιλιόμετρα θερμίδες 948!!! :crazy:
Καλή εβδομάδα σε όλους
Πως μπορείς ???
Εγώ έχω ξεκινήσει γυμναστική 1 εβδομάδα τώρα και αυτό γιατί με "προκάλεσε" το φόρουμ, εσύ, ο pagratios και άλλοι.
Εγώ πάλι νομίζω ότι δε θα είμαι ποτέ σε θέση να κάνω τόσα πολλά χλμ ποδήλατο ή καν να τρεξω στο γήπεδο... Βέβαια στην περιοχή μου έχουμε πολλές ανηφόρες αλλά να μου δημιουργεί τόσο πρόβλημα αυτό...?
Είναι θέμα εμπιειρίας είναι θέμα συνήθειας?
Είναι θέμα που δεν ξέρω πως να αρχίσω και τι να κάνω... Βοήθησε με λίγο!
Απορώ γιατί είμαστε σχεδον στα ίδια κιλά , έχουμε την ίδια προιστορία με το τσιγάρο... Πες μου την άποψη σου! Μήπως απλά βιάζομαι και απογοητευομαι γρήγορα???
Από γυμναστική εγώ σήμερα και γενικά δλδ Δευτέρα - Τεταρτη - Παρασκευή τίποτα λόγω έλλειψης χρόνου. Φεύγω το πρωί στις 7:30 και γυρίζω το βράδυ στις 22:00. Απλά αδύνατο να κάνω γυμναστική !!! Γι αυτό πάω τις υπόλοιπες μέρες όλες...
@ enigeva
κάνεις μόνο μια εβδομάδα γυμναστική. έχεις καταφέρει ήδη αρκετά και το σημαντικότερο είναι ότι αποζητάς την άσκηση και υπάρχει μέσα στο μυαλό σου. Θα μιλήσω για εμένα και θα σου πω πως δεν πρέπει να συγκρίνεις τις επιδόσεις σου με τις δικές μου γιατί εγώ ασκούμαι από τον Δεκέμβριο, 7 ημέρες την εβδομάδα πλην επίσημων αργιών, χιονόπτωσης , καταρακτώδους βροχής και της πρώτης ημέρας του κύκλου :lol:
Όταν ξεκίνησα στα 4 χιλιόμετρα με περίμεναν στην επιστροφή με φορείο και μάσκες οξυγόνου :shocked2:
Σιγά σιγά όμως τα 4 χιλ έγιναν 6 μετά 8, 10, 12 και κάποια στιγμή άρχισα και το τρέξιμο. Να σου πω σε αυτό το σημείο, ότι η έκπληξη μου ήταν τεράστια όταν κατάφερα να τρέξω σερί 3-4 χιλ. Νόμιζα ότι είναι κάποιος άλλος που το κάνει. Εγώ, που ούτε έναν όροφο σκάλες δεν ανέβαινα και που απέκτησα το πρώτο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών της ενήλικης ζωής μου, τον Νοέμβριο 2011!!!
Ένας λόγος που με κράτησε και δεν ξανακάπνισα ήταν οι τεράστιες - για τα δικά μου δεδομένα - αντοχές που απέκτησα.
Και το πιο σημαντικό. Μεγάλη εκτόνωση, τόσο το περπάτημα, όσο και το ποδήλατο. Αδειάζει το μυαλό μου από τα προβλήματα. Ξεαγχώνομαι. Βρίσκω λύσεις. Γυρνάω πάντα ήρεμη.
Το να γυρνάς στις 10μμ δεν είναι ότι καλύτερο. Το έκανα πολλά χρόνια και όταν γύριζα σπίτι δεν ήθελα ούτε κιχ να ακούσω, πόσο μάλλον να γυμναστώ. Αξιοποίησε τις άλλες 4 ημέρες με τέτοιο τρόπο ώστε να σε καλύπτουν και για τις υπόλοιπες. Όμως να το κάνεις σιγά σιγά για να δώσεις στον οργανισμό σου την δυνατότητα να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Εννοείται ότι με τον καιρό θα δεις τις αντοχές σου και τις δυνάμεις σου να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Μην απελπίζεσαι. Εγώ όπως κατάλαβες ξεκίνησα ψοφίμι. Εσύ με την δυναμικότητα που έχεις, το φθινώπορο θα μας γράφεις για την συμμετοχή σου στον Μαραθώνιο :yes: ;)
Να με συγχωρέσετε για το μακροσκελές μήνυμα.
Σήμερα περπάτησα σε έντονο ρυθμό (6,5-7 χιλ/ώρα) απόσταση 9,6χιλιόμετρων και έτρεξα ακόμη 4. Σύνολο 13,6χιλ. Θερμίδες 709
Καλή Πρωτομαγιά
υ.γ. τελικά η χθεσινή απόσταση με το ποδήλατο ήταν 29,50χιλ. την ξαναμετρήσαμε σήμερα με αυτοκίνητο
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου με κάλυψε πλήρως!
Δε θα ξαναγκρινιάξω και θα συνεχίσω την προσπάθεια μου...
Έχω πολλά χιλιόμετρα να διανύσω τελικά για να πω κι εγώ πως κάνω γυμναστική...
Ήταν απλά ο παρορμητικός εαυτός μου που ζητούσε προφανώς να μπει με το έτσι θέλω στο club των γυμνασμένων...
Γυρίζω στο καβούκι μου και στην πολύ σημαντική δουλειά που έχω να κάνω στον τομέα : φτιάχνω την ευα όπως της αξίζει!!!
Σε ευχαριστώ και πάλι !!!
Σήμερα έκανα 8 χλμ με το ποδήλατο.
Πήγα να δω τους γονείς μου κι επέστρεψα...
Καλό αλλά πολύ κουραστικό γιατί η επιστροφή είναι ανηφοριά!!! Αν κάνω και κάτι άλλο μέσα στην ημερα θα σας ενημερώσω... αλλά μάλλον επειδή με έχουν καλέσει σε ένα BBQ δεν το βλέπω!
καλησπέρα
έχουμε και λέμε
πρωί στίβος
statistics
41 min
492 kcal
5.27km
138 average heart rate
7.69km/h
166steps/min
+ 4 χιλιόμετρα πήγαινε έλα στον στίβο με το ποδήλατο
βράδυ
περπάτημα
40 min
372 kcal
3.93km
113 average heart rate
5.93km/h
122 steps/min
περίμενα λόγω πρωτομαγιάς άδειο το σταδιο αλλά υπήρχαν 8 το πρωί 20 το ίδιο τρελοι με εμενα που δεν μπορουσαν να χασουν προπονηση :thumbup::thumbup::thumbup:
Σήμερα (λόγω ημέρας) έκανα μια μίνι προπόνηση 5χιλιομέτρων θερμίδες 355.
Αύριο έρχεται το ποδηλατάκι μου :love: :love: :love:
Καλό βράδυ σε όλους
Σήμερα έκανα 15 χιλιόμετρα με το υπέροχο ολοκαίνουργιο ποδήλατο μου.
Δεν σταμάτησα το πετάλι στιγμή. Το αγαπώ :love:
Θερμίδες 524 (+ 200 από την πρωινή βόλτα)
Καλό ξημέρωμα
χαιρετε
σήμερα 15 km με ποδηλατο
statistics
50min
509kcal
121 average heart rate
η αισθηση που ειχα ηταν οτι αδειαζει το μυαλο, και βλεπεις και αλλους με ποδηλατο στο δρομο , φωτακια , μπρος πισω κρανακι κλπ
Λοιπόν δεν την παλέυω άλλο με τα τικεράκια... αλλάξε μόνο του και το πέταξα!!!
Σήμερα
2,5 ώρες πεζοπορία για ψώνια!!! χιχι μην πείτε πως δεν πιάνεται!!!
το βράδυ πήγα στο γήπεδο και έκανα 15 γύρους περπάτημα
και φυσικά τους κοιλιακούς μου!
Φιλιά!
καλησπερα
μολις γυρισα απο την προπονηση μου , 50 λεπτά τρέξιμο και 4 χλμ με ποδηλατο για να παω και να ερθω στο σταδιο
statistics
50 min
6.5Km
678kcal
153 average heart rate
7.79km/h
170steps/min
κάτι για το οποιο αισθανομαι περηφανος είμαι οτι σε ενα μεγαλο μερος (για 4,65Km) ετρεξα σε μεγαλη ενταση μετα το πηγα πιο χαλαρά , αποθεραπεια , διατάσεις , μετα δεν ειχα το κουραγιο να ανεβω στην σελα χαχαχαχαχαχα
καλο βραδυ
γειά σας και από εμένα
σήμερα η προπόνηση είχε
17km ποδήλατο και 4km περπάτημα (χαλαρό ρυθμό) σύνολο θερμίδες 813.
Ευτυχώς που έχω το ποδήλατο μου γιατί κατά τα άλλα, διατροφή κλπ, τα έχω κάνει χάλια...
Καλό ξημέρωμα