Κοπελιες πλακα μας κανετε με τις πιτσες σημερα???
Printable View
Λέω να καθιερώσουμε την 17η Ιουλίου ως παγκόσμια ημέρα της πίτσας και να την γιορτάζουμε κάθε χρόνο! :lol: Σοκολατίτσα σε βλέπω, τρως ηλιόσπορο! :lol: Κούκλες πάω να ξαπλώσω γιατί σέρνομαι, καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση, φιλάκια.
Quote:
Originally posted by lila198621
Να ξερες μονο τι διάβασα!!!!!!!!!!!!!!!!:starhit:
Καληνύχτα Τζινάκιον! Καλή ξεκούραση :)
Και εγώ βλέπω ʼρχοντα των Δακτυλιδιών και έχω φάει κόλλημα γιατί είναι η έκδοση με τις κομμένες σκηνές. Έχω φάει φλασιά γιατί είναι σα να βλέπω άλλη ταινία!
Λιλάκι κάνουμε πλάκα με την πίτσα γιατί σήμερα η Έλενα μας κέρασε πίτσα από τα χεράκια της και ήταν πολύ νόστιμη :D
τα περασε τελεια αλλα τελικα δεν μεινανε θεσσ αλλα στη μεθωνη
και ακομη τελεια περναει γιατι αυτος δε λεει να φυγει και ολο τα αναβαλει για να την χορτασει (σιγα μην χορτενοντε αυτα τωρα)
οσο για τη πρακτικη κοριτσια ολο το πρωι τρεχαμε για τα χαρτια φαντασου δλδ να γινοτανε και προσληψη κανονικη τι τρεξιμο θα ριχναμε !
Τι ειχατε συναντηση????ποιες ποιες???καταραμενη ξενιτια.καληνυχτα τζινακο!!!!
Καλά ντε τα άφησα κάτω αφού τα χειλη μου άπο το αλατι έγιναν μαραζωμένα:lol:
Καλή ξεκούρση κ όνειρα γλυκά!!!!
Πάω να πλύνω κ εγώ τα πιάτα ααααχ κ να είχα ένα πληντύριο πιάτων
Καλλιόπη καλώς δέχτηκες τη κόρη κ καλή αρχή στη πρακτική!
εγω την εφτιαξα μονη μου παντως!
Καινεγω πιτσα εφαγα σημερα!
Πλακιζω δεν εφαγα πιτσα!!
Κοριτσακι να τα πουμε στις 2 γιατι απο Wood Green θα πρεπει να αλλαζω στασεις και θα αργησω..
Να τα πουμε στο Hammersmith tube εξω απο τα Starbucks?
Καλλιόπη μου η πρακτική απαιτεί περισσότερη γραφειοκρατία από μία κανονική δουλειά. Ααααχ αυτά τα νιάτα και οι έρωτες, όμορφα πράγματα!
ευχαριστω σοκολατιτσα!
Break μου εμεις παλι που εχουμε πλυντηριο πιατων, στο χερι τα πλενω! Μιας και θελω πρωτα να τα ξεβγαλω και μετα να τα βαλω στο πλυντηριο, δεν τα πλενω αμεσως να τελειωνω!; Χαχαχαχα
Παω σουπερ μαρκετ σε λιγο με την αφη και εχω ετοιμαστει λες και θα βγω βραδυ!! Καθομαι και βγαζω φωτο..
Μιλαμε βαριεμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!
Επλυνα ολα μας τα ρουχα απο την βαρεμαρα! Και ελεγα να τα παω πρωτα ετσι στη μαμα μου αλλα κοιταξτε που με εφερε η βαρεμαρα!!!
θελει να παμε μαζι τη πρωτη μερα λετε να με βαλει να κανω και τη πρακτικη εκτος απο το διαβασμα που εριξα????
Αχ κορίτσια μου επιτέλους έβγαλε δροσούλα! Τι ευτυχία! Έχουμε ανοίξει μπαλκονόπορτες μπρος πίσω και επιτέλους φυσάει δροσερό αεράκι, τι ανακούφιση!!!
Καλές δουλίτσες Ελενάκι μου :)
Αχ μακαρι να βρω καμια δουλιτσα οσο καιρο περιμενω να φυγω.να βρεθω με κοσμο σε ενταση σε τζερτζελο βρε αδερφε.να με κερασει και κανενας καμια πιτσα.αποφασισα να ζησω για λιγο αστατη ζωη γιατι η πολυ σοβαροτητα με εβλαψε οπως φαινεται.
Να βρεις δουλίτσα να βγάλεις λεφτάκια και την πίτσα θα την κεράσουμε εμείς Λιλάκι μου ;), τότε θα μπορείς να έρθεις και στα μέρη μας να σε γνωρίσουμε επιτέλους!
Ζήσε ανάλαφρα και ανέμελα τώρα που μπορείς και άσε τις σοβαρότητες για αργότερα αφού σε βαραίνουν. Στο κάτω κάτω τα φοιτητικά σου χρόνια δεν τα χάρηκες όπως έπρεπε, κάποια στιγμή πρέπει να ζήσεις και εσύ την ανεμελιά και την χαλαρότητα των νιάτων ;)
Αλλιως την εννοουσα την...πιτσα.μολις η μπιρι τσιμπησει τη συνταξη την αλλη μερα θα ειμαι αθηνα κοπελιες.εχουμε καιρο ακομα δηλαδη.
Αααα από αυτή την πίτσα δεν μπορούμε να σε κεράσουμε Λιλάκι γιατί δεν διαθέτουμε τα προσόντα :lol:
Κοριτσακι δεν ησουν μαζι μας παλιοτερα που ειχαμε τις εβδομαδες μας κ αυτο το τοπικ απο τη σελ 726 μεχρι την779 ειχε βασιλικη χαρη!Μπες κ διαβασε μονο το τι εγινε το πρωτο βραδυ.Τωρα τα ξαναδιαβαζα κ λυθηκα στα γελια.Ναταλια Τζινα Αβα κ η μεγαλειοτητα μου στα μεγαλα κεφια τους!
Παιδια λεω το τελευταιο μου γευμα να ειναι πιτσα κ μετα μια σοκολατινα!
Ελι πονηρο μυαλο να ερθει στην Αθηνα λεει το κοριτσι.Το υπονοεις εσυ?
Εμενα το τελευταιο μου γευμα ηταν ενας σιχαμερος νεροβραστος αναλατος φιδες τον οποιο δεν ακουμπησα και ενα γιαουρτακι με λιγα λιπαρα το οποιο ξεσκισα.
Ανοιξα κ εγω Ελι κ μπηκε μια νυχτεριδα!
Σας αφήνω κουκλίτσες να συνεχίσω την ταινία μου και μετά νανάκια! Όνειρα γλυκά και ανάλαφρα σε ολες μας! Καληνύχτα :kiss:
Quote:
Originally posted by -wow-
Παω σουπερ μαρκετ σε λιγο με την αφη και εχω ετοιμαστει λες και θα βγω βραδυ!!
:shocked2:είναι εκει τέτοια ωρα ανοιχτα τα σουπερ μαρκετ????
Καληνυχτα και απο εμενα.παω να ονειρευτω κανενα πιτσαδορο με τοσες γκουχου γκουχου πιτσες αποψε.
Quote:
Αχ μακαρι να βρω καμια δουλιτσα οσο καιρο περιμενω να φυγω.να βρεθω με κοσμο σε ενταση σε τζερτζελο βρε αδερφε.να με κερασει και κανενας καμια πιτσα.αποφασισα να ζησω για λιγο αστατη ζωη γιατι η πολυ σοβαροτητα με εβλαψε οπως φαινεται.
κ πανω που θα σου έλεγα να σε κεράσω εγώ πίτσα όταν έρθεις Αθήνα!
Αγαπητή μου Φτουτάτη μάλλον είσαι πιο αθώα και από εμένα ακόμη! Εγώ έπιασα ξεκάθαρο υπονοούμενο χιχιχιχι εκτός και αν ονειρεύομαι εγώ "πίτσες" και μπερδεύτηκα :lol:
Όσο για την νυχτερίδα προσοχή να μην μεταμορφωθεί σε βρυκόλακα βαμπιράκι χιχιχιχιχι
Quote:
Αλλιως την εννοουσα την...πιτσα.
................αλλά εσύ εννοούσες άλλη πίτσα..............!!!!!!!!!!!
κορίτσια πως θα ποστάρω ένα μνμ με διπλό quote???
Καληνύχτα και πάλι αλαλουμένιες :D
Καταλάβατε τι ήθελα να ρωτήσω?
ΑΛΛΗ... Πιτσα... Γλαυκη ΑΛΛΗ
Quote:
Originally posted by Eli
Καληνύχτα και πάλι αλαλουμένιες :D
ονειρα γλυκά!!!!!
Καληνυχτα κοριτσια!νυσταζω κ εγω πολυ....
Διάβασα τα μηνύματά σας και χάρηκα.. Ιδίως με το δικό σου, κοριτσάκι! Είναι πολύ σπουδαίο να σου αρέσει η δουλειά σου και ο χώρος στον οποίο την εξασκείς, πίστεψέ με! ʼσε που την Πέμπτη θα απαλλαγείς και από ότι σε βαραίνει, οπότε, ποιος σε πιάνει!
Δε μπορώ να κοιμηθώ, κορίτσια, εξαιτίας αυτού του τραγουδιού: http://www.youtube.com/watch?v=bUWKD...eature=related
Πήγαμε με το παρεάκι σε μια συναυλία και μου το αφιέρωσε. Μου τόνισε ότι εννοεί κάθε του λέξη.. Τον ρώτησα, για μένα είναι αυτό; Ναι, λέει και θέλω να το προσέξεις.. Ξαναρωτάω ανόητα, σίγουρα; Δε θα το συζητήσω, απάντησε και έμεινα να χάσκω.. Μετά, αφού είδε την αμηχανία μου με αγκάλιασε από τον ώμο και έλαβε τέλος η σκηνή. Τώρα, είμαι στον υπολογιστή και δεν το βλέπω να κοιμάμαι...
Σε μεγάλο προβληματισμό με βάζεις παρεάκι, και ας μην το ξέρεις.. Με σκοτίζεις και ας μη το θέλεις....
Πόσο πολύ θα ήθελα να ερωτευτώ.. Να αγαπήσω αληθινά, να θαυμάσω, να χαρώ πραγματικά με την παρουσία ενός ανθρώπου δίπλα μου.. Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς δεύτερες σκέψεις..
Θα ήθελα να έχω έναν άντρα δίπλα μου και να είμαι σε θέση να του αφιερώσω το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=qmfdzY9KGpA
Να το εννοώ και να μην τρομάξει, μη φύγει..
Quote:
Originally posted by Ava
Πήγαμε με το παρεάκι σε μια συναυλία και μου το αφιέρωσε. Μου τόνισε ότι εννοεί κάθε του λέξη.. Τον ρώτησα, για μένα είναι αυτό; Ναι, λέει και θέλω να το προσέξεις.. Ξαναρωτάω ανόητα, σίγουρα; Δε θα το συζητήσω, απάντησε και έμεινα να χάσκω.. Μετά, αφού είδε την αμηχανία μου με αγκάλιασε από τον ώμο και έλαβε τέλος η σκηνή. Τώρα, είμαι στον υπολογιστή και δεν το βλέπω να κοιμάμαι...
Σε μεγάλο προβληματισμό με βάζεις παρεάκι, και ας μην το ξέρεις.. Με σκοτίζεις και ας μη το θέλεις....
Αβουλίνι όταν είχα πρωτο διαβάσει για το παρεάκι σε είχα ρωτήσει εαν είναι κάτι παραπάνω απο ένα απλό παρεάκι, δεν ξέρω αλλά έχω ενα feeling...............
α αβουλινι νυχτερινο κατσε να ακουσω τα τραγουδια που εβαλες και ερχομαι για συζητηση!
Σοκολατίτσα μου, μέχρι χθες το παρεάκι έλεγε σε παρέα πόσο όμορφα περνάμε οι δυο μας και ότι αν ένιωθε ότι ξεπερά τα όρια, τότε θα απομακρυνόταν. Νιώθει άνετα μαζί μου και γι' αυτό είναι δίπλα μου, αυτό έλεγε. Εγώ ήμουν αυτή που πάντα σκεφτόμουν διπλά και τριπλά και γι΄αυτό τώρα ξενυχτάω..
Μετά από αυτή την αφιέρωση το μόνο που ζήτησα ήταν να μείνω μόνη, να σκεφτώ. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι, πάλι εγώ θα είμαι αυτή που θα προβληματίζεται..