Originally Posted by
Marilou
Καλημερα σε ολους !
Μπορεις ,οπως μπορεσες και εμπιστετηκες εκεινων τον ανθρωπο και σε εκανε να νοιωσεις ασφαλεια ,σιγουρα οταν ξαναβρεθει ο επομενος μαζι παλι θα το ξεπερασετε .
Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα αφου εγινε μια φορα θα γινει και δευτερη ειμαι σιγουρη!
Τι ονειρικα και τελεια βρε Αλεξια και εσυ μου λες ..
Ειλικρινα οταν ακουω αυτες τις λεξεις μονο στην ειρωνεια παει το μυαλο μου γιατι ετσι ηθελαν καποιοι να με κανουν να τα δω ...
που ειναι το ονειρο μου λες ?
θυμασαι απο που περασες για να απολαμβανετε σημερα ολα αυτα εδω ?
εσυ το λες ονειρο ολο αυτο ?Εχω παλι με εφιαλτη θα το ελεγα και το δικο σου και το δικο μου ..
Κλαψαμε ,πληγωθηκαμε ,ματωσαμε και καταληξαμε να εχουμε μια ευτυχισμενη οικογενεια που σιγουρα θα δοκιμαστει και αλλες φορες ..
Ετσι ειναι αυτα ,διαρκεις αγωνας ...τι να λεμε χαζομαρες οτι ειμαστε σαν τις ευτυχισμενες οικογενεις των διαφημισεων ή σαν τα κοριτσακια που ειναι μεσα σε γαμους και σχεσεις και λενε α! εγω με τον αντρα μου περναμε τελεια και ειμαστε σουπερ και δεν μαλωνουμε και και και ενα σωρο και οταν κλεινει η πορτα του σπιτιου τους ή μονες τους θα ειναι ή θα κοιμουντε σε χωριστα δωματια με τον αντρα τους μονο και μονο γιατι θελουν να παρουσιαζουν το τελειο και να ντρεποντε να πουνε τι γινεται ...
Αυτα μονο ζηλειες και κακιες δειχνουν να το ξερεις ..Αλλιως καθε φυσιολογικος ανθρωπος θα επικροτεί και θα βοηθαει τετοιες οικογενειες να ειναι καλα και οχι θα ειναι η αιτια για ειρωνείες και χωρισμους ...
Εσυ καλο μου στο εχω πει ,θελεις να δειχνεις οτι εισαι αντρακι σε πολλες φασεις της ζωης σου ..Οτι τα καταφερνεις μονη σου και εισαι δυνατος τυπος ..Ισως απο εκει πηγαζουν και ολες οι παρεξηγημενες συμπεριφορες που εισπρατεις κατα καιρους ..
Στο ειπα δεν ειματε τοσο δυνατοι οσο θελουμε να δειχνουμε ..Εχουμε δικαιωμα και να πεσουμε και να κλαψουμε και απ ολα ..Η δυναμη μας φαινεται κατα ποσο θα αφησουμε ολο αυτο να μας παρασυρει και να μας κανει να λαμβανουμε αποφασεις που αργοτερα θα βαραμε το κεφαλι μας στον τοιχο στην κυριολεξια ..
Αν εσυ ολα αυτα τα χρονια εδειχνες ενα δυνατο κοριτσι που δεν ηθελε βοηθεια και το εδειχνες με την σταση σου πως ο αλλος να στην προσφερει ..
Δεν λεω οτι δεν εκανε λαθη και η μητερα σου προς θεου ,αλλα οταν πηγαινε να σε πλησιασει και εσυ ησουν απομακρη και εβγαζες μια αρνητικοτητα δεδομενων ολων αυτων που εχεις περασει τι θα εισέπραττες στο τελος ?
Αυτο που επερνες και σε εκανε να θυμωνεις και να εκνευριζεσαι ακομα πιο πολυ ..
Ειδες οταν πηγες και την ειπες ,εχεις δυο επιλογες και αυτη διαλεξε αυτη που θα σου σταθει ,που σου προσφερε μια βοηθεια που ηταν ζητημα ζωης και θανατου εκενη την ωρα ,τι διαλεξε?
Αυτο δεν λεει κατι?
Εγω παλι οταν ακουγα να συζητατε με διαφορους ολο αυτο το θεμα και ακουγα αποψεις να σου λεγονται ελεγα δεν μπορει να κρυβεται τοσο μισος απο ανθρωπο που δεν εχει ζησει κατι παρομοιο και να προτρέπει και αλλους να κανει οτι και εκεινος?
Συμφωνα με την ολη εκεινη εικονα εγω Αλεξια περιμενα η μητερα σου να σου ελεγε ετσι πως τα εκανες βγαλτα περα μονη σου ...Ειλικρινα ..
Μην ξεχνας οτι ηταν και υπερ με το θεμα του αντρα σου ,ηθελε να ξαναειστε μαζι ,γιατι αραγε?Μηπως τελικα επειδη και αυτη που σε ζουσε εβλεπε τι αισθανεσαι και οτι ενεργεις λαθος?
Αντε εγω λεω οτι να ναι γιατι ειχα αλλο σκοπο βλεπεις ,εχωνα γκαζια γιατι ημουν εμμονικη και συμφεροντολογα....
Με την μαμα σου τι σκοπο ειχα?Τη θελω και αυτη για παρτη μου ?
Αλεξια μην δειχνεις τοσο δυνατη στους αλλους ...Δεν ειναι κακο να ζητας και να διεκδηκεις κατστασεις που σου ανηκουν ..
Και επιτελους βρε κοριτσι μου παψε να βλεπεις δρακους και μάγισσες πισω απο καθε πραξη ...
Αντε γιατι στο τελος ξερεις τι θα ακουσω ,οτι κυνηγαω και εσενα :cool: