Ξέρεις τι με έκανε αυτή???? Με έβγαλε από τα ρούχα μου!!!
Printable View
Δεν ειναι ψευτοηθικη,ειναι πραγματικος ηθικος κανονας οτι δεν πρεπει να πηγαινεις με τους συντροφους των φιλων σου.
Αν το εκαναν αυτο σε εσας θα ανοιγατε θεματα εδω και θα κλαιγοσασταν για το κακο που σας εκανε η φιλη σας.
Εντάξει θα προτιμούσα να χα μια φίλη σαν την δελφίνι και ας ''μου έκλεβε τον γκόμενο'' παρά την φίλη της............στανταρ αυτό......γυναίκες ηθικολόγες μου θα με δηλητηρίαζαν δεν θα θελα...........
Καλα ενταξει :D
Αυτος της τα εριξε ομως, αυτος της κολλουσε και μαλιστα μπροστα στην κοπελα του. Και η εν λογω κοπελα ειχε αλλους 2 παραλληλα, και μετα απο λιγο καιρο τους παρατησε και τους 3 και παντρευτηκε αλλον.
Ο τυπος αυτος δεν ηταν ο ερωτας της ζωης της να πουμε οτι πληγωθηκε...
καλα χαμος στο ισιωμα. εδω οι αλλοι σκοτωνουν κοσμο και δεν εχουν ενοχες και το δελφινι αυτομαστιγωνεται για 20 και βαλε χρονια γτ η ιστορια με τον γκομενο της φιλης της την γνωριζουμε απο το 2012.
Να σας πω βρε παιδιά όλο αυτό το σκηνικό με τους παλαιοημερολογίτες , που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου, που τους έβρισα και που αυτοί ήτανε τόσο παλιάνθρωποι και όλα αυτά, πιστεύω ότι ήτανε ένα σοβαρό κομμάτι στην ζωή μου και αρκετά δύσκολο για μένα που δεν είχα συνηθίσει στις δυσκολίες και όλα μου έρχονταν εύκολα στην ζωή μου και ήτανε λογικό κατά ένα μέρος να με επηρεάσει. Εσείς δεν έχετε την ίδια γνώμη??? Εγκλωβίστηκα για τόσα χρόνια.
Να σου πω την αλήθεια και εγώ αυτήν την άποψη έχω και στενοχωριέμαι που έγινα ΣΚΑΤΑ σαν αυτούς για αυτό και αυτομαστιγώνομαι.
Καμιά δουλειά δεν είχα ελεύθερη κοπέλα να μπω στο ζευγάρι, αλλά με μπλέξανε και ήταν το όλο θέμα τόσο σατανικό που δεν κατάλαβα πως μπλέχτηκα εκείνη την εποχή.
Έλα τώρα που θα γράψεις περί δικού μου ψευτο-φεμινισμου... εσύ αναφέρθηκες σε «ανήθικη» πράξη της δελφίνι αποδίδοντας χαρακτηρισμούς. Κανείς δεν επικροτεί την πράξη της ως προς το μέρος της προδοσίας απέναντι στη φίλη της, εννοείται πως δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν, όπως και δεν μου άρεσε όταν μου το έκαναν και φυσικά καταστράφηκε η φιλία μας που ήταν φιλία 20ετίας και φυσικά την ξέχεσα όμως εκ των υστέρων κατάλαβα πως δεν ήταν η μόνη υπεύθυνη γι' αυτό, γιατί αν ο άνθρωπος αυτός με αγαπούσε πραγματικά δεν θα υπέκυπτε σε όποια πρόκληση προφανώς είχε ροπή σ' αυτό ή δεν ήμουν το καλύτερο του. Κι όπως λέει και το δελφίνι, χάρη της έκανε, την γλύτωσε απο έναν μ....κα. Κανονικά να την ευχαριστεί θα έπρεπε που τον ξεσκέπασε. Όλα τ' άλλα είναι του εγωισμού μας θέματα. Εγώ όταν αγαπάω έναν άνθρωπο, δεν έχω μάτια για άλλον, ούτε παρασύρομαι. Αν λοιπόν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας ήταν άλλοι π.χ αν μια γυναίκα ήταν «το μήλον της έριδος» μεταξύ δύο αντρών, το πιο πιθανόν να την είχαν βγάλει κ...λα που έπαιξε και με τους δύο και να είχαν γίνει best friends. Μου έχει συμβεί και αυτό. Είναι άλλο πράγμα να μην της μιλάει η φίλη της επειδή δεν συμπεριφέρθηκε ως φίλη και είναι άλλο πράγμα να στιγματίζεται και να χαρακτηρίζεται ως «ανήθικη» για αυτή της την πράξη απο ένα σύνολο ανθρώπων. Ένας σωστός σύντροφος δεν θα άφηνε ποτέ τέτοια περιθώρια, στην τελική εκείνη ήταν αδέσμευτη κι αν δεν ήταν το δελφίνι θα ήταν κάποια άλλη. Και ναι, έχει άμεση σχέση με το θέμα μας γιατί καταδεικνύει το πως αντιμετωπίζεται η γυναίκα κοινωνικά και δη μέσα σε τέτοιους συντηρητικούς χώρους όπως αυτοί της εκκλησίας.
@novia
Κοιταξε δε θα απολογουμαι για μισογυνιστικα πραγματα που ΔΕΝ ειπα,επειδη εχεις κομπλεξ και βλεπεις μισογυνισμο παντου.
Η ουσια ειναι οτι καμια σας δε θα ανεχοταν να παει μια φιλη σας με ενα αγορι σας no matter what.Εννοειται πως το αγορι της αλλης επρεπε να ειναι πιστο,αλλα στο φορουμ με την δελφινι μιλαμε οχι με το ζευγαρι.
Ολα τα αλλα τα λετε απο αντιδραση,για να εχετε κατι να πειτε,λογω ενος δηθεν φεμινισμου και δεν τα εννοειτε.