(εγώ) Νέα προσπαθεια μπορω να το πω ΠΑΛΙ; εκανα λαθος παλι;
Printable View
(εγώ) Νέα προσπαθεια μπορω να το πω ΠΑΛΙ; εκανα λαθος παλι;
Πόσα πάλι θα πεις ακόμα μια ζωή κ σήμερα
Θα το πω καμια 500ρια φορες ακομα χαχαχ
σου συνιστω να μην τα βλεπεις ελις :P
Κούκλα όλοι κουβαλάμε ένα συναισθηματικό φορτίο είναι το άθροισμα των αποτυχιών μας εσύ είσαι δεκαεννιά προσπάθησε μέχρι τα τριάντα όπου επιτυχείς αποτύχεις θα έχεις εμπειρία στη ζωή να κανεισ μία διαδρομή κι αν θεσ μετά παράτησε τα τώρα δε δικαιολόγησε είσαι πολύ μικρή ακόμα τώρα ξεκινασ κ μην ξεχνάς είναι μαραθώνιος η ζωή
αν αναφερεσαι σε μενα ειμαι 24, ηδη εχω φαει καποια χαστουκια
σιγουρα εχω δρομο
αλλα χωρις αντοχες πως να προχωρας, το θεμα ειναι να τα πηδας τα εμποδια,οχι να μενεις εκει
Έτσι πρέπει να γίνεις είναι η αποθέωση της γυναίκας το βίντεο νομίζω
https://youtu.be/1zk0ToEA8sY
κανε μου λιγακι.......λαααααααααιιιιι� �ιιιιιιιιιιιιιk.................
Με βασανίζουν οι μπάτσοι θα έλεγα να κόψουν τις μαλακιεσ γτ ξέρω πως δουλεύουν πως σκοτώνουν κλπ κρίμα είναι να φρικαρουν όλοι δείχνω καλό πρόσωπο κ δε μιλάω ακόμα λίγο θα περιμένω μετά θα τα πω
τελικα η πιστη καπου ειναι δυναμη μεσα στην αδυναμια μας?
Κουφάλες όταν δούλευα εγώ εσείς καθοσασταν τώρα που δουλέψατε εφτά χρόνια βγάλατε πρόβλημα κανονικά δεν έπρεπε να σας πω αλλά διατροφή μαγνήσιο κ βιταμίνη ντε αυτά ξέρω
γιατι μας παρακολουθουν?
Μάλλον μπου αλλά ψυχραιμία δε θεσ να μάθεις πως δουλεύουν οι μπάτσοι
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Η μια 19 και η άλλη 24 χρονών??
Τι θέλετε εδώ?
Βάλτε στόχους άμεσα! Κάνετε κάθε μέρα οτιδήποτε που οδηγεί σ αυτούς τους στόχους! Και ανθρώπους κατάλληλους δίπλα σας ιδίως για να σας τραβάνε από το αυτί άμα βγαίνετε εκτός στοχου!
Η εμπειρία της ζωής σας τα λέει αυτα μέσω εμού που είδα πολλά στη ζωή μου και θέλω να βοηθήσω κόσμο να μην πάθει ποτέ ότι έπαθα εγώ. Γι αυτό δεν κάνει να μπαίνετε άλλο εδω.