Λουλουδι κι εσυ καταθλιψη εχεις ε;δεν μ ειχες πει......
Λεω κι εγω να πιασω τα βιβλια...κ σχετικο με καταθλιψη αλλα κ διαφορα αλλα. Πιστευω να με βοθησουν να ξεφυγω
Printable View
Λουλουδι κι εσυ καταθλιψη εχεις ε;δεν μ ειχες πει......
Λεω κι εγω να πιασω τα βιβλια...κ σχετικο με καταθλιψη αλλα κ διαφορα αλλα. Πιστευω να με βοθησουν να ξεφυγω
ενα ευχαριστω σε οποιους εφτιαξαν το aloperidin και το remeron............................αυτα
Ήρθαν τα άντερα μου στη θέση τους επιτελουσ οποίος έχει πρόβλημα να φάει κολοκύθι
Επιτέλους δικαίωση και ηρεμία...πιστεύω ότι ακόμα κι αν βρίσκουμε μερικές φορές το μπελά μας πρέπει να προσπαθούμε να συνετίσουμε όσους φέρονται άσχημα και λάθος αδικαιολόγητα γιατί αλλιώς ποτέ δεν θ' αλλάξει τίποτα σ' αυτό τον κόσμο που είναι ήδη αρκετά άσχημος...πρέπει να υπερασπιζόμαστε το σωστό...
σημερα στη δουλεια ηθελα να τοποθετησω ψηλα σε κατι ραφια προιοντα και χρησιμοποιησα σκαλα και σκαει ενας πελατης και μου κανει αν θελει να περασει ενας πιο μεγαλοσωμος ομως δεν θα χωραει και του λεω δεν μπορω να βγαλω φτερα ε μαααα...
αυτες οι εμμονες: δε θα γινω ποτε καλα, δε θα το ξεπερασω, μια ζωη θα ειμαι ετσι κλπ ειναι λογω καταθλιψης ε;
κλαιω κ σημερα για αυτο το πραγμα....κι εκανα και την οικογενεια μου σκατα........................................
Το σωστό είναι σχετικό μπορει το σωστό για σένα να είναι για κάποιον άλλον λάθος.
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
Άμα τις σκέφτεσαι συνέχεια δεν θα το ξεπεράσεις.
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile App
το γελιο ειναι μια ά-υλη φιλανθρωπια
ειπε καποιος
ξενυχταει κανεις?