Originally Posted by
Marilou
Που ξερεις μπορει να βρεις καποιον που να εχετε την ιδια αγαπη με τα γατακια και μεσα απο αυτο το κοινο σας σημειο να περασετε και στα υπολοιπα ,μπορει να βρεις καποιον που να ψαχνει να βρει κατι παρομοιο με εσενα ,μπορει να ψαχνει κατι εκεινος που μπορει να το εχεις μονο εσυ, να το αγαπησει και αυτο να ειναι ικανο να σε περιμενει οσο χρειαστει..
Ξερεις ποσα μπορει να σου γραψω οτι υπαρχουν?
Αρκει να το θες και να αρχιζεις να το δειχνεις !;)
Ελπιζω να χεις κλεισει ηδη το επομενο .......
Να το κανεις μοναδικη μου αγαπη :cool:
ναι ωραια!γιατι εσενα και οχι τον αδελφο σου?Επειδη ησουν κοριτσι ας πουμε ?
Ας αφηνε τον αδελφο σου οπως αφησε εσενα τακτοποιημενη,αφου το θεωρουσε ιδιο....αυτο εγω δεν εχω καταλαβει ,τον διαχωρισμο ...
Κοιτα το γεγονος οτι επρεπε να μεινεις στο κρεβατι ή επρεπε να δουλεψεις και γενικα επρεπε να αναλαβεις μεγαλες ευθυνες δεν σε δικαιολογει να το ξερεις ..
Εδω θα γινω σκληρη(με ξερεις βεβαια και απο εδω :p) για να δεις πως δεν εχεις μονο μεριδιο ευθυνης η μαμα σου εδω ..
Εικοσι χρονων ησουν ,ας εχανες και κανα δυο εξαμηνα τι εγινε ?Ποσα παιδια χανουν και μετα το ριχνουν στο διαβασμα και περνανε τα μαθηματα ..
ή ποσα παιδια αναγκαζονται να δουλευουν παραλληλα γιατι ειναι σαν και εσενα και δεν εχουν καποιον να τους στηριξει ...
Αλεξια πεταξες δυο χρονια ετσι για τι ?Για εμενα για χαζο λογο ...ειναι δυσκολο το ξερω, αλλα αν το ηθελες πραγματικα δεν θα εβγαζες το πεισμα που εβγαλες και τωρα και ειπες θα χωρισω και θα κανω και δυο δουλειες για να τα βγαλω περα και δεν με νοιαζει αλλα ΕΓΩ ΘΑ ΧΩΡΙΣΩ κοντρα σε ολους εσας που λετε οτι δεν μπορω ή εχω αδικο....
Καταλαβαινεις τι λεω?Ειναι ευκολο να κατηγορουμε καποιον,οχι τυχαια βεβαια ,αλλα ειχες και εσυ μεριδιο ευθυνης σε ολο αυτο ...Μηπως ειδες οτι τελικα δεν το θες τοσο πολυ οπως τωρα που ειχες την ευκαιρια αλλα διαλεξες κατι το οποιο σου αρεσει πιο πολυ?
Ισως ειχες και εσυ τοτε καποιους ενδιασμους και ολο αυτο με την μητερα σου ηρθε και κουμπωσε και λες τωρα τα παραταω γιατι πρεπει να δουλεψω..
Μηπως κρυφτηκες να το πω απλα πισω απο αυτο ?
Δεν ξερω ρωταω για να καταλαβω πως λειτουργησες ετσι τοτε ενω τωρα πηρες μια κατασταση στα χερια σου που λιγες το κανουν και μενουν σε ενα γαμο απλα και μονο για οικονομικους καθαρα λογους,ενω εσυ ειχες καθε αλλο λογο να μεινεις απλα θολωσες,σου πηραν τα μυαλα ,ηθελες να βγαλεις θυμο ,εκδικηση ,ειλικρινα δεν ξερω ...
Τωρα βεβαια δεν ησουν και μονη σου ,ειχες τα παιδια και δεν ειχες την πολυτελεια να επαναπαυτείς ή να κρυφτής πισω απο ενα δεν μπορω ...
και για το αλλο σου λεω δεν ειναι ετσι ...Εγω για το αγνωστο δεν διεκδικω τιποτα ειδικα με αυτο τον τροπο γιατι ειμαι χεστρωνει ...ετσι απλα και ξάστερα ...δεν μπορω ,δεν λειτουργω γιατι οπως λες υπαρχουν και σε εμενα και οι δευτερες αλλα ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΣ σκεψεις ...Αυτες που πρεπει λιγακι να αρχιζεις να βλεπεις πλεον και εσυ ...Μην θολωνεις και οποιον παρει σβαρνα η κατσταση ...
Εσυ εκει εδειξες μαγκια και μπραβο σου και καλα εκανες για εμενα ...Ηθελες και το πηρες ,δεν ειχες κανα λογο να μην το κανεις ..Θελω να καταλαβεις ομως οτι οταν βαζεις το πεισμα σου μπροστα δεν το βλεπεις σαν ζητιανια ...Οπως και οταν καταλαβες οτι τελικα δεν ειναι αυτο που νομιζες και τελικα ειναι σκαρτο και δεν αξιζει σηκωθηκες και εφυγες χωρις να πεις το οτιδηποτε ..
Και αυτο δυναμη θελει ...εσυ μπορει να το εκανες απο φοβο ,απο ανασφαλεια ,επειδη καταλαβες οτι δεν ηταν αυτο που νομιζες ,μπορει απο χιλια δυο ...Εφυγες κοριτσι μου και εκει τα εδωσες μια ολα και εκανες αυτο που γουσταρες διχως να αναλογιστεις τις συνεπειες για κενεναν και τιποτα ,μονο για εσενα λειτουργησες ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ γιατι ειδες σε τι θα μπορουσε να σε οδηγησει ολο αυτο ...
Σε εκανε και ειδες καθαρα πλεον χωρις παρεμβολες ,πιεσεις και οτιδηποτε αλλο ....Ειδες καθαρα απλα και μονο χωρις δευτερες σκεψεις ....
Αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω σε εσενα ρε συ ..Λες οτι παντα υπαρχουν οι δευτερες σκεψεις αλλα δεν ειναι ετσι ...εγω τουλαχιστον δεν το βλεπω ετσι ,δεν ξερω μπορει να ειναι και λαθος ,ας σου πει και οποις θελει την γνωμη του αλλωστε γι αυτο τα συζηταμε και εδω..
Μπορει να ειμαι λαθος ,δεν ξερω, αλλα δεδομενων τον καταστασεων βλεπω ενα ανθρωπο οταν ειναι θολομενος και δεν βλεπει μπροστα του να διεκδηκει πραγματα και καταστασεις που ειναι πραγματικα τοσο λαθος και τοσο καταστροφικες και οταν ειναι ηρεμος και παρει επιτελους αυτα που αξιζει και αγαπα σταχερια του ,να ξαναπεφτει σε αυτες τις μαλ.....νες δευτερες σκεψεις που δεν θα τον αφησουν ποτε να ηρεμησει ...
Τι στο καλο ρε φιλη ,αυτοκαταστροφικες τασεις εχεις ....