Τίποτα, ακίνητη, μπαίνω στην τρίτη εβδομάδα ακινησίας
Printable View
Τίποτα, ακίνητη, μπαίνω στην τρίτη εβδομάδα ακινησίας
71.800 shmera -200...
Καλημερα σε ολους.Συνεχιζει η απωλεια αργα και σταθερα.-100 σημερα.:)
καλημερα κι απο μενα -200
καλημερα σας!!!
σημερα στα 81,8 κ παλι.... αλλα εχω ενα θεμα με την τουαλετα ρε γμτ.... τι να κανω??? σνιφ
mtsekaki μια απο τα ιδια και ακολουθω κι εγω διατροφη απο διαιτολογο.Τι να πεις περιεργα πραγματα συμβαινουν.Τηρησε εσυ τι διατροφη σου και καποια στιγμη θα φτιαξει τι να πω.
λογικα θα στρωσει.....
τη Δευτερα βασικα πρεπει να εχει στρωσει που θα παω και στη διαιτολογο για να εχω κ καλα αποτελεσματα!!!! χιχι
στις 09/05 ήμουν 93.8 και τώρα είμαι 92.9.
Kαλησπέρα κι από μένα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν 91,7 δηλαδή -1,3 !!!
καλησπερίζω τις όμορφες........ 66 και σήμερα σταθερά.....
άντε να δούμε πότε θα ξεκολλήσει η παλιοζυγαριά....
σας εύχομαι να περάσετε ένα ωραίο σαβ/κο.....
εγώ φεύγω για θάλασσα!!
προς τα που πας να βουτήξεις μικρή σουρτούκω;; και γω κολλημένη είμαι μια βδομάδα:( λέω να αρχίσω κυκλικη από Δευτέρα για κανα δυο βδομάδες να δω πως θα πάω
karamela μου με το μονοφαγία τι εννοείς?????Quote:
Originally posted by karamela
ουτε λιμοκτονω ουτε γυμναστικη κανω, τα 400 ειναι πολυ καλα
αλλα χθες εκανα μονοφαγια και επρεπε παραπανω
τι 'εφαγες δηλαδή?
Quote:
Originally posted by bomo
προς τα που πας να βουτήξεις μικρή σουρτούκω;; και γω κολλημένη είμαι μια βδομάδα:( λέω να αρχίσω κυκλικη από Δευτέρα για κανα δυο βδομάδες να δω πως θα πάω
και εγώ λέω να την ξαναρχίσω είναι η αλήθεια...τώρα που έχω και για στήριγμα τον βελονισμό.....
κατα καβάλα μεριά.... θα ρθείς να σε πάρουμε μαζί????
ΕΕΕΕΕΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙ! στάσου δυο λεπτά να πετάξω στη τσάντα πετσέτα και σαγιονάρα...Quote:
Originally posted by bubble84
Quote:
Originally posted by bomo
και εγώ λέω να την ξαναρχίσω είναι η αλήθεια...τώρα που έχω και για στήριγμα τον βελονισμό.....
κατα καβάλα μεριά.... θα ρθείς να σε πάρουμε μαζί????
και γω τώρα που πήρα φόρα, πέρασαν 3 βδομάδες και έχω συνηθίσει την ¨στέρηση¨, νομίζω ότι θα μου είναι πιο εύκολο να συγκρατηθώ στην κυκλική. απλά είμαι βέβαιαη ότι δεν θα μπορέσω να την κρατήσω πολύ καιρό, πώς θα πιω τον καφέ μου χωρίς ζάχαρη;;
εμείς μπουμπλάκι μου φαίνεται χεράκι χεράκι τα κάνουμε όλα, βελονισμό,κυκλική.. να ήμασταν και στα ίδια κιλά (εγώ στα δικά σου εννοείται, δεν είμαι και η Κατερίνα Χέλμη..)!