Σημερα ξεκολλησα μετα απο 2,5 εβδομαδες!! 76,5 επιτελους!!!!!!!!!!!
Συγχαρητηρια Costance, περιμενω κι εγω αυτη την στιγμη! Καλη συνεχεια σε ολους!
Printable View
Σημερα ξεκολλησα μετα απο 2,5 εβδομαδες!! 76,5 επιτελους!!!!!!!!!!!
Συγχαρητηρια Costance, περιμενω κι εγω αυτη την στιγμη! Καλη συνεχεια σε ολους!
Constance sygxarhthria! 100 gr einai teleia!
Μια χαρα παω.Μου φτανει που κατοχυρωσα το 6αρακι.
eleni μπραβο
πηνελοπη μουυυυυυυυυ!!!!!!!καλα δε το συζητω μη κοιτας που λειπω θα το γιορτασουμε με το που επιστρεψω!
constance δε σε φοβαμαι εισαι σταθερη αγωνιστρια!μεχρι να γυρισω θα χεις παει 68 σιγουρα!
bad girl προτεινω να χαλαρωσεις λιγο,δλδ σταματα να ζυγιζεσαι καθημερινα κ φαε κανονικα αλλα οχι πολυ.νομιζω οτι εισαι πολυ αγχωμενη κ μονο κακο κανεις στον εαυτο σου
nai nai. molis ertheis tha kanoume party vevaia twra eimai 56.
ε ενταξει κ εγω θα γυρισω 58 τι να κανουμε!
την προηγουμενη εβδομαδα ημουν ιδια κιλα με σημερα στο διαιτολογο,Quote:
Originally posted by badgirl11
86.2 μετα απο ολα αυτα λ ξανα στον αγωνα
σημερα ομως φαγωμενη, αρα ειχα κ απωλεια αποπανω με τοσο φαγοποτι.
απο αυριο λοιπον πιο πιστα το διαιτολογιο μου! αναθαρρησα!
εχεις δικιο γρανιτα, οχι θα ζυγιζομαι, αλλα θα μετρω απωλεια...
ας δειχνουν ο,τι θενε οι ζυγαριες, αμα χασω τα 10 κιλα που θελω τελειωσε το παραμυθι!
καλα δεν κοιμασαι για να μην ανεβει η ενδειξη της ζυγαριας?Quote:
Originally posted by eleni1201
Σανελάκι μου, ξεκίνησα πάλι διατροφή με 1200-1300 θερμίδες, χωρίς αλάτι (παρ' όλο που το αγαπώ!) έκανα μπάνιο το πρωί στη θάλασσα το μεσημέρι δεν κοιμόμουν (γιατί έχω παρατηρήσει ότι όταν κοιμάμαι το μεσημέρι την επόμενη με δείχνει παραπάνω) και το απόγευμα με το ποδήλατο εδώ στην γύρω περιοχή που κάνουμε διακοπές. Δεν περίμενα να χάσω τόσο πολύ γρήγορα, αλλά ως κάποιο βαθμό το περίμενα γιατί περίμενα περίοδο (σήμερα μου ήρθε) και είχα κατακράτηση και η κυτταρίτιδα που συνήθως δεν πονάει με κανονική διατροφή, πονούσε όταν έκανα έστω και λίγο μασάζ... Όχι δεν τα γράφω. Είχα ξεκινήσει αλλά επειδή ζυγίζω τα φαγητα μου φαινόταν χαζό και σπαστικό να γράφω π.χ. έφαγα 324 γρ αγγούρι...Quote:
Originally posted by sanelaki
κοριτσακια μου μια ζωη με ξεραν 55-60 κιλα .μετα με ειδαν 86. οποτε μεχρι να πετυχω το στοχο μου φοβουνται μην χαλασω οσο κοπο εχω κανει και μου λενε οποτε με δουν ειτε καλα ειτε κακα....ελενακι τι κανεις και εχεις πεσει τοσο αποτομα? τα γραφεις στο τ εφαγα σημερα μηπως?
Bad girl καλώς ήρθες πάλι!
ε αμα ειναι να κλειστουμε σε γυαλα καλυτερα παχυες :D
σευχαριστω ελενη μου,καλως σας βρηκα,
μετα απο εβδομαδα γεματη γλυκα κ φαγητα εχασα κι αποπανω,
οποτε απο αυριο θα προσπαθησω πιο συνετα.
ναναι καλα τογυμναστηριο κ το βραδυνο ραψιμο!
συγχαρητηρια για την απωλεια,
δε θυμαμαι ομως ποσα ησουν ακριβως αφου αλλαξες το τικερ...
οταν τρως μετα απο αεροβια ασκηση αυξανονται οι πιθανοτητες ο οργανισμος να κανει κατι δημιουργικο με την τροφη αντι να την αποθηκευσει ως λιπος,Quote:
Originally posted by eleni1201
Α και το τελευταίο γεύμα το τρώω στι 5-6 το απόγευμα... Νομίζω κι αυτό έπαιξε έναν πολύ σημαντικό ρόλο, γιατί μετά με το ποδήλατο το έκαιγα...
οποτε πολυ καλα κανεις.
προσωπικα το μεγαλυτερο μου γευμα το τρωω μετα το γυμναστηριο,
φαγητο γλυκα κ ο,τι αλλο τραβαει η ορεξη μου,
κπιανει το κολπο!
η βραδυνη νηστεια ναι κανει πολυ καλο, αν κ για μενα το 6 ειναι πολυ νωρις κ σπανια το κανω,
συνηθως τελευταιο γευμα καπου 8-9 ωστε ναμη τσιμπολογαω στη βραδυνη δουλεια...κ βγαζω 15ωρη νηστεια ανετα.
Καλημερα και καλη βδομαδα. Σαββατο κρατηθηκα αλλα Κυριακη καθολου! Χτες το βραδυ εφαγα 2μιση κομματια παστιτσιο και μισο λιτρο παγωτο...
+1.1 κιλα
56.1
αλλα ειδα 55 οποτε δεν πειραζει...
Καλημερα σε ολους.Σημερα -300.Καλα παμε.Αντε να δω τι θα γινει οταν φτασω στα 68.Απο το σχολειο εχω να βρεθω σε αυτα τα κιλα, περιμενω κολλημα ημερών.
ο υπνος κανει καλο γιατι εκρινεται η ορμονη αδυνατισματος (το βραδυ)
για το μεσημερι δεν ξερω
εγω παντως μεταξυ υπνου κ διαιτας θα διαλεγα υπνο,
αλλα αφου δεν τον εχω διαθεσιμο ας κανω διιατα χαχαχαχ
η αληθεια ειναι απο τοτε που ξαναρχισα γυμναστηριο μπαιμπαι υπνος,
δεν τα προλαβαινω ολα...
κ το βραδυ κοιμαμαι 6 ωρες μονο...
που ειναι η λεπτινη μου οεο? :D
oso gia th nhsteia τελευταιο 5 πρωτο 8 ειναι 15ωρη κ ειναι νηστεια ΙΦ :D καλο ειναι αυτο μην ανησυχεις!
+200g 86.4
μετα τα τηγανιτα...
600- εχθες με τον γυρισμο μου στην αθηνα και τον ερχομο της περιοδου.. στοχος μεχρι να ξαναπαω πατρα να δω 66,5.σημερα 68,4
Θα ακολουθήσω την πολύτιμη συμβουλή τού boulianaκίου και θα ξαναζυγιστώ Πέμπτη 29 του μηνού, δηλαδή μια εβδομάδα μετά το τελευταίο ζύγισμα. Αμάν με τα 300 πάνω - 300 κάτω! Πιο πολύ αγχώνομαι, παρά βοηθιέμαι. Κι εσύ, koralaki / κακό κορίτσι, δεν βλέπω να τηρείς την υπόσχεση ότι θα ζυγίζεσαι μόνο στον διαιτολόγο! Συγγνώμη τώρα, αλλά τα ίδια $@#!!% είμαστε κι έτσι δικαιούμαι να σου την πω. Η ζυγαριά είναι ΜΗ ΤΖΙΖΖΖΖ για μια βδομάδα, κομπρέντε;;;
Κατά τα άλλα, μεγάλες και εμπνευστικές προόδους είδα ότι είχατε τις μέρες που δεν είχα μπει! Κόνστανς και eleni, τρομερά αποτελέσματα, δεν έχω λόγια! Να ξέρετε ότι μου δίνετε όλοι πολλή δύναμη και προσθέτετε στην αποφασιστικότητά μου. Είστε μέσα στην καρδιά μου χωρίς να σας ξέρω καν.
Φιλάκια, μωρά μου :-***
constance οταν γυρισω κερνας!!!!!!!χαχααχαχα
σημερα με εδειξε 57.7 αν κ εφαγα λιγο χτες ισως επειδη κοιμηθηκα μονο 5 ωρες.παντως γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.ετσι οπως τρωω δε νομιζω να γυρισω πανω απο 58.το βασικοτερο ειναι οτι τρωω τα παντα απο λιγο κ δεν μου λειπει τπτ.καπως ετσι υποθετω θα ναι κ η συντηρηση.μονο που τωρα τρωω καθε βραδυ ενα γλυκο και ζελε.
ούτε εσύ υπάρχεις κοπελιά!!! εγώ με τιμώρησα με μηνιαία άγνοια των κιλών μου γιατί αυτό μου αξίζει. μην παραβιάσεις την εβδομάδα γιατί θα σε τιμωρήσω κ εσένα!Quote:
Originally posted by papa_justify
Θα ακολουθήσω την πολύτιμη συμβουλή τού boulianaκίου και θα ξαναζυγιστώ Πέμπτη 29 του μηνού, δηλαδή μια εβδομάδα μετά το τελευταίο ζύγισμα. Αμάν με τα 300 πάνω - 300 κάτω! Πιο πολύ αγχώνομαι, παρά βοηθιέμαι. Κι εσύ, koralaki / κακό κορίτσι, δεν βλέπω να τηρείς την υπόσχεση ότι θα ζυγίζεσαι μόνο στον διαιτολόγο! Συγγνώμη τώρα, αλλά τα ίδια $@#!!% είμαστε κι έτσι δικαιούμαι να σου την πω. Η ζυγαριά είναι ΜΗ ΤΖΙΖΖΖΖ για μια βδομάδα, κομπρέντε;;;
Κατά τα άλλα, μεγάλες και εμπνευστικές προόδους είδα ότι είχατε τις μέρες που δεν είχα μπει! Κόνστανς και eleni, τρομερά αποτελέσματα, δεν έχω λόγια! Να ξέρετε ότι μου δίνετε όλοι πολλή δύναμη και προσθέτετε στην αποφασιστικότητά μου. Είστε μέσα στην καρδιά μου χωρίς να σας ξέρω καν.
Φιλάκια, μωρά μου :-***
χαχα!Εννοειται το επομενο κερασμα ειναι δικο μου.Πεντε κιλα εμειναν πολυ λιγα.Ελπιζω μονο να μη φαω κανενα κολλημα και μου σπασει τα νευρα.Καλα εσυ εχεις μετρο σε ειδα εγω.Θα φας το γλυκο και το παγωτο σου σε νορμαλ ποσοτητα δε θα ξεκοιλιαστεις.Ετσι ειναι.Μια χαρα τα εχεις παει, οτι εχει μεινει πλεον ειναι περιπατος.Quote:
Originally posted by granita
constance οταν γυρισω κερνας!!!!!!!χαχααχαχα
σημερα με εδειξε 57.7 αν κ εφαγα λιγο χτες ισως επειδη κοιμηθηκα μονο 5 ωρες.παντως γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.ετσι οπως τρωω δε νομιζω να γυρισω πανω απο 58.το βασικοτερο ειναι οτι τρωω τα παντα απο λιγο κ δεν μου λειπει τπτ.καπως ετσι υποθετω θα ναι κ η συντηρηση.μονο που τωρα τρωω καθε βραδυ ενα γλυκο και ζελε.
Aφου ρε Constance η granita φουλαρει με τον αερα.... Τι να φαει του σκασμου? Εγω χτες το βραδυ φουλαρα στα 2μιση κομματια παστιτσιο και μισο κιλο παγωτο...
χαχαχα!Οντως.Καλα κι εγω αμα μιλαμε για φουλαρισμα σας ειπα.Κανα ταψακι μουσακα, κανα 2λιτρο παγωτο και τετοια.Ελπιζω απλα να μη τα ξαναζησω ποτε αυτα.Quote:
Originally posted by penelope1985
Aφου ρε Constance η granita φουλαρει με τον αερα.... Τι να φαει του σκασμου? Εγω χτες το βραδυ φουλαρα στα 2μιση κομματια παστιτσιο και μισο κιλο παγωτο...
- 1 κιλο σημερα :D
χτες 85,6 σημερα 84,9 λιγο απιθανο μαλλον λογω του οτι ειμαι λιγο αρρωστη
δε καταλαβα σουσουραδες!με κοροιδευετε?εγω φταιω που πρηζομαι αμεσως και σκαω?????αντε κ οταν φτασω στα 54 θα κερασω εγω φαγητο,οχι τσαγακια κ διαιτητικα!Quote:
Originally posted by Constance
χαχαχα!Οντως.Καλα κι εγω αμα μιλαμε για φουλαρισμα σας ειπα.Κανα ταψακι μουσακα, κανα 2λιτρο παγωτο και τετοια.Ελπιζω απλα να μη τα ξαναζησω ποτε αυτα.Quote:
Χαχα καλα granita εχασες σημερα! Δεν υπηρχαμε! Δυο ωρες λεγαμε για φαγια και μετα ειχαμε καταλογο simply burgers και τον αναλυσαμε...
Σημερα 55.1 Αυριο ελπιζω στη Ανασταση!
χαχαχα ναι τετοια φιλολογικη αναλυση σε καταλογο ντελιβερι δεν πρεπει να εχει ξαναγινει.:PQuote:
Χαχα καλα granita εχασες σημερα! Δεν υπηρχαμε! Δυο ωρες λεγαμε για φαγια και μετα ειχαμε καταλογο simply burgers και τον αναλυσαμε...
Σημερα 55.1 Αυριο ελπιζω στη Ανασταση!
Σημερα στα ιδια εγω.
αντε ρε...ζηλευω!δε πειραζει την επομενη φορα θα αναλυσουμε κ μαζι κατι!χιχι
εγω σημερα το πρωι ημουν 57.6 ελπιζω αυριο να μαι στα ιδια.
Quote:
Originally posted by granita
δε καταλαβα σουσουραδες!με κοροιδευετε?εγω φταιω που πρηζομαι αμεσως και σκαω?????αντε κ οταν φτασω στα 54 θα κερασω εγω φαγητο,οχι τσαγακια κ διαιτητικα!Quote:
Originally posted by Constance
οχι σε ζηλευουμε!
ασε γιατι νοιωθω καθε μερα σα μπαλονι.νοιωθω οτι εχω παρει 3 κιλα τουλαχιστον παρολο που η ζυγαρια με δειχνει οκ.δε ξερω γιατι.
-700 σημερα το 119 το βλεπωωωωω
+1 λογω εξοδου
απο αυριο καλυτερα!
-100 γρ.
55
Αντε Ανασταση!
Μπραααααβο Πηνελοπη!!! Καλη συντηρηση τωρα!!!
Εγω... 76,1 σημερα δηλαδη -400γρ, μια χαρα!!
Ευχαριστω και στα δικα σας ευχομαι!
sygarhthria pinelopi!
ευχομαι του χρονου νασαι ιδια κιλα!
(κ ολα τα χρονια αν τ επιθυμεις)
καλη συντηρηση!
σημερα ιδια με χθες,
87.1
μετα απο 2ο βουλιμικο.
Καλημερα.Σημερα στα ιδια.Εμ παγωτο με ολα τα λιπαρα ηθελα χθες, που να καψω θερμιδα μετα.Τεσπα συνεχιζουμε.:P
καλημερα!
πηνελοπη μου αντε βρε!ΜΠΡΑΒΟ!
εγω σημερα ΔΥΣΤΥΧΩΣ 57.9!αχ..τι να κανω δε πειραζει!
εγω +200 σήμερα αλλα δεν πειραζει θα μου τα δείξει μαζεμενα αυριο ......................... ελπίζω :P
Παιδια εγω θα γιορτασω το 55 με μεριδα καλαμακι χοιρινο με πιτες αλλα χωρις πατατες...
ε σιγά αυτο διαιτητικό είναι μην τρελένεσαι......
αλλα αν μονο αυτό σου έχει λείψει....κάντο με ευχαρίστηση!!
Να το χαρεις Πηνελοπακι γιατι σου αξιζει!!
Εγω τελικα σημερα ειμαι.... 75,5! Απιστευτο??? Λετε να ειμαι 75 την Κυριακη που φευγω διακοπες? Αυτο θα ειναι ειδηση!!!