Εντάξει βρε, μέχρι τις 14.30 που πρέπει να φύγω από το σπίτι τη Δευτέρα θα έχω ξυπνήσει!!! Και για καλό και για κακό δεν θα πάω στην τουαλέτα πριν φύγω! :lol:
Printable View
Εντάξει βρε, μέχρι τις 14.30 που πρέπει να φύγω από το σπίτι τη Δευτέρα θα έχω ξυπνήσει!!! Και για καλό και για κακό δεν θα πάω στην τουαλέτα πριν φύγω! :lol:
Γεια σας κοριτσια απο το Ναταλοσπιτο!Οι 3 χαριτες με πυζαμες....Η συνεχεια μετα....
Ουουυυυυυ πιτζάμα πάρτι γουστάρωωωωωωω :thumbup:
Μάκια μάκια στις τρεις χάριτες τις πυζαμοφορεμένες!!!
Πάω για νανάκια, αύριο έχει βόλτες και καφέδες η μέρα και θέλω να είμαι φρέσκια :bigsmile:
Φιλιά και όνειρα γλυκά Ντεζιρόκοσμε!!!!
Καληνύχτα Eli και καλή ξεκούραση.
Μπυτζάμα πάρτυ με τρίδυμο Γλαυκόκαλτσο!Την καληνύχτα μας σε όσες γέρνουν να κοιμηθούν...Εμείς έχουμε ακόμα πολλά να πούμε και να φάμε...
http://img641.imageshack.us/img641/3468/p1200280.jpg
Ωραία καλλιτεχνική φωτογράφιση πατούσας. Θα μπορούσε να είναι και διαφήμιση κάλτσας, οι κάλτσες και τα κεριά, μας φέρνουν πιο κοντά!
Αχ, λίγωσα βραδιάτικα!Μα επιτρέπεται να μπαίνουν τέτοιες φωτογραφίες στο eating disorders; :lol: Μία που τα είδαμε και μία που θα τα εξαφανίσετε!
Αίσχος!Παρακαλώ να επέμβει ένας moderator ΠΑΡΑΥΤΑ!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μα επιτρέπεται να μπαίνουν τέτοιες φωτογραφίες στο eating disorders; :lol:
Αυτήν τη στιγμή τα μπρόκολα,τα καρότα,τα κουνουπίδια,τα κολοκυθάκια τα νερόβραστα βρίσκονται σε κατάσταση ημιεξαφάνισης προς ολοσχερή βεβαίως βεβαίως!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Μία που τα είδαμε και μία που θα τα εξαφανίσετε!
Αλλά τα κεριά κεριά! Κοίτα καλέ μην τα φάτε κι αυτά! :lol:
Μπα...Είχαμε ψιλοτσιμπίσει κάτι νωρίτερα...
Τζινάκι,μια που δεν κοιμάσαι ούτε εσύ,δεν έρχεσαι από το city σου να κάνουμε sex?
Μόλις έφαγαν τα μάτια μου ψάρια και η κοιλιά μου περίδρομο!
Μην κοροϊδεύεις, θάθελες να σε κάνει ο Θεός σαν μία από αυτές; Όσο για το σεξ πάω και στην Αλάσκα σε ιγκλού, σε σένα δε θα έρθω;