Έστειλα μήνυμα στη ΜακΓιώτ αργά το απόγευμα και μου απάντησε η ίδια οπότε είναι καλά.
Printable View
Έστειλα μήνυμα στη ΜακΓιώτ αργά το απόγευμα και μου απάντησε η ίδια οπότε είναι καλά.
Καληνύχτα σκιαγμένε Φίλιππε. :lol:
Κοριτσάρες μου θα σας αφήσω νωρίς απόψε. Ξελογιάστηκα δυο μέρες και κοιμάμαι αργά και ξυπνάω νωρίς και τώρα είμαι πτωματάκι. Και αύριο έχουμε πάλι πρωινό ξύπνημα για να πάμε να δούμε την χολή-free φιλενάδα μας οπότε σας φιλώ σας χαιρετώ και εις αύριο τα νεώτερα :). Καληνύχτα Ντεζιρένιες μου!
Καληνύχτα περαστικέ Φίλλιπε! Τρέχα γρήγορα να φύγεις γιατί δεν θα έχεις ύπνο απόψε από αυτά που θα αντικρίσουν τα ματάκια σου εδώ μέσα! :lol:
Τζίνα μου... έπρεπε να την κάνεις κοινωνό της ακολασίας μας τη γυναίκα... Λάθος σου!
Πλάκα πλάκα, εγώ αυτά τα λάθη κάνω και ενώ νομίζω ότι οι άλλοι καταλαβαίνουν το πνεύμα μου, οι άνθρωποι φρικάρουν εντελώς! Θα ξεχάσω ποτέ τη φάση με τον αδελφό μου?
Καληνύχτα Eli μου και καλή ξεκούραση στο κουρασμένο κορμάκι σου!
Δώσε φιλιά και από μας στη χολή- free φιλενάδα!
Καληνύχτα!
Καληνύχτα Έλλη kinder έκπληξη και όνειρα ακόλαστα!!
Δεν καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς.Quote:
Originally posted by Ava
Ναταλία, δεν είδες ούτε τόσο δα από Κάλη Φέρρη? Πλάκα ΜΕ κάνεις? Δεν έχεις τίποτα να σχολιάσεις?
--->ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ : Τ'ΑΝΕΙΠΩΤΑ
Σε αντίθεση με ότι δείχνω στο διαδίκτυο, είμαι διακριτική παρουσία.. Λέμε τώρα..
Δεν θα σε υποχρεώσω να δεις τίποτα, που δεν θέλεις.. ʼλλωστε έχω κάνει ήδη τη θεραπεία μου στα σκουπίδια..
Τώρα, όμως, επειδή ΜΕ αρέσει να σε πειράζω, σου αφιερώνω το εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=s9gMpxZtKg8
Όνειρα γλυκά,κιντερένιες!Ένα φιλί στο Μακγιωτάκι αύριο κι από μας ε;
:) Με τέτοιες διαθέσεις μου έρχεσαι;Τι θα πει η χαρά σου,που θα κοιμάται πλάι σου;Quote:
Originally posted by Ava
Τώρα, όμως, επειδή ΜΕ αρέσει να σε πειράζω, σου αφιερώνω το εξής:
http://www.youtube.com/watch?v=s9gMpxZtKg8
Ξέρεις τι μου ήρθε μόλις στο μυαλό;Εκείνη τη λευκή νύχτα των γαλλικών κυρίως τραγουδιών
που τα δυό μας περάσαμε,το τραγούδι του Μπάρυ που όλο μου έβαζες και ξαναέβαζες...
Εντάξει Ναταλία θα της το δώσουμε το φιλάκι συστημένο. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Έχω κάποια "δικά" μου κομμάτια, τι να κάνουμε..
Μη φοβάσαι, δεν θα σας την πέσω.. Κοιμήσου ήσυχη...
Η νύχτα εκείνη θα μου μείνει και μένα αξέχαστη, αλλά κυρίως η επόμενη μέρα... Όταν ήρθαν οι γονείς μου κι εγώ άγρυπνη έπρεπε να τους εξυπηρετήσω και να τους κάνω και την καρδιά!
Δεν έπρεπε να μου το θυμίσεις, δεν έπρεπε...
Πάρε και Μπάρυ τώρα..
http://www.youtube.com/watch?v=pqYLCjkp8zs
Μια χαρά τα κατάφερες όμως!ʼμα θέλεις όλα τα μπορείς!
Δε φοβάμαι μη μου την πέσεις!Δεν το έπαθε ποτέ κανείς αυτό άλλωστε,είμαι σεξουαλικά ανθρωποδιωχτοπροικισμένη!
Όλοι έχουμε τα δικά μας κομμάτια κι αυτό-πέρα από προσωπικές προτιμήσεις-είναι απόλυτα σεβαστό κι ενίοτε και συγκινητικό.
ʼντε,πάμε κρεβατάκι μας!Από αύριο έχουμε τόσα πολλά επιτέλους κατ'ιδίαν να πούμε...Χρειαζόμαστε δυνάμεις!Φιλάκιαααααααα
Φιλάκια Νσταλία μου, πάω κι εγώ να ξαπλώσω..
Αύριο από κοντά..
Σου'ρχομαι!!!!