Originally Posted by
Marilou
Να σου πω κατι που το περασα και ειμαι σιγουρη πλεον πως ειμαστε πολυ υπερπροστατευτικες μανουλες σε σημειο που ¨ευνουχιζουμε ¨αθελα μας τα παιδια μας ..
Τη επομενη φορα που θα λειψει απο το σχολειο θα παρετε μαζι την φιλη της τηλεφωνο για τα μαθηματα ..Θα συνεννοηθειται και με την αλλη μαμα και θα τις αφησετε μονες τους να τα πουνε ..Στην αρχη μαζι απο διπλα τους και μετα μονες τους,,,
Τις πρωτες φορες αν θες να εισαι σιγουρη οτι δεν ξεχασε τιποτα κανε εναν ελεχγο αλλα κρυφα της ...μετα την αφηνεις Αλεξια.Και να παει μια φορα αδιαβαστη σε κατι το οποιο ξεχασε για καλο της θα ειναι, γιατι την επομενη φορα ολο αυτο θα την κανει πιο υπευθυνη ...
Ειναι κατι το οποιο μου το ειχε πει η δασκαλα της κορης μου και το εκανα και οντως την βοηθησα παρα πολυ στο θεμα σχολειο και υπευθυνοτητα..Σκεψου οτι μου το ειπε οταν ηταν στην δευτερα ..Στον μικρο το εκανα απο την πρωτη να φανταστεις ...
Ειδες που σου ειπα η τελευταια μας σκεψη ειναι αυτη που καθοριζει και τη ποιοτητα του υπνου μας ;)
Μονο αυτο που ειπαμε να προσπαθησεις να κανεις ..Σιγουρα δεν εισαι στεναχωρημενη ,περισσοτερο ευγνωμων και με ποιο δυνατα συναισθηματα θα εισαι μετα απο αυτες τις σκεψεις...