Μακγιώτ!Δεν κοιμάσαι;Σε δείχνει να είσαι μέσα αυτήν τη στιγμή!
Δεν ντρέπεσαι να το παίζεις σε ανάρρωση ενώ ουσιαστικά μας παίρνεις μάτι;
Printable View
Μακγιώτ!Δεν κοιμάσαι;Σε δείχνει να είσαι μέσα αυτήν τη στιγμή!
Δεν ντρέπεσαι να το παίζεις σε ανάρρωση ενώ ουσιαστικά μας παίρνεις μάτι;
Και στο skype φαίνεται συνδεδεμένη η ΜακΓιώτ. Μάλλον τα έχει αφήσει ανοιχτά για να τα βρει ζεσταμένα όταν γυρίσει χιχιχιχιχι.
Καληνύχτα ʼβα και κοιμήσου σήμερα όσο προλαβαίνεις!!
Ας το πιστέψουμε πως δεν μπήκε τώρα από το κινητό της...Αύριο με τη λάμπα κατάματα τη χειρουργική να την ανακρίνετε!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλό βράδυ σε όλους και καλό ξημέρωμα να έχουμε. Αλήθεια που είναι η Γλαύκη ωρέ παιδιά; Τη χάσαμε.
Τσακνιάζεται!
Χα! Η αλήθεια έλαμψε και μάλιστα χωρίς τη χρήση της χειρουργικής λάμπας!
Η Μακγιώτ αποσυνδέθηκε!Από την ανάκριση περνάμε στο στάδιο της τιμωρίας!
Κιντερένιες,μην πάτε με άνθη επίσκεψη αύριο στο νοσοκομείο.Εκτός αν μιλάμε
για τριαντάφυλλα με μυτερά αγκάθια,τσουκνίδες,γαϊδουρ άνγκαθα,κάκτους και συναφή!
Μακ,μόλις έπεσα πάνω στο φύλακα άγγελο του Πετράκη!
Μόνο εσύ θα έχεις τον μπαμπά σου να σε φυλά στα χειρουργεία;
Υγρή σίτιση,Μακ;Πες αλεύρι!Ο ηλιόσπορος σε γυρεύει!
Καλημέρα. Α ώστε η ΜακΓιώτ συνδέεται και αποσυνδέεται τηλεπαθητικά!! Εγώ λέω αντί για λουλούδια με αγκάθια, να βρω ψάχνοντας εντελώς τυχαία στην τσέπη μου ηλιόσπορους και ν'αρχίσω να τους τρώω όση ώρα θα τα λέμε!!:lol:
Ευχάριστα νέα!!!! Περιμένουμε να μας επισκεφθεί ο γιατρός γιατί ίσως σήμερα πάρουμε εξιτήριο τελικά και πάμε στο σπιτάκι μας! Εν αναμονή...
καλημέρεςςςςςςςςςςςςςς από ότι καταλαβαίνω για να υπάρχει η πιθανότητα η Γιωτούλα μας να πάρει σήμερα εξιτήριο είναι σούπερ!Να της δώσετε και από εμένα φιλάκια και τις καλύτερες ευχές μου!
Κι αφού απ'ότι φαίνεται δε θα πάω πουθενά επίσκεψη σήμερα είπα να επισκεφθώ τη ζυγαριά μου. Γλαύκη σε προειδοποιώ, μην έχουμε τα ίδια πάλι, κάνε πιο κει ή μπες κάτω από κανένα υπόστεγο.....γιατί έχασα κι άλλο παλιοκιλό!!! Κι εσύ Έλλη φυλάξου! :lol:
Μόλις με ενημέρωσε η Έλλη ότι όντως η Γιώτα παίρνει εξιτήριο σήμερα και σε λίγο θα φύγει για να πάει στο σπίτι της. Είναι πολύ καλά και με ανεβασμένη διάθεση. Τέλος καλό όλα καλά!