Καλέ πότε μπήκες κ πότε βγήκες?
κ πάνω που ήθελα να σου ευχηθώ ταχεία ανάρρωση αλλά εσύ κουκλίτσα είσαι σίφουνας οπότε θα σου ευχηθώ αυτό το χειρουργείο να ήτανε κ το τελευταίο :yes:
Printable View
Καλέ πότε μπήκες κ πότε βγήκες?
κ πάνω που ήθελα να σου ευχηθώ ταχεία ανάρρωση αλλά εσύ κουκλίτσα είσαι σίφουνας οπότε θα σου ευχηθώ αυτό το χειρουργείο να ήτανε κ το τελευταίο :yes:
katie φοβερές οι τούρτες, πάντα χαρές από τη κορούλα σου!
ΤΖΙΝΑ μακάρι να πάνε όλα καλά στην αυριανή συνέντευξη! :yes:
Για δες καιρό που διάλεξε να τελειώσει το μαύρο μελάνι του εκτυπωτή, την ώρα που ήθελα να τυπώσω το βιογραφικό μου!! ʼλλαξα τα γράμματα σε μπλε σκούρο και τον έβαλα να τυπώσει στη βέλτιστη εκτύπωση. Δηλαδή έκανα το βιογραφικό μου μπλε μαρέν! Τουλάχιστον διαβάζεται και είναι και artistique.
Break σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου.
break mou, ευχαριστώ για τις ευχές! Είμαι πολύ γρήγορη όντως! Σχεδόν σε όλα και όπως λένε και οι δικοί μου, στις αποφάσεις, ο άσπρος σίφουνας!
Τζινάκι, πολύ πολύ χάρηκα με τα νέα σου, μακάρι να κάτσει η δουλειά κι ας είναι και part time, πολλές φορές ξεκινάς με μερική απασχόληση και κατόπιν σου το κάνουν πλήρες ωράριο! I'll cross my fingers for you!
Ρε συ Κατερίνα, τι μούρλια τούρτες ήταν αυτές, το μαριλενάκι θα έκανε τρελές χαρές!
Ελι τα περαστικά μου στον πασά σου, νομίζω ότι σας έχει πάρει οικογενειακώς απο κάτω με τις ασθένειες, τις γιορτές εσείς, τώρα η Κατερίνα με τη μικρή, ξανά ο άντρας σου, τι γίνεται ρε παιδί, δεν κάνεις κανα ευχέλαιο??:puzzled:
Αχ Γιωτάκι μου δεν ξέρω τι να πω... αφού πλέον οι ιώσεις στο σπίτι μας έχουν καταντήσει ρουτίνα, αφού ντρέπομαι να λέω ότι ξανά αρρωστήσαμε, όλοι ρωτάνε "πάλι;;" Τι να πω θα περάσει και αυτό, αφού είναι περαστικά δεν με ανησυχούν, ας κάνουμε απόθεμα αντισωμάτων τουλάχιστον. Πάντως προς το παρόν εγώ νιώθω καλά, μπορεί και να την γλιτώσω αυτή τη φορά...
Γιώτα σ'ευχαριστώ. Για cross τα fingers σου κι εσύ μήπως και πάρω καμιά ανάσα γιατί τη βλέπω την ασφυξία νά'ρχεται! :lol:
Oops, τι έχει το κορίτσι μας? Γιατί ασφυκτιάς καλέ?
:lol: :lol: Κατερίνα περαστικά σου. Την άρπαξες για τα καλά. Η ίωση φυσικά και δε συγκρίνεται με το χειρουργείο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε σε ταλαιπωρεί και πολύ μάλιστα. Τι να πει κι ο γαμπρός σου που έκανε υπνοθεραπεία χθες όλη μέρα!Quote:
Originally posted by *Katie
Πάλι πυρετό ανέβασα σήμερα το απόγευμα και έχω και το χρώμα το πεθαμενατζι στη μουρη μου άστα μια ομορφιά . Ξεφτίλα εσύ έκανες κοτζαμ χειρουργείο και έγω με μια ιωσούλα πιο πολύ κλαίγομαι . Ντροπή και Αίσχος ας μαζευτω!!!
ΤΖΙΝΑ καλη επιτυχια.Πηγαινε κ κανα λαλακι στη διευθυντρια.Λαλακι η λαλαγκι τα λεγαν εκεινα που εφτιαχνες;:eureka:
Α μια και περί λαλαγγίων ο λόγος, παρατήρησα στο φούρνο που προμηθεύομαι τα υπέροχα κριτσίνια σπανακιού, ότι πουλούσαν λαλάγγια , δεν μου θύμισαν σε τίποτα τα δικά σου τα απαράμιλλα!
Για τα ανύπαρκτα οικονομικά μου!!Quote:
Originally posted by monahoiot
Oops, τι έχει το κορίτσι μας? Γιατί ασφυκτιάς καλέ?
Σ'ευχαριστώ Lessing. Λαλάγγια λέγονται και είναι καλή η ιδέα σου αλλά τα έφαγα. Αν όμως με προσλάβει θα της φτιάξω και θα της πάω πολλά λαλάγγια, όλα Νο 4!! :lol:Quote:
Originally posted by lessing
ΤΖΙΝΑ καλη επιτυχια.Πηγαινε κ κανα λαλακι στη διευθυντρια.Λαλακι η λαλαγκι τα λεγαν εκεινα που εφτιαχνες;:eureka:
Καλά, φαντάζεσαι να πουλούσε τα δικά μας τα λαλάγγια;; Χρυσές δουλειές θα έκανε!! Μήπως να τα κάναμε franchise! :lol:Quote:
Originally posted by monahoiot
Α μια και περί λαλαγγίων ο λόγος, παρατήρησα στο φούρνο που προμηθεύομαι τα υπέροχα κριτσίνια σπανακιού, ότι πουλούσαν λαλάγγια , δεν μου θύμισαν σε τίποτα τα δικά σου τα απαράμιλλα!
Κορίτσια καλή σας νύχτα και καλή ξεκούραση. Γιώτα παρακάλεσε τον πόνο σου να φύγει για να κοιμηθείς ήρεμα το βράδυ, κι αύριο μέρα είναι χιχιχι.
Τζίνα Τζινάκι ησυχία έπεσε βλέπω χιχιχι. Και εγώ έβλεπα ταινία και μόλις τελείωσε και λέω να ξαπλώσω σιγά σιγά :)
Καληνυχτίζω όλο το παρεάκι :), όνειρα γλυκά να έχουμε :kiss: