:lol::lol::lol: Καλημέρα Μακ.
Printable View
:lol::lol::lol: Καλημέρα Μακ.
Καλημερα ΟΛΗ ΜΕΡΑ!!
Τι κανετε;
Η Αντα ξερουμε τι ωρα μπαινει; Εμενα με εβαλαν στις 11:20-11:30 απο οτι θυμαμαι και ημουν 2η!! Λετε να την εχουν βαλει; 9:30 ειναι στην Ελλαδα...
Καλη τυχη στο κοριτσι μας να στειλουμε!!! Να πανε ολα τελεια!! Αντααααα!! Περιμενουμε νεα!! :)
Μακ πρωι πρωι για αποτριχωσεις εεε; Εγω λεω να τον παρω για λιγο ακομα.. Καληνυχτα σας και παλι!! Κατα τις 11 λεω να ξυπνησω!!
Καλημέρα Wow, η Αντα είπε ότι θα είναι το πρώτο χειρουργείο οπότε λογικά θα την έχουνε βάλει μέσα τώρα.
Kαλημερα!Τζινα πολυ ωραιο το τικερακι!Εμενα ποια θα μου βαλει?
Καλημέρα 7 και σήμερα και καλή εβδομάδα. Σκέφτομαι να το αλλάξω το σκυλάκι γιατί βλέπω το μαντήλι και το καπέλο και ζεσταίνομαι! χιχιχι Νομίζω ότι εγώ δεν μπορώ να βάλω σε άλλον τικεράκι, όταν έρθει η Ναταλία πες της να σου βάλει ένα τικεράκι, να το διαλέξετε παρέα.
καλημερα καλα να περνατε!
Καλημέρα σε ολες τις τσούπρες!
Τζίνα με γεια το τικεράκι :)! Δυσκολεύομαι να το συνηθίσω χιχιχιχιχι. Αλήθεια ο μπαγκς μπάνυ μας που να είναι τώρα που θυμήθηκα και το τικεράκι του ΠοπΓιωτακίου μας;;;
Καλέ έχει να δώσει σημάδια ζωής καιρό... εύχομαι να είναι καλά και απλά να είναι πολύ απασχολημένη με τις καλλιέργειες.
Κορίτσια κάνει διαολεμένη ζέστη! Χθες το βράδυ που επιστρέφαμε απο τη Γλυφάδα περάσαμε από τον Υμηττό και ξαφνικά μέσα σε 2 χλμ έπεσε η θερμοκρασία 4 βαθμούς κάτω! Έφτασε 26 και άρχισε να φυσάει ένα δροσερό σχεδόν ψυχρό αεράκι! Ήταν ωραία για λίγα λεπτά, μετά καταλήξαμε στην Κατεχάκη και ανέβηκε η θερμοκρασία στο άψε σβήσε. Περάσαμε ωραία στην βάπτιση αν και με 40 βαθμούς δεν μπορείς να χαρείς όσο θέλεις! Ωστόσο η εκκλησία ευτυχώς είχε φουλ κλιματισμό και το μαγαζί μετά είχε τεράστιους ανεμιστήρες στην αυλή του να μας δροσίζουν. Γυρίσαμε σπίτι μας στις 2 το πρωί και λυπήθηκα τον καημένο τον Γιώργο που έπρεπε να σηκωθεί από τις 6 :crazy:
καλημερες!!!!
Τι κανετε; Εγω παω να κανω τωρα τα ψωνια που δεν προλαβα εχτες!
Εχω να παω για ψωνια πολυ καιρο! Νομιζω το ξεχασα το σπορ!!
Καλα τι το ηθελα;; Ειδα εχτες το βραδυ το Bel Ami, με τον πρωιν γειτονα [γιατι πρωωωωινννν
:( ] Robert Pattinson και μετα δεν μπορουσα να κλεισω ματι! Μα ποσο σεξυ πια αυτος ο ανθρωπος; Τσπ.. Σας αποχαιρετω, ελπιζω ολες να περασετε τελεια και σημερα και η Αντα μας τωρα να ειναι καλα, να μην νιωθει πονο και σε λογο να ξεκινησαι για στρατα στρατουλα!!! :)
Κανονικά εγώ τώρα πρέπει να παρεξηγηθώ και μην σου ξαναμιλήσω ΠΟΤΕ αφού ΚΑΠΟΤΕ αποκαλούσες μόνο εμένα έτσι !!!!!!!Quote:
Originally posted by NADINE
...Την καληνύχτα μου και τα φιλιά μου,Αλαλουμένιες μου!
Αν και δεν κάνει να σας αποκαλώ έτσι...Είναι σα να σας λέω ανέραστες...Α στερητικό και η γνωστή σε όλους μας πια σύντμηση ΛΑΛ...Μα καμία
δεν κατάλαβε τον δισήμαντο τίτλο μας;Ούτε καν ο τέντζερης ούτε το καπάκι;Αααα...Θ'ανησυχήσω σοβαρά για το επίπεδο επικοινωνίας μας!
Καλησπέρα, άλλη μία μέρα που την πέρασα στους δρόμους και έφαγα αρκετή ζέστη. Εχω διάφορες δουλειές να κάνω ακόμα πριν φύγω για το εξοχικό κι ευτυχώς που από αύριο θα δροσίσει λίγο. Εύχομαι να πήγαν όλα καλά με την Αντα και τώρα να αναρρώνει κανονικά.
Καλησπέρα! Πάει και το χειρουργείο της ʼντας, αυτό ήταν! Καλή ανάρρωση!
Σήμερα είχα κι εγώ σαν τη Τζίνα εξωτερικές δουλειές και τρεχάματα. Γι' αυτό και ξεκίνησα πρωί πρωί, ώστε να μη με πιάσει η ζέστη. Έλα, όμως, που στο δρόμο είδα μία γνωστή και της άρεσε που με είδε βελτιωμένη! Εκείνη την ώρα γύριζε από το μπαξέ της και κρατούσε σακούλες με ζαρζαβατικά. ʼνοιξε την τσάντα σου μου λέει.. Ορίστε, για να φας μια σαλάτα στην υγειά μου! Και μαζί με τα χαρτιά, τα κλειδιά και ότι άλλο περιέχει μία τσάντα, βρέθηκα να κουβαλάω αγγούρια και ντομάτες!
Αφού τέλειωσα τις δουλειές μου, είπα να πάρω ένα πανάκριβο, μπλε σκούρο, παντελονάκι και έδωσα 8 ολόκληρα ευρώ! Έκανα την καρδιά μου πέτρα, έσφιξα τα δόντια και διέθεσα και άλλα 3 για ένα λευκό φανελάκι. Με έντεκα ευρουλάκια απέκτησα ωραιότατο συνολάκι! Από τη μια δυσανασχετώ ελαφρώς, γιατί δε θέλω η ντουλάπα μου να καταλήξει κινέζικη αγορά, από την άλλη όμως αφού αυτά μου στρώνουν τέλεια και με βολεύουν; Δεν είδα που έσκασα 35 ευρώ για μία μακώ παντελόνα και τη φόρεσα μόνο μία φορά; Ενώ τα κινέζικα, τα πλένω, στεγνώνουν αμέσως και τα φοράω επιτόπου. Μου κάνουν και ωραία εφαρμογή, οπότε τα έχω ξεσκίσει!
Μεγειά Αβάκιον, και η δική μου η αγορά έχει στενάξει από τις "επιθέσεις" φιλίας που κάνω κάθε λίγο και λιγακι, περισσότερο έχει στενάξει η τσέπη μου γιατί-ενώ αγοράζω κατά βάση πάμφθηνα ρούχα-έχει μαζευτεί ο λογαριaσμός, μόνο εγώ δεν μαζεύομαι! Ασυγκράτητη η κυρία! Σημερινό απόκτημα, τζιν μαύρο παντελονι 10 ευρω από το H&M..
Με γεια και με χαρά Μακόνι!
Να σου πω.. Δε χαίρεσαι πάρα πολύ, που μπορείς και ψωνίζεις φτηνά; Όταν ήσουν στο αποκορύφωμα του βάρους σου, μπορούσες να πάρεις φτηνά ρουχαλάκια; Δε νομίζω.. ʼρα, δώστου να καταλάβει!
Είδα ότι έκανες και αποτρίχωση. ʼστα, Μακ μου, η δική μου κατάσταση είναι δραματική.. Περιμένω να είναι κοντά στις διακοπές μου και στο μεταξύ καλλιεργώ τρίχα! Τα κάπρι παντελόνια και τις φούστες τα φορώ μόνο βράδυ, ώστε να μη φαίνεται το αίσχος. Είμαι που είμαι χάλια, πρέπει να περιμένω και καμιά δεκαριά μέρες ακόμη..
Καλησπέρα κοριτσόπουλα!
Μου φαίνεται ακόμη και η ζέστη δεν μας συγκρατεί στο σπίτι χιχιχιχι. Έχει πέσει η κίνηση στο αλαλουμοτόπικ μας! Έφυγα και εγώ με το που ξύπνησα και πήγα κουμπαρότσαρκα να πιω καφέ και μετά λογιστή. Τώρα το βράδυ έχω διαιτολόγο και δεν ξέρω τι να του πω μιας και οι κρεπάλες της τελευταίας βδομάδας σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Πάω όμως για να συνετιστώ και να πάρω δύναμη για να ξαναμπώ στο σωστό δρόμο. Η ζέστη καλά κρατεί και το ερκοντίσια δουλεύεουν στο φουλ σε σπίτι και αμάξι. Εμ δεν παλεύεται ο παρατεταμένος καύσωνας, έχουν πυρώσει τα πάντα όλα! ʼντε να δροσίσει από αύριο να πάρουμε και καμιά ανάσα και εμείς και η ΔΕΗ :lol:
Είχε κανείς νέα από την ʼντα μας; Μακάρι να πήγαν όλα καλά και να αναρρώνει.
Γλαύκη μου πλησιάζει και η δική σου η σειρά :D!
Την έκανα την αποτρίχωση, πρώτη φορά, με λέϊζερ στο μπικίνι, έπονται και άλλες συνεδρίες. Το υπόλοιπο σώμα δεν χρειάζεται , με καλύπτει το απλό ξυραφάκι αφου γενικά είμαι άτριχη και αραιοτριχού, ας έχω και ένα καλό σε σχέση με την τριχοφυϊα αφού η κουρούπα είναι άδεια!
Κοριτσάκια μεγειά τα ρουχαλάκια! :starhit:
ʼβα μου αν σου στρώνουν τα ρούχα των κινέζων ωραία επάνω σου δώστου αν καταλάβει. Συνδύασε τα και με ένα πιο ακριβό αξεσουάρ (παπούτσι, τσάντα, κοσμήματα κτλ) και θα δείχνουν σαν να τα πήρες από ακριβό μαγαζί.
Μακόνες μου τα τζινάκια σου πανε πολύ οπότε καλά έκανες και το τσίμπησες το παντελονάκι, άσε που η τιμή του είναι φανταστική!
Βρε κορίτσια σκεφτόμουν σήμερα ότι το Ναταλένιο μας έκλεισε 10.000 ποστ και δεν της κάναμε ούτε ένα τόσο δα παρτάκι! Ντοπή μας :crazy:!!!
Ελούδι, κάτω από το αρκουδίσιο δε λες τίποτα! Καμίνι η Αθήνα που λεν και στις ειδήσεις!
Μόλις κλείσω το τηλέφωνο θα σας πω.. Αχ, τι τραβάω!
Κορίτσια μεγειά τα ρουχαλάκια σας, να είστε καλά να τα φοράτε και να τα χαίρεστε. Πήρα κι εγώ μία μπλούζα σήμερα από τα ΖARA με 10 ευρώ αλλά δεν την πλήρωσα γιατί έχω μία δωροκάρτα που μου έκαναν δώρο οι φίλες μου και κάθε τόσο πάω στα ZARA και τσιμπάω κι από ένα μπλουζάκι χιχιχι. Ξέχασα να σας πω το απίστευτο, πήγε η αδερφή μου να πάρει σήμερα τα φάρμακά μου και δεν πλήρωσε 25 ευρώ συμμετοχή! Μου το έλεγε η Γλαύκη ότι δεν θα πληρώνω καθόλου συμμετοχή αλλά δεν το πίστευα γιατί τελευταία έχουν αυξήσει τη συμμετοχή στα ασφαλιστικά ταμεία. Σκέφτομαι μήπως είναι καμία οδηγία της Ευρωπαϊκής Ενωσης γιατί στην Ελλάδα χ@στηκαν και για τους διαβητικούς και για όλους! Αφού φοβόμουνα μην αρχίσω να πληρώνω συμμετοχή και στις ινσουλίνες που τώρα είναι δωρεάν. Περιμένω να δω τι θα γίνει και τον άλλο μήνα αλλά αφού δεν πλήρωσε σήμερα μάλλον το άλλαξαν και δεν θα πληρώνω τίποτα πια. Ευτυχώς γιατί έτσι θα καταφέρω να ξοφλήσω και το χρέος μου στο φαρμακείο που δημιουργήθηκε από την παλιοσυμμετοχή. Τρέλεια που λέει και η αραιοτριχού μας, τρέλεια! :lol:
hellooooo!!!!
Γειά σου Λιλάκιον.
με γεια τσουπρες τα ψωνια!!!!τζινακο δεν θα πληρωνουν συμμετοχη πλεον οι διαβητικοι για οτι φαρμακο αφορα το διαβητη το ακουσα στην tv
Καλησπέρα Λιλάκιον! Εύχομαι να πάνε όλο και καλύτερα τα κέφια!
Τζίνα μου τι ευχάριστα νέα! Πραγματικά ανέλπιστα καλά τα νέα σου, όχι τίποτα άλλο, αυτό το έξοδο είναι εφ όρου ζωής και δεν το γλύτωνες με τίποτα! Ουφ να και κάτι που θα σε ξαλαφρώσει κατιτίς. Εύχομαι να έχει διάρκεια το μέτρο και να μην αλλάξουν γνώμη μέσα σε λίγους μήνες!
ειμαι πολυ καλυτερα ελακιον.εχω αρχισει να μην ειμαι σκ@τα.
Τζινακο, πιο ωραίος ο σκυλάκος αυτός, πιο καλοκαιρινός, ωραία και η κοκερίνα αλλά μόνο που την έβλεπα έβγαζα τη μπέμπελη παιδί μου!
Λίλα έχω μεγάλη χαρά γιατί έχω έναν μετρητή ζαχάρου που είναι όλα μαζί σε ένα, είναι μικρός, μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα και με βολεύει πολύ, μου τον έδωσαν δωρεάν στον Ευαγγελισμό. Οι ταινίες του όμως είναι πιο ακριβές από τις άλλες και δεν τις κάλυπταν εξ ολοκλήρου, στις άλλες πλήρωνα συμμετοχή 25 ευρώ και σε αυτές πλήρωνα 40 ευρώ. Γι'αυτό άρχισα να χρησιμοποιώ πάλι τους παλιούς μετρητές μου για να πληρώνω λιγότερο. Τώρα θα το ξέρω και θα γράφω πάλι τις ταινίες για τον μετρητή που με βολεύει. Γιούπιιιιιι!!
Μακουλίνι συμφωνώ και εγώ το προηγούμενο τικεράκι το έβλεπα και αν και συμπαθητικό κάτι δεν μου καθόταν. Αυτο το προτιμώ :D
Μακ κι εγώ το ίδιο έπαθα με την κοκερίνα, την έβλεπα και ζεσταινόμουνα! :lol:
:lol:
Η μάνα μου κάνει χαρούλες που πλησιάζει ο καιρός να πάω στο εξοχικό. Μου είπε ότι κάθε τόσο που πάει για ψώνια μου παίρνει τσιγάρα και μικρά μπουκαλάκια με νερό κι έχει κάνει κάβα που λένε χιχι. Μου έλεγε σήμερα πήρα κι αυτό το κρέας, πήρα και το άλλο, θα μαγειρέψω το παράλλο, της είπα με τρόπο να μην με υπολογίζει ιδιαίτερα στο φαγητό αλλά το βιολί της. Τη βλέπω την γκρίνια να έρχεται. Της λέω μα καλά 42 χρόνια με φροντίζεις, δεν βαρέθηκες ακόμα;; Εδώ εγώ και με έχω βαρεθεί! Τι σου είναι η μάνα όμως.
Αχ τι σου είναι οι μανούλες, πάντα την έννοια μας θα έχουν και ας μας πρήζουν οι άμοιρες χιχιχιχι. Τζίνα μου μπορεί στην εξοχή και με την μανούλα σου παρέα και με τα μπανάκια στην θάλασσα να σου ανοίξει η όρεξη, ποτέ δεν ξέρεις ;).
Στην τράπεζα περιμένει εδώ και 10 μέρες η υπάλληλος να έρθουν οι συμβάσεις για τα αιτήματα που έκανα και εγκρίθηκαν αλλά δεν ξέρω τι ποσά θα θέλουνε κάθε μήνα. Ελπίζω να έρθουνε μέχρι την Παρασκευή γιατί δεν θα μπορώ να φύγω αφού πρέπει να υπογράψω, αν συμφωνήσω δηλαδή.
Μαναράκια σας αφήνω, παω διαιτολόγο να μπω στον ορθό δρόμο :lol:
Βάι βάι βάι τι θα δουν τα ματάκια μου....
Eli κι εγώ εκεί ποντάρω γιατί αλλιώς θα με πρήξει όπως πρήζει η μπίρι μπίρι τη Λίλα!
:lol: :lol: :lol: Πάρε ένα υπογλώσσιο για καλό και για κακό! :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Μαναράκια σας αφήνω, παω διαιτολόγο να μπω στον ορθό δρόμο :lol:
Βάι βάι βάι τι θα δουν τα ματάκια μου....
ααα οπως πρηζει η μπιρι εμενα δεν υπαρχει
Μακόνι μου, τι καλά που θα απαλλαγείς δια παντός από τις τριχάρες! Το δικό μου δράμα είναι στις γάμπες. Δεν είμαι να με δει άνθρωπος!
Χθες πήγα για καφεδιά περιποιημένη δίπλα σε ποτάμι. Λέω μέσα μου, πώς την πάτησα έτσι και δεν έβαλα ένα μαγιώ, να βουτήξω να δροσιστώ.. Μετά θυμήθηκα τις τρίχες και είπα, άσε μην αρχίσουν να επιπλέουν στο νερό και τρομάξει ο κόσμος! :lol:
Περιττό να πω Eli μου ότι, αν συνεχίσω αυτό το βιολί, κάπως έτσι θα καταντήσω, αλλά χωρίς τον ταλαίπωρο με τη μπατανόβουρτσα!
Τζίνα και Λίλα, πολύ ωραία τα νέα σας! Χαίρομαι που ανασάνατε, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά!
Μόλις έκλεισα ένα μαραθώνιο τηλεφώνημα με μία κοπέλα γλυκύτατη μεν, αλλά πολύ κουραστική. Σαν τη φιλενάδα της Eli, που λέει μόνο για βάσανα και προβλήματα. Έκλεισα το τηλέφωνο και ανάσανα!
κορίτσια να σας πω τον πόνο μου...
Ξέρετε ότι έχω μια πολύ καλή σχέση με την οικογένεια μου, λατρευω τη μάνα μου, έως και παθολογικά θα έλεγα, αγαπώ πάρα πολύ τα αδέρφια μου, αλληλοστηριζόμαστε και από κοινού φροντίζουμε τη μανα μας που τελευταία είναι αδύναμη.. Όμως ρε κορίτσια, νιώθω να πνίγομαι, η μέρα μου παρα-έχει οικογένεια, όλο τηλέφωνα είμαστε, όλο εξωτερικές δουλειές που έχω αναλάβει εγω λόγω του ότι οδηγώ, με ρωτάνε που είμαι, τι κάνω, τι πρόγραμμα έχω για την υπόλοιπη μέρα, όχι βασικά για να με ελέγξουν, από συνήθεια και περιέργεια. Αλλά εγώ πνίγομαι, δεν θέλω να λέω αναλυτικά που, πως, πότε , κυρίως γιατί βαριέμαι αλλά γιατί είναι σπαστικό, είμαι 38 χρονών γυναίκα, ελεύθερη, αυτόνομη και θέλω και την απομόνωση μου.. Λίγο έχει ξινίσει η αδερφή μου που της έκοψα τον αέρα με τα εκατό τηλεφωνήματα την ημέρα, λίγο έχει ξινίσει η μανα μου που της έβαλα τις φωνές γιατί μου παρουσιάζει διαρκώς νεες δουλειές και επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια, ουφ, θέλω τον προσωπικό μου χωροχρόνο! Θέλω να είμαι στο σπίτι μου χωρίς να τους έχω έγνοια! Μπορώ?