ναι αλλα δεν ομιλεις... :punk:
Printable View
ναι αλλα δεν ομιλεις... :punk:
τι να πω καλέ μονάχη μου; Να μιλάω στον εαυτό μου; χιχιχιχιχι
Ωραία μέρα είχες σμαρτάκι ;)
και εγώ καλά τα πήγα σήμερα και τώρα έχω τον άντρα μου δίπλα να τρώει φυστίκια αιγίνης και φέτες ψωμί με μέλι γκρρρρ :grind: με το ζόρι κρατιέμαι!
μην κρατιεσαι!!!
χτυπα τον!!!!
αυτο δεν εννοεις? :bigsmile:
ευχαριστω :)
προσπαθω.. προσπαθω...
Ναι κανονικά πρέπει να του ρήξω καναδυο τον σατανά που με κολάζει βραδιάτικα... κάποτε τα κάναμε παρέα τα τσιμπούσια τώρα τα κάνει μόνος του! Και η πλάκα είναι ότι εγώ βάζω τα κιλά και για τους δυο μας! :lol::lol::lol:
είμαι μία κυρία πίνω το κεφίρ μου :smirk:
με ρεγουλο ε?
μη σε μεθυσει με κεφιρ κ σε παρασυρει σε ακολασιες.... φυστικια κ μελια εννοω ντε!!! τσ τσ τς!!!που πηγε το μυαλο σου?
:lol::lol::lol::lol: για λίγο μπερδεύτηκα ;)
:D
Αιτία διαζυγίου, τέλος!Quote:
Originally posted by Eli
Ωραία μέρα είχες σμαρτάκι ;)
και εγώ καλά τα πήγα σήμερα και τώρα έχω τον άντρα μου δίπλα να τρώει φυστίκια αιγίνης και φέτες ψωμί με μέλι γκρρρρ :grind: με το ζόρι κρατιέμαι!
χαχαχαχαχα ναι θα πάω στον δικηγόρο μου αύριο πρωί πρωί! :lol::lol::lol:
Εντάξει έληξε ο συναγερμός, μου έφυγε η χαρά :D, ήπια το κεφίρ μου και μπούκωσα. Ας όψεται το 1.5 κιλό που έβαλα και θέλω να εξαφανιστεί όσο πιο σύντομα γίνεται! Κιουρία λοιπόν!
ναι αλλα φανταζεσαι να πας-ουτε καν σε δκηγορο!!!!- στον εισαγγελεα???
αχαχαχα!!!
ναι θα τον βάλω μέσα για παρενόχληση με μέλι και φιστίκια! :lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν κοπελιά το κεφιρ με έχει καταστρέψει! Λέω να το σταματήσω για λίγο να δω πως θα πάει! Έχω μεγάλη κινητικότητα σε ολή την κοιλιακή χώρα! πως θα κάνω σεξ μαρη το σκ με αυτά που μα βάζεις να πίνω!? Μου λες?