εισαι ενα χορτο μαγικοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
δωσε μου λιγο για να πιωωωωωωωωωωωωω
τον Παο μου να ονειρευτώ και να φωναξω στον Θεόοοοοοοοοο...........
Printable View
+13 λεμε!Quote:
Originally posted by granita
...και στο Βερολινοοο :D:D:D
:-) Πηνελοπη, Αλεξανδρίτα, μαρουλακι.... Παο εδώ...Παο εκει....οπου κ αν παιζεις παντα θα μαστε μαζι........!!!!!χαχαχαχαχαχαχα� �αχα
mitsokolo δεν γνωριζόμαστε, πλεον δεν μπαινω σχεδόν καθολου κ στο φόρουμ αλλα θελω να σου ευχηθώ μέσα απ την καρδιά μου να πάνε όλα καλά με την εγγυμοσύνη σου κ να έχεις ένα υγιές μωράκι.
Συγγνωμη ο εγχρωμος κυριος με τη φανελλα 8 ποιος ειναι; Και ο διπλα γιατι πανηγυριζει;:wow:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
ΠANAΘHNAIKOΣ
Ο mike batist ειναι lessing, αλλα επειδη ειναι χρονια στην Ελλαδα τον εχουμε βγαλει Μιχαλη Μπατιστιδη! :D Ο διπλα πανυγηριζει γιατι προκριθηκε σημερα σε
τον τελικο των κορυφαιων ομαδων της ευρωπης που θα γινει την κυριακη. Το αθλημα που παιζουν λεγεται μπασκετ και ειναι αυτο που πετανε ενα πορτοκαλι τοπι σε ενα καλαθι :D:D:D
ωωωωωωω τι ωραιααααααα!Το τοπι ειναι αληθινο φρουτο; το καλαθι ειναι σε ξηρα η θαλασσα;Εγω μπορω να μαθω;:bigsmile:
:D
σκέφτομαι τον θάνατο... και τον έχω μαγάλη φοβία.
παρα τη φοβία μου(που την έχω απο νιανιαρο, το θυμαμαι) όταν πλεον σκέφτομαι το θανατο, μετά εκτιμώ τη ζωή. αν και σε καθε σκέψη με κανει να κλαίω (παρα το γεγονός οτι δεν εχω χάσει κανεναν) με κάνει να νιώθω καλύτερα. αλλα με τρομαζει στο μεγιστο..
δε μπορω με τίποτα να δεχτώ οτι οταν πεθένουμε μετά δε ξαναυπάρχουμε, δε γυρνάμε δλδ πισω στη ζωη. οσες φορες κι αν το σκέφτομαι δε μπορω με τίποτα να το χωνέψω, αρνούμαι ίσως.
τεσπα.. το βράδυ είναι επικίνδυνο , ξενυχτάω κ όλο βλακείες σκέφτομαι.
προχθές αυτοκτόνησε ένας κύριος στη γειτονιά μου 41χρ.(κρεμάστηκε). γιατι η ζωή να μας φέρνει σε τέτοιες καταστάσεις; κριμα-ασχετο..
cici προβληματισου καλυτερα με πιο πεζα και καθημερινα πραγματα οπως για παραδειγμα το πως μπορουμε να καταπολεμησουμε την αυπνια, να ενημερωσεις κι εμενα :D
χαχ...ναι όντως! ή ακόμη για το τί χρώμα να βάψω τα νύχια μου:rolleyes: (ακόμη πιο πεζό ε..)
έχεις αυπνίες? τι ρωταω, αφου εισαι online..
αν πιείς λίγο ζεστό γάλα? αν πάρεις 10 depon? :P μπορει να ναρκωθεις..
γιατι δε κοιμασαι ? τι σε προβληματίζει? (κατι πεζό μυρίζομαι.....:smug b: )
Οχι, την δεδομενη στιγμη δε με προβληματιζει κατι! Για να πιω γαλα πρεπει να σηκωθω απο το κρεβατι αρα απορριπτεται! Το ντεπον δε νομιζω οτι μπορει να βοηθησει... Βρηκα ομως ενα εξαιρετικο βιντεο! Τον τιτλο διαβαζω μονο και τα βλεφαρα μου βαραινουν... Παταω το play και ο Γιωργακης βοηθος... :)
http://www.youtube.com/watch?&gl=US&..._R0&nomobile=1
:lol: καλο...
περίμενα κανα τραγουδι :|
ειδικά όταν αρχίζει και μιλάει άσε.... νανούρισμα... το κλείνω γιατι εχω κ διαβασμα μη με παρει ο υπνος με τον γιωργάκη..
καλο διαβασ...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:bouncy:
Σ'ευχαριστώ.....:starhit:
ονειρα γλυκά................ :saint:
καλο διαβασμα cici μου, μη σκεφτεσαι τετοια πραγματα βραδυατικο καλο μου, ειναι δυσκολο το βραδυ.
σαν ερθει η ημερα ολα φαινονται πιο ευχαριστα κ ευκολα αντιμετωπισημα...ελπιζω!
fae prits συγχαρητηρια που εφτασες τον στοχο σου!!! αστερι!
η natallia φανηκε? πως ειναι? ναταλακι δεν ειναι η χρονια μας...θαρθει και η δικη μας χρονια ομως! (και ενας μηνας φτανει να χαμογελασουμε...)
φιλια κ στο ναντινακι που εχω καιρο να πετυχω :love:
σας ευχαριστω ολες που αφησατε το μηνυμα σας σαν απαντηση στα δικα μου, επισκεφτηκα ψυχολογο στην Αθηνα κ νιωθω ηδη καλυτερα. ο γυναικολογος μου ηταν καθετος, δεν υπαρχει λογος ανησυχιας κ να αποβαλλω της τυψεις ωστε να συνεχισουμε καποια στιγμη προσπαθειες...
δυστηχως ή ευτυχως ο,τι εγινε εγινε...ουφ
Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες! :love:
νυστάζω..... πολυ διαβασμα.. :( και δε θα τα προλάβω όλα σήμερα.. μονο αν ξενυχτίσω πάλι. τσ!!
τα νεύρα μου !! δεν εχει κ τίποτα της προκοπής να φαω! εχω πηξει ολη μερα μεσα απ'τη παρασκευη, κ όλο διαβαζω κ δε τελειωνει το ηλιθιο το διαβασμα.κ δεν εχω κ κανεναν να μιλήσω κ θελω να σπασω κατι!
Τί έχουνε πάθει όλες με τα χάπια αδυνατίσματος;:thumbdown:
Κορίτσια μην παρασύρεστε, θαύματα δεν γίνονται... δυστυχώς!
έρχεται καλοκαίρι! γιάυτο..Quote:
Originally posted by Destiny
Τί έχουνε πάθει όλες με τα χάπια αδυνατίσματος;:thumbdown:
Κορίτσια μην παρασύρεστε, θαύματα δεν γίνονται... δυστυχώς!
Ισως αξιζει να παρατηρησουμε και τη συχνοτητα και τις ωρες (prime time) που εμφανιζονται πλεον τετοιες διαφημισεις
καλως τα ματια του τα δυο και το κορμι του το'να! ( spaceride)
σκευτομαι αν μπορω να φαω ταραμα και φυστικοβουτυρο?????????????????????? ?? -οχι μαζι- :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=HKbNc...eature=related :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βλεπω ant1 αυτη την χορευτρια με τα τελεια ποδια.
κατάθλιψη.........αχ! :S
και εχω σκασει στο φαι κοντεβω να ξερασω..
σιγα ρε συ, εγω εχω ποδια απο 2 χορευτριες! ακομα καλητερα! :lol: :lol: :lol: :lol:
καλε ασε την καταθλιψη τωρα δες το βιντεο που εβαλα πιο πανω :D
τι μου κανεις ρε συ! παγωτό φυστίκι πρεπει να ήταν το πρωτο .
η αγαπημένη μου γεύση...!
ασε είμαι για κλοτσιές.!
μετάφραζα τόση ώρα ένα άρθρο και δε το είχα σώσει και είχα βάλει για λίγο τη μπαταρία. και σβήνει ο υπολογιστής.
ήθελα να παρω ενα σφυρί και να τον διαλύσω, να τον σπάσω στα 2 κ στα 202!
οκ.. κρατηθηκα.
τωρα εχω φαει του σκασμού κ αυριο παμε εκδρομη θεσσ. με τη σχολη. τη τυχη μου. θα παω πρησμένη , θα νιωθω χαλια γ@μω!
έτρωγα μια μαρμελάδα - μια κοτόπουλο -μια σοκολατάκι- μια ρύζι φούρνου:crazy: εχω γίνει κι εγω ανώμαλη με το φαγητο.
αν ετρωγα ρυζι με μαρμελαδα δε θα με πείραζε μια χαρα θα'ταν!
αντε τωρα να κανω ξανα μεταφραση το γ@μωξεκωλιασμένο άρθρο....ειναι κ μεγαλο. τα νεύρα μου σήμερα είναι πολυ ευαίσθητα πραγματικα..
θα'χω κ αυριο όλες τις χαζες "ααα..... ιιιιιι..... κορίτσιααααα...........παμε θεσσαλονικηηη....... νιααα...." γιουχου ......!
άιμ γκόνα ξεράσω!
παλι με πιανει λογοδιάρεια.......:saint: τ κλείνω.
παιδια.. το στομάχι μου είναι πέτρα και εχω φουσκώσει :( απο πριν που τα εφαγα ολα μαζι.
μεχρι το πρωι θα ξεφουσκώσει?
Σκέφτομαι οτι αρκετά από τα άτομα που με ενέπνευσαν όταν πρωτομπήκα εδώ μέσα έχουν εξαφανιστεί. Βέβαια λογικό είναι φαντάζομαι, σαν αλυσίδα πάει, ελπίζω σε μερικούς μήνες να μπορώ εγώ(και αρκετοί ακόμα που πάμε καλά) και τα αποτελέσματα μου να εμπνεύσουν τους τότε νέους, μετά να φύγει κι αυτή η φουρνιά κ.ο.κ.
μιτσοοοοοοοο ολα καλα με το μπεμπε σου ε? :)
φιλιππαρα παει και ο 3ος στοχος! του αλλαξες τα φωτα :bigsmile:
βεεεεεεεεεεερυ γκουντ!
filippara εγω παιρνω κουραγιο απο κατι τυπακια σαν εσενα και την click...οποτε u better stay active!
ενα απιστευτα δυσκολο βραδυ....!
με τρελο πονοκεφαλο. χωρις διαβασμα, (εδω ειναι το σημείο που καίγομαι)
αρχίζω και μισω το οτι μενω με τους γονεις μου.. με περιοριζει στο να κανω πολλα απο αυτα που θελω!:thumbdown:
ειναι ακομη 1.20 και η ωρα περναει βασανιστικά....
καθε τεταρτο η ψυχολογια μου αλλαζει απο θετικες σκεψεις και αισιοδοξες παω στο ακρως αντιθετο, αρνητικες απαιιοδοξες διχως νοημα.
τη μια νιωθω οτι εχω φιλους , την αλλη νιωθω πως ειμαι τελειως μονη.
τη μια εχω σχεση, και ζω στον δικο μου παραδεισο, την άλλη βλεπω πως με προδιδει, πως ειχα πλασει μια σχεση στο δικο μου μυαλο.
τη μια λεω τι βλακειες καθομαι κ σκεφτομαι στην ηλικια μου πρεπει να ειμαι ολο χαβαλε, πλακα καφε, βολτες, κλπ.. απο την άλλη δε μπορω να ξεφυγω απο τις σκέψεις μου.
Σκέφτομαι οτι αυτο το τοπικ το εχω κανει κατι σαν ημερολογιο.. ελεος...
κλικακι που εισαι ρε κοριτσαρε??? καλα εισαι? ολα καλα με μενα ναι με υπομονη και πολυ προσοχη!
που βρισκεσαι??? φιλια!
καλημερα σε ολους! a sweet one! :smilegrin:
κονι ο,τι χρειαστεις, εδω ειμαστε! ή καπου εδω γυρω ενυγουεη.. :P
mitsoooooooo καλα ειμαι, καλουτσικα βασικα. i'm home :D σαλονικα
ο πριτς πού βοσκει οεο??
τι καλυτσικα ρε συ που κοντευεις να αλλαξεις δεκαδα παλι! αντε συνελθε λιγο! :lol: :lol:
o prits εχασε τοσο βαρος και προχθες που φυσηξε σκαλωσε σε ενα δεντρο :lol: :lol:
βασικα δεν ξερω που ειναι :( και καλα θα κανει να ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
αχαχαχαχαχααχχααχαχχαQuote:
Originally posted by mitsokolo
o prits εχασε τοσο βαρος και προχθες που φυσηξε σκαλωσε σε ενα δεντρο :lol: :lol:
ναι ναι γελα! ετσι οπως πας και συ , θα πας να τονε βρεις μου φενεται! :P
δεν κινδυνευω ουτε κατα διανοια! :P
destinyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy πεσμου οτι αλλαξαμε δεκαδα! περιμενω!:bouncy:
Oταν κοιτω απο ψηλα...
μοιαζει η γη με κρουασαν...
και θελω να το κανω μαμ...
Μοιαζουν τα σπιτια με τυροπιτα...
μοιαζουν πιτσινια οι ανθρωποι...
το μεγαλυτερο ανακτορο...
μοιαζει σαν βαφλα με σιροπι...
Αγαπημενε μουσακα...
μου ελειψες βρε κερατα...
που να'σαι τωρα τι να κανεις
αναρωτιεμαι... με λαμβανεις;
Oταν κοιτω απο ψηλα...
μοιαζει η γη με κρουασαν...
Μοιαζουν οι πυργοι με πρασοπιτα...
και τα κανονια με απιδια...
απο ψηλα δεν ξεχωριζουνε...
οι κρεπες απο τα κρεμμυδια...
(δε θα σοβαρευτω ποτε το ξερω)
Την καλησπερα μου στα μοντελα του φορουμ :) Δεν την παλευω τελευταια και το χω ριξει στο διαλογισμο. Μολις βγει το πορισμα θα επανελθω δημητριος :D Ελπιζω να ειστε καλα. Φιλια καλο βραδυ!
φαε_πριτσ τελειο...:lol:
δικο σου ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: