χρονια πολλααααααααααααααα κ απο εδωωωωωωωωω κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι την καθε στιγμη και να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love:
Printable View
χρονια πολλααααααααααααααα κ απο εδωωωωωωωωω κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να χαιρεσαι την καθε στιγμη και να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love:
Ευχαριστω πολυ κοριτσια νομιζω οτι τα καταφερα τουλαχιστον μπορω να διαβασω τα μυνηματα
Θενκς μωρό μου πανέμορφο!!!!!!!!! love you!Quote:
Originally posted by Maria Hope
http://i239.photobucket.com/albums/f...photo-1584.jpg polinaki mou xronia polla k apo edw,polyxroni k geri panw apo ola :yes:
Καλέ τί πανέμορφη τούρτα είναι αυτή!!!!!!!!! χεχεχεχεχε
Θενκς κούκλα μου!!!!
καλά με αυτήν που έφτιαξες real εσύ ,είμαι σίγουρη πως δεν συγκρίνεται :smilegrin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλέ τί πανέμορφη τούρτα είναι αυτή!!!!!!!!! χεχεχεχεχε
Θενκς κούκλα μου!!!!
Αυτό θα το κρίνετε εσείς κούκλα μου!!!!
Χρόνια πολλά Polinaki!!!! :D
χρονια γλυκα!
αυτη η τουρτα ειναι ατομικη! δεν μοιραζετε! χαχαχαχα!
Σε ευχαριστώ πολύ welldah μου!!!
Μιτσοκόλο μου!!! Το πιο τέλειο δώρο!!!!!!! και ξέρεις λόγο σληβ θα μπορέσω να την απολαμβάνω για πολλλλεεεεεεεεεεεεεεεεες ώρες!!!!
χαχαχαα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΠΩΛΙΝΑ ΜΑΣ!!!!
Να'σαι γερή, ευτυχισμένη και να πετύχεις όλους τους στόχους που επιθυμείς στη ζωή σου!:starhit::starhit::starhit:
mitsokolo ουααααου!!πολύ πετυχημένη η ευχετήρια κάρτα σου!;)
πωλινακι μας, χρονια πολλα ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!, με υγεια, πραγματοποιημενα ονειρα και τρρρρρρελες επιτυχιες ;)
περιμενω να δω τουρτιτσα καλλιτεχνημα :)
:love:
XRONIA POLLLLLLAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Να σαι πάντα χαρούμενη και αισιοδοξη!!!!
ΦΙλια πολλα πολλα!!!!