εγώ λόγω δυσκολίας στην κίνηση έχω συγχωροχάρτι για τις δουλειές του σπιτιού, αξεσκόνιστα παντού αλλά τι να κάνω, με συγχωρώ! αν αύριο νιώθω να με τσιμπάνε λιγότερα τα ραμματάκια, θα κάνω καμία τακτοποίηση...
Printable View
εγώ λόγω δυσκολίας στην κίνηση έχω συγχωροχάρτι για τις δουλειές του σπιτιού, αξεσκόνιστα παντού αλλά τι να κάνω, με συγχωρώ! αν αύριο νιώθω να με τσιμπάνε λιγότερα τα ραμματάκια, θα κάνω καμία τακτοποίηση...
monahoiot σε ευχαριστω για το αρχειο λατρευω τις παλιες ελληνικες ταινιες!!!!
παρακαλώ alma libre, σπιτικό ποπκορν και ελληνική ταινία, μια χαρά!Quote:
Originally posted by Alma libre
monahoiot σε ευχαριστω για το αρχειο λατρευω τις παλιες ελληνικες ταινιες!!!!
Μόλις μπήκα σπίτι. Πολύ κρύο κάνει, ξεπάγιασα. Φόρεσα δύο καλσόν μαζί και πάλι τα πόδια μου ήταν πάγος. Πήγα για περπάτημα και πέρασα από το σπίτι της μητέρας μου που ετοιμαζόταν να πάει σούπερ μάρκετ. Μου είπε αν θέλω να πάω μαζί της και φυσικά πήγα. Έτσι ψώνισα κι άλλα διάφορα που ήθελα εκτός από αυτά που μου έφερε η αδερφή μου και τώρα είμαι πλήρως ψωνισμένη!! :lol:
Γιώτα ξέχασα να σε συγχαρώ για το κιλό που έχασες (μη διαβάζεις εσύ Ναταλία). Του κούνησες το μαντήλι του κιλού όταν έφευγε;
Καλησπερα! Συγχαρητηρια τζινα μου για την δουλια!
Εγω σημερα ειδα τον χαμηλοτερο αριθμο που ειδα στην ζυγαρια μου μεχρι τωρα! Τοσο καιρο ημουνα μεταξυ 92,7 και 93,2 αλλα σημερα ειδα το υπεροχο 91,5!!!!!!!! Φυσικα δευτερα εχω ραντεβου στην διατροφολογο του νοσοκομειου και θα δω εκει τι γινετε με την ζυγαρια ακριβειας.
Ευχαριστώ πολύ Πωλίνα. Μπράβο για το κιλάκι που έχασες, σημαίνει ότι κάνεις σωστή διατροφή και αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα ξεπεράσεις και τα κιλά που σου έχουν επιτρέψει να πάρεις με την εγκυμοσύνη.
Προσπαθω οσο μπορω καλη μου. Δεν θελω να παρω πολλα αλλα ταυτοχρονα θελω το μωρο μου να μεγαλωνει σωστα. Και θελω στο γαμο της αδελφης μου να ειμαι μοντελο!
Κορίτσια προσοχή με τα κιλά που εκσφενδονίζετε μην μας χτυπήσουν σε κάνα κεφάλι και έχουμε θύματα!!!:lol::lol::lol:
Το ντεζιροτόπικ από σήμερα είναι τουλάχιστον 2 κιλά ελαφρύτερο ωωωω τι ευτυχία!!!!
Μπράβο Πωλίνα μου για την προσπάθειά σου και για την απώλεια ;) με προσοχή όμως όπως λες και εσύ για να μεγαλώνει σωστά και το βλαστάρι σου! Πολλές γυναίκες που γνωρίζω έχουν καταφέρει εν καιρώ εγκυμοσύνης να χάσουν κιλά και να έχουν και μία κανονικότατη εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα και το παιδάκι τους γεννήθηκε υγιέστατο. Και εγώ θέλω να συζητήσω με τον διαιτολόγο μου τα περί κιλών μου και εγκυμοσύνης γιατί δεν σας κρύβω ότι στα κιλά που είμαι η σκέψη μίας επερχόμενης εγκυμοσύνης αν και θεμιτή με φοβίζει.... Δεν θέλω να επιβαρύνω με περισσότερα κιλά τον εαυτό μου, ήδη αυτά που κουβαλάω με ζορίζουν...
Πωλίνα, συγχαρητήρια :thumbup::thumbup: Τραβάμε μπροστά ολοταχώς, μωράκι έρχεται, κιλάκι φεύγει! Ο τέλειος συνδυασμός!
Έχω ξυπνήσει από τις 5 το πρωί, δεν έχω κοιμηθεί μεσημέρι, κι αν υποψιαστώ ότι ράμματα και ώμος δεν θα μου επιτρέψουν να βυθιστώ ήρεμα στην αγκαλιά του Μορφέα, θα σβουρλιστώ! :barfy:
Ήρθε και η θεία μου και έφερε σπανακόπιτα λες και ήταν βαλτή, τωρα που το σπανάκι απαγορεύεται δια ροπάλου! :lol:
'Ηρθε και η άλλη θεία μου και μου είπε ότι έγινα σκελετός μεν, κούκλα δε! χιχι, το Κρητικό σόι μου έχει πιασίματα όπως καταλαβαίνετε και κυρίως τα έχει σε εκτίμηση, όπως και εγώ άλλωστε! :smilegrin:
γιωτα δεν λες ευτυχως που οι θειες δεν ηρθαν παρεα με καμια σακουλα σπορακια????
:smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by eleni198621
γιωτα δεν λες ευτυχως που οι θειες δεν ηρθαν παρεα με καμια σακουλα σπορακια????
καλά δεν λες! να το δω και αυτό και τι άλλο! Τα ύστερα του κόσμου!
Γιώτα σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ άυπνη είμαι.... Σήμερα σηκώθηκα στις 11, ξανακοιμήθηκα στις 19.00 και ξύπνησα στις 22.00 από το κόκερ που έκλαιγε γιατί είχα αργήσει να τους βάλω φαγητό! Τέτοια ώρα που ξύπνησα αναρωτιέμαι αν αύριο θα έχω σηκωμό οέο!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Τζίνα πολύ γέλιο η φωτογραφία!
Το καλό που σου θέλω να κοιμηθείς νωρίς απόψε!
Έχεις και δουλειά την Δευτέρα και πρέπει να μου είσαι φρέσκια χιχιχιχι εεε όχι και να κάνουμε τη νύχτα μέρα!
Ζήλεψα πάρε και από εμένα μία!