καιτη, χιλια μπραβο, φτου φτου φτου!!!!
κουκλαρα-αλλα ετσι κ αλλιως ησουνα,θυμαμαι κ την πρωτη φορα που ειχες βαλει φωτο, παλι δε μπορω να μην αναφερω τα χαμογελαστα ματια σου....
Printable View
καιτη, χιλια μπραβο, φτου φτου φτου!!!!
κουκλαρα-αλλα ετσι κ αλλιως ησουνα,θυμαμαι κ την πρωτη φορα που ειχες βαλει φωτο, παλι δε μπορω να μην αναφερω τα χαμογελαστα ματια σου....
Κατερίνα συγχαρητήρια! Έχεις γίνει πραγματικά αγνώριστη. Τώρα φάνηκε η ομορφιά σου! Βλέποντας το αποτέλεσμα τολμώ να πω ότι άξιζε τον κόπο όλη η ταλαιπωρία που πέρασες και η προσπάθεια που έκανες. Q σου λεβέντη'μ!:lol:
εισαι κουκλαααααα!!! κ το φορεμα υπεροχο! κ ουτε χαλαρωση! μπραβοοο σου.κ το χαμογελο το καλυτερο απο ολα! φτου σου! χιχιχι
Κατερινα συνχαρητηρια για το αποτελεσμα ευχομαι οτι καλυτερο.
0υαου!!!!Και κομψη κ μαμα κ σεξυ!!!!!!!!!!:kiss:
καλημερα..εγω ειμαι νεα εδω αλλα βλεπω μια τεραστια αλαλγη.Μπραβο σου καιτη.
Κατερίνα συγχαρητήρια!:starhit::starhit::starhi t:
κορίτσια μου και αγόρι σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα ανεβαστικά σας σχόλια.
Αλίνα μου χαλάρωση υπάρχει αλλά την παλεύω με αερόβια, βαρη , ζουμπα και γιογκα. Γενικώς προσπαθώ να σώσω ότι σώνετε. βάζω την μικρή για ύπνο και σαν να μην μου έφταναν όλα τα άλλα ( δουλεια όλη μερα, σπιτι, παιδι , αντρας) τρέχω και στο γυμναστήριο στις 9 το βράδυ.
Εύχομαι και στα δικά σας να φτάσετε στον στόχο σας και να είστε πανευτυχεις όταν φτάσετε χωρίς να αφήσετε τιποτα να το επισκιάσει αυτό!!
Κατερινάκι μου, απλα θεαματικό αποτέλεσμα!!!!! Αν και για να είμαι ηλικρινής, οι φώτο χάνουν πολύ βρε κοριτσάκι μου σε σχέση με την πραγματικότητα!!!! Στην πραγματικότητα είσαι απλά ΘΕΑ!!!
Αλινάκι μου μην την ακούς τί λέει!!! Μπράτσα και πόδι έχει άψογα , καλύτερα κιαπό το αν ήταν πάντα αδύνατη στα 68 κιλά!!!Quote:
Originally posted by *Katie
Αλίνα μου χαλάρωση υπάρχει αλλά την παλεύω με αερόβια, βαρη , ζουμπα και γιογκα. Γενικώς προσπαθώ να σώσω ότι σώνετε.
σε πιστευω πωλινα μου γιατι το δειχνουν κ οι φωτο! παντως μπραβο σου *Katie για το κουραγιο σου κ για την ορεξη για γυμναστικη! εγω μονο που το σκεφτομαιοτι πρεπει να κανω με πιανει πανικος! μονο με το περπατημα την βρισκω προς το παρον κ θα το παιδευω ετσι. αν κ για τη χαλαρωση δε κανει κατι.εφυγαν 23 μονο κ δειχνει κιολας... πιο πολυ στα μπρατσα κ το στηθος.ειχα ομως τοσα χρονια τα κιλα που αν φυγουν η χαλαρωση δε θα με πειραξει τοσο. μπραβο σου που μπορεσες κ το εσωσες!
Κι εγω καινουργια ειμαι στην παρεα αλλα χαζευω τις φωτο σας παιδια κι εχω παθει πλακα!! Χιλια μπραβο σε ολους και ολες, ευχομαι ν απολαυσετε στο επακρο τον νεο σας εαυτο και να το χαρειτε , γιατι σας αξιζει!!
Καιτη τι να πω..μοντελο! Πανεμορφη, συγχαρητηρια για την μεγαλη προσπαθεια σου!!
*Katie συγνωμη
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ( όχι και μοντέλο , το άκουσα και αυτό !;):smilegrin:, αλλά γιατι ζητάς συγνώμη?Quote:
Originally posted by Garyfalaki_
*Katie συγνωμη
Γιατι σε ειπα Καιτη! Δεν το ειπα με κανενα ιχνος υπερβολης παντως, εισαι κουκλα! :)
Αν και είμαι κι εγώ σχετικά νέα στο φόρουμ , βλέπω τις φωτογραφίες σας και έχω μείνει άφωνη . Συγχαρητήρια σε όλες και όλους σας για την προσπάθεια σας.