καλημέρα!!!!
Printable View
καλημέρα!!!!
κορίτσια, δεν αντεξα.... ζυγιστηκα....
αδιαθέτησα εχθες, οποτε ειμαι κ φουλ πρισμένη... παρολα αυτα---->
-3 κιλα:tumble:
ΩΩΩΩΩΩ!!! Μπράβο Ριάκι!!! Μπράβο!! :thumbup: Φοβερή ηθική ικανοποίηση (και των ρούχων μας βεβαίως-βεβαίως)!!! Μέσα σε πόσο διάστημα τα έχασες; Πόσο καιρό είχες να ζυγιστείς;Quote:
Originally posted by ria
Καλημέρα κοριτσάκια!!
Εράκι μου είσαι καλύτερα;
Κυβέλη μου, κι εγώ αδηφαγική διαταραχή έχω, δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία των εμετών αλλά πάντα μου άρεσε να τρώω μέχρι του σημείου να νιώθω δυσφορία και να λέω πως "αν φάω την επόμενη μπουκιά θα τα βγάλω", αλλιώς δεν αισθανόμουν πως είχα ευχαριστηθεί το φαγητό. Ουσιαστικά ήταν ένα συναισθηματικό μπουκωμα.Quote:
Originally posted by Kyveli
Για παράδειγμα εγώ δε μπορώ να μαγειρέψω ή να προετοιμάσω φαγητό που να παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο η ετοιμασία μίας σαλάτας και είναι καθαρά ψυχολογικό. Νιώθω οτι πρέπει να φάω τώρα. Επίσης η διαδικασία του να ξεκινήσω να μαγειρεύω για όταν θα πεινάσω, πάλι μου φαίνεται αδύνατη γιατί με το που θα αρχίσω να ασχολούμαι με φαγητό (έστω και χορτάτη) θα νιώσω οτι πρέπει να φάω. Φυσικά καταλήγω να φάω κάτι άλλο από το φαΐ που ετοιμάζω....
Ευχαριστώ!
Εμένα πάντως μου συνέβαινε το εξής: όταν έκανα δίαιτα, επειδή δεν μπορούσα να φάω εγώ ήθελα να μαγειρεύω συνέχεια για τους άλλους. Και βέβαια, όταν έμεναν τα φαγητά έλεγα τι κρίμα να πάει χαμένο τόσο ωραίο φαγητάκι και το καταβρόχθιζα.
Ίσως αυτό που σου λέει και η Ρία, να μαγειρεύεις το επόμενο γεύμα σου αμέσως μόλις έχεις φάει οπότε να είσαι χορτάτη και να μην κάνεις κέφι να το φας αμέσως.
Αλεξάνδρα μου, στις 28/5 ζυγιστηκα... και με εδειξε 82,5 στον διαιτολόγο, με ρούχα.
την Πέμπτη θα ζυγιστώ πάλι εκει, και φυσικά θα ενημερώσω ;)
Έχασες 3 κιλά σε 2 εβδομάδες!!; Μπράβο Ρία, καταπληκτική απώλεια!!
thanks <3
σήμερα:
8.00---->1 τοστ με 2πλο τυρι κ μαρουλι
11.00----> 1 φετα καρπούζι κ 1 κσ ξηρους καρπους
14.00-----> σολωμο στη λαδοκολα+μαρουλι+1 κριθινο παξιμαδακι
17.00----->χυμό στο μπλεντερ
20.00----->γιουρτι με ξηρους καρπους δημητριακα+ μηλο
23.00----->1 μπαλα χυμο στη καταψυξη+ 2 καρυδια
Τα σημερινά μου:
Πρωί: 2 digestive + 2 καρύδια + λίγο έμενταλ + 2 βερίκοκα
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1/2 ποτ. γάλα
Μεσημέρι: λίγη σαλάτα με μαυρομάτικα (έμεινε λίγο από χθες) + σαλάτα μαρούλι
Απόγευμα: 2 βρωμομπίσκοτα + λίγες σταφίδες
Βράδυ: Ρυζότο με μανιτάρια φρέσκα και ανάμεικτα λαχανικά + 1 φέτα ζαμπόν + λίγη κρέμα γάλακτος (την επιθύμησα, βρε κορίτσια) + σαλάτα μαρούλι.
Καλησπέρα κορίτσια μου!
Πέρασα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Ρία μας που έχει πάρει τα πάνω της στην διατροφή της και τα κάτω της στα κιλά!!! Αναμένουμε και τα επίσημα αποτελέσματα Ρία μου τα οποία προφανώς θα είναι για πανηγυρικούς εορτασμούς!
Alexan972 και ria δυστυχώς το πρόβλημά μου δεν έχει να κάνει με το αν ειμαι χορτάτη ή όχι. Ακόμη και να'χω μόλις φάει, δε μπορώ να ασχοληθώ με φαγητό, γιατί γίνεται ο εξής συνειρμός:
φαγητό! > μα είσαι χορτάτη... > δεν πειράζει, φάε κι άλλο και μετά τα βγάζεις...
Ακόμη και αν έχω φάει υγιεινά, αν νιώσω οτι τρώω έστω και λίγο παραπάνω, δηλαδή μία μπουκιά, να δοκιμάσω, τοτε αυτόματα μπαίνω σε διαδικασία εγκεφαλικά ανεξέλεγκτη. Σκέφτομαι οτι οφείλω να φάω κι άλλο ώστε να μπορέσω να κάνω εμετό. Το να μείνω με το στομάχι φουσκωμένο ειναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά...
Για αυτό και στρεσάρομαι πχ. μέσα σε σούπερ μάρκετ...
Κυβέλη μου πράγματι η αδηφαγική διαταραχή είναι πολύ πιο εύκολη να την διαχειριστούμε σε σχέση με την νευρική βουλιμία. Ωστόσο η διατροφή για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε έλεγχο είναι η ίδια. Προσπάθησε να τρως όπως τρώμε εδώ στις τριάδες ανά τρίωρο και αν δεν μπορείς να ασχολείσαι πολύ με το φαγητό, άφηνε το να το κάνουν άλλοι για σένα π.χ. στην μαμά σου αν μένεις με τους γονείς σου, ή αν μένεις μόνη σου, τρώγε κάτι απλό και σχετικά γρήγορο που δεν απαιτεί μεγάλη προετοιμασία. Απλά προσπάθησε να τηρείς τα τρίωρα για να έχεις έναν σχετικό έλεγχο. Αν τώρα ταλαιπωρείσαι χρόνια με την νευρική βουλιμία εκεί χρειάζεσαι και περισσότερη βοήθεια για να την ξεπεράσεις. Θα χρειαστείς ψυχολογική υποστήριξη. Υπάρχουν ψυχολόγοι πλέον που ειδικεύονται στις διατροφικές διαταραχές που μπορούν να σε βοηθήσουν καθώς και διατροφολόγοι.
Από τι καταλαβαίνω από αυτά που λες έχει γίνει πλέον αυτόματη διαδικασία για εσένα, το τρώω - κάνω εμετό, που σημαίνει ότι θέλει αρκετή δουλίτσα για να σπάσεις αυτή την αυτοματοποίηση στο μυαλό σου. Προσπάθησε να κάνεις παρεμβολές στην αυτόματη αυτή διαδικασία στην οποία μπαίνεις, όπως να κάνεις μία βόλτα, ή να παίρνεις ένα τηλέφωνο, η να μπαίνεις στο ιντερνετ πριν πας στην τουαλέτα. Σιγά σιγά προσπάθησε αυτό το χρονικό διάστημα να το μεγαλώνεις, από 1 λεπτό σε 3 λεπτά σε 5 λεπτά σε 10 λεπτά κτλ. Έτσι θα μπορέσεις να σπάσεις τον αυτοματισμό του τελετουργικού σου. Ωστόσο χρειάζεσαι βοήθεια, είναι δύσκολη η πάλη με την βουλιμία και χρειάζεται να αποκτήσεις συμμάχους για να την νικήσεις.
Κοριτσάκια την έκανα την κουτσουκέλα μου! Έφαγα 2 κομμάτια πίτσα - παράγγειλε ο γιος μου και την ζήλεψα. Γιατί; Γιατί ξέχασα να φάω το δεκατιανό μου! Καλά να πάθω για να εμπεδώνω καλύτερα την λειτουργία αυτού του προγράμματος. :( Τουλάχιστον χτύπησα κι ένα καροτάκι μετά για να το φέρω λίγο στα ίσα του.
Οπότε η σαλάτα με τα μαυρομάτικα πάει για το βράδυ τώρα.
Πράγματι Eli... ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Έχω ήδη πάει στην ΑΝΑΣΑ, έχω περάσει τις πρώτες συναντήσεις ώστε να εγκριθεί το οτι χρειάζομαι βοήθεια και θα κάνω αυτή τη βδομάδα τις εξετάσεις ώστε να μπω στη λίστα αναμονής. Μου το είπε και εκεί η ψυχίατρος οτι επειδή το πρόβλημά μου το έχω 14 χρόνια, χρειάζομαι πάνω από 1 έτος ψυχοθεραπείας.
Μου φαντάζει βουνό, όμως πρώτη φορά μέσα μου ελπίζω οτι ίσως κάτι αλλάξει αν βρω τις σωστές εγκεφαλικές συνδέσεις.
Ο λόγος που ρώτησα στο συγκεκριμένο τόπικ για την προετοιμασία των φαγητών ήταν γιατί εγώ έχω τόσο μεγάλο θέμα με αυτό το σκέλος, να μπω σε κουζίνα και να ασχοληθώ με κάτι, έστω και για λίγο. Γενικώς νιώθω οτι αν δεν είχα πρόσβαση σε κουζίνα ποτέ στη ζωή μου και σε σούπερ μάρκετ... οτι θα μπορούσα να με λυτρώσω και να μου δώσω το διάστημα ώστε να απεξαρτηθώ. (το ξέρω οτι ειναι λάθος το σκεπτικό και αυτό δεν ειναι η λύση, απλά έτσι νιώθω...)
Ria μπράβο για την όλη σου προσπάθεια και προσήλωση! Είσαι αξιοθαύμαστη και με εμπνέει η όλη σου πορεία! Συγχαρητήρια.
Κυβέλη μπράβο σου που το πήρες απόφαση και ξεκινάς να το αντιμετωπίσεις! Σίγουρα είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά κάθε βήμα θα σε πηγαίνει και μακρύτερα από την κατάσταση που βιώνεις τώρα. Η πρώτη απόφαση είναι η πιο δύσκολη και αφού την πήρες νομίζω ότι με θέληση και ελπίδα θα τα καταφέρεις! :thumbup:
Kyveli σε ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια... κι εγω το παλευω καθημερινά, ομως θα παρει πολυ καιρο πιστευω να λυσω τον κόμπο.
Συμφωνώ με οσα είπε η Ελλη. Είναι οσα κ η ψυχολογος μου θα ελεγε!
Η αρχή ειναι δύσκολη , αυτη που ήδη έκανες εσυ δηλαδη... αυτο το τηλεφωνο στους ειδικους... η πρωτη επίσκεψη. Η γνωριμία με τους θεραπευτες, η σχεση εμπιστοσυνης... κ ο προσωπικός αγωνας θα αρχισει με συμμαχους που ξέρουν πολυ καλα πως να παλευουν με το θηρίο. Χαίρομαι για εσένα κ ευχομαι να ειναι ενα ταξιδι χωρις επιστροφη.
Καλή αρχή και οποτε θες να ερχεσαι στη παρεα μας να μας λες τα νέα σου! :grin:
Αλεξάνδρα :love:
Ευχαριστώ για το καρδουλάκι Ρία!!!:blush:
Κυβέλη μου για εμένα που απλά έχω αδηφαγική διαταραχή, αν φροντίσω να είμαι χορτάτη πριν πάω στο σούπερ μάρκετ ή πριν μαγειρέψω τότε δεν έχω πρόβλημα στο να συγκρατηθώ. Εγώ θα φάω παραπάνω ή θα ψωνίσω γαριδάκια, παγωτά, μπισκότα κτλ μόνο όταν είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, τότε μπορεί ακόμη και χορτάτη να μην μπορώ να συγκρατηθώ και να θέλω το ανέβασμα που θα μου δώσει το φαγητό ή τα γλυκά. Αλλά το κακό είναι ότι αυτό είναι στιγμιαίο για όσο κρατάει το υπερφαγικό και μετά ξεκινάνε οι τύψεις, και μετά νιώθω χειρότερα... απλά δεν πάω να κάνω εμετό. Προσπαθώ λοιπόν να συγκρατήσω τον εαυτό μου κάνοντας σωστή και πλήρης διατροφή και να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη και με αποσυμφορούν από κακές σκέψεις για να μην ξεσπάω στο φαγητό και κυρίως στα γλυκά που είναι η αδυναμία μου...
δύσκολο ναι αλλα το παλεύω.
Καλή επιτυχία με την Ανάσα, εύχομαι να σε δεχθούν σύντομα. Πράγματι 14 χρόνια βουλιμίας δεν σβήνονται μέσα σε λίγο καιρό, αλλά μην τρομάζεις Κυβέλη μου γιατί την βελτίωση θα την αναγνωρίζεις μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο. Έτσι θα νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και παράλληλα θα νιώθεις όλο και καλύτερα και θα χαίρεσαι περισσότερο την ζωή σου και θα χαμογελάς. Μην το αφήσεις όσο καιρό και αν σου πάρει, αξίζει 100% ο αγώνας που ξεκινάς , θέλει δέσμευση από την πλευρά σου, επιμονή και υπομονή, αλλά θα σε κάνει καλύτερο και δυνατότερο άνθρωπο, θα σου αλλάξει την ζωή :D
Αλεξάνδρα μια χαρά το έσωσες με 2 κομμάτια πίτσα και ένα καροτάκι, μια χαρά γεύμα :). Αυτό ήθελες αυτό έφαγες δεν είναι κακό και μάλιστα το έφαγες και σωστά και στην σωστή ποσότητα. Εύχομαι να απόλαυσες την πίτσα σου :D
Ότι το απόλαυσα, το απόλαυσα, δεν έχω παράπονο!! :grin:
Μόλις έβαλα στο φούρνο τα βρωμομπίσκοτα, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν τα έχω κάνει σωστά. Κάπως σαν να μου διαλύονταν, δεν μπορούσα να τα πλάσω εύκολα. Έτσι είναι και σε σας;
Τέλος πάντων, οπως και να βγούνε νόστιμα θα είναι, το πολύ πολύ τα τρώω σε τρίμματα!
Ε, λοιπόν, δεν βγήκαν τρίμματα, βγήκε ένα ενιαίο μπισκότο στο σχήμα του ταψιού!! :lol::lol::lol:
Έχω πεθάνει στα γέλια!! Κάτι έκανα πολύ λάθος! Περιμένω να κρυώσει να τα σπάσω!!
χαχαχαχαχα... ρε αλεξανδραααα τι εβαλες μεσα?
Τη συνταγή όπως μου την έγραψε η Έρι στην σελ. 123... Δεν πειράζει, στη γεύση καλά είναι!! :lol:
Αλεξάνδρα μου υποψιάζομαι ότι μάλλον έβαλες παραπάνω μέλι και ταχίνι από τι έπρεπε :lol:
Είναι ένα φλιτζάνι βρώμη και 1/2 ταχίνι - 1/2 μέλι. Μήπως έβαλες παραπάνω;
Αφού έγιναν ενιαία κόψτα όταν κρυώσουν σε μπάρες μια χαρά θα είναι , ελπίζω να είναι νόστιμα ώστε να μην πάνε χαμένα τα υλικά!
Φλιτζάνι του τσαγιού έτσι; Τόσο έβαλα... :(
Ναι, στη γεύση είναι μια χαρά, θα τα τσακίσω δεν πτοούμαι!!
αν εννοεις αυτη τη συνταγη... λειπουν τα 2κσ τριμμενο καρυδι... πολυ καλα αλεσμενο...Quote:
Originally posted by eri
Λοιπόν, ΒΡΩΜΟΜΠΙΣΚΟΤΑ:
1/2 φλιτζάνι μέλι
1/2 φλιτζλανι ταχίνι
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας τριμμένους ξηρούς καρπούς
1 φλιτζάνι βρώμη
2 κουτ. σούπας σταγόνες σοκολάτας ή σταφίδες
Ανακατεύεις όλα μαζί τα υλικά και τα ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 10 μόνο λεπτα.
Βγαίνουν γύρω στα 10 κομμάτια...πρόσεξε μην τα πλάσεις μεγάλα, γιατι κατά το ψήσιμο απλώνουν.
Παιδιά έφαγα και είναι τέλειαααααααααααααααααααα αααααααααααα!!
καλημέρα κούκλες!!!
Καλημέρα τριαδοκόριτσα!! Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!
Ρία μου, αυτήν την συνταγή έκανα, δεν έβαλα καρύδι αλεσμένο, μόνο σε κομματάκια σπασμένο με το χέρι. Πάντως έγιναν νόστιμα, τα έσπασα σε τυχαία κομμάτια, οπότε τέλος καλό όλα καλά!
Αχ, κορίτσια, χθες βγήκα και πήγα σε Ιταλικό (το λατρεύω) και έφαγα τον άμπακο! Και τέλειες σαλάτες και ένα τέλειο ζυμαρικό με τρούφα και ένα αλαντικό από άλογο (!) και παρμεζάνα. Ήπιαμε 3 άτομα 2 μπουκάλια κρασί και μετά πήγαμε και για κοκτέηλ! Πέρασα τέλεια, αλλά γύρισα και ζυγίστηκα (δεν έχω απαλλαγεί ακόμα από τον ζυγό της ζυγαριάς) κυρίως από περιέργεια, και ζύγιζα 3 κιλά παραπάνω!! Είναι δυνατόν να είχα μεσα στο στομάχι μου 3 κιλά;;!! Εντάξει, καταλαβαίνω πως αυτό με μία μέρα που έφαγα δεν γίνεται λίπος, αλλά απόρησα πώς χώρεσε τόσο βάρος στο στομάχι μου! :lol:
Σήμερα θα κινηθώ συντηρητικά και πιστεύω να κάνω απόσβεση της ζημιάς. Εξάλλου, το καλό με αυτήν την διατροφή είναι ότι δεν νιώθω ενοχές όταν τύχει να ξεφύγω.
Μάλλον είναι τα 3 κιλά της Ρίας και ήρθαν και με βρήκαν να γνωριστούμε!! Ελπίζω να μην με συμπαθήσουν και μου κατσικωθούνε! :smilegrin:Quote:
Originally posted by ria
Εράκι μου, πού είσαι; Ελπίζω να λιάζεσαι στις παραλίες και όχι να είσαι ακόμα άρρωστούλα!
Ο σημερινός μου προγραμματισμός:
Πρωί και ενδιάμεσο σνακ (ξύπνησα αργά): 2 digestive + 1 μπανάνα + 2 καρύδια
Μεσημέρι: τη ρημάδα τη σαλάτα με τα φασολάκια (που δεν μου κάθεται από χθες), αν δεν έχει χαλάσει απ' το κακό της που όλο τη σνομπάρω! ;)
Απόγευμα: ένα βρωμομπίσκοτο + 1 ποτ. χυμό πορτοκάλι
Βράδυ: Κολοκυθάκια αυγολέμονο γεμιστά με κιμά + 2 φύλλα μαρούλι
Αχ Αλεξάνδρα, τι ωραιες οι Ιταλικές γευσεις!!! Και τι καλά που σήμερα δεν κανεις αφαγία... εγω μετα απο τα υπερφαγικα παντα μπαινω σε τυψεις που οδηγουν σε αφαγια κ τελικα σε 3 μερες μεσα εχω ξανακανει υπερφαγικο χειροτερο απο το πρωτο.... καταλαβαινεις :sniffle:
Σήμερα δεν εχω καθολου ορεξη... κ με ανησυχει αυτο... γιατι φοβαμαι μη κανω κανενα τρανταχτο... ξερετε λολ. Απο την αλλη σκεπτομαι οτι φταιει η ζεστη κ η κουραση απο τις δουλειες στο σπίτι...
Σήμερα
πρωι --9----->1 τοστ κ 1 ποτηρι χυμος
μεσημέρι -2-->1 ελληνική πιτα ολικης+1,5 μπιφτεκι+1/2 ντομάτα
απόγευμα--6-> καρπουζι με λεμονι στο μπλεντερ
βραδυ----9---> 1/2 πιτα ολικης+μπιφτεκι+αγγουρι με ντομάτα
με τις ωρες σημερα τα εκανα σαλατα... αλλα Κυριακη ειναι :bouncy: όλα επιτρεπονται στις αργιες χαχαχα μακιαααααααααααα
ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΣΤ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ
Η ασθένεια είναι μια σύγκρουση μεταξύ της προσωπικότητας και της ψυχής. "Bach".
Πολλές φορές ...
Το κρυολόγημα "στάζει" όταν ο οργανισμός δεν κλαίει.
Ο πονόλαιμος «φράζει», όταν δεν μπορεί να επικοινωνήσει τις αγωνίες.
Το στομάχι καίει όταν ο θυμός δεν μπορεί να βγει.
Ο διαβήτης εισβάλει όταν η μοναξιά πονάει.
Το σώμα παχαίνει όταν η δυσαρέσκεια πιέζει.
Ο πονοκέφαλος καταθλίβει όταν αυξάνουν οι αμφιβολίες.
Η καρδιά χαλαρώνει όταν το νόημα της ζωής φαίνεται να τελειώνει.
Οι αλλεργίες συμβαίνουν όταν η τελειομανία είναι ανυπόφορη.
Τα νύχια σπάνε όταν απειλούνται οι άμυνες.
Το στήθος σφίγγει όταν η υπερηφάνεια σκλαβώνει.
Η πίεση αυξάνεται όταν ο φόβος φυλακίζει.
Οι νευρώσεις παραλύουν όταν το εσωτερικό παιδί τυραννάει.
Ο πυρετός θερμαίνει όταν οι άμυνες εκρήγνουν τα όρια της ανοσίας.
Τα γόνατα πονούν όταν η υπερηφάνεια σου δεν .
Ο καρκίνος σκοτώνει εάν δεν συγχωρείς ή / και έχεις κουραστεί να «ζουν».
Και οι σιωπηλοί σου πόνοι; Πώς μιλάνε στο σώμα σου;
Η ασθένεια δεν είναι κακό, θα σου πει ότι έχεις πάρει λάθος δρόμο.
Φαίνεται ωραίο να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα:
Ο δρόμος προς την ευτυχία δεν είναι ευθύς.
Υπάρχουν καμπύλες που ονομάζονται ΛΑΘΗ, φανάρια που λέγονται ΦΙΛΟΙ, φώτα που ονομάζονται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, και όλα γίνονται, αν έχεις: ένα ανταλλακτικό που ονομάζεται ΑΠΟΦΑΣΗ, μια ισχυρή μηχανή που ονομάζεται ΑΓΑΠΗ, μια καλή ασφάλιση που ονομάζεται ΠΙΣΤΗ, άφθονο καύσιμο που ονομάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ, αλλά πάνω απ 'όλα έναν έμπειρο οδηγό που ονομάζεται ΘΕΟΣ.
Πολύ ωραίο Ρία. Τίποτα δεν είναι άσχετο από αυτά! :thumbup::thumbup:
Αφού καταφέρνεις να φας έστω και με το ζόρι πιστεύω ότι θα καταφέρεις να αποφύγεις τις δυσάρεστες συνέπειες. Τρώγε αργά για να μην νιώθεις ότι πιέζεσαι. Πάντως και η ζέστη είναι ένας παράγοντας που δεν ευνοεί την όρεξη, είναι φυσιολογικό αυτό.Quote:
Originally posted by ria
Σήμερα δεν εχω καθολου ορεξη... κ με ανησυχει αυτο... γιατι φοβαμαι μη κανω κανενα τρανταχτο... ξερετε λολ. Απο την αλλη σκεπτομαι οτι φταιει η ζεστη κ η κουραση απο τις δουλειες στο σπίτι...
Σήμερα
πρωι --9----->1 τοστ κ 1 ποτηρι χυμος
μεσημέρι -2-->1 ελληνική πιτα ολικης+1,5 μπιφτεκι+1/2 ντομάτα
απόγευμα--6-> καρπουζι με λεμονι στο μπλεντερ
βραδυ----9---> 1/2 πιτα ολικης+μπιφτεκι+αγγουρι με ντομάτα
με τις ωρες σημερα τα εκανα σαλατα... αλλα Κυριακη ειναι :bouncy: όλα επιτρεπονται στις αργιες χαχαχα μακιαααααααααααα
Aλεξάνδρα, νιωθω πολυ περηφανηηηη!!! απεφυγα υπερφαγικοοοοοο...
μετα τον χυμό μου καρφώθηκε να φαω και το βραδινο στο καπακι... αλλαααααα σηκωθηκα... κ εκανα δουλειεςςςςςς κ το ξεπερασα ;)
Hi girls!
Σας μιλάει η καρβουνΈρι!
Δυο μέρες τώρα λιώνω στην ξαπλώστρα.
Κατά τα άλλα, η διατροφή πηγαίνει καλά. Δεν ξέφυγα, αν και υπήρξαν πολλές ευκαιρίες.
Αλλά εγώ βράχος!! ;)
πετάει η ομάδααααα λεμεεεεεεεεεεε :)
μπράβο μας κορίτσια :)
ερη!!!! μπράβο!!!! νομίζω οτι... θα γινουμε κορμαρες φετος χιχιχι
Μπράβο βρε κορίτσια!! Το καλοκαίρι μας βρίσκει πολύ αποφασισμένες βλέπω!!!