Θεοφανία, είναι ολοφάνερο ότι είσαι το γενικό κουμάντο των συντονισμών των συζητήσεων και ενέχεις θέση θεϊκής παρέμβασης. Καλό αυτό, γιατί προτιμώ να μιλώ απευθείας με την ηγεσία του γκέτο, χωρίς μεσάζοντες. Επιτέλους!Τόσο καιρό διαβάζω για αρχηγούς και λαμβάνω pm από παλιότερα μέλη που με προειδοποιούν για αυτό το ακαθόριστο, που τώρα κατάλαβα τι είναι. Ίσως επειδή δεν δίνω δεκάρα για όλο αυτό το εργάκι; Ποιος ξέρει;
φαντάζομαι πως πήρες τις απαντήσεις σου από το σχετικό ποστ του Νικος Ντι, αν και θα ήθελα να προσθέσω κάτι.
Το γεγονός πως έχουν φάει μπαν άτομα εδώ που ήρθαν σε σύγκρουση μαζί μου ή με τη ρεμ, ή με οποιονδήποτε από την "κλίκα μου" θα μπορούσε να ερμηνευτεί και εντελώς διαφορετικά από "κολλητιλίκι" με τον διαχειριστή ή ακόμη και υποννοούμενα για σεξουαλικές σχέσεις μαζί του.
Πως?
Με τον πιο απλό τρόπο, τύπου ρίχνω μια ματιά στο παρελθόν του μέλους που έφαγε μπαν και δεν διαβάζω κατινιές στα πμ που προέρχονται από άτομα που ενδεχομένως η θεοφ ή η ρεμ έχουν απορίψει ή δεν ασχολούνται μαζί τους γιατι πολύ απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ.
Πάμε στο ένα προς ένα λοιπόν.
Θα πρέπει να πω κάτι οπωσδήποτε(!!!!!) με τον ίδιο τρόπο που οπωσδήποτε πρέπει να λες κάτι κι εσύ. Προφανώς επειδή γουστάρουμε! Εκτός αν εσύ έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου.
απομονώνεις εκφράσεις μου, ελλείψει επιχειρημάτων. Σε ρώτησα γιατί θα πρέπει ΕΣΥ να πεις κάτι, διαβάζοντας την παρακάτω ατάκα σου:
Quote:
Originally Posted by
Λήθη
Ρεμ είσαι υπερβολική εντελώς όμως! Είδες ότι σε άλλες περιπτώσεις που πάλι έκανες τα τρελά που κάνεις όταν παθιάζεσαι, δεν είπα τίποτα.
ξαναρωτάω λοιπόν: ποια είσαι εσύ ή η οποιαδήποτε εσύ που η ρεμ ή η οποιαδήποτε ρεμ θα πρέπει να σκεφτεί αν μιλήσεις ή δεν μιλήσεις. Σαφές?
Δεν παίρνω θέση γενικά, αλλά ειδικά για το θέμα που διάβασα με τις ταινίες, στο οποίο ο ΚΕΝΟ δεν έδωσε καμία πληροφορία ή λινκ που θα μπορούσε να κριθεί παράνομο. Απομονώνοντας το γεγονός και ερχόμενη σε άλλο νήμα που είναι το «τι σκέφτεσαι», δεν υπάρχει καμία δύναμη που θα με εμποδίσει να εκφράσω την άποψή μου για κάτι που διάβασα ποστ, ποστ και ξέρω ακριβώς τι έγινε! Δεν αμφισβητώ τον πιθανά πρότερο ανέντιμο βίο τους. Αυτό είναι άλλο.
Αν θέλω να μάθω κάτι, ανάλογα με το τι είναι αυτό, θα κρίνω ποιον θα ρωτήσω και ευχαριστώ για την προθυμία σου τώρα και στην αρχή που την χρειάστηκα.
Ελπίζω να είναι σαφές ότι δεν δίνω δεκάρα για τέτοιου είδους "κοινωνική' έκθεση στο φόρουμ.
είναι πάντα βολικό να βλέπουμε αποσπασματικά και κατά βούληση κάτι, ώστε να επιβάλλουμε την άποψη μας. Από τέτοια έχουμε χορτάσει εδώ μέσα.
Είμαι σίγουρη ότι της διαχείρισης δεν της τρέχουν τα σάλια από την ηλιθιότητα. Άσχετο αν την χρησιμοποιούμε για να λέμε τα δικά μας. Σε ένα φόρουμ ψυχικής υποστήριξης δεν συχνάζουν άνθρωποι που στο σύνολό τους είναι σε θέση να διαχειριστούν τα ξεσπάσματά τους και τον ψυχισμό τους γενικότερα. Είναι προφανές ότι έπρεπε να υπάρχει -και υπάρχει- αρκετή ανοχή για άτομα με προβλήματα συμπεριφοράς , όπως η Όλγα, κι ας έγραψα προηγουμένως τις κακίες μου, επειδή δεν είχα κλείσει βδομάδα όταν μου επιτέθηκε και με κατηγορούσε ότι είμαι μία άλλη\άλλος και άλλα τέτοια παλαβά. Κανείς σε αυτό το φόρουμ δεν είναι 100% καλά!
αυτό είναι δικό σου θέμα, δεν ξέρω σε τι θα μπορούσα να σε βοηθήσω.
Άσχετο, δεν θυμάμαι να βγήκε κανένας να υποστηρίξει ένα νέο μέλλος που «οι παλιοί γνώστες» ήξεραν τα προβλήματά του και να με βοηθήσει να ξεμπλέξω από τις επανωτές επιθέσεις. Βόλευε να βγάζει άλλος το φίδι από την τρύπα της καχυποψίας σας. ! Που ήσασταν εσείς που φροντίζετε για όλα και όλους μέσα σε αυτό το φόρουμ, να βγείτε να πείτε ανοιχτά δυο κουβέντες; Δεν πειράζει. Καμιά κατηγόρια!
καταρχήν ποιος σου είπε πως φροντίζουμε για όλους και για όλα στο φόρουμ?
Και για να μιλήσω για τον εαυτό μου, δεν φροντίζω για τίποτα. το μόνο που κάνω είναι όταν με ενοχλεί κάτι να ΤΟ ΛΕΩ. Το αν αυτό ενοχλεί κάποιους, φαντάζομαι πως μου επιτρέπεται να μην είναι δικό μου θέμα.
Θα μπορούσε να του αρέσει να τρώει κόπρανα και να φτιάχνει μικρές νεκροφόρες ενώνοντας εικόνες αγίων. Το να ΛΕΣ ότι φέρεσαι παραβατικά, υβριστικά ή ανήθικα, δεν είναι αξιόποινο αν δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το κάνεις στην πράξη. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι γουστάρει, αρκεί να μην υποχρεώνει κανέναν να τα ασπαστεί. Αυτοί που ανέφερες πάντως, δεν είναι λόγοι να θέλεις την απομάκρυνσή του από το φόρουμ.
Πρώτον: δεν ζήτησα ΚΑΝΕΝΟΣ την απομάκρυνση από το φόρουμ. Δεν έχω ούτε τέτοια δικαιοδοσία, ούτε τέτοια κάψα.
ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΜΩΣ διαστροφικές σκέψεις για ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ και να το κρίνω και να το καταγγείλω. Ελπίζω να το έχω.
Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς για λογαριασμό της Ρεμ, εκτός αν είσαι ο εκπρόσωπός της, όπως δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι εννοώ εσένα και την Ρεμ αποκλειστικά. Εκτός αν είστε οι μόνες που τσακώνεστε μαζί του και έχω χάσει επεισόδια. Ο Κούρκουλος δεν ξέρω που κολλάει.
΄Βρισκόμαστε σε ένα δημόσιο φόρουμ και έχω το δικαίωμα να απαντώ για όποιον θέλω. Σε περίπτωση που δεν σου αρέσει, απλά με αγνοείς.
Μόλις περιέγραψες την κατάσταση που δημιουργείς. Είσαι παντού, σαν τον μαϊντανό!
Και? Μπορώ να γίνω και άνιθος και κολοκυθάκι, το πρόβλημα σου ακόμη δεν έχω καταλάβει που είναι. Σε περίπτωση που δεν θες να με διαβάζεις, λέγεται ιγκνορ και είναι κάπου στις ρυθμίσεις σου.
[/B] Και επειδή δεν κατάλαβες «κατάσταση» εννοώ την διαδικτυακή μας εικόνα, αυτή που δημιουργούμε ακούσια ή εκούσια , άμεσα ή έμμεσα. Στο βαθμό αυτό, ναι Θεοφανία, όλοι δημιουργούμε μία «κατάσταση». Και συγνώμη αν σε στεναχωρώ ή αν σοκαριστείς με την πληροφορία ότι είσαι ένας από τους όλους, όπως όλοι μας. [/B]
κανείς δεν είναι ίδιος με κανένα. Επέτρεψε μου να έχω τη δική μου προσωπικότητα....
Με το να κρίνω την Ρεμ άδικη, άσκησα το δικαίωμα αυτό:[/B]
, αλλά φαίνεται ότι το δικαιούσαι μόνο εσύ ως αρχηγός του γκέτο.
Μπορείς να κρίνεις όποιον θέλεις, αλλά αναγνώρισε μου το δικαίωμα να μη συμφωνώ με αυτό.
Ζητώ συγνώμη αν παραβίασα τους κανονισμούς του κλαν σας.