αντε,μην κολλας πουθενα λεμε!!!!
Printable View
αντε,μην κολλας πουθενα λεμε!!!!
:love::starhit:
:love:
αλο...ελπιζω να ειστε ολες καλα , εχει γινει το μυαλο μου κουρκουτι παιζει παιχνιδια με την καρδια. πρεπει να τους χωρισω..
τελικα αυριο θα κανω μια Β χωριακη να ξεμπερδευω, παρατραβηξε η ζαλαδα και η αναγουλα τοσο που μου εχουνε μπει μπριζες οτι ειναι κατι αλλο και οχι εγκυμοσυνη..δεν αγχο.. αλλα ας μαθω.. ραιτ? :saint2:
mitsokolooo
ax ante pigene.........na to sigourepseis vre adelfee !!xaxaxa...more ti allo borei na einai sti teliki???????
mitsoloko theloume mitsokooooooooo number 2 andeeeeeeeeeeee !!!
xaxaxa egw ti kseftomai? ela nde ...ta gnwsta..kerkyra...vareta. kila.k pos na kanw to malli mou....thelw fratzaa k den me afinei kaneis re gAmwto....eleos...
nai kserww exw polu sovara provlimata...xa xa xa
Αχ!Κρακεράκι μου!Τι καλά να έχουμε Λονδινομωράκι!Ήδη η παραγγελία πώς το θέλουμε έχει πέσει!
Στην τουαλέτα την ώρα του τεστ με το αγαπημένο μου λάπτοπ αγκαλιά απευθείας μετάδοση αποτελέσματος!
mitsokolo??????????? ti teleia ayta poy diabazw.....:thumbup:
soy eyxomai ta kalytera.....na einai to apotelesma ayto pou pothei h psyxoula sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sp in::thumbup:
μιτσικολοοοοοο σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου!
κατά τα άλλα σκέφτομαι πως έχω 38,2 πυρετό,με πονάνε τα κόκκαλά μου,το κεφαλάκι μου,έχω ένα ψιλοσυνάχι και νιώθω σκ@τά!!! ʼτιμε άνδρα με κόλησεςςςς γγγκκκρρρρρρ
Σκέφτομαιιιι ,πόσο αδύναμη είμαι και δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην φάω >.<
Αλλά επίσης σκέφτομαι πως από αύριο ξεκινώ διατροφή (για 2359237598237 φορά) που θα κρατήσει 1 μέρα και μετά πάλι το ίδιο και το ίδιο και το ίδιο....
χαχαχαχαχα αχ βρε κοριτσιαααααααααααααααααα αααααααααααααααααααααααα !!!!!
καλα η φωτο ολα τα λευτα ε? χαχαχαχαχ με τοσο μελανι πανω μου σιγουρα καπως ετσι το φανταζομαι και γω χαχαχαχα
αντε θα δουμε αυριο, και αν δεν ειμαι εγκυος θα ψαχτω περισσοτερο με καμια εξτρα εξετασουλα ειδωμενννννν
Αγγελουδακι περαστικα σου κοριτσι μου! Μαρακι τρελλιαρα ευχαριστω! χαχαχαχαχ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΟ εσυ ωρη τρελοκαμπερο αμπιτυχει να μην ερθεις κατα δω ε??? κανονισεεεεεεεε :lol: :lol:
mitsokolo exw liwsei sto geliooo me tin foto pou sou anevvase i nadine...theiko !telos
popo standar paidi sou...............!!! theikoooooooo omos !!!
anyway oti apotelesma k na xeis !! good luck min trelese...!! oso anafora gia to nisi
tha rthw ebgala prin liges meres ta eisitiria...14/4 petaw gatwick-->corfu !!! youhouuuuuu !! ti xaraaaaaaaaa :cool rsvd:
Mια και μοναδικη η Ναταλιτσα μου!!!!!!! :love:
ομορφα!!! θα σε παω τσαρκα για ουζα ε? χαχαχαχαχα ο ρε μανα μουυυυυυυ τι εχει να γενει!
καλα δεν τρελλενομαι πολυ! θα δουμε αυριοοοοο
εχω και μια καουρα τωρα αλλο πραμα, λεω να τη σβησω με ΚΟΥΝΙΑΚΟΥ :lol: :lol: :lol:
nai mesa gia ouzakiaaaaa !!!! katse na patiso to podari m ore tsatsamidi k tha doume ti sperantzades tha kopsoume...xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!ax ti kalaaaaaa !!!
me kouniakou?xaxaxaxaxaxa theiko !
μπορεις να κανεις ενα εκατομμυριο πραγματα ΕΚΤΟΣ απο φραντζαQuote:
Originally posted by bubulitsa86
k pos na kanw to malli mou....thelw fratzaa k den me afinei kaneis re gAmwto....eleos...
nai kserww exw polu sovara provlimata...xa xa xa
με τετοιο προσωπο να κανεις φρατζα???????
ΠΑΣ ΚΑΛΑ????????????
κοψε αφελιες εστω!
εντονο φιλαριστο, μυτες! κατι τελοσπαντων
αλλα οχι φρατζα:shocked2:
ναι ωρη καλα σου λεει... καντα σαν τα δικα μου που τα κουρεψα τα μισα κοντα , με πιασε βουρλισια χαχαχαχ
αχ ολο το μαλλι την πλερονει τη νυφη κοριτσια........... ναχε στομα να μιλησει! και χερια να μουτζωσει!