ναι, Τζινάκι , είναι σε ανεκτά επίπεδα ο πόνος, ήρεμα θα κοιμηθώ μάλλον και πολύ χαίρομαι!
Printable View
ναι, Τζινάκι , είναι σε ανεκτά επίπεδα ο πόνος, ήρεμα θα κοιμηθώ μάλλον και πολύ χαίρομαι!
Κορίτσιαααααααααααααααα!!!! !!!! Τι να πω; I'm simply irresistible!!! :lol: Μόλις με πήραν τηλέφωνο και την πήρα τη δουλειά!!!!! Ξεκινάω τη Δευτέρα part time για αρχή και απ'ότι μου είπαν μάλλον θα γίνει full time!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! !!!!! :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing:
Αν και για να είμαι ειλικρηνής ένιωθα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να την χάσεις αυτή τη δουλειά χαρά μου! Στο είπα ο Θεός δεν ξεχνάει τους καλούς και χαρούμενους ανθρώπους! Είδες Τζίνα μου τώρα που ήρθαν τα δύσκολα, τώρα που θα είχες πρόβλημα με την ασφάλεια σου που έλειγε και με τις ινσουλίνες σου, τώρα βρέθηκε και η δουλειά σαν από μηχανής Θεός!!! Και τι δουλειά! Με διευθύντρια διαβητική και συνάδερφο με βαριατρικό! Μα πραγματικά αυτό δεν είναι τύχη είναι πεπρωμένο ;)
Και όμορφα αγόρια ακούω.,.... χμμμμ άντε να βρεις και ένα καλό και άξιο παλικάρι να σε τακτοποιήσουμε εντελώς χιχιχιχι.
Εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο εργασιακό περιβάλλον και σύντομα όταν θα έχεις πάρει και εσύ το κολάι να σου βγει και το full time!
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κορίτσιαααααααααααααααα!!!! !!!! Τι να πω; I'm simply irresistible!!! :lol: Μόλις με πήραν τηλέφωνο και την πήρα τη δουλειά!!!!! Ξεκινάω τη Δευτέρα part time για αρχή και απ'ότι μου είπαν μάλλον θα γίνει full time!!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
Συγχαρητήρια κ καλή αρχή!!!!!!!!!!
Tζινα μου τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!πολυ χαιρομαι!το πιο ωραιο ειναι οτι το γραφειο εχει ωραια θεα....Καλη τυχη σε ολα τα επιπεδα!κ φουλ ταιμ,με μαναρι κ οτι αλλο....
Γιωτα κ εσυ καλα εισαι απο οτι διαβαζω,ειδα κ φαγακι κ οχι νεροβραστα.
Ελι μου που τι του κανεις συνεχεια του κακομοιρη του αντρα σου...τον εψησες τον ελιωσες....Ευτυχως περαστικα....
Μαλλον προβλεπω να φαω μεγαλη πικρα στη Σαλονικη...Εγω δεν εχω πολυ χοντρα ρουχα.....θα βαζω 5 ενα πανω στο αλλο κ ας μην εχω ξαναφορεσει 2 ρουχα μαζι...πολυ κρυο παντως δειχνει,θα δουμε.Πολυ πολυ δεν θα βγουμε απο το σπιτι!Ντελιβερι πιστευω να κανουν!
Γλαύκη αύριο θα ταξιδέψεις;
ΧΑ ΧΑ δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thum bup:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τσα! Εδώ είμαι κι εγώ. Πριν λίγο γύρισα. Δεν ξέρω ακόμα αν την πήρα τη δουλειά γιατί θα με πάρουν τηλέφωνο. Όλα πήγαν καλά. Για την ώρα τους ενδιέφερε να καταχωρώ τα voucher τα αποκόμματα δηλαδή των αποστολών και παραλαβών τα οποία μαζεύονται σε ντάνες και δεν προλαβαίνουν να τα καταχωρήσουν. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν δεν το γνωρίζω αλλά μοιάζει λίγο με την access που γνωρίζω και σε συνδυασμό με το τυφλό σύστημα μπόρεσα να το δουλέψω. Μου έδειξε μία ευγενέστατη κοπέλα, συνονόματή μου, η οποία, άκου τώρα, έκανε διαμερισματοποίηση στομάχου πριν 1 χρόνο και έχει χάσει 60 κιλά! Μου λέει η αδερφή μου δεν παίζεσαι, η διευθύντρια διαβητική, η κοπέλα που σε ενημέρωσε με βαριατρικό χειρουργείο, όλη σου τη ζωή εκεί μέσα τη συνάντησες; :lol: Κρατούσα σημειώσεις σε ότι μου έλεγε κι έτσι δε χρειαζόταν να μου επαναλαμβάνει τα ίδια. Με άφησε για μία ώρα περίπου και καταχώρησα και μόνη μου. Αλλά το καλύτερο όλων είναι ότι πίσω από το γραφείο που καθόμουν είχε ένα μεγάλο τζάμι και έβλεπα έναν μεγάλο χώρο στον οποίο συγκέντρωναν όλα τα δέματα οι κούριερ. Λαοθάλασσα! 10-15 άντρες κούριερ, μερικοί ήταν μανάρια, να πηγαινοέρχονται. Οπότε στην κυριολεξία μου άρεσε το περιβάλλον εργασίας!:lol: Νομίζω ότι τα πήγα καλά και τώρα περιμένουμε....
Break, Γλαύκη και Lessing σας ευχαριστώ πολύ. Βρε κορίτσια θέλω να κοιμηθώ κι η χαρά δε με αφήνει!! :lol::lol:
Συγχαρητήρια και από τις δυο μας! ʼφησέ την εσύ.... :eureka:
Ευχαριστώ. ʼβα μου παρόλο που κάνει νύστα δεν μπορώ να κοιμηθώ! :lol:
Τζίνα συγχαρητήρια για τη δουλειά! ;)
Γιωτούλα περαστικά και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι!
ʼβα και Γλαύκη απ'ότι κατάλαβα επισκέπτεστε τη Ναταλία. Καλά να περάσετε κορίτσια!
Και σε όλες καληνύχτα και καλό ξημέρωμα! :love:
Welldah σ'ευχαριστώ. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Έκανε νύχτα τελικά Βουτσερίνα ε;
Καληνύχτα με χαμόγελα πλατιά!:roll:
Τρέχω όσο μπορώ Ναταλία μου αλλά δε γίνεται να σε φτάσω! Μ'αρέσει το Βουτσερίνα αλλά δεν το καταλαβαίνω, αν μπορείς κατέβα λίγο προς τα μένα για να μου το εξηγήσεις. :lol: