ζηλευωωωωωωω εμας τις Κυριακες τα μονα μερη ανοιχτα ειναι τα φαγαδικα κ οι καφετεριες!Quote:
Originally posted by penelope1985
Kανονικα προγραμμα σημερα!
παω για σιδερο λοιπον! κ το βραδυ ελλειπτικο (μετα τον καφε)
Printable View
ζηλευωωωωωωω εμας τις Κυριακες τα μονα μερη ανοιχτα ειναι τα φαγαδικα κ οι καφετεριες!Quote:
Originally posted by penelope1985
Kανονικα προγραμμα σημερα!
παω για σιδερο λοιπον! κ το βραδυ ελλειπτικο (μετα τον καφε)
αγαπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
κοκεριδιο υπεροχο!!!!
ξερω αστα να πανε! και με τη μυτη συνεχεια κατω και τα αυτια να σκουπιζουν :PQuote:
Originally posted by eleni1201
Ξέρεις τι διαβολάκια είναι... Και να μην θέλω να περπατήσω με αναγκάζει!:lol::lol::lol:
λολ εντελως!Quote:
Originally posted by eleni1201
Τα αυτιά μέσα στο φαγητό, μέσα στο νερό παντού... Την κλάψα που την βάζεις... Πω πω ξέφυγα τελείως απο το θέμα...
ο δικος μας της οικογενειας αντι για κλαψα κανει "μπουφ-μπουφ" οταν του ρθει η ιδεα στο μυαλο :P
αντε μην το ρημαξουμε αλλο το θεματακι
αχ το ονειρο της ζωης μου ειναι να αποκτησω τετοιο σκυλι...
αλλα να εχω χωρο εξω απο το σπιτι να το εχω αλλα ακριβως απεξω απο το σπιτι, οχι οπως εχω τωρα τα λυκοσκυλα μου στη δουλεια...
κ θελω συγκεκριμενα κοκερ γιατι λενε ειναι με τα παιδια οι καλυτεροι φιλοι...
τοχουμε μπιπ το θεμα, ειδικα το τι εφαγα σημερα ελενη, νομιζα οτι γραφαμε στη γυμναστικη!!!
Koκερ ομορφια μου!
Παιδια ειναι το πιο πανεξυπνο σκυλι που εχω δει ποτε! Εχει ενας φιλος μου κ ειναι σαν ανθρωπος!
Να το χαιρεσαι Ελενη!
αντε κανεις προβα κ για μωρο-καροτσο-βολτες :P
xaxaxa τουλαχιστο εχεις το σκυλο βρε, αλλιως θα λενε μα καλα αυτη κοβει βολτες τα τετραγωνα?
(παιζει να βρεις κ αμορε ετσι βεβαια :P)
να δω τι θα λενε αυριο για μενα που θα παω πρωι πρωι να κανω αεροβια...
καλα να παθω εφαγα κ 3000 αποψε κ ολο γλυκα.
αυριο ελπιζω 9 ναχει ανοιξει το γυμναστηριο..γιατι στο σπιτι θα εχω καταληψη κ δε θα μπορω...
.μετα μαγειρεμα, δουλεια κ το μεσημερι ισως ξαναπαω για βαρη...
kalo μηνα με τελεια γυμναστικη!
Σήμερα λουφα!
10' διαδρομο
50' περπατημα
1 ωρα pilates
εγώ σήμερα έκανα 10 λεπτά έντονο ελλειπτικό, 10 λεπτά ποδήλατο, 100 κοιλιακούς, 50 ραχιαίους και μια άσκηση για τα πόδια...δεν είναι το συνηθισμένο μου πρόγραμμα, κάνω περισσότερες ασκήσεις αλλά μετά έπρεπε να πάω στη σχολή είχα δουλίτσα:thumbup:
Χτες floorwork και σημερα dynamic yoga!
Σημερα βαρη και 5' ποδηλατο και 15' ελειπτικο
σήμερα μια ώρα αερόβια